| Автор |
Съобщение |
|
Hiksa
|

Re: Невероятна Борусия | 28.04.2013 05:49
Някой спомня ли си в двете години преди Моуриньо колко купи спечелиха Реал или колко пъти победиха Барселона? Или пък колко пъти се дънеха на осмина-финал в "техния" турнир - ШЛ. Даже тези, които го критикуват сега - точно тези са използвали ироничното "осмина-Реал". Не мога да разбера какво твърдят анти-Моу ръкоблудстващите? Че Моуриньо е провалил най-добрият отбор в света? А ако във вторник има "ремонтада", гледай какъв бъзик ще спретна в тази тема. Като цяло Моуриньо в Реал беше грешен избор. Културата е сбърката в този клуб. Много звезди, много грандоманщина, няма бойци, няма защиитници (Рамос е слаб защитник), Перез, интриги, глупави журналисти... Да продължавам ли? Да допълня, че го виня за някои от трансферите като Модрич, Озил, Кедира, Ди Мария - това за мен са играчи с характер на лyзъри... На Моу трансферите не са му силната страна. Спомням си Куарешма и Мансини.
|
|   |
|
 |
|
Нема Значка
(New Mersey Razors)
|

Re: Невероятна Борусия | 28.04.2013 06:26
Аз и дума не споменах за Моуриньо. Само за играчите... Иначе Моу ми харесва, защото умее да мотивира футболисти. В Челси и Интер му се получи, но в Реал Мадрид май не... А това си зависи и от тях. Свикнали са да си правят каквото искат, за това решението не е в треньора, а в една чиска на играчи. Трябва отново да заживее духа на Бернабеу у футболистите и да дават всичко от себе си, не да си гласят прическите 30 мин. преди мача (Рамос, Роналдо...) Иска ми се да обърнат внимание на младото поколение, да им се дават повече шансове и да не се дават толко пари за скъпи трансфери, които после не стават за нищо. Колко пари се дадоха за Кака, Коентрао, Бензема, Пепе и още други? И какво? Някой ще ги запомни ли? Фернандо Йеро ще го помним до край... ама от тия дето играят днес - едва ли. Ще видим какво ще стане с Варан, там поне има надежда. Общо взето това е. Разочарован съм от манекенчетата и начина по който "стоят" на терена.
|
|   |
|
 |
|
Ледо
|

Re: Невероятна Борусия | 28.04.2013 10:01
Виж ся. Аз не разбирам за какво да чакам реванша ? Казак кратко и ясно, че Клоп надигра Жозе, а последния сбърка и това е факт подкрепен с резултат. Казах също, че Пелегрини се справи по-успешно като гост на Борусия и това също е факт подкрепен с резултат. Нито съм твърдял, че е слаб треньор, нито, че няма шанс на реванша да се случи чудо. Даже напротив, казах, че го уважавам като треньор, но това не пречи, когато се насере да се даде мнение. Едно е да си барометър, друго е целия отбор да зависи само от теб. И понеже не си фен на отбора , а на треньора няма защо да влизам в големи обяснения защо Реал Мадрид не може да е отбор, който зависи и се отъждествява само с един играч. А, да си дойдем на думата за нападението. Нещо, което пиша от две години насам Гейчета или не, не може да се отнасяш по такъв начин с играч, който има статут на икона на съвременния отбор. Е, съжалявам, но като фен на ОТБОРА, а не на треньора за мен това е неприемливо и винаги ще бъде. Защото треньорите се сменят през 2-3 сезона, а играчи като Касияс, Тоти, Джерард и т.н живота им е минал в защита на цветовете на отбора, в който играят и най-малкото заслужават добро отношение. Ми смей се, бе. Ама е точно така. Нали за това го взехме преди три години, за да вземе десетата, а той е на път да отпадне на трети полуфинал подред  Е какво да напиша ? Извинявай , ама и един Пелегрини примерно можеше да стабилизира отбора да не пада от слабаци и да минава осминфинали. Целта ан това д ас е вземе "специален" треньор е да се постигнат специални успехи ( 10-та ШЛ), нещо, което до сега не става. Дай боже във вторник да стане чудо.
_________________ Hasta La Victoria Siempre
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Невероятна Борусия | 28.04.2013 11:52
Ами да, за мен е странно да ми изтъкваш Марка, след като самият ти си писал как Жозе обича "да поема напрежението от пресата върху себе си". Всъщност той го провокира и използва като тактика да надгражда успеха си, обаче сега му пречи - как става така?! Питам те и още веднъж - кой оформи тоя състав на Реал, Касияс ли? Ама сега са лигльовци, определено. Моуриньо е голям треньор с уникални постижения, но не е толкова голям, колкото е ореолът му, създаван в публичното пространство - многократно съм посочвал защо според мен. И аре не на мен тия глупости за какво съм се борел пък аз - сърдитко-петко не му е развит достатъчно форума, за да си позволи да пише в него и трябва нещо с хляб и сол да го каним. Като не те кефи, не пиши - много нещо се извиси морално.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32264 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Невероятна Борусия | 28.04.2013 14:29
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Невероятна Борусия | 28.04.2013 14:33
Аре сега, на Реал им пречела умората. Какво да кажем тогава за Дортмунд, чиито играчи участват в много по-силов шампионат и отборът е по-къса скамейка от тази на Реал, а на всичкото отгоре, жълто-черните са главно младоци с малък или никакъв опит в евротурнирите?
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32264 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Невероятна Борусия | 28.04.2013 14:42
Официално прекръствам Реал от ОсминаРеал на ПолуРеал 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Невероятна Борусия | 28.04.2013 16:22
Тоя па, тебе малко ли те беше мизерията на Кампа 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Невероятна Борусия | 28.04.2013 16:27
Е не стигна до 5:0 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Невероятна Борусия | 28.04.2013 16:39
еми щом сте доволни  Иначе поста ми беше срещу Емоционалното фенче, не срещу Милан, няма нужда от адвокатстване 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Невероятна Борусия | 28.04.2013 17:04
Ирония бре, Балет :) Аз съм доволен от развитието на Милан като цяло предвид трагедията от есента, естествено, че не съм доволен от реванша на Кампа, защото трябваше да ги отстраним, но Алегри сбърка с пускането на Амброзини, а и малката френска надувка изтряска гредата, иначе си отиваха още тогава Барселона. Иначе да, не харесвам нито вас, нито каталунците и ми е кеф, когато ви пошляпват. Като се махне Моуриньо от вашия тим и предполагам ще сте ми по-симпатични.
|
|   |
|
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: Невероятна Борусия | 29.04.2013 00:39
Да, това е наистина много учудващо, бай Момчил пише много неща за така нареченото от него "мъдополконничество", с които не съм съгласен, ама в тоя аспект май е прав - изглежда, че тия хора масово предпочитат Моу пред любимите си отбори. Шевата преди време викаше яко за Интер, тоя сега ще ви бъзика ако Реал бият един от любимите му отбори, чудна работа. Примерно аз също съм фен на един треньор, ама не се радвах като паднахме от Ботев тая година, както и нямаше да се радвам на успехи на чорбата или арсенал, ако хипотетично можеше да поеме един от двата отбора:)
|
|   |
|
 |
|
redo
(The Thracian Orphics)
|

Re: Невероятна Борусия | 29.04.2013 01:51
па като си толкова официален хвани и прекърсти и твоите любимци някак, не е като да няма как ;)
|
|   |
|
 |
|
sven_goran
Регистриран на: 27.08.2012 14:50 Мнения: 479 Местоположение: гр. София
|

Re: Невероятна Борусия | 30.04.2013 14:32
и малко смях преди реванша... "- Сине, защо са ти толкова жълти очите? - Пуша трева, тате... - Стига си лъгал бе, нали знам, че си привърженик на Реал Мадрид!!!"
|
|   |
|
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: Невероятна Борусия | 30.04.2013 14:35
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Невероятна Борусия | 30.04.2013 23:44
Бах мааму, започнах да гледам мача от 77-та минута и всичко изглеждаше приключило, ама накрая имах сърцебиене! 
 |
|
Dobril
(The Grizzlies)
|

Re: Невероятна Борусия | 30.04.2013 23:45
Пу, и аз така. Кофтито на този резултат, е че изглежда "почетно" отпадането. Иначе хубавото е, че отпадат, но на тези мастии трябва да им се смачка духа.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Невероятна Борусия | 30.04.2013 23:50
след 2-0 нямаха нищо. Един малко случаен гол на Бензема ги събуди от летаргията, иначе бяха надиграни второто полувреме. Но пък първото имаха 3 чисти положения и ако бяха повели не може да се каже как биха се развили събитията... Макар че се виждаше ясно как физически футболистите на Борусия превъзхождат балерините. Аз лично съм разочарован от това, че Борусия не вкараха гол или два. На финала трябва да играят много по-силно, иначе Байерн ще ги отвеят.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Невероятна Борусия | 30.04.2013 23:52
Левандовски в тоя мач беше длъжник, достатъчно положения имаше, за да поведе Борусия. Иначе Реал след 3-те положения в началото буквално не знаеха какво да правят и чак атаката на Кака в 82-рата минута и голът на Бензема им вдъхнаха кураж.
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Невероятна Борусия | 01.05.2013 00:11
Според мене Борусия подходиха тактически и гледаха просто да доиграят двубоя. Но наистина за финала трябва да преосмислят някои свои действия, щото Байерн ще ги сцепят. То по принцип баварците са си фаворит, но няма да им е лесно.
|