Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:07

Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
Честито, Ноле 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Честито, Ноле   |   21.04.2013 18:22

Заради загубата на финала през 2009, когато игра супер добре, заради това, което му се случи преди година тук и заради супер играта днес - напълно заслужена титла. Джокович вече не е печелил единствено титлата от Синсинати от сериите Мастърс, напълно постижима задача, дори още тази година. Отделно вече е побеждавал края на клея на финалите и на трите мастърса с по 2-0. Остава да го бие на финал на РГ с 3-0 и ще затвори цикалът :-P

Очаквах, че Джокович ще е супер надъхан, имено заради това, което се случи миналата година, защото не е печелил турнира, защото живее в Монте Карло и т.н. Няма какво да се залъгваме, схемата му се отвори идеално тук и влезна максимално свеж за финала.

Мисля си, че феновете (не самият Рафа) на Надал заслужаваха да видят този геврек първият сет, който в крайна сметка се изплъзна. Доста надменно отношение преди финалът, отделно и след ИУ малко повечко си повярваха ми се струва.

Всичко останало е ясно на всички - почти перфектен в първия сет, поспаднало ниво в началото на втория и невероятен завършек на мача. Като цяло Рафа игра силно за моментните си възможности, за мен по-силно отколкото на ИУ, просто не е нормално да е във върхова форма и да не му се е отразило това, че не е играл завързан мач с някой от топ 4 от една година почти. Сервисът куцаше през целия турнир за Надал, на вторият на Надал, Джокович мачкаше яко. Логичен край на една феноменална серия и до нови срещи, Рафа!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Честито, Ноле   |   21.04.2013 18:25

А според теб не издъхва ли вече физически Надал - на мен поне така ми се струва?

п.п. Честито и на теб и вземи се върни в игрите, не се излагай :-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Честито, Ноле   |   21.04.2013 18:46

Писах и в твоята тема, за мен не е чак такава феноменална сензация Рафа да падне от силен Ноле след паузата в реално първия си истински мач с другите от топ 4 (с Федерер в ИУ не стана мач заради контузията на Роджър в гърба), когато Джокович е максимално мотивиран и действащ номер едно в света, доминиращ играта от над 2 години насам. Рафа си остава супер сила, но е нормално да не е същата машина и да очакваме по-близки мачове на клей с негово участие.

За игрите и клуба, не съм оптимист баце. Не искам да влизам в пререкания с Дявола, но виждаш, че нещата не са добре... Както и да е, живи и здрави да сме, един ден ще се видиме и ще пиеме по едно. Останалото е ташак.

Последна промяна Nole на 21.04.2013 18:47, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Честито, Ноле   |   21.04.2013 19:14

Nole написа:
За игрите и клуба, не съм оптимист баце. Не искам да влизам в пререкания с Дявола, но виждаш, че нещата не са добре... Както и да е, живи и здрави да сме, един ден ще се видиме и ще пиеме по едно. Останалото е ташак.

Виж сега, някой все трябва малко да си надвие на егото, знаем се твърде отдавна, за да се караме така. Дявола си е Дявола, пък и полага усилия, в крайна сметка трудно ще бацаме огромни фермани толкова бързо - тези от Дир-а сме поуморени, по-малко време имаме, а новите повече са свикнали в Кафето. Не мисля, че нещата са толкова черни все пак, коментира се и тук, макар не както в Дир-а. Но то от нас си зависи да го променим.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Честито, Ноле   |   21.04.2013 19:47

Някой знае ли - съблече ли си тениската Ноле след мача или я скъса пак? :laugh:
Дадоха го с тениска, после дадоха Надал, после пак Ноле ама вече без тениска, и не знам дали е имало късане. :-D

Честито на Ноле и феновете му! Жалко за Надалът. :no:

Последна промяна Naki на 21.04.2013 19:49, променена общо 3 пъти

ICQ YIM WWW
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Честито, Ноле   |   21.04.2013 20:03

Naki написа:
Някой знае ли - съблече ли си тениската Ноле след мача или я скъса пак? :laugh:
Дадоха го с тениска, после дадоха Надал, после пак Ноле ама вече без тениска, и не знам дали е имало късане. :-D

Честито на Ноле и феновете му! Жалко за Надалът. :no:

Нали НадалЪТ щеше да громи бе? :censored:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Честито, Ноле   |   21.04.2013 20:09

Е не познах, случва се. Ама сефте - аз цяла седмица прогнозирам зле, виж, че съм предпоследен май. :laugh:

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: Честито, Ноле   |   21.04.2013 20:16

То и аз не вярвах, че ДжоковичЪТ ще спечели. А и Наки не е единственият, който греши - аз например го правя постоянно :laugh: Както и да е - Честито на Ноле, Значката, Сперанца и другите фенове на Ноле, ако има такива. Напълно си го заслужи.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Честито, Ноле   |   21.04.2013 20:20

IchWill написа:
То и аз не вярвах, че ДжоковичЪТ ще спечели. А и Наки не е единственият, който греши - аз например го правя постоянно :laugh: Както и да е - Честито на Ноле, Значката, Сперанца и другите фенове на Ноле, ако има такива. Напълно си го заслужи.

Ми като си знаете, че грешите, не бъдете толкоз категорични :laugh: ;-)

Последна промяна alessandron на 21.04.2013 20:21, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 9 мнения ]