Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 02:30

Отговори на тема  [ 173 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~ 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 17:53

Гонзо написа:
Мейджър написа:
Гуардиола ахахахахахахахаха!?

Тук става въпрос за ерата на Гуардиола в Байерн ;-) Очакват се 3 години доминация в Германия и Европа 8-)

В момента Байерн са така добре смазана машина, че и ти да ги поемеш, ще пожънеш титла след титла. Да не говорим и как си подковаха домашната доминация, като обезкървиха единствения си сериозен съперник.

И въпреки че всичко е на негова страна, провалът на каталонския измекяр е програмиран, защото съдбата не обича измамниците и рано или късно ги наказва.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 17:57

Мейджър написа:
Гонзо написа:
Мейджър написа:
Гуардиола ахахахахахахахаха!?

Тук става въпрос за ерата на Гуардиола в Байерн ;-) Очакват се 3 години доминация в Германия и Европа 8-)

В момента Байерн са така добре смазана машина, че и ти да ги поемеш, ще пожънеш титла след титла. Да не говорим и как си подковаха домашната доминация, като обезкървиха единствения си сериозен съперник.

И въпреки че всичко е на негова страна, провалът на каталонския измекяр е програмиран, защото съдбата не обича измамниците и рано или късно ги наказва.

А така Мейдж, много кефиш. ;-) Джедаите ше им намерят цаката на злодеите! :dance:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 18:03

Мейджър написа:
Гонзо написа:

В момента Байерн са така добре смазана машина, че и ти да ги поемеш, ще пожънеш титла след титла. .

Че аз съм най доброто което може да се случи на Байерн :thumbs:
За Дортмунд не си прав . С парите от Гьотце и Левандовски , могат да си позволят Меси или Роналдо . Големият коз на Байерн е закупуването на млади таланти в Германия . От своя страна , Гуардиола започна да ядосва вече феновете на Байерн , с изказванията си за подвиг на Барса .

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 18:47

Гонзо написа:
Мейджър написа:
Гонзо написа:

В момента Байерн са така добре смазана машина, че и ти да ги поемеш, ще пожънеш титла след титла. .

Че аз съм най доброто което може да се случи на Байерн :thumbs:
За Дортмунд не си прав . С парите от Гьотце и Левандовски , могат да си позволят Меси или Роналдо . Големият коз на Байерн е закупуването на млади таланти в Германия . От своя страна , Гуардиола започна да ядосва вече феновете на Байерн , с изказванията си за подвиг на Барса .

Е нали не си мислиш, че Меси и Роналдо ше отидат в Дортмунд... :laugh: + това на Дортмунд изобщо не им трябват глезльовци като Меси и КР, просто там концепцията е съвсем различна! :finger: :-P

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 19:07

TheExorcist написа:
Е нали не си мислиш, че Меси и Роналдо ше отидат в Дортмунд... :laugh: + това на Дортмунд изобщо не им трябват глезльовци като Меси и КР, просто там концепцията е съвсем различна! :finger: :-P

Е що па да не идат .
Предимства : По добри стадиони и винаги пълни . Красива държава , с по добра инфраструктура . Любовта на феновете , която е безгранична . Едно е да играеш пред "Жълтата стена" , друго е на театрална сцена .
Недостатъци : Данъци и малко по студено време .

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 19:54

Гонзо написа:
TheExorcist написа:

Е що па да не идат .
Предимства : По добри стадиони и винаги пълни . Красива държава , с по добра инфраструктура . Любовта на феновете , която е безгранична . Едно е да играеш пред "Жълтата стена" , друго е на театрална сцена .
Недостатъци : Данъци и малко по студено време .

Може, но това само в залеза на кариерите им. Те са свикнали да ги глезят като сапунки, а това в Немция не върви. А колкото до стандарта това тях не ги брига, защото имат повече пари от който и да е играч в Бундеслигата. Ше стане като Раул, който вместо да го изритат от Реал направи мъдър ход и сам си направи трансфера в Германия и се пенсионира достойно! :-)

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 22:08

Гонзо написа:
...От своя страна , Гуардиола започна да ядосва вече феновете на Байерн , с изказванията си за подвиг на Барса .

Много ясно, казал съм и преди Байерн вземат ли требъла, следващият август сезона стартира от 0:1 във вреда на Пеп и сега нормално да му е спечено на човечеца.

ПС: Вече 23-та мин. Барса са много зле :laugh: мача е твърда двойка ей сега го пуснах на коеф. 2.62

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 22:48

Prototype_Iblis написа:
Гонзо написа:
...От своя страна , Гуардиола започна да ядосва вече феновете на Байерн , с изказванията си за подвиг на Барса .

Много ясно, казал съм и преди Байерн вземат ли требъла, следващият август сезона стартира от 0:1 във вреда на Пеп и сега нормално да му е спечено на човечеца.

ПС: Вече 23-та мин. Барса са много зле :laugh: мача е твърда двойка ей сега го пуснах на коеф. 2.62

Много ясно, че е двойка. Ма изпуснах бетовете. Все пак се надявам Барса да бие, за да им е по-гадно!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 22:49

TheExorcist написа:
Prototype_Iblis написа:
Гонзо написа:

Много ясно, че е двойка. Ма изпуснах бетовете. Все пак се надявам Барса да бие, за да им е по-гадно!

КРАЙ! :uuu:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   01.05.2013 23:31

TheExorcist написа:
Prototype_Iblis написа:
Гонзо написа:

Ааааа подаръците не трябва да се изпускат.

Октомври 2011 хванах два баса, че нито Реал нито Барса ще се добутат до финала в Мюнхен (тогава повече от яд заради медийният комфорт който имаха тези два неприятни отбора. Не ме разбирай погрешно Байерн и Челси попадат в същата категория :laugh: :laugh:)
Обаче тази есен сключих четири баса за същото, като този път бях убеден :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:. Много се кефя.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   02.05.2013 00:42

Аз от Байерн изкарах още преди седмица една яка почерпка, а коефициентът днес беше 4-ка преди началото на мача - огромен подарък просто.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   02.05.2013 00:49

хмм, 4 ка. :о
беше в бет365 около 3.30/3.20 (тръгвайки от 3.80), падаше драстично, в хода на мача още при 0-0 падна до 2.80
4.00 не си спомням точно, може и да е била ставката ама преди няколко дена, вече не помня, но със сигурност не и днес.

Но няма значение де, това беше един от тези дни в които масово хората прецакаха букитата. Мен ме е яд много, че не заложих по-голяма сума, а пак с 10$ но нищо нали е на плюс, па макар и с 20 отгоре :)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   02.05.2013 00:51

Diavolo написа:
хмм, 4 ка. :о
беше в бет365 около 3.30/3.20 (тръгвайки от 3.80), падаше драстично, в хода на мача още при 0-0 падна до 2.80
4.00 не си спомням точно, може и да е била ставката ама преди няколко дена, вече не помня, но със сигурност не и днес.

Но няма значение де, това беше един от тези дни в които масово хората прецакаха букитата. Мен ме е яд много, че не заложих по-голяма сума, а пак с 10$ но нищо нали е на плюс, па макар и с 20 отгоре :)

4-ка си беше до снощи, изпуснал си - видях го специално.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 173 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9