Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 20.09.2026 23:49

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 162 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш) 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   20.04.2013 19:15

Оф, аз мислех,че е свършил 1-1, а то е паднал късен гол. Понеже темата за мача е пълен хаос и съм се объркал нещо.
В такъв случай честито на Тонзо - мисля,че с тая разпасана команда нямат никакъв шанс да се класират в А група, но все пак ше е шоу.
Сори за вас, направихте силен сезон, но имахте малшанса той да съвпадне и с нашия силен и един от двата отбора трябваше да обере пешкира заради изненадващото първо место на Бандата. :ireful:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   20.04.2013 19:16

Действително това са най-неграмотно изпълнените елиминационни дузпи, но главният въпрос в случая е ЗАЩО ГОНЗО СЕ ПОКРИ?!?! Уплаши се да поеме отговорност и остави съотборните си да обират срама!!! ОстаФФка!!!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   20.04.2013 19:17

Крал Блуфен написа:
Играчите на Демба махат резултати като 0-1 и 0-0, но оставят 0-5 и 5-0. Ивича избрал за дузпа лузърите от Локо Сф и дублирал 1-1 и Гонзо с лекота му избива двете възможни двойки...
Интригата остава за сега=)

Така де 3-0 и 0-3 исках да кажа и Гонзо не е вратар =)

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   20.04.2013 19:18

Крал Блуфен написа:
Оф, аз мислех,че е свършил 1-1, а то е паднал късен гол. Понеже темата за мача е пълен хаос и съм се объркал нещо.
В такъв случай честито на Тонзо - мисля,че с тая разпасана команда нямат никакъв шанс да се класират в А група, но все пак ше е шоу.
Сори за вас, направихте силен сезон, но имахте малшанса той да съвпадне и с нашия силен и един от двата отбора трябваше да обере пешкира заради изненадващото първо место на Бандата. :ireful:

Ами , като не кълве , не кълве . След днешната победа над кюрда , нищо не може да ме разстрои :cheers:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   20.04.2013 19:19

Мейджър написа:
Действително това са най-неграмотно изпълнените елиминационни дузпи, но главният въпрос в случая е ЗАЩО ГОНЗО СЕ ПОКРИ?!?! Уплаши се да поеме отговорност и остави съотборните си да обират срама!!! ОстаФФка!!!

За да пляскам мечета . Засега 1 от 1 8-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   20.04.2013 19:20

Мейджър написа:

Аааа колкото и да се постараха момчетата на двата отбора не могат да се мерят с вашата неграмотност в мача срещу нас за Купата. Там един от ваште даже беше избрал за дузпа мач с участието на Сан Марино ако не се лъжа, да си имате оважението все пак =)

Иначе беше време и Гонзо да се изнерви, той като един бетонен стълб издържа бая време за разлика от някои малко по-емоционални мениджъри (Тонзо например!!!), но аз съм убеден,че истинската причина се крие във факта,че за сефте Демба има положителен баланс срещу Милионерите и Гонзо е готов да го запази с цената на всичко - за това не посмя да ни последва в А група =)

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   20.04.2013 19:23

Крал Блуфен написа:
но аз съм убеден,че истинската причина се крие във факта,че за сефте Демба има положителен баланс срещу Милионерите и Гонзо е готов да го запази с цената на всичко - за това не посмя да ни последва в А група =)

Разкри ме 8-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   20.04.2013 19:24

Гонзо написа:

Разкри ме 8-)

В рамките на един сезон де - забравих това важно уточнение. Иначе в цялостния баланс мисля,че ви водиме една победа :rofl:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   20.04.2013 19:28

Крал Блуфен написа:
Гонзо написа:

Разкри ме 8-)

В рамките на един сезон де - забравих това важно уточнение. Иначе в цялостния баланс мисля,че ви водиме една победа :rofl:

Абе квото и да си говорим , лигата ще загуби най титаничния си сблъсък : Демба - Милионери .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   20.04.2013 19:31

Абе къде е Тонзо? Да не е отишъл да взима на лизинг някое джакузи за А група щото той нали обича да мичтай човека и сигурно си мисли,че с тоя калпав футбол ше стигне до А група :innocent: :dance:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   20.04.2013 19:31

Гонзе, не трябваше така, казвам ти го най-сериозно. Мани закачките за Б група, ала-бала. Не като стожер на отбора в най-важния момент да абдикираш, макар и справедливо да си се ядосал и да е имало защо. Затва сте отбор. На Тонзето честито, обаче ако така я карат и с Найтс, ще страдат.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   20.04.2013 19:35

alessandron написа:
Гонзе, не трябваше така, казвам ти го най-сериозно. Мани закачките за Б група, ала-бала. Не като стожер на отбора в най-важния момент да абдикираш, макар и справедливо да си се ядосал и да е имало защо. Затва сте отбор. На Тонзето честито, обаче ако така я карат и с Найтс, ще страдат.

Санде , един отбор трябва да е задружен . Когато обаче всеки реши да си прави каквото иска , тогава трябва да им се припомни , кой командва . Нагледно им показах , че не е толкова лесно без мен . Инак , мисля че се стегнаха и играха що годе добре . Просто им липсваше късмет при дузпите .

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   20.04.2013 19:39

Гонзе, мани това "мен". Отборът е отбор, щото се държите един за друг. Тва, че някой дава насока, не значи, че е по-важен. И ти през сезона нееднократно казваше как не сте вкарали това или онова, щото не си послушал съотборник. Вие си знаете, но е жалко след толкова силен сезон така да се прецакате, щото сте си показвали кой кой е.

Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   20.04.2013 19:46

Гонзе, стой си при нас в "Б" лигата да те лупаме догодина. Блуфена сам не разбра как си го наби с тая промоция!

:yes:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   20.04.2013 19:50

alessandron написа:
Гонзе, мани това "мен". Отборът е отбор, щото се държите един за друг. Тва, че някой дава насока, не значи, че е по-важен. И ти през сезона нееднократно казваше как не сте вкарали това или онова, щото не си послушал съотборник. Вие си знаете, но е жалко след толкова силен сезон така да се прецакате, щото сте си показвали кой кой е.

Еми точно защото сме отбор , е добре да слушат какво им казвам . Не казвам да не мислят , но е добре да се вслушваме в наставленията .
Как и да е , минало заминало . Приключваме един добър сезон , но нямахме шанс в квалификациите . Нов сезон , нов късмет :cheers:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   20.04.2013 19:51

Мейджър написа:
Гонзе, стой си при нас в "Б" лигата да те лупаме догодина. Блуфена сам не разбра как си го наби с тая промоция! :yes:

Тук съм и ще пляскам мечета с насрани дупета :laugh:

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   20.04.2013 20:18

Честно казано мача не е свършил и има шанс Демба за 2:2.

Значи такива отигравания има в тези дузпи, смях се.

Не е сериозно. Предполагам, че 4-5 човека от двата отбора не разбират правилата за дузпите.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   20.04.2013 20:21

tonzos_justice написа:

Не е сериозно. Предполагам, че 4-5 човека от двата отбора не разбират правилата за дузпите.

А ти си един от тях 8-) Как да не е свършил ? Даже и да вкараме гол , вие вкарвате първите два от второстепенните а ние ги пропускаме . Чети бе Тонзе , чети 8-)

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   20.04.2013 20:25

Гонзо написа:
tonzos_justice написа:

А ти си един от тях 8-) Как да не е свършил ? Даже и да вкараме гол , вие вкарвате първите два от второстепенните а ние ги пропускаме . Чети бе Тонзе , чети 8-)

Сега пускам компа и следя само първостепенните.... :) Какво се случва с две думи при второстепенните? Кажи че нашата дузпа на Партизан е далечен аут и тази дузпа е ясна, че не може да влезе никога.

Последна промяна tonzos_justice на 20.04.2013 20:25, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, реванш)   |   20.04.2013 20:27

tonzos_justice написа:

Сега пускам компа и следя само първостепенните.... :) Какво се случва с две думи при второстепенните? Кажи че нашата дузпа на Партизан е далечен аут и тази дузпа е ясна, че не може да влезе никога.

Еми вкарвате си шестата , а нашата я избиваш . Другите не са важни .

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 162 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща