| Автор |
Съобщение |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Сериали 2026 | 04.09.2026 19:32
Силен финал на сезон 3 на Силоз! https://www.imdb.com/title/tt14688458/- >>>>
- Само ме е яд, че на финала на епизода не отвориха вратата, защото там се крие нещо много, много важно...
НО, това ще се случи неминуемо в сезон 4 и надявам се още в началото. Иначе тази идея на Жулиета да нападне силоз 1 я има и в книгите. Почти всичко останало като основни/важни събития в епизода също се припокрива с романа. Е, не е едно към едно разбира се, но кардинално е така. Една малка подробност - в романа само се намеква какво е извършил Трой със силоз 17, а тук ни го показаха в целия му ''блясък'' Беше брутално и трудно за понасяне. Срам, срам за човечеството и само като си помисля, че това е напълно възможно и че има далеч по-големи жестокости от това което видяхме.
Цялостно погледнато един добър сезон, но темпото беше неравно и твърде много време отделиха на 'Амнезия Гейт' и в повечето епизоди ми липсваше динамиката на предните сезони. Първите два сезона ми харесаха повече, но това не значи, че сезон 3 слаб. Надявам се сезон 4 да надгради много и да се превърне в най-добрия от всичките и така този сериал да се превърне в една модерна и класическа дистопия на 21 век.
Имах това предчувствие за Камил и рязкото 'избелване' на обрза и след големия обрат. По ред причини (някои прозаични) си го мислех и така и се случи... Но това с кислородните бутилки беше много добро.
Искам в сезон 4 да станем свидетели на култовите разговори между Трой/Даниел и Жулиета.
Оценка на епизод 10: 8.5Оценка на сезон 3: 7.0-6.5Цялостна оценка на сериала: 8.0-8.5
|
|   |
|
|