Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 05:43

Отговори на тема  [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6
Обща коментарна тема 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Обща коментарна тема   |   01.08.2026 14:05

Поискали са му я явно преди малко. Четох, че излязло комюнике, в което се говорило за безвъзвратно загубено доверие и т.н.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Обща коментарна тема   |   01.08.2026 14:24

Diavolo написа:
Инфантино бързо би задна и се отказа от плана си. Публично.
Но не си подава оставката наглеца.
Според мен от УЕФА сега са в силата си и публично трябва да му я поискат. Това ще е голям удар срещу него и имиджа му.

Да се маха плешивият пръч.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Обща коментарна тема   |   01.08.2026 17:54

Дано се маха и стига толкова мазни швейцарци. Блатер и този разказаха играта на световния футбол.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Обща коментарна тема   |   02.08.2026 01:10

И аз смятам, че Инфантино и ФИФА се оляха брутално, но друго ми направи впечатление. За пет години УЕФА два пъти със суперлигата през 2021 и сега, демонстрира огромна институционална сила.

За броени дни тя смачка два проекта, зад които стоеше огромен и предварително осигурен капитал, но които не бяха съгласувани с нея. Това има и положителна и отрицателна страна. Плюсът е, че вече всички големи играчи в бизнеса, като под „големи“ имам предвид хора и компании с възможности за инвестиции над десетцифрени суми, за които по принцип няма затворени врати, знаят, че без съгласуване с УЕФА нищо значимо във футбола няма да им се получи, така УЕФА може да играе ролята на пазител на играта. Минусът е, че най-вероятно вече започва да възприема собствения си модел като единствения допустим и да блокира всяка реална конкуренция, дори когато тя би могла да бъде полезна за футбола.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Обща коментарна тема   |   02.08.2026 01:14

Голям гьонсyрат е ицата и би си изменил мнението на 180 в зависимост кой му плаща надницата.

Инфантинката веднага трябва да се отстрани, още след скандала с Балогун трябваше да му гласуват вот на недоверие. Комерсиализацията на футбола вече достигна измерения, които и на мен не ми допадат. Ако трябва да сме честни... и феновете имат голяма вина, особено тези, които бяха готови да вземат 3-та ипотека на къщата си, само за да платят да видят любимия си отбор. Откъде мислиш cа тези рекордни приходи на това световно. Инфантинката, просто му се усладиха тези кинти и иска още.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Обща коментарна тема   |   06.08.2026 12:42

Инфантино чета сега, че се бил извинил за грешките си, хахахахахаха
Този човек срам няма. Можеше да спаси поне малко от честта си ако си беше подал оставката на този извънреден конгрес, който свика, но там само взаимни извинения и замазване на положението по мръсно политически начин.
И разбира се компрометирания съвет го подкрепи (защото знаят, че и ти се заминават ако главата на вожда падне) и даже се опитват с цялата си наглост да показват мускули и да сплашват, че дотук било, оттук-нататък ФИФА щяла да вземе мерки да брани името и репутацията си, т.е. внимавайте всички останали.
Късно, късно.
Ако УЕФА сега намалят натиска ще си сърбат попарата и ще ми паднат и те ниско в очите.
Бой до дупка, докато Инфантино не бъде изритан от ФИФА. Това ще е огромна победа на УЕФА и ще е ключово изобщо за бъдещето на футбола.
Даже според мен от УЕФА трябва да излязат с категорична позиция, че ако Инфантино и неговият корумпиран екип не бъдат изхвърлени от ръководството, отбори от УЕФА (клубни и национални) няма да участват на никакви събития организирани от ФИФА.
Това трябваше да се случи още след случая с Балогун между другото. Например Белгия да не излезе в мача и щеше да стане катастрофа с унищожителни последствия за цялото световно първенство и Инфантино.
Такива търгаши на играта на народа са вредни и сега когато са ранени трябва да се доубият (не в истинския смисъл на думата разбира се, просто да бъде изхвърлен от позицията шеф на ФИФА).

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6