Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 20.09.2026 23:49

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 162 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща
● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш) 
Автор Съобщение
(Red or Dead)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   15.04.2013 20:51

Крал Блуфен написа:
ReZo написа:
Много хубав мач. Тонзо не се даде на Гонзо ! Огромно израстване като капитан, браво.

Тука малко попрекали с похвалите ми се струва..

Благодаря на Резо и на теб ;-)

За Фенерите не съм съгласен. Играха с класен съперник. Разчитах гостите да вкарат един гол и с това да махна целия поток Турция. Фенерите са отбора на народа на Турция и никога няма да е изненада, когато бият с 3:1.

За това какво пускаме и не пускаме, има начини и го обсъждаме, понякога публично.

Искам само да заявя смело, че Блу Пауър никога няма да е способен на такъв обрат срещу Дембите! Скрито ми завиждаш, усещам ;-)

Мисля си, че ако бяхте на нашето място, при загуба 1:3 в първия мач щеше да уволниш веднага хубавото Наде и Рогага. Реванша изобщо нямаше да го изиграете :petku:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   15.04.2013 21:03

tonzos_justice написа:
Крал Блуфен написа:
ReZo написа:
Много хубав мач. Тонзо не се даде на Гонзо ! Огромно израстване като капитан, браво.

Тука малко попрекали с похвалите ми се струва..

Благодаря на Резо и на теб ;-)

За Фенерите не съм съгласен. Играха с класен съперник. Разчитах гостите да вкарат един гол и с това да махна целия поток Турция. Фенерите са отбора на народа на Турция и никога няма да е изненада, когато бият с 3:1.

За това какво пускаме и не пускаме, има начини и го обсъждаме, понякога публично.

Искам само да заявя смело, че Блу Пауър никога няма да е способен на такъв обрат срещу Дембите! Скрито ми завиждаш, усещам ;-)

Мисля си, че ако бяхте на нашето място, при загуба 1:3 в първия мач щеше да уволниш веднага хубавото Наде и Рогага. Реванша изобщо нямаше да го изиграете :petku:

Тоя сезон обърнахме мач от 0-3 до 4-3 само да ти кажа :whistle:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   16.04.2013 15:07

Хъм , много странно :besnyo:

Изображение

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   16.04.2013 17:58

Аз отдавна съм казал, че турскоро и гръцкото първенство трябва да се изхвърлят от ПМЛ, но и ние сме като УЕФА... Плюем ги, но когато трябва да махнем два очевидно доказани мафиотски потока не го правим.

(Red or Dead)

Мнение  СКАНДАЛ!!!   |   19.04.2013 20:40

Нападател : Дани-007

Първостепенна дузпа
PK14 | Престън - Транмиър
Изваждам: 0:3 / 2:3
Удвоявам: 1:1

Нападател : Марадона

Второстепенна дузпа
Удвоявам: 1:0

:petku: :petku: :petku:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: СКАНДАЛ!!!   |   19.04.2013 22:42

tonzos_justice написа:
Нападател : Дани-007

Първостепенна дузпа
Удвоявам: 1:1

Нападател : Марадона

Второстепенна дузпа
Удвоявам: 1:0

:petku: :petku: :petku:

Еми кофти се получи . Ти сега да компенсираш , няма да избиваш тази на Дани . Виж , как аз не се намесвам .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: СКАНДАЛ!!!   |   19.04.2013 23:13

Гонзо написа:

Виж , как аз не се намесвам .

:rofl: :rofl: :rofl:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   19.04.2013 23:14

Гонзе, заряза отбора ти - колкото и да са профукали шансове, не може така. :stop:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   19.04.2013 23:20

alessandron написа:
Гонзе, заряза отбора ти - колкото и да са профукали шансове, не може така. :stop:

Санде , щом са в Демба , значи не са слаби . Дани ще спечели мача с избивките си .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   19.04.2013 23:27

Гонзо написа:
alessandron написа:

Санде , щом са в Демба , значи не са слаби . Дани ще спечели мача с избивките си .

Болшой театър се разиграва тука :dance:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   19.04.2013 23:31

Крал Блуфен написа:
Гонзо написа:
alessandron написа:

Болшой театър се разиграва тука :dance:

Бъркаш се , Дани сам ще избива дузпите .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   19.04.2013 23:33

Тонзо може и да ти повярва, но Краля не =)))

Последна промяна Крал Блуфен на 19.04.2013 23:33, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   19.04.2013 23:36

Крал Блуфен написа:

Еми няма как да те накарам да повярваш , но аз съм съсредоточен само в контролата и в обучението на новите ни играчи .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   19.04.2013 23:42

Гонзо написа:
Крал Блуфен написа:

Еми няма как да те накарам да повярваш , но аз съм съсредоточен само в контролата и в обучението на новите ни играчи .

Еми странно ми е да повярвам,че след толкова усилия от октомври насам и при положение,че се прояви като един от най-стабилните вратари през сезона сега ше гледаш отстрани, в един от най-важните мачове на отбора ви. Просто няма логика!

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   19.04.2013 23:45

Крал Блуфен написа:

Еми странно ми е да повярвам,че след толкова усилия от октомври насам и при положение,че се прояви като един от най-стабилните вратари през сезона сега ше гледаш отстрани, в един от най-важните мачове на отбора ви. Просто няма логика!

Още преди реванша , казах на Дани , че ако се издъним и стигнем до дузпи , ще ги пази той . А и на мен ми харесва в Б група ;-)

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   20.04.2013 17:38

Току що получихме съобщения , че природозащитници издирват Тали , защото с изпълнението си на дузпата е ударил Гологлав лешояд 8-)

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   20.04.2013 19:03

Честито на РОД , имаха много късмет в дузпите и побеждават 2:1 (или 3:2 ако случайно вкараме 5-тата) .
Имаха повече желания при изпълненията на дузпи , за разлика от нас . Ние се отказахме някъде след загубата с 0:2 .
Още веднъж честито и им пожелавам успех .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   20.04.2013 19:07

От тва, което видях РОД водят 2-1 при дузпите след по 4 първостепенни и за двата отбора.
Ако вкарат дузпата с Партизан ше спечелят.
Ако Демба изравнят обаче гледам,че първите второстепенни и на двата отбора са избити. Демба пропускат и втората второстепенна, а тая на РОД в САЩ още не се е изиграла.
Общо взето по-неграмотно изпълнение на дузпи май съм виждал само при Мечоците. Играчите на Демба махат резултати като 0-1 и 0-0, но оставят 0-5 и 5-0. Ивича избрал за дузпа лузърите от Локо Сф и дублирал 1-1 и Гонзо с лекота му избива двете възможни двойки...
Интригата остава за сега=)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   20.04.2013 19:08

Гонзо написа:
Честито на РОД , имаха много късмет в дузпите и побеждават 2:1 (или 3:2 ако случайно вкараме 5-тата) .
Имаха повече желания при изпълненията на дузпи , за разлика от нас . Ние се отказахме някъде след загубата с 0:2 .
Още веднъж честито и им пожелавам успех .

не сте свършили, имате шанс за 2-2 след първите 5

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   20.04.2013 19:09

Крал Блуфен написа:
От тва, което видях РОД водят 2-1 при дузпите след по 4 първостепенни и за двата отбора.
Ако вкарат дузпата с Партизан ше спечелят.
Ако Демба изравнят обаче гледам,че първите второстепенни и на двата отбора са избити. Демба пропускат и втората второстепенна, а тая на РОД в САЩ още не се е изиграла.
Общо взето по-неграмотно изпълнение на дузпи май съм виждал само при Мечоците. Играчите на Демба махат резултати като 0-1 и 0-0, но оставят 0-5 и 5-0. Ивича избрал за дузпа лузърите от Локо Сф и дублирал 1-1 и Гонзо с лекота му избива двете възможни двойки...
Интригата остава за сега=)

Род си вкарват първата второстепенна , а вратар е Дани .

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 162 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща