Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 02:30

Отговори на тема  [ 76 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Невероятна Борусия 
Автор Съобщение
(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Невероятна Борусия   |   25.04.2013 22:36

Това Мъдурщината вярно е заразна болест? И какво направи в Реал? Нали е велик, богопомазан, единственият, специалният, ТОЙ?

Първият сезон - загуби титлата, ама се реваншира частично като би Барса на финала за купата. Айде първи сезон е дори и ТОЙ трябва да се адаптира, да си сглоби отбор и т.н.

Втори сезон - определено на НЕГО винаги му е силен, спечели титлата, но пък загуби от Барса за купата.

Трети сезон - 15 точки преднина, пред най-слабата Барса за последните 5 години(поне) - тотален провал.

ШЛ мираж?!? Айде още не е отпаднал, може и да я спечели, кой знае. Ама нали е много специален? Ако с отбор като РЕАЛ не може да покаже разлика, с кой тогава? Та вие дори треперихте от Галатасарай!!!

Другият мит - любовта и уважението на играчите. Ми тази подигравка с играч и легенда като Касияс. Касияс е легенда на Реал, мъдото не е. Къде отиде уважението, което винаги сте демонстрирали към легендите си?

Та Балет, що ми се струва, че нещо мъдурковщината е размътила реалското в теб? Завинаги един от вас - тотална глупост, есента няма и да си спомня за вас, единствените сантименти, които мъдурко може да има са към себе си - вие ще сте един неприятен спомен, щото му сринахте ореола.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Невероятна Борусия   |   25.04.2013 22:41

bai Momchil написа:
Това Мъдурщината вярно е заразна болест? И какво направи в Реал? Нали е велик, богопомазан, единственият, специалният, ТОЙ?

Първият сезон - загуби титлата, ама се реваншира частично като би Барса на финала за купата. Айде първи сезон е дори и ТОЙ трябва да се адаптира, да си сглоби отбор и т.н.

Втори сезон - определено на НЕГО винаги му е силен, спечели титлата, но пък загуби от Барса за купата.

Трети сезон - 15 точки преднина, пред най-слабата Барса за последните 5 години(поне) - тотален провал.

ШЛ мираж?!? Айде още не е отпаднал, може и да я спечели, кой знае. Ама нали е много специален? Ако с отбор като РЕАЛ не може да покаже разлика, с кой тогава? Та вие дори треперихте от Галатасарай!!!

Другият мит - любовта и уважението на играчите. Ми тази подигравка с играч и легенда като Касияс. Касияс е легенда на Реал, мъдото не е. Къде отиде уважението, което винаги сте демонстрирали към легендите си?

Та Балет, що ми се струва, че нещо мъдурковщината е размътила реалското в теб? Завинаги един от вас - тотална глупост, есента няма и да си спомня за вас, единствените сантименти, които мъдурко може да има са към себе си - вие ще сте един неприятен спомен, щото му сринахте ореола.

еми ето не си фен няма как да знаеш :yes: :wave:

Мога да ти отговоря по сериозно, ама си вкарал много от клишето за мъдурковщината и ми се изпарява желанието, сори ;-)

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Невероятна Борусия   |   25.04.2013 23:41

Ами аз по принцип съм от по-неутралните, всъщност даже по-скоро може да се каже, че му симпатизирам на Моу, ама в случая съм общо взето съгласен със същината на това ккоето е казал бай Момчил (естествено изключваме типичните му словоизлияния, за същината говоря само:)

Една титла за три години с Реал може да е ок, даже и доста добро постижение за някой като Гарсия Ремон или даже Хуанде Рамос ако щеш, особено при положение, че срещу теб е най-силната Барса в историята. Обаче като си с претенции за най-големия в света и един от най-великите в историята, не ми се струва кой знае какво постижение. И като се прибави и неуспеха в основната цел - десетата, като цяло не мисля, че се оправдаха очакванията. Интересна ми е твоята позиция на изстрадал фен :)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Невероятна Борусия   |   26.04.2013 08:49

Balleta написа:
Цитат:
Баце, не виждам какво толкова си се сконфузил. Тези неща нито ги пиша за първи път нито май ще е за последен.
Или не си съгласен, че Реал в момента е един играч само и няма резервен план ? Или не си съгласен, че защитата е жив ташак ? Или пък че игуаната и Бензема не са на нивото на Реал и никлога не са били ?
Е, добре. Хайде като не си, да говорим точка по точка. Окей съм.
Уважавам Жозе, но сбърка вчера и не само. Явно целия този шум около преминаването му в друг отбор (което той не си и дава много зор да отрича) му се отрази, а и на играчите.
Както е казал и Кан след мача - чудно защо в другите му отбори играчите бяха готови да умрат за него на терена , а тука на полуфинал в ШЛ играят ганкиното ?

Виенето на свят беше от сравненията с Пелегрини, от това, че след една загуба трябва ведбнага да хукваме да взимаме Клоп дето миналата година отпадна от групите и от това, че халфовата линия била надценена.
Сега вкарваш други точки. Еми не - защитата ни не е никак слаба, напротив - Рамос, Варан, Пепе, Арбелоа, Марсело никога не са били лоши. Защитата ни бих казал е най-силната в Примера, ако ние нямаме защита, Барса трябва да се замозакрият. Да не говорим, че нашата защита почва с Алонсо и Кедира.
Единствено мога да се съглася за Игуаин в големите мачове, там спор няма. Бензема си е добре в Европа.
Няма нужда и фенове на Реал да пригласят на хейтърите на Реал и Моу, не съм му адвокат и не искам да му бъда, но това което направи в Реал само изстраданите фенове могат да разберат, не бай ти Момчи ;-)
Така, че по леко със смешниците, това за Значката.

Аз Клоп го искам за треньор на Реал след Жозето от миналия сезон още и съм го казвал навсякъде. Мен ме кефи. И стила който е наложил в Дортмунд също ме кефи.
Относно защитата - Пепе е идиот и никой реално мислещ човек не може да отрече , че няма място в Реал. Коентрао (който е титуляр повечето време през сезона) може да е всичко друго, но не и играч струващ 30 милиона. Варан е много млад още и тепърва навлиза в големите мачове. Като цяло проблема е, че в много мачове липсва синхрона между защитниците.
За халфовата линия Ок, всеки си има мнение и вкус кой го кефи и кой не. За мен Кедира е борбен, но без техника, а Алонсо има техника но е мек. Бих предпочел да видя Даниеле Де Роси вместо Кедира и Марко Ройс вместо Модрич (също струващ 30 милиона), но както казах явно е въпрос на вкус. За нападението май важи същото. Аз лично искам в Реал да има играч като Фалкао или Рууни например вместо двамата, които са в момента. И това го пиша от първия сезон на Жозе още. Реал винаги е имал големи фигури титулярни нападатели. Сега не е така.
Баце, аз не искам да пригласям на никой, обаче на трети пореден полуфинал да отпаднем вече ми идва много. Дано стане някакво чудо във вторник :90:

Последна промяна Ледо на 26.04.2013 08:50, променена общо 1 път

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Невероятна Борусия   |   26.04.2013 09:06

Ледо написа:
Баце, аз не искам да пригласям на никой, обаче на трети пореден полуфинал да отпаднем вече ми идва много. Дано стане някакво чудо във вторник :90:

А, преди това отпадахте и на няколко поредни осминафинала... А още не сте се научили да губите, да бъдете втори, също така и да разберете, че "10-тата" не ви се полага, само щото сте "кралските любимци".

Още бой трябва да ядете, докато ви уврат главите. Пожелавам ви поне 20 години напред суша в Европа. Напълно постижимо.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Невероятна Борусия   |   26.04.2013 09:32

Dobril написа:
Ледо написа:

А, преди това отпадахте и на няколко поредни осминафинала... А още не сте се научили да губите, да бъдете втори...

Докато сме пред вас и по титли и по купи в Европа всичко е наред. Така ще бъде и мнооого занапред :wave: :laugh:

Последна промяна Ледо на 26.04.2013 09:33, променена общо 1 път

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Невероятна Борусия   |   26.04.2013 10:00

До 10-на години ви изравняваме по титли и ШЛ. Не се притеснявай... :wave:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Невероятна Борусия   |   26.04.2013 21:52

Балетче разбрали сега кой е Юрген Клоп ;-)
Впрочем очаквам и в края на тази 2013 г. сред номинираните за треньор на годината да бъдат: Моуриньо и Гуардиола... :laugh:
:uuu:

И далеч ръчичките от Клоп! Дано последния си остане в Дортмунд, всъщност ако немците искат световната титла догодина е хубаво да прекратят контракта с Йоги и да вземат още сега Клоп, а на след краят на контракта му след световното както се говори. :yes:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Невероятна Борусия   |   26.04.2013 23:23

Балет, нарекох ги смешници, защото играха като такива. Той Рамос си призна след мача, няма какво да се залъгваме. Като сме фенове на реал, дай със затворени очи да викаме "HALA MADRID". Не става така, трябва и малко критика.
Реал са взимали много мачове без блясък в играта и тогава също съм ги критикувал. Мен не ме кефи един отбор да разчита на индивидуалности. Искам да се играе като отбор. Знам, че играчите в момента могат да го направят, но поради някакви неизвестни причини не го правят. Всеки иска да блесне. Аман от саможивници!!!
Защитата е ОК, може би най-добрата в Испания, да, ама някои хора просто не заслужават да носят фланелката на Реал Мадрид - първият е Пепе. След ония ритници на Каскеро от Хетафе си показа, че няма класата и достойнството за да защитава тези цветове. Ако зависи от мен, да си тръгва.
Рамос играе добре, само когато се надъха (даже във вторник очаквам много силен негов мач). Иначе е пълно леке когато не му се играе, и не са малко пъти. Не бива така, разочарован съм от този играч, сори.
Варан ме кефи, макар, че е много млад и тепърва трябва да задобрява.
Марсело, Коентрао и Арбелоа са напълно посредствени играчи, които не играят с критерий за мен. Нямат грам акъл. Марсело се включва много добре в атака, но отзад е дупка. Арбелоа си върши работата, но прави много простотии във всеки мач и ме дразни постоянно. Коентрао горе-долу ОК, ама 30 милиона ли беха? Аре ве... тоя не струва и 15.
В центъра ме кефи Алонсо. Играч с класа. Вижда играта, може да разрушава играта на противника, може и да гради тази на своя отбор. Проблема е в човека до него. Мисля, че Реал още не са намерили такъв играч. Но от тези които имат в момента, най ми се връзва Есиен. Супер дефанзивен халф. Няма много пас, но повече от Кедира има, и то с голяма разлика.
Кедира е един (да не кажа най) надценения играч в Реал. Верно, защитава добре, ама после не знае какво да прави с топката. И е толко тъп и смотан, че не може да я подаде как си трябва на най-близкия играч до него (което е елементарно). Е, за какво ти е да взима топката от противника и после пак да я губи??? Ако питаш мен, тоя на скамейката да загрява седалките RECARO. Единственото хубаво на Кедира е жена му. (Бай дъ уей - да и го сложа в :censored: )
Модрич е техничен, но му трябва още време да свикне с отбора. Направи някои силни минути, но не се е изявил още като титуляр (не, че го пускат като такъв де). Има шанс да стане важен играч.
Ди Мария е много важен, защото е бърз. Друго в него не виждам. Той е саможивник и само когато не може да играе сам, подава на другите. Това не е достатъчно. Не съм доволен и от неговия начин на игра.
Кристияно също е много важен, но също е саможивник. Добре поне, че му се получава по-добре от колкото на Анхел. Иначе щеше да е ясно. На моменти и той прави неща, за да се изяви, и не мисли за колективна игра, смятам знаеш.
Игуаин и Бензема са добри нападатели, но Реал се нуждае от по-добри играчи, които да решават лесните и някои от трудните положения с гол, а не обратното. Бензема бележи някои супер трудни за изпълнение голове, но после се осира на най-лесните... непростимо!!! Да бяха един или два пъти, но те са много, безброй.
Игуаин от тази страна вкарва лесните положения, но понякога забравя да атакува. Можеше да стане много по-добър, но си остана на средно ниво.
Признавам си, че бих искал някой като Агуеро или Фалкао за Реал. Не знам дали ще дойдат, но се надявам ако не един от двамата, то някой подобен, да се движи бързо, да играе колективно и да вкарва лесните и някои от трудните положения.
Е, много ли искам???
Ай, със здраве! :-) Все пак сме малко феновете на Реал, не напускам кораба, просто си имам критика към тяхното поведение (играчите). За Моуриньо нищо не споменах.

Във вторник ако излязат с хъс и отбележат 2 бързи гола, примерно 2-0 на полувремето, може и да се отвори шанс... но вкарат ли Борусия... става не много трудно, ами почти невъзможно. Не виждам как без колективна игра ще бият 3-0 или 4-1 тая Борусия.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Невероятна Борусия   |   26.04.2013 23:29

Нема Значка написа:
Е, много ли искам???

Изобщо баце, ти разпусна целия отбор :-D

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Невероятна Борусия   |   27.04.2013 03:30

Еми кажи-речи... :laugh: Отдавна не изживявам мачовете на Реал. От както си замина Зидан! :helpless:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Невероятна Борусия   |   27.04.2013 12:35

Моуриньо се НАСРА и Балета тука развява "фенството" като последен байрак, не сме от вчера по форуми. Моуриньо сам се определи за СПЕЦИАЛНИЯ !!! Както каза Спърса, когато имаш претенции, трябва да ги доказваш. Една титла, една Купа на Краля (две най-вероятно) за три години при най-скъпия трансфер в историята на футбола и при пълна власт в отбора, да не забравяме, че Валдано си тръгна при първото голямо търкане, е провал! Любопитен ми е сега и Шевченко, който дълги години съпоставяше с Анчелоти в Милан - айде, баце, дойде четворката в ШЛ и за "най-великият треньор евър" - нещо сега не говорим? ;-)
За три години Моуриньо трябваше да е подготвил Реал за финал - а всъщност се оказва, че в ШЛ година след година по-зле става представянето на полуфинал. И докато предишни пъти може да се говори за малко късмет, пропуснати дузпи, лотарии, ала-бала (как па все Моу губи на дузпи, тва дали не показва нещо също - веднъж да загубиш, късмет, втори път - тенденция), то сега няма къде да си покрие гъза - един нападател му нашиба 4 гола на полуфинал в ШЛ, нещо дето никога не беше ставало. Точно това показва провалът на Специалния - щото в неговата игра ВИНАГИ защитата е била първа. Три години той не можа да оправи дефанзивната игра на Реал. И оправданията с философията на клуба не важат - след като не можа да се нагоди към нея и не можа да нагоди клуба към своята философия, значи не е толкова Специален. Лично мен в цялата работа това ме радва най-много, дам - ако ще да съм хейтър. Моуриньо го уважавам, но е факт, че не е толкова Специален - петички, четворки, показа се.
Колкото до Клоп треньор на Реал - абсурд. Грандоманщината на Реал няма да му позволи да развие идеите си. Балета тука дрънка как не минал групите предната година, но услужливо забравя, че Клоп играе с отбор, който сам е изградил без някакви особени пари за трансфери, изключае Марко Ройс миналата година. А Моуриньо играе с отбор, дето само за един играч даде 94 млн. И кво излиза сега - за две години Клоп е по-близо до финала в ШЛ, отколкото Моуриньо за три. По резултатите ги изпращат, по резултатите ...

п.п. Моуриньо има шанс да покаже, че е Специален - 3:0 за Реал на домашния стадион не е чудо невиждано. Обаче сега, като отборът зависи от един играч, тук Ледо е много прав, а и Значката, нека видим как ще стане. Щото като имаш едно основно оръжие и то бъде обезвредено, става интересно ...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Невероятна Борусия   |   27.04.2013 12:42

На ваше място бих изчакал да мине и втората среща, преди да правя дисекция на провала. 6:1 в реванша и ще ви питам къде ще се скрите след това с всичките си тези хейтърски бълвочи към Иконата на съвременния футбол! :Р

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Невероятна Борусия   |   27.04.2013 12:43

Мейджър написа:
На ваше място бих изчакал да мине и втората среща, преди да правя дисекция на провала. 6:1 в реванша и ще ви питам къде ще се скрите след това с всичките си тези хейтърски бълвочи към Иконата на съвременния футбол! :Р

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Специално са четири :laugh:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Невероятна Борусия   |   27.04.2013 14:16

Тук само ще спомена същият този неоценения Пелегрини как надигра и за една бройка да отстрани Борусия Д.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Невероятна Борусия   |   27.04.2013 15:16

Реваншът реал го губях с подобен резултат. :dance:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Невероятна Борусия   |   27.04.2013 23:53

Не си мълча, просто с радиа ми е писнало да споря отдавна. Да, това е най-големият провал на Моуриньо в цялата му кариера, макар и както казва мейджъра, можехте да изчакате до реванша.

Иначе със значката и ледо чупите тъпомера с тази зависимост от Роналдо. Че те Барселона дето играят с всички ключови играчи на испанският национален отбор дето стана световен и два пъти европейски не са ли зависими от Меси ? Роналдо и Меси са легенди на съвремения футбол, сред най-добрите в цялата история, нормално е да са барометри за представянето на целият отбор.

Да, Моуриньо и екипът по селекцията на Мадрид направиха големи грешки. Не е нормално да имаш Марсело и Коентрао на една позиция или Модрич и Йозил, а в същото време нападатели да са ти дебелака Бензема и вечно яловия в големи мачове Игуаин. Това с извисяването на Касияс до някакъв Бог е кощунство. Само да припомня, че първото сдърпване между Моу и Икер стана в момент, в който Касияс искаше да тренират от по-късно, за да могат играчите да си водели децата на училище или нещо такова и тогава Единственият показа, че няма да толерира лигавщини. Да, само че в Реал е пълно с гейчета, които са свикнали че всичко става по тяхната свирка... Не е случайно, че преди Моу не успяваха да минат 1/8 финала за ШЛ, Барселона им вкарваше по 6 гола на Бернабеу, а отборчета като Алкоркон се отчиатаха с по 4. Да, точно така, това беше Реал М преди Моу. Дори Роналдо преди Моу беше един феномен, който във всеки 2 от три големи мача се насираше и губеше по терена, нещо което сега съвсем не е така. Има ли нещо невярно, което да съм написал ? И затова ми е и малко смешно, че Ледо не можел да преживее трета поредна елиминация на 1/2 финал или там, както беше написал...

Основната причина обаче за отпадането на Реал и Барселона е тоталната липса на свежест. Незнам какво стана, но Реал М винаги е разчитал на скорост и здрава физическа издържливост, сега няма и помен от това. Явно пикът е бил в средата на сезона, мачовете с Барселона и Ман Юн... Още в 1/4 финалите с Галатасарай беше видно, че Реал не играе този футбол, който се очаква...

Но да се върнем към свещената крава Икер, благодарение на когото и със съдействието на жена му и парцалът Марка преди всички важни мачове на Мадрид този сезон се създаваше зверско напрежение и интриги. Но той е Касияс и явно може да действа над името на отбора само и само да се доказва пред Моуриньо ли и аз незнам каква точно му е целта...

Да, периодът в Реал М явно няма да е толкова специален, но е супер смешно как чакате по една грешка през 4-5 месеца и излизате от дупките. Затова и следващият път не се чуди че изобщо не съм писал. На всеки треньор, спортист и отбор могат да се намерят слаби резултати и някакви провали. Ами ако Моуриньо не е специален понеже паднал 2 пъти след дузпи, 2 пъти от Бенитес, Мидълзбро и Аталанта са му вкарали по 3 гола, Левандовски 4, а Барселона 5, то какво да кажем за Федерер например, който ако почна да изреждам колко пъти е падал от Надал, как е взимал 4 гейма във финал на ГС, как Джокович го е обръщал от мачболи няколко пъти или праскал с по 3-0 и т.н. и т.н. НИма Федерер не е е най-великият тенисист въпреки всички тези неща ? Същата работа и с Моуриньо, кажи ми друг треньор и аз веднага ще почвам да ти намеря провали и причини че не е велик, това е най-лесното...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Невероятна Борусия   |   28.04.2013 00:03

Е, разбира се, играчите са лигльовци, че как иначе Моуриньо ще е виновен ;-) - чудно тия играчи кой ли ги докара? Касияс вкарвал сега напрежение, мда, хитро измислено. Колкото до дузпите - тва е тема, дето съм ти я казвал отдавна. Бенитес го би по идентичен начин Моуриньо, който явно му е слаба жилката на дузпи. Що така за такъв перфекционист?
Колкото до легендите Меси и Роналдо - еми когато подчиняваш един отбор на една индивидуалност в колективна игра, няма как искаш нещо. Ти сам си отговори това ли е поведение на специален треньор? И защо в Порто и в Интер беше изградил колектив, а в Реал - не? Само външни фактори ли му попречиха? Нали всички го обичаха и искаха да умират за него?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Невероятна Борусия   |   28.04.2013 00:13

Наистина не виждам смисъл да споря с тебе. Щом ще отричаме явни факти като това, че Марка се опитва цял сезон да преебе Моуриньо (или айде след мачовете с Барселона има някакво временно заравяне на томахавките, може би всички знаят че така или иначе това е последният сезон), понеже последния не ги бръсне за слива и че не ти се струва странно интригантски интервюта на жената на Касияс да излизат преди най-важните мачове за годината, явно или не можеш да надмогнеш егото си, или по-лошо отдавна си загубил връзка за реалността и виждаш само това, което ти харесва.

Оставяйки настрана маса глупави въпроси, аз не се боря, че е ЖМ е перфектен. Просто е най-добрият треньор на база години във футбола/постижения. Кой е по-специален от него ? Само моля те не давай примери с някой, който е изградил само еидн отбор и всъшност успехите му са по-малки само от тези на Моу с Порто плс...

Иначе те оставям сам да си правиш пампозни изказвания и теми: Милан и Алегри колко велики са станали, Димитров каква е легенда на световния тенис понеже взел сет на Надал на клей или как Рафата бил умрял след една загуба от Джокович. Сега разбираме и че Моуриньо е по-малък треньор след един мач. Явно не си минал периодът, в който пишехме някакви емоционални глупости и генерелазирахме след дадено спортно събитие.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Невероятна Борусия   |   28.04.2013 00:15

alessandron написа:
Е, разбира се, играчите са лигльовци, че как иначе Моуриньо ще е виновен ;-)

Аз съм написъл къде е виновен Моуриньо и хич не е малко. Ти си този дето се запъва като магаре на мост и пуска "готини" шегички. Викаш на Реал футболистите винаги са били еквивалент на мъжетсво и характер ?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 76 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща