Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 20:12

Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
Ботев Пд и Локо Сф почетоха 137 г. от Априлското въстание, а Левски и Литекс - Хитлер 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Ботев Пд и Локо Сф почетоха 137 г. от Априлското въстание, а Левски и Литекс - Хитлер   |   20.04.2013 21:15

абсолютен срам за Левски и ловешките селяни :tomate: :tomate: :tomate:

Според мен и двата отбора треа да играят пред празни трибуни до края на първенството. Ебати простотията!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пд и Локо Сф почетоха 137 г. от Априлското въстание, а Левски и Литекс - Хитлер   |   20.04.2013 21:36

Прав си, малоумна история.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пд и Локо Сф почетоха 137 г. от Априлското въстание, а Левски и Литекс - Хитлер   |   20.04.2013 22:32

Нали Апостола на свободата е техния патрон, ъ?

говеда, циганска сган :-x :uuu:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пд и Локо Сф почетоха 137 г. от Априлското въстание, а Левски и Литекс - Хитлер   |   20.04.2013 22:43

пак ще кажа нали, повтарям се, не че не съм го казвал и преди нали, но едно трябва да е ясно..
прости фенове има навсякъде, но най-простите сред простите, са намерили пристан в агитката на Левски
и е много жалко,че председател на националния им фенклуб е толкова жалко и неадекватно човече като гугутка ли е , яребица ли е, не знам, но от изказванията му личи,че вътрешно в себе си толерира и поощрява дебилщината в агитката ви...Ясно,че че няма как да е пъдарин на всеки малоумник, закичил синьо шалче на татуирания си врат, ама поне да не повтаря като папагал по още по-малоумните медии, че все ушев им бил виновен и ги маризил безпричинно къде ги свари...
Абе, смешен смешен парашутист-гугутка, протеже на Борат Паткоф. Важно е кой е най-отгоре в йерархията, защото малките малоумници гледат и слушат какво правят такива като него....

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пд и Локо Сф почетоха 137 г. от Априлското въстание, а Левски и Литекс - Хитлер   |   20.04.2013 22:47

аз не съм убеден, че Батков, Тонев и сие имат контрол и власт в агитката.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пд и Локо Сф почетоха 137 г. от Априлското въстание, а Левски и Литекс - Хитлер   |   21.04.2013 15:40

Лошото е че сега заради група дрогирани простаци ще играем най-вероятно нашия мач с тях на закрити врати, щото БФС няма да посмее да им отнеме точки и да ги прати в Б група, все пак Левски не е Ботев Плвд

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пд и Локо Сф почетоха 137 г. от Априлското въстание, а Левски и Литекс - Хитлер   |   21.04.2013 15:43

Mr. N написа:
Лошото е че сега заради група дрогирани простаци ще играем най-вероятно нашия мач с тях на закрити врати, щото БФС няма да посмее да им отнеме точки и да ги прати в Б група, все пак Левски не е Ботев Плвд

Ядрото на панчаревската агитка винаги е била съставена от хероинозависими скинари. Не ми се прави на луд бе еничаре =)
А и тебе кво те ебе ти така и така ше си зает да лапаш негърски патки и да караш рикшата все едно на стадиона беше тръгнал да идваш...

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пд и Локо Сф почетоха 137 г. от Априлското въстание, а Левски и Литекс - Хитлер   |   21.04.2013 15:46

Крал Блуфен написа:
Ядрото на панчаревската агитка винаги е била съставена от хероинозависими скинари. Не ми се прави на луд бе еничаре =)
А и тебе кво те ебе ти така и така ше си зает да лапаш негърски патки и да караш рикшата все едно на стадиона беше тръгнал да идваш...

Такива фенове немат место по стадионите, дали са от ЦСКа, от левски или Ботев Плвд няма значение, местото им е в затвора
Аз казах че заради група идиоти нашите фенове може да останат извън стадиона - без вина виновни, както и отбора ни да играе без подкрепа.
Айде бегай да лапаш некоя циганска пишка и се потапяй у Подуенската река :dance: :dance: :laugh: :laugh:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пд и Локо Сф почетоха 137 г. от Априлското въстание, а Левски и Литекс - Хитлер   |   21.04.2013 15:51

Пфффф жалък емигрант, пак се обаждаш неподготвен. Клошарите от панчарево обикновено ги гонят на полувремето от стадиона бе...извън стадиона щели да останат. ЕНИЧАР МРЪСЕН!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 9 мнения ]