Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:46

Отговори на тема  [ 100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
прогноза ЦСКА- Левски 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   26.04.2013 13:51

falkenbach написа:
След като разбирам, че Карвальо почти сигурно няма да играе, мисля, че шансовете ни за победа рязко спадат :(

А аз след като прочетох ето това -
Цитат:
http://donbalon.bg/news188644.html
Спас Делев се точи да ушие Левски - съм напълно спокоен за резултата, важното е само съдията да не забележи 20-30 от засадите на Спас и мисля че поне в един от случаите ще вкара топката ( в корнер ) :laugh: :laugh:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   26.04.2013 14:08

Кой карабатак си е позволил да ме трие?

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   26.04.2013 14:12

Mr. N написа:
]

А аз след като прочетох ето това -
Цитат:
http://donbalon.bg/news188644.html
Спас Делев се точи да ушие Левски - съм напълно спокоен за резултата, важното е само съдията да не забележи 20-30 от засадите на Спас и мисля че поне в един от случаите ще вкара топката ( в корнер ) :laugh: :laugh:

Глупак, Спас от село Ключ се готви да "шие" Левски преди всеки мач ама накрая само него го шият в анорексичния гъз =)

А тая "новина" се появява преди абсолютно всяко дерби!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   26.04.2013 15:05

Крал Блуфен написа:

Карабатак, ако го прочетеш на обратно става Катабарак - също доста интересна дума.

Аз те изтрих. Аре, спрете се с дирската простотия!

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   26.04.2013 16:00

bai Momchil написа:
Крал Блуфен написа:

Карабатак, ако го прочетеш на обратно става Катабарак - също доста интересна дума.

:cheers:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   26.04.2013 16:55

bai Momchil написа:
Крал Блуфен написа:

:cheers:

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   26.04.2013 17:00

Самочувствието е хубаво нещо, но само когато има покритие, а за момчето от общежитието това покритие липсва -

Цитат:
Наставникът на Левски Николай Митов говори пред журналисти преди утрешния шампионатен двубой срещу ЦСКА. Както е известно, вчера треньорът на червените Милен Радуканов заяви, че Левски е фаворит, защото напоследък печелил мачовете си убедително. Според някои тълкувания думите на БГ Моуриньо били ирония, а по този повод Митов обяви: "Благодаря му за думите. И аз мисля така. Печелим убедително", след което продължи: "Утре излизаме да се надиграваме… и надлъгваме - и това влиза в играта. Предимството е нашата публика, те са 12-ия играч. Футболистите го знаят. След като играчите видяха какво стана в Ловеч, вече знаят за какво става въпрос. Народът е нашата публика. Знам къде ЦСКА е най-силен, знам как да им отговоря, знам как искам ние да играем. Агресията и борбата са важни, но ще се опитаме да вкараме и футбол", допълни синият наставник, който бе върнат в юношеските си години с въпрос "Като юноша имате само една загуба от ЦСКА, това ще ви помогне ли?", на което Митов отговори: "Да, биехме ги много". Митов отказа да коментира дали може да използва звездата си Гари Родригес като централен нападател. "В Ловеч игра зад нападателя. Това беше мое решение. ЦСКА да му мисли как да опази Гари Родригес. Говоря, слушам мнения, чета, но аз си взимам решенията." Треньорът на Левски бе попитан и дали има футболист на ЦСКА, който иска в състава си, а отговорът бе категоричен - не.

"Да, биехме ги много" - аз мисля че е бил доста пъти центъра, :laugh: :laugh: , както и че утре пак ще го бие неколко пъти. Казах и преди - левски ще загуби мача точно заради повишеното си самочувствие и издигането в суперзвезда на некакъв играч който миналата година е бил част от шестодивизионния аматьорски ФК Бошуизен или Босхуйзен :laugh: :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   26.04.2013 17:06

Mr. N написа:
Гари Родригес: Още нищо не сте видели, мога много повече - кви са тия смешки дето ги разправя тоя :laugh: :laugh: :dance: :dance: , Като го пуснем на Бандата и той ще му разкаже играта на тоя :laugh: :laugh:

Ето че треньорският щаб на ЦСКА явно чете форума тука и си взима бележки :laugh: , вчера писах че бандата ще пази родригес и ето го назначението :dance: :dance: :laugh: :laugh:

Цитат:
http://donbalon.bg/news188652.html
Бандата точи секирата за Гари Родригес 26 април 2013 16:04 Фотограф: donbalon.eu
"Тоя ли им е най-добрия бе, ще му счупя краката" заканвал се капитанът на ЦСКА

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   26.04.2013 22:41

Mr. N написа:
Ramlid написа:
мача е ясен 1-3 :-D

Дилмаро :yellowcard:

мистър много ти сложна мисълта бе :finger:

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   26.04.2013 22:56

Ramlid написа:
Mr. N написа:
Ramlid написа:
мача е ясен 1-3 :-D

Дилмаро :yellowcard:

мистър много ти сложна мисълта бе :finger:

ще те глобявам май :-D , къв е този песимизъм 1-3 ? Ние фенове на най-добрият и най-известният Бг отбор ли сме или кво? Само победа и нищо по-малко не ни задоволява нас особено срещу подуене :laugh: :laugh:

Последна промяна Mr. N на 26.04.2013 22:56, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   27.04.2013 07:52

ще те глобявам май :-D , къв е този песимизъм 1-3 ? Ние фенове на най-добрият и най-известният Бг отбор ли сме или кво? Само победа и нищо по-малко не ни задоволява нас особено срещу подуене :laugh: :laugh:[/quote]

абе убавец гости сме бе :dance:

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   27.04.2013 10:00

Ramlid написа:
ще те глобявам май :-D , къв е този песимизъм 1-3 ? Ние фенове на най-добрият и най-известният Бг отбор ли сме или кво? Само победа и нищо по-малко не ни задоволява нас особено срещу подуене :laugh: :laugh:

абе убавец гости сме бе :dance:[/quote]
Кви гости сме бре, ние играем с българи, докато лефски е легионерски отбор - те са гостите в Бг :laugh: :laugh: :laugh: - двубоят е
ЦСКА София България - Лефски Подуене Легионерски -

ЛЕВСКИ: П. Илиев, Мюлдер, Д. Димов, Ели, Пинто, Михелич, Йовов, Рамос, Йорданов, Родригес, Силва - 4 подуенеца и 7 легионера

ЦСКА: Черни, Венков, Грънчов, Попов, Бандаловски, Саша, Анисе, Делев, Присо, Платини, Камбуров

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   27.04.2013 10:20

Мдааа, Джонго е чистокръвен българин, пряк потомък на рода Дуло.

Между другото, чета че Ваюши бил контузен и отпадал за утрешният мач на Литекс с Ботев. Ако това е така Литекс утре има вероятност да излезе с 11 българи, нещо което не знам откога не се е случвало в БГ първенството (изключая юношите на Миньор срещу Лудогорец) или поне не се е случвало за водещ отбор от топ 6.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   27.04.2013 10:49

Миролюбив хикс или минимална победа за чорбата.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   27.04.2013 11:32

Според мен е Х мачът - ЦСКА няма да тръгне да играе като Литекс, че да може Родригес да тича в празно пространство. А щом го няма Карвальо, то сините стават предвидими в атака. От друга страна ЦСКА в атака също е трагедия, макар че като за България би трябвало да не е точно така - мен например Варела ми се нрави като игрова постановка и умения, въпросът е, че в напечен мач, какъвто би трябвало по презумпция да е този, ще се скрие след един-два ритника. Ако все пак има победител, по-вероятно е да е Левски точно защото ЦСКА дубъл победи в дербито не е правил много отдавна, макар в последните години точно ние да излизаме по-мобилизирани в дербито и да имаме повече победи - 4:2 победи в последните седем мача и един Х.

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   27.04.2013 12:25

alessandron написа:
Според мен е Х мачът - ЦСКА няма да тръгне да играе като Литекс, че да може Родригес да тича в празно пространство. А щом го няма Карвальо, то сините стават предвидими в атака. От друга страна ЦСКА в атака също е трагедия, макар че като за България би трябвало да не е точно така - мен например Варела ми се нрави като игрова постановка и умения, въпросът е, че в напечен мач, какъвто би трябвало по презумпция да е този, ще се скрие след един-два ритника. Ако все пак има победител, по-вероятно е да е Левски точно защото ЦСКА дубъл победи в дербито не е правил много отдавна, макар в последните години точно ние да излизаме по-мобилизирани в дербито и да имаме повече победи - 4:2 победи в последните седем мача и един Х.

равен за ЦСКА означава край на надеждите за европа, Ботев и Литекс са плътно зад нас. Титла на този етап не ни трябва щото какво ще правим в ШЛ - нямаме добър отбор, то не че за ЛЕ имаме, но все пак може някой по-слаб ( от Мура :laugh: :laugh: ) да се падне. така че това е мача който ще реши до голяма степен и титлата и местата за Европа.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   27.04.2013 12:29

bai Momchil написа:
Крал Блуфен написа:

Абе ти знаеш ли кой съм аз бе?

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   27.04.2013 12:32

Vendome написа:
Миролюбив хикс или минимална победа за чорбата.

Вчера в Бар Флайта Петко ми каза,че Тонев му казал,че ше биеме.

Последна промяна Крал Блуфен на 27.04.2013 12:33, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   27.04.2013 15:34

По коя телевизия ще дават мача ?

Отговори с цитат
Мнение  Re: прогноза ЦСКА- Левски   |   27.04.2013 15:37

Balleta написа:
По коя телевизия ще дават мача ?

в чужбина ли си?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща