Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 01:15

Отговори на тема  [ 173 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~ 
Автор Съобщение
(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   30.04.2013 22:35

Абе тия Реал като някакъв български отбор оспорват всяко решение на съдята, ама Хауърд Уеб не се дава, те свикнали да ги подпират и сега им е терсене :rofl:

Последна промяна oasis на 30.04.2013 22:36, променена общо 2 пъти

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   30.04.2013 22:57

бухахахаха манчестърски фен говори за Хауърд Уеб и кой бил свикнал на попиране, ще падна, егати веселяка :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :clown: :rofl: :rofl: :rofl:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   30.04.2013 23:03

Balleta написа:
бухахахаха манчестърски фен говори за Хауърд Уеб и кой бил свикнал на попиране, ще падна, егати веселяка :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :clown: :rofl: :rofl: :rofl:

нас във вътрешното първенство може и от време на време да ни подпират, но в Европа не си спомням такива случай, доста повече сме ощетявани, докато Реал и Барса навсякаде ги подпират, каталунците малко повече ;-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   30.04.2013 23:09

не знам кой колко в проценти, само знам, че ако напишеш Хауърд Уеб в Гугъл се появява негова снимка с фланелката на Ману с номер 12 :dunno: ;-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   30.04.2013 23:46

Е как може Борусия да не вкарат.
Това 2-1 го сънувах баси, заложих и в бета, ама курец, особено като стана 2-0 и Лопес тръгна в атака, как така не вкараха Борусия не знам, защото именно бързите атаки на скорост са им силата. :uuu:
Ама без Гьотце трудничко... Дано да е ОК за финала и да огорчи бъдещия си клуб... :-P

Двата отбора си разделиха по едно полувреме, Борусия на финал! :cheers: :fan: :football:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   30.04.2013 23:50

Ето сега да направим оценката на Моуриньо, нали питаха някои негови фенове защо бързаме. След като предната седмица дори фенове на Моу признаха, че Бензема е малко по-достоен за доверие в големи мачове, защо Моу не тръгна с него? Реал трябваше на всяка цена да вкарат гол първвото полувреме, но точно Игуаин за пореден път изпорти всичко възможно. После един час не знаеха къде се намират и цяло чудо беше, че Левандовски не ги наказа пак, особено гредата беше страшен късмет. Накрая и Борусия обаче се поуплашиха след гола на Бензема и твърде много се прибраха, но след второто попадение евала, изнесоха се напред и не дадоха нов шанс на Реал за нещо повече.
В обобщение - чудна вечер за футбола, утре Байерн трябва да излющи още веднъж Барселона.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   30.04.2013 23:51

Diavolo написа:
Това 2-1 го сънувах баси, заложих и в бета, ама курец

Аз пък сложих на оувърчето в 75-ата минута при коеф 10.00. Не можаха да си боднат поне още едно тия парцали мръсни!!! :besnyo:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   30.04.2013 23:54

И в събота ще гледаме генерална репетиция за финала :dance:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   30.04.2013 23:54

alessandron написа:
Ето сега да направим оценката на Моуриньо, нали питаха някои негови фенове защо бързаме. След като предната седмица дори фенове на Моу признаха, че Бензема е малко по-достоен за доверие в големи мачове, защо Моу не тръгна с него? Реал трябваше на всяка цена да вкарат гол първвото полувреме, но точно Игуаин за пореден път изпорти всичко възможно.

Дебелакът Бензема все едно е някаква алтернатива... :outofspace:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   30.04.2013 23:55

Мейджър написа:
alessandron написа:
Ето сега да направим оценката на Моуриньо, нали питаха някои негови фенове защо бързаме. След като предната седмица дори фенове на Моу признаха, че Бензема е малко по-достоен за доверие в големи мачове, защо Моу не тръгна с него? Реал трябваше на всяка цена да вкарат гол първвото полувреме, но точно Игуаин за пореден път изпорти всичко възможно.

Дебелакът Бензема все едно е някаква алтернатива... :outofspace:

За десет минути повече неща показа, отколкото Игуаин за два мача.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   30.04.2013 23:58

Айде и двата мача с Борусия минаха. На Мауриньо му остава един мач с Атлетико и край.
Тотала му за три години ще е една шампионска титла и айде две купи на краля.

Много ще ми е интересно мнението от една страна на феновете на Реал и от друга на тия на Мауриньо ( :dunno: :dunno: още не мога да проумя как има фенове на треньор :dunno: :dunno: ама това е друга тема.)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 00:01

Prototype_Iblis написа:
Много ще ми е интересно мнението от една страна на феновете на Реал и от друга на тия на Мауриньо ( :dunno: :dunno: още не мога да проумя как има фенове на треньор :dunno: :dunno: ама това е друга тема.)

Ами това е болестно състояние, не случайно им викаме сектанти :laugh:
И те не са никак малко и не само в България...
Единственото нещо което се обича е единственият любим клуб и нищо повече, това е моето мото. :-)

Последна промяна Diavolo на 01.05.2013 00:02, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 00:13

Prototype_Iblis написа:

Щом има фенове на някакви уродливи гноми симуланти и на някакви гелосани палячовци, защо да няма фенове на един интелигентен и ХАРИЗМАТИЧЕН треньор, който внесе нови стандарти във футбола?!? :dunno:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 00:17

Ако не ме лъже статистиката това е седмо участие на отбор воден от Моуриньо на полуфинал, като досега той е класирал отбора си на финал два пъти, а в пет случая е отпадал на полуфинал.

При него обаче се демонстрира тенденция, да се намаляват разходите, с които се постигат успехите.

Според неофициална информация ( в смисъл, че не е публикувана чрерно на бяло в официален сайт) за трите сезона престой на Моуриньо в Реал Мадрид клубът е изхарчил 163.5 милиона евро за трансфери, а приходите са 51 млн.

За сравнение само за сезон 2009/10 Реал Мадрид е изхарчил 259 млн. евро за трансфери, като дори да махнем от сметката трансфера на Кр.Роналдо, взет за 94 млн. евро, то за един сезон тогава са похарчени почти същите пари за нови играчи, както в следващите три.

Спечелени бяха титлата, Купата на Краля и Суперкупата на Испания, като има възможност за още една купа на страната.

От друга страна обаче за тригодишния период на Моуриньо в Реал, в Барселона са похарчили малко повече - 164.5 млн. евро, но приходите им са 85 млн. евро.
Но по - важното е че те са спечелили и повече на терена.
Победители в Шампионската лига, две Суперкупи на страната, Суперкупа на УЕФА, световно клубно първенство, Купа на Испания и почти сигурно два пъти шампиони на Испания.

Разбира се, има много условности в тези класации, но според мен се вижда, че в Барселона се работи много по -правилно.
И по - скоро вината за неуспехите е на ръководството, а всичко надолу е следствие на това. Но не искам да оправдавам треньорите.

Личното ми мнение е, че Реал Мадрид разполагаше с по - добри футболисти преди идването на Моуриньо, а това според мен се дължи на съвкупност от неща, но и на треньорски решения.

Не съм съгласен че Реал Мадрид е зависим от Роналдо. Това ще се види най - добре когато него вече го няма. Реал ще продължи да бъде успешен клуб. Но когато имаш определен тип играчи използваш докрай техните качества. Явно това не е най - правилното решение.

Не съм съгласен и обаче, че Роналдо се е развил много под ръководството на Моуриньо. Той дойде като завършен играч.
За решителните мачове, че вкарвал повече това е субективно мнение. Аз съм писал тема, докато беше в Юнайтед, колко пъти е вкарвал на финали в различни турнири и колко пъти е вкарвал на отбори, които са били носители на КЕШ/Шампионска лига.
Иначе нормално е като играе в испанското първенство да вкарва по -често на Барселона, а и той се е възползвал по най -добрия начин когато Барселона са имали проблеми в защита.

Кристиано не е единствения талантлив португалски футболист. Много талантлив беше и Куарешма, но от него не стана голям играч.
И Нани не стана като Роналдо. За да се развиеш трябва съвкупност от обстоятелства.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 00:28

Много хубав мач стана, почти не отлепих око от него, жалко че свърши, едни продължения щяха да дойдат супер и драмата щеше да е пълна. Моуриньо сбърка с Игуаин, този няма голям мач в ШЛ който да не е пропускам 2-3 чисти гола, още му помня фамозните пропуски срещу Лион, като цяло обаче съм доволен, че Дортмунд се класира на финала, устискаха накрая, нямаше да е заслужено да отпаднат, след като бранеха доста добре 80 минути, а Реал подцениха първия мач и заслужено си патят сега. Иначе лошо впечатление ми направиха постоянните атаки към Левандовски цял мач няма такова малтретиране. Явно ги бе яд от това което им причини първия мач и искаха да го убият. Добра работа е свършил Клоп изнесе добър удар на звездния Реал и показа че в тая игра доста често колектива е по-важен от индивидуалностите, а Роналдо тоя мач му е най-слаб отначалото на годината, ако беше блеснал щеше да направи заявка за Златна топка, но кво му стана не знам, скри се напълно особено второто полувреме бе трагедия. И така успех на Дортмунд на финала, честно казано не вярвам, че имат шанс срещу Байерн, но може да се надяват на божията помощ, както Челси миналата година и да стане някакво чудо, ще видим 8-)

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 00:30

Мейджър написа:
Щом има фенове на някакви уродливи гноми симуланти и на някакви гелосани палячовци, защо да няма фенове на един интелигентен и ХАРИЗМАТИЧЕН треньор, който внесе нови стандарти във футбола?!? :dunno:

Ама аз това за гномите и гелосаните палячовци също не го разбирам. Това да си фен на някакъв конкретен човек е тотално себеподценяване. Не че ти, аз или някой конкретно е по кадърен, ама егото, еготоооо как го позволява.
Както и да е каква ти е оценката на този "интелигентен и ХАРИЗМАТИЧЕН треньор, който внесе нови стандарти във футбола?!?" за трите му години в Реал и дали ако на Абрама земе да му никне мъдрец, в кофти настроени е и пак го изгони от Челси няма най-накрая да му свали ореолчето?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 00:45

Мейджър написа:
Prototype_Iblis написа:

Бухахаха, нови стандарти :-D :rofl: :laugh:

ОК, ОК остави това, но това значи да викаш и срещу любимия си отбор ли? :ludnica:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 00:46

Prototype_Iblis написа:
Това да си фен на някакъв конкретен човек е тотално себеподценяване.
Както и да е каква ти е оценката на този "интелигентен и ХАРИЗМАТИЧЕН треньор, който внесе нови стандарти във футбола?!?" за трите му години в Реал и дали ако на Абрама земе да му никне мъдрец, в кофти настроени е и пак го изгони от Челси няма най-накрая да му свали ореолчето?

И аз не го разбирам това да си фен на конкретен човек - ама хората по правило имат ниско самочувствие и затова обичат да се идентифицират с някой голям и известен... Тъпо!

Иначе оценката ми е по-скоро положителна. Като постигнати успехи надскочи възможностите на този отбор. Единствено в селекционен план ме разочарова съществено. Очаквах сериозна чистка от лекета и да си изгради почти нов отбор от лъвчета. Ама в Реал са други законите и колкото и да се тръбеше, че му е дадена пълна свобода, едва ли е било точно така.

И каква Абрама? Крал Жозе отива да твори история в Манчу! :first:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 00:50

Мейджър написа:
И каква Абрама? Крал Жозе отива да твори история в Манчу! :first:

Недей така, че Чаво няма да го преживее... А и доста истински фенове на МЮ. Макар да бях чел преди време за една анкета в която болшинството фенове на червените дяволи го искат за треньор на клуба, явно забравили униженията на които ги подложи като треньор на Порто и Челси. Но британците са си малко дебили...

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 00:51

Циганчето внесе нови стандарти - сред многобройните идеализиращи го гей-цигане почитателчета. Стандарти в педалското фьенство.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 173 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща