Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 06:28

Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
БРИТАНИАДА ● 2026-2027 ● Тема за коментари 
Автор Съобщение
(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  БРИТАНИАДА ● 2026-2027 ● Тема за коментари   |   18.08.2026 08:19

Здравейте,

Този петък, 21.08.2026, започва новият сезон във Висшата лига на Англия, както и поредният сезон в Британиадата. Първи кръг е пуснат и вече може да играете. Правилата са същите, както през изминалите сезони, но искам да напомня, че играта вече е напълно автоматизирана, благодарение на Швабата. Точно в този ред на мисли, отново апелирам към следното:

Пускайте мачовете, както са пуснати в темата, НЕ променяйте нищо!

Под не променяйте нищо, имам предвид да не се пише нищо различно от това, което е пуснато в темата. Давам за пример ситуация от минали години, която копирам тук:

Отправям един апел към всички участници, след като днес се получи лек пропуск с пуснатото класиране. Бързам да уточня, че по никакъв начин това не е повлияло на подреждането в челото, а просто един от участниците е получил три точки по-малко, отколкото бях пуснал.
В случая вината е в мен, тъй като не съм уточнил предварително едно основно нещо. Както споменах в един от предишните постове, благодарение на Швабата, играта стана на 99,99 процента автоматизирана. Тоест няма копи-пейст на прогнози, на мачове и т.н. Всичко се дърпа автоматично от на първо място флашскор (мачовете) и на второ място от форума (прогнозите) В ситуацията, обаче от последния кръг, флашскора, използва за един от отборите име, което не е прието сред футболните фенове, или казано на чист и ясен език - флашскор използва грешно име. Въпросният участник, вижда това и променя името на правилното. Но това изкривява нещата на 180 градуса за него и вместо трите точки, които трябва да получи за познатия резултат, получава едно голяма 0, просто защото системата не му отчита прогнозата, заради корекцията, която е направил.
Швабата с професионалното си око, вижда това и ми сигнализира. Освен това ми поправя ръчно файла и ми го праща да го пусна наново. Аз нямаше да го видя при никакъв случай и това щеше да си остане така. Мисля доста дълго стана, затова се връщам на апела към всички вас.

Бързам да уточня, че аз нямам капацитета да оправям подобни неща, а не искам да губя времето на Швабата. Тоест при подобни ситуации, класирането ще си остане с неточността и няма да бъде променяно. Затова предварително благодаря на всички участници, за коректността!

Пожелавам успешен сезон на всеки един играч. Нека това да бъде темата, в която да коментираме всичко свързано с играта.

Бъдете Здрави!
Жоро

Изображение

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1 мнение ]