Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:31

Отговори на тема  [ 239 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Следваща
За сериалите 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  За сериалите   |   25.04.2013 23:03

Понеже вече има подфорум за филми мисля, че е добре да разделим филмите от сериалите, за да не се бъркаме много.
Кои са ви любимите сериали? Кои следите в момента? Има ли определен жанр, който ви е любим или това е без значение? А кои сериали не можете да понасяте?
Аз засега няма да споменавам кои следя в момента, за да не ви стресна :laugh: :laugh:

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   26.04.2013 00:03

Аз по принцип гледам доста сериали, но им пропускам епизодите на повечето и после ги изглеждам накуп, когато ми остане време. Иначе в момента редовно следя четири: Supernatural, Arrow (покрай Supernatural, щото вървят заедно), Game of Thrones и Person of Interest.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   26.04.2013 00:23

Аз вече ви казах, кой е Сериала, но явно трябва да повторя: CASTLE...

Тъкмо днес (все още 2504 в ЛА) приключват с последния снимачен ден на 5-ти сезон...
А онзи ден (в понеделник са им премиерите) на S05E21 имаха повече зрители в USA, отколкото Хавай 5-0 и третия по гледаемост (не запомних кой беше) взети заедно...

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   26.04.2013 11:17

Последните 2, които следя са The Walking Dead и Revenge. Първият приключи на този етап и на есен чакаме четвъртия сезон :) Отмъщението почнах да го следя по Нова и макар да не е от най-добрите сериали, засега ми е интересен.
Преди това гледах Династията на Тюдорите.

Иначе като номер 1 сериал за последните години за мен си е Prison Break.

От комедийните - твърдо глас за Friends.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   26.04.2013 12:38

В края на миналия век се бях отчаял,че надали следващия ще ни предложи по-смислени и вълнуващи
сериали от Женени с Деца, Дунав Мост и Касандра.

Е, за щастие бях опроверган от гениите, които измислиха:

SOPRANOS

BREAKING BAD

THE WIRE

DEXTER (добавете икона сърчица, защото съм влюбен в Dark Passenger-a)

Искам също да знаете,че долната снимка е ИДЕАЛЪТ ми за романтична вечер!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   26.04.2013 18:27

Grey's Anatomy
American Horror Story!!!!!!
Scandal

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   26.04.2013 21:28

в момента следя:

Дневнциите на вампира (тече 4 сезон)
Под прикритие (свърши 3 сезон)
Спартакус (свърши целия сериал)
Живите мъртви (свърши 3 сезон)
Викинги (1 сезон, остава последната серия)
Ханибал (3 излезнали серии от 1 сезон)

Наскоро изгледах отново абсолютно всички серии от Д-р Куин Лечителката и си ги записах всичките 6 сезона, а сега същото правя и с Алф.
Отделно наскоро си записах и всички сезони и серии и си ги гледах отново - Досиетата Х и Спасители на плажа

Това е през последните месеци :-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   26.04.2013 21:55

Мислих, че съм единствената, която следи в момента Алф :laugh: Колкото и да е критикуван, аз продължавам да си го харесвам. Досиетата Х и Спасители на плажа също ги следя. От новите: Свръхестествено, Как се запознах с майка ви, Декстър, Chicago Fire, Щастливо разведени(с Фран Дрешър), Правилата на обвързването(популярно у нас като Обвързани), Под прикритие, Столичани в повече, Етажна собственост. Засега е това. Когато набера смелост да посоча по-старите такива, ще пиша.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   26.04.2013 23:14

Diavolo написа:
Д-р Куин Лечителката и Спасители на плажа

:outofspace: ти ще ме побъркаш :-D

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   26.04.2013 23:49

Еее, най-накрая да се сетите да споменете най-великия сериал в историята - АЛФ. Само това ме изненада:

IchWill написа:
Мислих, че съм единствената, която следи в момента Алф :laugh: Колкото и да е критикуван

Кой е тоя дето критикува АЛФ?!?!?! :besnyo:

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   27.04.2013 01:01

Тук все още никой, но на едно друго място(няма да казвам кое) доста остри изказвания има, че е "прекалено стар и изтъркан". Предполагам масово тийнейджъри го определят като такъв. Аз пък смятам, че повечето нови сериали дори на малкия пръст не могат да му стъпят. Най-малкото защото такива с извънземни не са често явление, камо ли по това време. На мен това ми е любимият американски сериал след Напълно непознати, едни други класици.
Балет, какво му е лошото да следиш отново Доктор Куин и Спасители на плажа? Разбирам да беше Дързост и красота, но не е :laugh:

Последна промяна IchWill на 27.04.2013 01:04, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   27.04.2013 02:10

Law and order - SVU
Law and order - Criminal intend
Fringe
Burn notice
White collar
CSI Las Vegas
CSI New York
Covert affairs :unsure:
Terra Nova

От комедиите:

Last man standing - уникален
Curb your enthusiasm - уникален
Good luck Charlie :unsure: покрай малката, супер хумор :-D

и други има ама сега не сещам

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   27.04.2013 09:01

Тиновете да си критикуват. Алф е върхът.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   27.04.2013 12:02

Обичам много ситкоми - АЛ БЪНДИ Е НОМЕР ЕДНО !!! Гледам си и "Приятели", "Алф", разбира се, тийновете, дето го критикуват, просто един як бой им трябва, "Да, мило". "Столичани"-те също не ги пропускам.
Иначе обичам да гледам CSI също във всичките му варианти, "Д-р Хаус", "Касъл" - абе бая. Не мога да кажа, че някой го следя здраво, с малки изключения, просто тия ми харесват. "Игра на тронове" също бих го гледал, но като съм чел книгите по няколко пъти, няма как да ме грабне с нещо - сериалът не бяга много от сюжетната линия на книгите и не ми е интересен. Едно време изгледах всички варианти на "Старгейт", много ме е яд, че смениха подхода след "Атлантис" и стана неква боза тип "Дързост и красота", та го спрях.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   27.04.2013 23:33

IchWill написа:
Тук все още никой, но на едно друго място(няма да казвам кое) доста остри изказвания има, че е "прекалено стар и изтъркан". Предполагам масово тийнейджъри го определят като такъв. Аз пък смятам, че повечето нови сериали дори на малкия пръст не могат да му стъпят. Най-малкото защото такива с извънземни не са често явление, камо ли по това време. На мен това ми е любимият американски сериал след Напълно непознати, едни други класици.
Балет, какво му е лошото да следиш отново Доктор Куин и Спасители на плажа? Разбирам да беше Дързост и красота, но не е :laugh:

Няма никакво съмнение, че Алф е най-великият и след това са Приятели. Напълно непознати не е от това ниво за мен. И между другото, понеже беше писала някъде по другите теми, че за пръв път са го давали по БТВ, това не е вярно. Даваха го още много отдавна, преди поне 20 години, по националната телевизия (то тогава нямаше и друга де :)

А не знам защо е това пренебрежително отношение към Дързост и красота. Все пак в него има една забележителна героиня, която трябва да е модел за поведение на всички съвременни жени - Брук, която преспа със и дори май успя да забременее и роди деца от три поколения Форестър :moufan:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   27.04.2013 23:35

Алф е номер 1 :devil:
Мен там слабост ми е Уили Танер, няма такъв като просто, невероятно изпълнение, страхотен комик, само като го видя и почвам да се хиля, а най-велик е когато Ачмонек дойде и Уили се притесни нещо, ахахаха :ludnica: :first:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   27.04.2013 23:42

IchWill написа:
Мислих, че съм единствената, която следи в момента Алф :laugh:

Алф съм гледал всички епизоди на всички сезони + допълнителния филм, който е продължение на последната серия!!!

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   27.04.2013 23:46

Да, като изключим самия Алф, който е забавен дори и само като се разхожда, Уили е най-готин. Между другото не знам дали сте обърнали внимание, ама той играе и в Приятели, появява се в първите сезони като собственик на кафето дето висят. Така че той е връзката между двата най-добри сериала :)

И като си говорим за Алф трябва да се каже, че българският му дублаж е невероятен. Пенко Русев го дублира и е изключителен, съмнявам се дали и оригиналът е толкова добър :) Чувал съм го и с немски дублаж и въобще не звучи толкова готино.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   28.04.2013 00:02

spurs написа:
Да, като изключим самия Алф, който е забавен дори и само като се разхожда, Уили е най-готин. Между другото не знам дали сте обърнали внимание, ама той играе и в Приятели, появява се в първите сезони като собственик на кафето дето висят. Така че той е връзката между двата най-добри сериала :)

И като си говорим за Алф трябва да се каже, че българският му дублаж е невероятен. Пенко Русев го дублира и е изключителен, съмнявам се дали и оригиналът е толкова добър :) Чувал съм го и с немски дублаж и въобще не звучи толкова готино.

Да, Уили беше предшественика на Гюнтер в Приятели =)

Иначе като каза дублаж на бг аз се кефа на тоя дето си беше от едно време не знам кой го озвучава, но наскоро хванах неква серия по ТВ и изобщо не одобрих новата версия. Аз съм ги гледал без озвучаване на български - в оригинал всичките и просто нема алтернатива на никъв друг език...все едно некой да ми озвучава Тони Монтана - е нали ше лета към студиото още на 5тата секунда!!!!

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   28.04.2013 14:57

Алф е пълна тъпня.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 239 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Следваща