Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 23:24

Отговори на тема  [ 239 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Следваща
За сериалите 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   28.04.2013 15:22

Любими много, но оът актуалните наблягам на Касъл, Престъпни намерения, Родина, Игра на тронове, Престъпна имприя, Момчетата от Медисън Авенью, Теория за големия взрив. Това са американските, от европейските харесвам Шерлок, датския Убийството и италианския Антимафия.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   28.04.2013 15:26

Stuart написа:
Алф е пълна тъпня.

Един на моето мнение. Като дете го харесвах, после го гледах като голям по Диема и ми беше адски тъп сериал.

От класическите ситкоми харесвам - Бар Наздраве, Приятели, Фрейзър, Зайнфелд и Военнополева болница.

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   28.04.2013 21:18

spurs написа:
Няма никакво съмнение, че Алф е най-великият и след това са Приятели. Напълно непознати не е от това ниво за мен. И между другото, понеже беше писала някъде по другите теми, че за пръв път са го давали по БТВ, това не е вярно. Даваха го още много отдавна, преди поне 20 години, по националната телевизия (то тогава нямаше и друга де :)

А не знам защо е това пренебрежително отношение към Дързост и красота. Все пак в него има една забележителна героиня, която трябва да е модел за поведение на всички съвременни жени - Брук, която преспа със и дори май успя да забременее и роди деца от три поколения Форестър :moufan:

Може и да си прав/а за първото появяване на Напълно непознати в България. Аз си го спомням още в началото на БТВ. Или ти имаш в предвид Алф?
Специално Приятели грам не ми харесва. Все си мисля, че е малко прекалено да му се лепват етикети "велик" и "най-добрият комедиен сериал"(по принцип доста хора им ги лепват). С изключение на Чандлър, Джоуи и донякъде Фийби, другите герои са ми скучни. А и според мен такова понятие като "най-велик сериал" просто няма. Всичко си е въпрос на вкус.
Някой знае ли дали българският сериал "Кантора Митрани" ще има втори сезон? Откакто свърши първият, никакви новини около него. Ще е много жалко да го спрат без да има някакъв край, но няма и да се учудя. За съжаление не само в България, а и по целия свят е практика да се спират сериали след 1 сезон.

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   29.04.2013 08:21

Stuart написа:
Алф е пълна тъпня.

Same shit here!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   29.04.2013 09:32

IchWill написа:
spurs написа:
А не знам защо е това пренебрежително отношение към Дързост и красота. Все пак в него има една забележителна героиня, която трябва да е модел за поведение на всички съвременни жени - Брук, която преспа със и дори май успя да забременее и роди деца от три поколения Форестър :moufan:

Ти се ебаваш, ама това да го оправдаеш драматургично си е зор :cry:

Цитат:
Някой знае ли дали българският сериал "Кантора Митрани" ще има втори сезон? Откакто свърши първият, никакви новини около него. Ще е много жалко да го спрат без да има някакъв край, но няма и да се учудя. За съжаление не само в България, а и по целия свят е практика да се спират сериали след 1 сезон.

За сега поне няма да има нов сезон на сериала.

Последна промяна Ледо на 29.04.2013 09:34, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   22.05.2013 13:45

Stuart написа:
Аз по принцип гледам доста сериали, но им пропускам епизодите на повечето и после ги изглеждам накуп, когато ми остане време. Иначе в момента редовно следя четири: Supernatural, Arrow (покрай Supernatural, щото вървят заедно), Game of Thrones и Person of Interest.

Еее, не мога да повярвам, че откривам в тоя форум човек, дето следи Supernaturtal :cheers: Жесток сериал, много любим, в началото почнах да го гледам с голяма доза скептицизъм и даже след пилота се чудех да продължавам ли, обаче после осъзнах каква грешка щях да направя, ако не бях го гледала :-D

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   22.05.2013 15:21

В такъв случай срещаш още един човек. Аз още в началото на темата го споменах. Това, което не ми харесва е, че много мои любими герои биват убивани прекалено рано :-( Вече им загубих бройката.
За мое съжаление прогнозата ми за BTV Comedy се сбъдна. Напълно очаквано спряха насред нищото Напълно непознати, за да пуснат сериал, който до вчера го даваха от 19:00 часа. Вече не мога да им разбера логиката. Не им е първата изцепка, няма да им е и последната.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   22.05.2013 15:25

На мен ми беше мъчно единствено за Боби като го сиктирдосаха...останалите да мрат :laugh:

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   22.05.2013 15:29

nerra написа:
Stuart написа:
Аз по принцип гледам доста сериали, но им пропускам епизодите на повечето и после ги изглеждам накуп, когато ми остане време. Иначе в момента редовно следя четири: Supernatural, Arrow (покрай Supernatural, щото вървят заедно), Game of Thrones и Person of Interest.

Еее, не мога да повярвам, че откривам в тоя форум човек, дето следи Supernaturtal :cheers: Жесток сериал, много любим, в началото почнах да го гледам с голяма доза скептицизъм и даже след пилота се чудех да продължавам ли, обаче после осъзнах каква грешка щях да направя, ако не бях го гледала :-D

Че Supernatural си е много яко сериалче, що пък чак да не можеш да повярваш. :) Усещам обаче, че започва да им се изчерпва тематиката. Скоро ще трябва и Бог да вкарват в играта май. :)

А пък за героите, дето умирали - споко бе, в тоя сериал винаги могат да те върнат отвсякъде. :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   22.05.2013 15:37

Ами щото почти не се сещам за познат мъж, който да го гледа, айде, девойките въздишат по братята, там е ясно :laugh: Пък сериалът си заслужава.
На мен дотук ми беше най-безинтересен като че ли сезона с левиатаните, сега настоящият, дето свърши, беше добър, а следващият е ясно, че ще ни занимават с всичките паднали ангели и недовършеният Краули :laugh: Като цяло, първите пет сезона, които си бяха на Крипке, бяха най-силни, да, ама аз по принцип толкова му се кефя на сериала, че се надявам да поизцедят още каквото могат от идеята :)

Иначе аз всъщност не се сещам за някой, дето да е умрял за постоянно, освен Боби, ма и той от втори опит :laugh: Та не знам IchWill за кого жали.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   22.05.2013 15:43

IchWill написа:
За мое съжаление прогнозата ми за BTV Comedy се сбъдна. Напълно очаквано спряха насред нищото Напълно непознати, за да пуснат сериал, който до вчера го даваха от 19:00 часа. Вече не мога да им разбера логиката. Не им е първата изцепка, няма да им е и последната.

а може би това са всичките серии, които са били купени навремето, не ти ли е правило впечатление, че започват с ' джи ти ви представя...'? ;)

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   22.05.2013 15:54

nerra написа:
Иначе аз всъщност не се сещам за някой, дето да е умрял за постоянно, освен Боби, ма и той от втори опит :laugh: Та не знам IchWill за кого жали.

Имаше тук-там - ония мацки майката и дъщерята на прима виста. А за Боби никога няма гаранция, че няма да се завърне като паднал ангел примерно. :)

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   22.05.2013 16:35

Supernatural имаше яки моменти, но наистина се изчерпа и то отдавна. Не е рядкост да дават нещо, което вече се е случвало т.е. давали са нещо подобно и преди. Наистина вече трябва Бог да вкарат и да приключва.

Последна промяна Keanu на 22.05.2013 16:36, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   22.05.2013 19:10

redo написа:
IchWill написа:

а може би това са всичките серии, които са били купени навремето, не ти ли е правило впечатление, че започват с ' джи ти ви представя...'? ;)

BTV Comedy е канал на BTV. BTV от своя страна навремето бяха закупили всички серии, така че такива номера не минават. И не, GTV бяха излъчили повече серии. Ето доказателството. Изгледала съм всички серии, излъчени досега по телевизията и тази специално не бяха я излъчили.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   23.05.2013 00:09

А Дневниците на вампира никой ли не гледа? :-o

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   23.05.2013 08:16

Diavolo написа:

Най-тъпото тийн сериалче ЕВЪР!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   24.05.2013 14:25

Какви вампири? Освен Интервю с вампир, друг филм или сериал на тази тематика не признавам.

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   13.06.2013 10:40

Diavolo написа:

Гледах няколко серии, но това не е поредица, която да ме задържи пред екрана.
А интересното е, че Нина Добрев все в някакви такива тъпни участва, а според мен има малко по - голям потенциал.

Иначе сериали като цяло не гледам. Достатъчно други неща има за гледане.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   21.06.2013 23:42

Свърши първия сезон на Ханибал :-)

Има ли някой, който да е следял поредицата?

Препоръчвам ви го. Сваляйте и гледайте, няма да съжалявате определено. Чакам с нетърпение втория сезон, който обаче ще е чак догодина.

Последна промяна Diavolo на 21.06.2013 23:42, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   21.06.2013 23:59

Diavolo написа:
Свърши първия сезон на Ханибал :-)

Има ли някой, който да е следял поредицата?

Препоръчвам ви го. Сваляйте и гледайте, няма да съжалявате определено. Чакам с нетърпение втория сезон, който обаче ще е чак догодина.

Добър е, аз съм на 10-ти епизод, гледам ги от сайта на AXN.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 239 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Следваща