Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 05:46

Отговори на тема  [ 173 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~ 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 00:54

Като им донесе 3 титли за 4 сезона (четвъртият ще сдадат титлата по директива на ФА, щото висшата лигла е продукт, а еднообразният продукт не се продава добре), друга песен ще запеят и най-големите скептици ;)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 00:59

Че то Юнайтед си имат готов отбор, изграден от АФ, ако отиде там ще обере лаврите наготово.
За мен Юнайтед са фаворит номер 1 за титлата и догодина, а и фаворит в ШЛ. Още е рано де, нека видим и трансферите в Сити и Челси, но на гози етап са най-добрия английски клуб и имат много голям потенциал. Впрочем един 1/2 финал между Юнайтед и Дортмунд би бил много по-интересен, но турския рефер Чакър се подигра с Юнайтед и Фъргюсън. :uuu:

P.S. Впрочем, това са безсмислени спорове, защото е ясно, че Моу се завръща в Челси, там където най-много го почитат.

Последна промяна Diavolo на 01.05.2013 01:00, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 04:06

Абе аз викам Юнайтед да не взимат международни торфеи. Иначе честито и на тебе за Борусия, че да трепериш и на финала да не ти дръпнат с 3 е по-малкото зло. :give5: ;-) Финала ше е супер обаче! :celebrate:

Последна промяна TheExorcist на 01.05.2013 04:09, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 05:34

Изгледах го току-що. Не мога да повярвам, че Борусия не вкараха. Имаха 4-5 супер възможности и Реал оставяха прекалено много пространства. Гроскройц също опропасти 3-4 контри. Реал имаха предимство в първите 16 и последните 10 минути и то защото Дортмунд се бяха насрали. В останалото време Борусия играха както можеха и трябваше да вкарат. На финала ще е трудно без Гьотце и Бендер ако не се оправят. Заместниците (Гроскройц и Кел) не са равностойни.

Мисля, че Байерн е фаворит, свен ако съдията не даде жълти на Лам и Мартинез, на което се надявам.

Аз се кефя. :ura:

Последна промяна Hiksa на 01.05.2013 05:47, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 11:16

Мейдж, да си фен на треньор ПРЕД отбор/клуб в колективен спорт поне за мен е неразбираемо. Не съдя никого, но е най-малкото странно - колективните спортове предполагат приобщаване към някаква кауза, стил, ценности дори ако щеш, колкото и разтегливо да е това понятие в днешно време, които се изповядват от даден клуб.
Иначе аз поне си мисля, че на Моуриньо след първия мач много-много не му пукаше какво ще стане - той е решил, че иска да се връща в Челси. Защото Бенитес свърши доста черна работа там, ограничи влиянието на "легендите" в отбора и подготви почвата за изграждане на нов Челси. И сега, естествено, Моу ще се възползва.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 11:45

Абе кой ти говори за фенщина тук? Чисто уважение и симпатия към специална фигура в съвременния посран футбол. Лично мен ме кефи как едни абсолютни отбори УРОДИ като Челси, Интер и специално Парцал Марди може да изглеждат по един коренно различен и дори приятен начин благодарение основно на един човек.

И за да не се отделяме от темата: КУР за мръсната катунска измет!!! Дано бъдат унизени за втори пореден път от баварската машина довечера!!!

Иначе на уефата дали не им пукат чиновническите кратуни, че се очертава немски финал? Кур и за тех, майка им мръсна слагаческа!!!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 12:04

Мейджър написа:
Парцал Марди може да изглеждат по един коренно различен и дори приятен начин благодарение основно на един човек.

Всъщност Анал са изглеждали далеч по-приятно преди Моуриньо, отборите на Капело и Хайнкес (то той си беше един отбор де грубо казано), на Дел Боске. Този Реал няма да се впише със златни букви в тяхната история, а Моуриньо имаше и парите и времето, но не успя. 1 титла за 3 год. е много малко за клуб като Реал, а така и не успя да ги класира на финал в ШЛ - главната им цел по принцип.

Последна промяна Diavolo на 01.05.2013 12:05, променена общо 1 път

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 12:49

2 факта относно мъдурко:

факт номер 1 - провал в Реал М! Което по-принцип не е проблем, но претендирайки да си най-големият, би трябвало да се докажеш именно в най-големият клуб в света - това си е Реал до момента. Той се провали, следователно не е най-големият в тази професия.

факт номер 2 - беше в Челси в годините когато Абрама, беше жаден за успехи и наливаше най-много пари от всички отбори в света - резултат успехи във вътрешното първенство, но не спечели ШЛ. Дори не стигна до финала в този турнир, нещо което направиха по-късно скромните Грант и Ди Матео.

2 факта които тежат като воденичен камък и разбиват на пух и прах митовете на сектата.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 13:10

През последните 15 години в Реал се изредиха далеч по-качествени специалисти от мъдото, които освен че наложиха по-правилен стил на игра и постигнаха много по-големи резултати, без да им се гласува доверието, което получи специалното.

За мен цигането не е нещо кой знае какво уникално като треньор, мога да изброя поне 10-15 специалисти, работещи в момента, постигнали повече и разбиращи повече от играта. Всичко останало е медиен култ и шум, чиято жертва падат промити мозъчета - фьенчитъ на мъдото, като мейджърката примерно.

Между другото от всичките му успехи досега най-големи и заслужаващи уважение са в Порто. Постигна и в Интер добри резултати, но трябва да имаме предвид, че спечели ШЛ с грозна игра и съдийска помощ (не само срещу Барса, а срещу почти всички останали противници). За мен ШЛ с Интер не е довод по отношение на мангалската уникалност, като нещо без аналог в историята.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 13:37

Dobril написа:

За мен цигането не е нещо кой знае какво уникално като треньор, мога да изброя поне 10-15 специалисти, работещи в момента, постигнали повече и разбиращи повече от играта.

Супер забавно ще ми е да ги изчета тия 10-15 специалиста. :-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 13:42

alessandron написа:
Иначе аз поне си мисля, че на Моуриньо след първия мач много-много не му пукаше какво ще стане - той е решил, че иска да се връща в Челси. Защото Бенитес свърши доста черна работа там, ограничи влиянието на "легендите" в отбора и подготви почвата за изграждане на нов Челси. И сега, естествено, Моу ще се възползва.

Чудя се кое от трите изречения е най-безумно. На Моуриньо му пука винаги и за всичко и това е една от качествата заради, които е харесван и мразен толкова много.

Значи догодина, ако Челси стане шампион, викаш заслугата ще е основно на Бенитес, понеже оставил Лампард и Тери резерви в 3-4 мача? Както и при провалът на Рафа в Интер сигурно ще да е било заради тежкото наследство ? :)

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 13:56

Nole написа:
Dobril написа:

За мен цигането не е нещо кой знае какво уникално като треньор, мога да изброя поне 10-15 специалисти, работещи в момента, постигнали повече и разбиращи повече от играта.

Супер забавно ще ми е да ги изчета тия 10-15 специалиста. :-)

Да почнем с Гуардиола, Дел Боске, Хидинк, Фъргюсън, Табарес, Анчелоти, Хайнкес, Липи, Рехагел, Клоп... Сигурно има още доста, за които не се сещам в момента, както и още няколко, за които се сещам и съм сигурен, че са много по-добри, но просто нямат все още неговите успехи, затова и няма да ги споменавам, засега, за да не влизам в излишни спорове.

Както виждате... за ваше мноооогооо огроооомнооо съжаление... сигането дори не влиза в топ 10 на най-добрите действащи треньори в момента... Да не говорим за историята, там няма и до топ 50 да се докопа. Целият този шум около лайното е нищо повече от медийна пръдня. Кройф е напълно прав за това човече.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 14:35

Гуардиола ахахахахахахахаха!?! Сложи и Вили Вуцов бе, не се срамувай! :))))))))))

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 15:26

Nole написа:
alessandron написа:

Чудя се кое от трите изречения е най-безумно. На Моуриньо му пука винаги и за всичко и това е една от качествата заради, които е харесван и мразен толкова много.

Значи догодина, ако Челси стане шампион, викаш заслугата ще е основно на Бенитес, понеже оставил Лампард и Тери резерви в 3-4 мача? Както и при провалът на Рафа в Интер сигурно ще да е било заради тежкото наследство ? :)

Не твърдя нищо подобно, твърдя обаче, че се подготвя почвата за връщането му. Разбира се, ти веднага се хвана за въдичката, че Моуриньо щял да бере плодовете на труда на Бенитес. Колкото до това колко му пука за Реал, мнението ми е субективно.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 15:26

Мейджър написа:
Гуардиола ахахахахахахахаха!?! Сложи и Вили Вуцов бе, не се срамувай! :))))))))))

Вили е пичага бе, той е извън всякакви класации :music:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 17:07

alessandron написа:
Мейдж, да си фен на треньор ПРЕД отбор/клуб в колективен спорт поне за мен е неразбираемо. Не съдя никого, но е най-малкото странно - колективните спортове предполагат приобщаване към някаква кауза, стил, ценности дори ако щеш, колкото и разтегливо да е това понятие в днешно време, които се изповядват от даден клуб.

Много добре си го описал. Наистина Беньо ги свали на земята и изчисти доста лайна и сега всяко ново начинание ще е добре дошло за челсистите. Уефата ше им е перфектният подарък, по този начин да се превърнат в първия и единствен английски тип печелейки трите основни евро трофея. В Челси има много хляб, само при положение, че чукотския не се намесва в десижън мейкинга на футболна основа а просто си снася кинтите и да се доверява повече на познавачите. Надявам се Бенфика да отсрани Фенербехче за да може на тия португалски келемета да им свърши позитива срещу ингилизите от последните 20 години!

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 17:17

Мейджър написа:
Гуардиола ахахахахахахахаха!?

Тук става въпрос за ерата на Гуардиола в Байерн ;-) Очакват се 3 години доминация в Германия и Европа 8-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 17:28

Diavolo написа:
Мейджър написа:
Парцал Марди може да изглеждат по един коренно различен и дори приятен начин благодарение основно на един човек.

Всъщност Анал са изглеждали далеч по-приятно преди Моуриньо, отборите на Капело и Хайнкес (то той си беше един отбор де грубо казано), на Дел Боске. Този Реал няма да се впише със златни букви в тяхната история, а Моуриньо имаше и парите и времето, но не успя. 1 титла за 3 год. е много малко за клуб като Реал, а така и не успя да ги класира на финал в ШЛ - главната им цел по принцип.

Аз мисля, че главния проблем на Реал е един психар на име Перес. Има една приказка "на сила хубост не става". Тоя или не разбира от фотбол или просто е прекален егоист да си прави реклами.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 17:30

Мейджър написа:

ахахахахахаххахаха!?!?!?!

Баланс Гуардиола - мангалче:

7 победи - 5 равенства - 3 загуби....

За трите сезона в Барса Пеп постигна повече от мангалското аки за цялата кариера на последното. Фактите говорят достатъчно.

Да не говорим и че Пеп е носител на нов стил на игра в глобален мащаб, с който Барса така мачкаха и продължават да мачкат съперниците си. А насраното лепиларче кур стил, скука и нищо оригинално.

Смешно ли ти е още ма? Какво толкова недоумяваш. Пеп е стотици класи над жалкото циганско изпражнение, което е твое любимче и идолче. Жалко, че такова ти е идолчето.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 17:38

Гонзо написа:
Мейджър написа:
Гуардиола ахахахахахахахаха!?

Тук става въпрос за ерата на Гуардиола в Байерн ;-) Очакват се 3 години доминация в Германия и Европа 8-)

Леко с прогнозите, да не стане backfire! ;-) :-P

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 173 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Следваща