Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 16:04

Отговори на тема  [ 256 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Следваща
Други първенства 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   27.05.2026 12:29

Много хубав финал за купата на Русия между Спартак и Краснодар.
Пълен стадион, динамичен мач, доста положения и пред двете врати. И двата отбора заслужаваха купата.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   15.08.2026 02:30

Галатасарай глътнаха водица на старта, 2-2 у дома с Чорум. Трябва да видя дали са пълни дебютанти. Виктор Осимен с два гола за "чим бом". Гостите играха много добре, изоставаха с 1-0, после поведоха с 2-1, изгониха им човек, но на контра пропуснаха да направят 1-3, вкараха много хубави два гола, особено първия им. При едно положение имаше засада, но въпреки това вратаря на Галата показа страхотен рефлекс. Домакините можеха да обърнат и до победа, но не им се получи.

Миналата седмица и Бенфика стартира с 2-2 у дома със скромния Аkадемико Висеу, който от десетилетия не бе играл в елита. Но гостите играха открит футбол. А на Бенфика им трябват още нови играчи.

И в Русия миналия кръг абсолютния новак Родина Москва записа първата си победа в руския елит, при това в Санкт Петербург, на гости на хегемона Зенит.
Но отново Зенит и Краснодар ще се борят за титлата.

Последна промяна albertz на 15.08.2026 02:30, променена общо 1 път

(Dune Warriors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   15.08.2026 09:30

albertz написа:
Галатасарай глътнаха водица на старта, 2-2 у дома с Чорум. Трябва да видя дали са пълни дебютанти. Виктор Осимен с два гола за "чим бом". Гостите играха много добре, изоставаха с 1-0, после поведоха с 2-1, изгониха им човек, но на контра пропуснаха да направят 1-3, вкараха много хубави два гола, особено първия им. При едно положение имаше засада, но въпреки това вратаря на Галата показа страхотен рефлекс. Домакините можеха да обърнат и до победа, но не им се получи.

Миналата седмица и Бенфика стартира с 2-2 у дома със скромния Аkадемико Висеу, който от десетилетия не бе играл в елита. Но гостите играха открит футбол. А на Бенфика им трябват още нови играчи.

И в Русия миналия кръг абсолютния новак Родина Москва записа първата си победа в руския елит, при това в Санкт Петербург, на гости на хегемона Зенит.
Но отново Зенит и Краснодар ще се борят за титлата.

Галатасарай имаха пълна доминация с близо 40 удара към вратата на Чорум от който 13 точни. Гостите вкараха страхотен изравняващ гол след далечен удар от близо 25 метра, а втория им гол дойде на контра след грешка на Давинсон Санчес, който подари топката на нападателя.Чорум има 3 удара във вратата и успяха да вкарат 2 , явно късмета беше на тяхна страна .През първото полувреме ВАР отмени гол на Галатасарай заради тънка засада.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   15.08.2026 11:14

От това мнение излиза, че Галатасарай са играли някакъв супер футбол, което за мен не е така. Нормално, бяха по-добри, но за мен не впечатлиха. Безплоден натиск, да, към края с човек повече натиснаха сериозно. Но тия удари към вратата, повечето въобще не бяха опасност и вратарят на гостите ги спаси без проблем. Не съм съгласен, че Чорум ритнали три пъти към вратата и вкарали два Гола. Имаха и други положения, поне два пъти бе отсъдена засада и тези удари в статистиката не влизат. За мен добре си играха хората, могат да бъдат похвалени.

(Dune Warriors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   15.08.2026 16:47

Явно сме гледали различни мачове.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   20.08.2026 02:50

Да питам шотландското и португалското първенство излъчват ли се този сезон у нас?

За миналата година и преди това знам, че Ринг тв ги даваше, но сега не ги виждам в програмата им.

А за други нови първенства и евентуални нови "играчи" на тв пазара май няма смисъл да питам...

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   20.08.2026 09:16

Диема дават Англия (ВЛ, ЧШ и купи), Германия, Франция и Мегадет разбира се.

На Макс Спорт на сайта пише: ЕКТ + Мачовете от Серия А, Ла Лига, турнирите за купата на Испания, Италия, Франция и Турция, горещите емоции от Копа Либертадорес и Копа Судамерикана.

Ринг и шиши/чорап ТВ екшън на сайта им пише: италианската Серия А, португалската Примейра Лига и шотландската Висша лига.

Ама колко е актуално балиго. :dunno:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   20.08.2026 09:25

По Нова спорт дават гръцкото.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   20.08.2026 11:07

Благодаря за включването. От това което разбрах аз по Макс Спорт дават и Саудитска Арабия и Бразилия.

За гръцкото знам, но не е сериозно Диема толкова първенства да дават и друг спорт и да имат само четири канала.
Гръцкото не го дават редовно, френското също проускат мачове, от това с което съм останал с впечатление преди. Често дават По един мач на кръг или както дойде, но при толкова много спорт няма как да бъде друго.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   20.08.2026 11:42

То повечето са така по 1 мач от кръг. Само при Диемата - Мегадет са всички, а от ВЛ максимално колкото могат.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   20.08.2026 12:08

Нормално е Мегадет-а да е с предимство. Не съм сигурен дали е на редовни начала, но по разни балкански канали съъо предават наши мачове. Било сръбски или хърватски.
Но чета, че БиБиСи ще предава доста мачове от Бундеслигата в Англия, а си мечтая за деня когато и някоя по-голяма страна ще закупи правата за Мегадет първенството.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   20.08.2026 12:38

albertz написа:
Нормално е Мегадет-а да е с предимство. Не съм сигурен дали е на редовни начала, но по разни балкански канали съъо предават наши мачове. Било сръбски или хърватски.
Но чета, че БиБиСи ще предава доста мачове от Бундеслигата в Англия, а си мечтая за деня когато и някоя по-голяма страна ще закупи правата за Мегадет първенството.

Арените предават Мегадет, но не знам колко често и какви мачове. Но Арените са класи над Диемите. Предават страшно много първенства. Аз там често гледам мачове, включително и контролите на отборите от ВЛ.

Иначе за да предават Мегадет в някоя голяма страна, трябва да има интерес. В момента кво да гледаш? Стадиона в Бистрица и останалите допотопни стадиони ли? Празният национален или абсурда на Лаута, където уж на новият стадион има сянка на тъча и вара не работи. А за качеството на тревата изобщо да не коментирам - проблем на почти всички стадиони.

Последна промяна bai Momchil на 20.08.2026 12:40, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   20.08.2026 14:04

Мегадет?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   20.08.2026 14:54

Диемите и Макс покриват страшно много мачове, като сложиш Нова, Ринг и БНТ, ако имаш всички български общо взето нищо друго нв ти трябва.

Макс предават абсолютно всички мачове на Реал и Барселона с изключение на купата. Какво повече му трябва на човек. А Диема покрива всичко интересно от Висшата лига.

Аз друго така или иначе от първенствата не гледам, като цели мачове, само репортажи или резултати.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   20.08.2026 15:05

SUBXERO написа:
Мегадет?

Ефбет Мегадет Лига :laugh:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   20.08.2026 15:10

Balleta написа:
Диемите и Макс покриват страшно много мачове, като сложиш Нова, Ринг и БНТ, ако имаш всички български общо взето нищо друго нв ти трябва.

Макс предават абсолютно всички мачове на Реал и Барселона с изключение на купата. Какво повече му трябва на човек. А Диема покрива всичко интересно от Висшата лига.

Аз друго така или иначе от първенствата не гледам, като цели мачове, само репортажи или резултати.

Да слушам Сврачев. Не благодоря, по-добре да си пусна концерт на Остава. :laugh:

Иначе Макса си ги уважавам, но оня ден силно ме разочароваха. Пускам мача на Левски с АЕК и Сър Борю Разбирача коментира. :-o :question: :outofspace: Извинявай ама тва е обида към всички ресорни и бих казал добри коментатори, които имат в тази телевизия, включително и върл левскар като Борето Мигача. Наистина ми е много любопитно какво мислят коментаторите на тази телевизия, аз лично ако бях на тяхно място на другият ден си връчвах оставката.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   20.08.2026 15:16

bai Momchil написа:
SUBXERO написа:
Мегадет?

Ефбет Мегадет Лига :laugh:

По-правилно е Кенефбет лига.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   20.08.2026 16:44

Е, тоя дебил Боби Борисов пак се е набутал значи. Въпреки дългогодишния му опит за мен един от най-некомпетентните журналисти, да не говорим, че в миналото си е позволявал много непрофесионално поведение. Крещене в ефир, голяма субективност.

Хора които наистина разбират като Гретиен Славов (въпреки леко дразнещият му начин на коментиране), Асен Спиридонов бяха изтикани в ъгъла (макар че може Спиридонов сам да се е дистанцирал) , за да се даде път на всякакви дебили, сокачевци - смукачевци.

Въпрос на личен избор кой какво да гледа, макар че и мен ме дразнят повечето и когато мога ги гледам, но не ми е приятно.
Иначе от една страна е хубаво, че основните първенства и спортиве са събрани в два големи канала, но е минус, че дадени първенства не се отразяват пълно.

И пак се пише за Ринг, вез да се даде отговор на въпроса ми дават ли все още определени първенства, защото като им гледам седмичната програма са ограничили много футбола.

Интересно ми е и по БНТ 3 какво дават, това беше канал със спортна насоченост, макар че едва ли някой ще ми отговори.

Иначе има Арена Сърбия и Арена Хърватия. Аз сръбската я имаха преди години и бях много доволен, въпреки че не я излъчваха в ХД сигнал. Също по мое време даваха само Купата на лигата в Англия, но имаше много други интересни неща.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   20.08.2026 17:58

По БНТ3 дават много спорт, да. Общо взето повечето спортни събития, за които БНТ има права, ги дават там - лека атлетика, плуване, борба, художествена гимнастика, най-различни спортове съм гледал там. Не мисля, че има някое клубно първенство, което да е там обаче.

А иначе на мен пък ми харесва като коментира Боби Борисов, със сигурност го предпочитам много пред Врачев и оня другия, как се казваше, дето сега май коментира основно Бундеслигата по Диема, плюс повечето им реклами на спортни събития (и всеки път като рекламира мач от НБА говори безумни глупости, не знам кой му ги пише, сам ли си ги говори, абсурдни неща съм му чувал). А, Георги Драгоев, сега се сетих :)

Забравих, Гретиен Славов с неговото мрънкане изобщо не става за коментатор. Той май и не се занимава с това, сигурно от 15-20 години поне не съм го чувал да коментира. Асен Спиридонов е супер, ама и той от много години не се занимава с футбол, а в другите спортове, които коментира, звучи супер компетентен.

Последна промяна spurs на 20.08.2026 17:59, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   20.08.2026 18:34

Спиридонов сам избра да мине към коментиране на други спортове.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 256 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Следваща