| Автор |
Съобщение |
|
HumanFactor
(Real Green)
Регистриран на: 18.06.2012 16:22 Мнения: 1216 Местоположение: Fields of Anfield Road
|

Re: Pool Mania 2012/2013 | 11.03.2013 18:11
 - Това е за уменията му - не за поведението му. И по-велики от него са си тръгвали ... Никой не държим насила, който иска да си ходи - да си ходи - пример Торес. Ще му благодаря  какво добро е направил за клуба и айде да е жив и здрав. 
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2718 Местоположение: planet earth
|

Ч.Р.Д 121 ;) | 16.03.2013 01:39
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Ч.Р.Д 121 ;) | 16.03.2013 01:43
 |
|
Balleta
|

Re: Ч.Р.Д 121 ;) | 16.03.2013 02:17
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Ч.Р.Д 121 ;) | 16.03.2013 05:48
Bauuuuu! 
 |
|
AnfieldIron
(The Mummies)
|

Re: Pool Mania 2012/2013 | 16.03.2013 19:05
Честита годишнина Сега за мача със Саутхемптън: - толкова слаб първи 30-35 минути на Ливърпул не помня скоро. На фона на толкова слабата ни и незаинтересована игра светците изглеждат по-добри и от Барселона. А не са :) - Шмъркел не знае къде се намира. 100% това е заради дългия период, в който не игра, но защо точно днес БР реши да махне Карагър не зная. Поне да беше изчакал Рейна да се върне.. - Брад Джоунс е по-зле и от Шаранков - в средата на терена все едно нямаме играчи. Към средата на полувремето видях, че и Даунинг отива да помага - Кутиньо направи невероятен пропуск, как можа деба - on the bright side все пак губим само с 2:1, а можеше да е 5:1 Хайде да сес тягат и пълен обрат :)
|
|   |
|
 |
|
AnfieldIron
(The Mummies)
|

Re: Pool Mania 2012/2013 | 16.03.2013 19:56
Заслужена победа на Саутхемнптън, неузнаваем Ливърпул.
При толкова слаба защита се надявам поне Коатес да получи шанса си да се докаже до края на сезона, за да разберем бива ли го за нещо или не. Най-вероятно няма да се случи и направо ще го продадат през лятото.
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Pool Mania 2012/2013 | 16.03.2013 20:10
Заслужена победа на червените.. жалко че ние играхме в черно :) Шкъртел може да претендира за асистенция за третия гол. Момъкът от Саутх мина като на тренировка между бидони, като бидона Шкъртел само се оглеждаше и въртеше около оста си. Ако изобщо има нещо позитивно в подобни мачове, то това е поредното доказателство че нещо кардинално трябва да се направи и бермудския триъгълник Рейна(Брад) - Агер - Шкъртел, да се разкара нанякъде и или да се търсят класни играчи на тези постове или да се слагат млади момци пък каквото стане.
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Pool Mania 2012/2013 | 15.04.2013 10:08
 |
|
AnfieldIron
(The Mummies)
|

Re: Pool Mania 2012/2013 | 21.04.2013 20:36
Луд, луд Суарез :)) Добре, че съдията не видя как се опитва да захапе Иванович, току виж и от ФА му се размине сериозно наказание.
Много голяма червена точка за Роджърс за това, че не загубихме, което си върви и с вкарването на Стъридж на почивката.
Ние сме късметлии, че завършихме мача с 11 души, поне на 2 пъти можеше да отнесем червени картони.
Челски са късметлии, че не загубиха, въпреки, че през по-голямата част от мача имаха контрол (но не и превес). Странно е как човек може да погледне отбор на Бенитес и веднага да разпознае стилът му. Типичните силни и слаби страни се открояват на мига. В крайна сметка можем само да гадаем какво можеше да стане ако той беше мениджър при собственици като ФСГ, които биха го подкрепили солидно. Със сигурност Комоли нямаше да припари до отбора или най-малкото Керъл, Хендерсън и Даунинг нямаше да ни се случат. Но вече е късно и като гледам този Челси си мисля, че по-добре и да не разбираме :)
Това беше един от тези тегави за анализ мачове на Ливърпул, в които Джерард не беше на висота и съответно цялата ни халфова линия пострада от това и изглеждаше зле. Въпреки многото пропуски не е проблема в Суарез и в атаката, а в халфовата линия и твърде офанзивната постройка на състава. Не се оплаквам, че играем нападателно, а че това не е подплатено със стабилни полузащитници, които да осигурят това спокойствие когато загубим топката в нападение. Лукас направи силен мач, но със слаб Джерард до себе си не беше достатъчно и Челси тотално доминираха в средата на терена. Не съм броил колко топки ни откраднаха/пресякоха, но бяха много. Там те разиграваха все едно мача е на Стамфорд Бридж, а не на Анфийлд.
Надявам се през лятото Роджърс да покаже твърда игра и да се освободи от всички, на които няма да разчита. Поне единия измежду Хендерсън и Шелви ще си замине според мен, Гаргамелчо колкото и да ми е симпатичен има някакви моменти ала Суарез, в които му изтърва края и си проси картони за няма нищо. Очертават се като играчи, които прогресират твърде бавно, за да играят достатъчно, а без достатъчно мачове затъват все повече. Такъв е и Сусо. При него въобще не се знае как прогресира, защото не се е появявал в игра от 5 месеца (примерно :)). Личните предпочитания настрана (аз бих му дал шанс, или поне да го бяха пуснали януари под наем някъде) не можем да си позволим повече такива играчи, които са закотвени от толкова време, че просто не може да се разчита на тях. Хендерсън не е такъв - той напоследък играе доста, но ми се струва, че играта му е прекалено зависима от тази на Стиви Джи и когато капитана няма ден и той се губи. Днес имаше добро пласиране, но нищо повече. А топката я подари поне 3-4 пъти. Твърде дълго време ми е на кантар този момък.
Трябва да се освободи място за един стабилен дефанзивен халф и за един Криситан Ериксен примерно. Като се вземе в предвид и че Алън е в отбора и ще е наличен за началото на следващия сезон халфовата ни линия е прекалено пренаселена. НЯма играч, който да не ми е симпатичен, но Роджърс трябва да реши кой му върши работа и да разкара поне 2-3 души (тук въобще не броя дори Спиъринг, който е пътник). Състава ни е малък, но това е нереално голяма халфова линия, а всъщност имаме нужда от поне един дефанзивен халф. ПОНЕ. Това е абсурдно. И по крилата имаме нужда от нови попълнения.
В нападение със здрав Борини, дори и да продадем Керъл ще имаме и Нгоо - там мисля, че не ни трябват повече нападатели в момента. Просто проблема е в халфовата линия.
В защита днес бяхме стабилни. Разбира се, при центрирания/корнери сме супер пробити, но това на страна (да, знам, че звучи несериозно:)) бяхме ок в защита. Просто това с центриранията и корнерите е в продължение на целия сезон и е толкова зле, че вече не смятам да го обсъждам. Гол след корнер. Дузпа след корнер. Дузпата си беше 100%, но беше толкова абсурдно излишна и глупава, че просто не ми се коментира.
Рейна последните мачове изглежда по-добре спрямо останалата част от сезона и като, че ли БР няма да го продава през лятото. Но надявам се, ако все пак не го продаде, поне да доведе сериозна конкуренция и да разкара Брад Джоунс.
До края на сезона се надявам Роджърс да пробва с Кутиньо и Стъридж в състава, а не единия за сметка на другия. И двамата днес бяха по-добри от един Хендерсън.
Изпуснахме ги днес Челски и туй то. Нямам повече време в момента.
YNWA
п.с. - само да вмъкна разочарованието си от атмосферата на Анфийлд. Имаме остра нужда от сектор с евтини билети за местните по-млади фенове иначе нещата отиват към доста пластмасова атмосфера, което точно на този стадион е кощунство. В The Anfield Wrap имаше една хубава статия от тази седмица за the corporate experience, което обясбява някои неща.
Последна промяна AnfieldIron на 21.04.2013 20:38, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
AnfieldIron
(The Mummies)
|

Re: Pool Mania 2012/2013 | 21.04.2013 23:35
Така, с ухапването днес Суарез надали ще се появи в игра до края на сезона, а нищо чудно това да доведе и до продажбата му през лятото. Да видим ФА колко ще раздуха нещата и как новата ПР-ка в Ливърпул ще се справи със ситуацията. Очевидно не е само до нея де, но все пак. Ноо, нищо чудно през лятото Луис да си тегне багажа за Мюнхен по живо по здраво. Интересно дали при това положение и евентуален силен завършек на сезона Керъл ще получи амнистия. А и изглежда няма много кандидати за него при задаващия се финансов "феърплей". Борини май вече е здрав, нищо чудно да се появи в няколко мача до края. Много интересно стана. Перфектния момент за импровизации и нови проби/грешки след като стана ясно, че няма за какво повече да играем този сезон.
|
|   |
|
 |
|
AnfieldIron
(The Mummies)
|

Re: Pool Mania 2012/2013 | 22.04.2013 14:08
Мда, гледам още от вчера са започнали едни тиради едни нравоучения на гърба на Суарез. Като се започне от кухата лейка Джейми Реднап и се стигне до черешката на тортата, моделът за подражание Греъм Сунес. Кой ли още ще се изцвъка публично върху Суарез. Интересно ще се намери ли поне един журналист, който да не е лицемер и да не го заклейми публично. Сега поне Йън Еър е обявил, че Суарез няма да бъде продаден заради това и остава в клуба. Браво. Да видим белобрадите мъдреци от ФА какво ще измъд(р)ят този път и с кое предишно свое решение ще си противоречат.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Pool Mania 2012/2013 | 22.04.2013 20:41
Е вчера не видях например ти в целия пасквил да беше написал как ви пуснаха 7 минути продължение при дадени 6 и всъщност незнайно защо дадени 6 - нямаше никакво голямо прекъсване в мача. Така с нравоученията 
|
|   |
|
 |
|
einstein's cock
|

Re: Pool Mania 2012/2013 | 22.04.2013 20:55
Абе и аз това се чудих, това ако беше на мач на МЮ, гол в седмата минута от 6 нереални, два спестени червени катона (щото и Стъридж си беше за гонене), ухапвания и прочие цигании, какъв ли фурор щеше да има във форума Иначе Суарез е... нямам думи. Даже не мога да повярвам, че е такъв хахо... сигурно има някакъв скрит замисъл в цялата тая история 
|
|   |
|
 |
|
einstein's cock
|

Re: Pool Mania 2012/2013 | 22.04.2013 20:59
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Pool Mania 2012/2013 | 22.04.2013 22:00
Сандро, не е хубаво така грубо де :) Пасквил е написаното от оня синия пернат днес, което дори е оформено като декларация. Макар че гледам има умни хора, които му се кефят, ама всеки има правото да си се заблуждава колкото иска ;) Адаша е написал нещо във фен тема, в която е нормално да има емоции, да има пристрастие и т.н. Още повече веднага след даден мач. Де да пишеше всеки така за отбора си след мач..... Съгласен съм че нямаше основания за 6 минути отгоре, но съгласно правилника никъде не пише че трябва да свири на 6-ата минута. Напротив, не може да намали това време, което се посочил посредством 4-ия съдия, но може да продължи и още 10 минути отгоре. Всичко е субективно. Няма да давам таблицата с потенциалните точки, загубените след грешки на съдии във Висшата лига, само ще кажа че там поне сме на първо място :) Суарес няма какво да се коментира. Днес много точно бе написано като хедлайн за мача - Суарес даде доброто (гола за 2-2), лошото (мега тъпата дузпа) и грозното. Все пак всичко трябва да се гледа лишено от емоции, защото някои тренери са велики, защото не робуват на подобни неща. Справка САФ и карате кика на Канто. Какво е Кантона днес за МЮ всички знаем. И пак в кръга на шегата, време беше да усетим и ние малко от Фърги тайма.
Последна промяна Anfield на 22.04.2013 22:05, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Pool Mania 2012/2013 | 22.04.2013 22:19
Нема нищо грубо, аз и друго мога да засегна - колко от дербитата ви тоя сезон завършиха 2:2? ФА май много го обича тоя резултат на ваШте мачове Иначе Суарес си е хахавел, жалко само, че Иванович не му върна едно рамо, гаранция, че щеше да има разклатени зъби. Странна работа дет се вика, но съм съгласен с Данчо, че се преекспонира - повече за говорене е как на касапин като Сидуел например му се дава още да практикува професионален футбол. Мен такива изпълнения повече ме дразнят.
|
|   |
|
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: Pool Mania 2012/2013 | 22.04.2013 22:29
Аз само не разбрах защо да заклеймиш публично тая малоумщина показва лицемерие?:)
|
|   |
|
 |
|
AnfieldIron
(The Mummies)
|

Re: Pool Mania 2012/2013 | 23.04.2013 00:06
Защото Спърс-е, когато английския джентълмен Дж.Дефо го направи същото му се размина с жълт картон и замазване от страна на Мартин Йол. В крайна сметка всичко набързо го обърнаха на майтап. А както Сандро каза, когато някой наистина си изпати на терена от зверска балтия редовно се подминава с лека ръка и извинителна картичка в ортопедията. Все пак ако един до друг застанат Тери и Суарез веднага ще посочиш кой е расист и канибал и кой е порядъчен момък, бивш капитан на Англия. п.с. - на това захапване доста се смях, но лично на мен латино номерцата на Суарез хич не ми харесват. Все пак този сезон се забелязва положителна промяна - има самокритика, сам е фиксирал проблема. Миналия сезон беше расист, този е канибал, догодина най-много да преспи с някоя малолетна. Това явно си върви с гения. Предния сезон едва го изтрайвах.
Последна промяна AnfieldIron на 23.04.2013 00:11, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: Pool Mania 2012/2013 | 23.04.2013 00:23
Абе доколкото си спомням го наказаха Дефо тогава, не съм съвсем сигурен де, може и да се бъркам. Ама все пак тука става сума за рецидив, ясно е че Суарез го гледат под лупа и че има тенденция да се преекспонират нещата, ама не стига всичките му изцепки ами за втори път да захапе противник вече идва малко вповече. Така че в случая не съм съгласен с твоята теза за лицемерите. Виж, ако го кажеш това за расисткия скандал миналата година, напълно ще се съглася, там абсолютно направиха от мухата слон и минаха всякакви граници.
|
|   |
|
|