Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:06

Отговори на тема  [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
АЙДЕЕЕЕ ГРИШО ВЗЕ СЕТ И НА ДЖОКОВИЧ!!! НАЙ-ПОСЛЕ 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: АЙДЕЕЕЕ ГРИШО ВЗЕ СЕТ И НА ДЖОКОВИЧ!!! НАЙ-ПОСЛЕ   |   08.05.2013 00:41

alessandron написа:
Недей прекалено много го хули, защото медицинския таймаут си беше в реда на нещата - стъпи лошо и изкълчи, знаеш го. Мани емоциите. Иначе показа аутове, но нито е първият, нито последният. И нормално да се поядоса на публиката - все пак бие бая техния най-голям любимец напоследък. Григор, да е жив и здрав, като почне и той така и няма толкоз да го обичат испанците.

Публиката си е платила билетите и просто подкрепяше нашето момче, не е обиждала Джокович, нито го е освиркала, нито му е пречила да си бие нормално сервиса. Но той особено като лицето на съвременния тенис няма право да я псува като некой пиян общ работник по строежите.
А публиката не за първи път е настроена изцяло в полза на съперник на Ноле и причината едва ли е Надал. Справка Багдатис в Лондон на Уимби, Цонга и Вавринка в Мелбърн.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: АЙДЕЕЕЕ ГРИШО ВЗЕ СЕТ И НА ДЖОКОВИЧ!!! НАЙ-ПОСЛЕ   |   08.05.2013 00:47

Знаеш как е с емоциите, все пак и ти да си, едва ли ще ти е приятно така явно да те освиркват, защото го правеха, след като той взе таймаут напълно нормално, получи се много тежко стъпване накриво и то на крак, който вече през тоя сезон е бил контузен. Няма значение в крайна сметка това, важното е как играе Григор - видя ли, че той имаше по-малко грешки от бекхенд от Джокович !!! Има страхотно подобрение във всички елементи на играта на Григата, жалко само, че още не е готов физически. Но и това ще стане ...

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: АЙДЕЕЕЕ ГРИШО ВЗЕ СЕТ И НА ДЖОКОВИЧ!!! НАЙ-ПОСЛЕ   |   08.05.2013 00:50

докато не променят безумното правило за таймаут по всяко време, ще има още такива случаи. при 30-40 да сервираш след 9 минути пауза хич не е оферта, а Ноле както видяхме по-скоро се беше стреснал, че е на същото място, отколкото да изкълчи сериозно. иначе третият сет беше супер неочаквана развръзката, Ноле явно си помисли,че нашият сам ще се бие и се отпусна, ама Гришката явно му отпусна края, което и му донесе победата в крайна сметка. иначе публиката се държа грозно (аплодисменти на сбъркан първи сервис и дюдюкания), но Балканският Кинг Конг си е бесен селяк също- праща ги у курац неколко пъти и тва с биенето в гърдите стана банално, вече. дано утре Хиралдо бие Вава, за да стигне нашият още по-далеч. :cheers:

Последна промяна A.Agassi на 08.05.2013 00:51, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: АЙДЕЕЕЕ ГРИШО ВЗЕ СЕТ И НА ДЖОКОВИЧ!!! НАЙ-ПОСЛЕ   |   08.05.2013 00:52

От твоите уста, в божиите уши. Гадното е, че сега вариантът Григор да отпадне при тия крампи е много голям. На адреналин изкара тоя мач, ама не може всеки мач да е така ...

Отговори с цитат
Мнение  Re: АЙДЕЕЕЕ ГРИШО ВЗЕ СЕТ И НА ДЖОКОВИЧ!!! НАЙ-ПОСЛЕ   |   08.05.2013 00:56

Diavolo написа:
alessandron написа:
Недей прекалено много го хули, защото медицинския таймаут си беше в реда на нещата - стъпи лошо и изкълчи, знаеш го. Мани емоциите. Иначе показа аутове, но нито е първият, нито последният. И нормално да се поядоса на публиката - все пак бие бая техния най-голям любимец напоследък. Григор, да е жив и здрав, като почне и той така и няма толкоз да го обичат испанците.

Публиката си е платила билетите и просто подкрепяше нашето момче, не е обиждала Джокович, нито го е освиркала, нито му е пречила да си бие нормално сервиса. Но той особено като лицето на съвременния тенис няма право да я псува като некой пиян общ работник по строежите.
А публиката не за първи път е настроена изцяло в полза на съперник на Ноле и причината едва ли е Надал. Справка Багдатис в Лондон на Уимби, Цонга и Вавринка в Мелбърн.

В МАдрид е най-гадната публика, задминаха Париж от доста време.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: АЙДЕЕЕЕ ГРИШО ВЗЕ СЕТ И НА ДЖОКОВИЧ!!! НАЙ-ПОСЛЕ   |   08.05.2013 00:57

крампите не се появяват всеки път, зависи и от атмосферните условия. утре почива- дано го възтановят напълно. ще е жалко ако отпадне заради физически проблем. при всички положения обаче трябва да се намери някакво решение за този проблем, щото на ГШ трябва да си готов за 3 часа и половина, дори 4 здрава битка и колкото и да е талантлив, някой като Монако, Симон и т.н няма да му простят. а вече мисля трябва да мечтаем за пробив и на Голям Шлем, аз се надявам поне на 4 кръг на Уимби или УСО, в зависимост от жребия разбира се...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: АЙДЕЕЕЕ ГРИШО ВЗЕ СЕТ И НА ДЖОКОВИЧ!!! НАЙ-ПОСЛЕ   |   08.05.2013 00:58

alessandron написа:
Знаеш как е с емоциите, все пак и ти да си, едва ли ще ти е приятно така явно да те освиркват, защото го правеха, след като той взе таймаут напълно нормално, получи се много тежко стъпване накриво и то на крак, който вече през тоя сезон е бил контузен. Няма значение в крайна сметка това, важното е как играе Григор - видя ли, че той имаше по-малко грешки от бекхенд от Джокович !!! Има страхотно подобрение във всички елементи на играта на Григата, жалко само, че още не е готов физически. Но и това ще стане ...

Ноле беше ядосан на публиката още първия сет, тогава не е имало дюдюкания по негов адрес, просто подкрепяха по-зрелищната и красива игра на Григор. А след таймаута наистина се държаха грозно, а и тук стана малко като крадеца вика дружте крадеца, защото знаем няма какво да се лъжем, че таймаутите са специфични и за Надал, особено в ранните му години.
Както и да е, просто не очаквах такава реакция от негова страна, а и с този глезен прекалено много стана вече, чак трагикомедия.
Ще играя в МК, няма да играя, ще играя, няма да играя. И накрая на куц крак отиде и ги преби всичките, то така става нали. И сега същата работа, ужасни гримаси, а после търчеше като луд. Просто очакваше, че Григор крампата ще се бие сам и наистина подцени ситуацията, а в големия спорт всяко подценяване се наказва жестоко.

Иначе Григор остава само физиката и психиката да подобри, но това са най-трудните за подобряване компоненти, особено втория.
Абе няма значение, важното е, че видяхме победа на български спортист над дейтващ номер 1 в света на спорта. Изобщо една от най-великите победи за родния ни спорт последните 10 години поне :-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: АЙДЕЕЕЕ ГРИШО ВЗЕ СЕТ И НА ДЖОКОВИЧ!!! НАЙ-ПОСЛЕ   |   08.05.2013 01:06

Мда! Невероятен тенис! Дяволе, ако намериш торент, кажи да си дръпна мача. Това трябва да се запази във видеотеката.
Иначе достна неочакван 3-ти сет, както казва Агаси. Аз лично мислех, че нещата ще продължат като на РГ миналата година срещу Гаске. Да, ама не :laugh: Много добре игра нашия, и освен, че го кара на адреналин, мисля, че психически не падна и продължи да се бори... та не с един, ами с 2 пробива накрая ;-)
Дано се възтанови и се откаже от двойките утре.
Пожелавам му късмет срещу Вава, но нека бъдем реалисти. Вава е в супер форма... но след това, което видях днес, не отписвам нищо. :outofspace:

Отговори с цитат
Мнение  Re: АЙДЕЕЕЕ ГРИШО ВЗЕ СЕТ И НА ДЖОКОВИЧ!!! НАЙ-ПОСЛЕ   |   08.05.2013 01:10

Diavolo написа:
alessandron написа:

Абе не е истина каква фурнаджийска лопата и измекяр си. Помня как след като Разано би Серена се оплакваше от публиката, при положение, че изобщо нямаше днешните изцепки. Аз за първи път виждам такива бурни освирквания между първи и втори сервис, а не е като да не гледам тенис от 15-тина години...

Колкото до медицинските таймаути, прав е Агаси да казва, че не е редно винаги да можеш да взимаш. Иначе имаше стъпване накриво на место, което преди 1 месец се контузи, викаш да си рискува ей така без преглед все едно е тенисист за 1 ден, а не продукт за стотици милиони ? В Монте Карло е верно че два мача гримаснече и беше голема драма с тоя глезен, но не като Надал който и в Барселона ни обясняваше как все още го боляло коляното :first:

Като заговорихме за минали турнири, ти къде беше след финала на Монте Карло ? Нещо го игра мълчанието на агнетата ?

Респект за Григор, честита му победа, игра много солидно. Джокович не очакваше че ще трябва толкова да се труди в 2 кръг и се отпусна третият сет, този път нашият не му прости. Иначе не разбирам лозунги като "горд съм че съм българин" и некви такива, все едно имате някаква заслуга за това къде сте се родили :)) А пък такива писаници като на Сперанцата дето се води фенка на Ноле съвсем не са ми ясни :) Ама всеки има право да се радва на каквото иска де, аз само си пиша мнението :)

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: АЙДЕЕЕЕ ГРИШО ВЗЕ СЕТ И НА ДЖОКОВИЧ!!! НАЙ-ПОСЛЕ   |   08.05.2013 01:11

Вава още не се е класирал- идва след победа на турнира в Португалия, няма да е в топ кондиция със сигурност- а Хиралдо не е за подценяване. няма да се учудя изобщо на загуба на Стан, дори бих сложил некое евре ако коефициентът си струва ;-) иначе сега видях интересна статистика- Григор е 15-0 тоя сезон след като е взел първия сет :blink: е тва се вика фронтранър, като батко му ФЕД 8-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: АЙДЕЕЕЕ ГРИШО ВЗЕ СЕТ И НА ДЖОКОВИЧ!!! НАЙ-ПОСЛЕ   |   08.05.2013 01:20

Френската публика не я коментираме, те са доказани идиоти, всепризнати от цял свят. :uuu:

Иначе, виж сега Джокович сам провокира това недоволство у публиката. Защо не го освиркаха преди 2-4 и таймаута. Даже въпреки лъжите му относно белезите (с което също настрои публиката, а публиката по цял свят е такава, когато някой се заяде нещо със съдия относно отпечатъци си има леки дюдюкания, дори и Федерер не са го подминавали) в един момент си призна за един АС на ''Прайм тайма'' и последваха бурни аплодисменти за Ноле!
Така че каквото сам си направиш нали знаеш и Господ не може да ти го направи.
И същата тази публика се държа доста добре с Джокович 2011 г. по време на финала срещу Надал ако случайно не си забравил. А година по-късно 2012 г. въпреки последвалия бой над Рафа в 7 поредни мача и 2 на клей и въпреки простотията с онзи кючек на сръбския бай Ганьо, Вайда пак нямаше никакви освиркания в мача на Ноле срещу Типсаревич.
Нито са викали яко за Янко, както сега за Григор.
Пий една студена :cheers:

:-D

Отговори с цитат
Мнение  Re: АЙДЕЕЕЕ ГРИШО ВЗЕ СЕТ И НА ДЖОКОВИЧ!!! НАЙ-ПОСЛЕ   |   08.05.2013 01:25

Да, Ноле го освикрваха заради тайм аута, дето всеки на негово место би го взел....
Финалът 2011 много добре си го спомням. Ноле завършваше топката след 30 удара разиграване с бекхенд по правата, а кортът беше гробна тишина.
И с тия отпечатъци малко преигравате. Ноле не е спорил със съдията, просто огради 2 пъти топката и поиска мнение от съдията и се оказа, че не е прав, не е имало разправии. Даже при 2-4 и 0-0 след вторият сервис на Григор, който беше АУТ му го призна за вътре понеже си мислеше, че ако пак тръгне да гледа и се окаже, че не е прав ще е прекалено или ти това не го гледа ?

Студената вода ще я пия, няма проблем, случва се, ама не разбрах ти къде беше след финала в Монте Карло ?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: АЙДЕЕЕЕ ГРИШО ВЗЕ СЕТ И НА ДЖОКОВИЧ!!! НАЙ-ПОСЛЕ   |   08.05.2013 01:33

Ами бях на работа, от МК гледах само в петък и нишо друго от турнира.
Следях резултата на лайв и до там, прибрах се късно и не ми се коментираше изобщо. Иначе го очаквах това 2-0 за Ноле, не че го очаквах буквално, но имах неприятно усещане в далака, а и като много голям статистик изобщо на всякакъв спорт си беше време за загуба на Надал и то точно срещу най-неприятния съперник, така че какво да ти кажа, много кофти тръпка.
Единственото от което останах доволен е, че Надал не беше видимо разтревожен и не гледаше тъпо в някоя точка както 2011 г. след финала в Мадрид. Беше ведър и усмихнат, явно знае, че това е максимумът който е могъл да даде. И все пак според мен можеше да вкара мача в трети сет. Да беше паднал от Григор, много по-добре.
Вие сега се отървахте от бой на финала. :-P

Честно казано ще се изненадам много ако Рафа не спечели турнира.
Обаче твоя човек има всички шансове за РГ откъдето и да се погледне. Дано Дел По го набара в някоя зверска форма на 1/4 финал, ама не ми се верва.
И все пак прекалено много ще стане трети човек от едно поколение с кариерен шлем, не може да не си се сещал за това като си размишлявал, така че не знам има много доводи и 'ЗА' и 'ПРОТИВ'
Явно деветите не могат да стават, а Рафа има 7 на РГ, така че след като направи ОСМАТА тогава ще може да се очаква някакъв срив, т.е. по-скоро догодина.
Надал - 60%
Ноле - 40%

:-)

Последна промяна Diavolo на 08.05.2013 01:34, променена общо 2 пъти

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: АЙДЕЕЕЕ ГРИШО ВЗЕ СЕТ И НА ДЖОКОВИЧ!!! НАЙ-ПОСЛЕ   |   08.05.2013 06:52

Nole написа:
Diavolo написа:
alessandron написа:

Абе не е истина каква фурнаджийска лопата и измекяр си. Помня как след като Разано би Серена се оплакваше от публиката, при положение, че изобщо нямаше днешните изцепки. Аз за първи път виждам такива бурни освирквания между първи и втори сервис, а не е като да не гледам тенис от 15-тина години...

Колкото до медицинските таймаути, прав е Агаси да казва, че не е редно винаги да можеш да взимаш. Иначе имаше стъпване накриво на место, което преди 1 месец се контузи, викаш да си рискува ей така без преглед все едно е тенисист за 1 ден, а не продукт за стотици милиони ? В Монте Карло е верно че два мача гримаснече и беше голема драма с тоя глезен, но не като Надал който и в Барселона ни обясняваше как все още го боляло коляното :first:

Като заговорихме за минали турнири, ти къде беше след финала на Монте Карло ? Нещо го игра мълчанието на агнетата ?

Респект за Григор, честита му победа, игра много солидно. Джокович не очакваше че ще трябва толкова да се труди в 2 кръг и се отпусна третият сет, този път нашият не му прости. Иначе не разбирам лозунги като "горд съм че съм българин" и некви такива, все едно имате някаква заслуга за това къде сте се родили :)) А пък такива писаници като на Сперанцата дето се води фенка на Ноле съвсем не са ми ясни :) Ама всеки има право да се радва на каквото иска де, аз само си пиша мнението :)

Хайде да не ме наричаш 'Сперанцата', ако обичаш. И да не се занимаваш с моите 'писаници'.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: АЙДЕЕЕЕ ГРИШО ВЗЕ СЕТ И НА ДЖОКОВИЧ!!! НАЙ-ПОСЛЕ   |   08.05.2013 11:33

Шева, а това как ще го коментираш? Вярно, че за теб сигурно е било голям кеф да слушаш балкански селянии на другия край на Европа, но лично аз бих разбрал напълно реакцията на публиката.

Факт е, че испанската публика като цяло е пълна поквара (макар да е далеч от френската), но е факт, че тия освирквания дойдоха напълно заслужено и не бяха плод на предубеденост, а на поведението на Джокович. Няма нужда сега да спорим дали са били прекалени или не. Още повече по същия начин можем да спорим и за таймаута - хубаво, нормално да го вземе, ама то бива гримаси и бавене, само че после търчеше като шиле. Бах този болен глезен, заради който ми ревеше, че нямало да играе в Монте Карло (в това отношение наистина Надал и Джокович са едни и същи хитреци на дребно).

Колкото до Гришо - в този мач имаше поне три момента, в които всеки чоукър би се пречупил, особено ако и физически не издържи, но той ги преодоля - изгубената преднина от по пробив, сетбола за Ноле в първия сет, мачбола... Наистина не мога да повярвам как успя да се справи накрая, при това с такава лекота, но важното е, че подобна победа е минаване на следващото ниво в ментално отношение. Иначе аз не очаквам той да бъде консистентен и примерно винаги да бие играчите след номер 50, по-скоро ще редува загуби като тази от Робредо с някакви мачове като вчерашния. Но честно казано, мен не ми пука дали в края на кариерата му топ класирането ще е 7, 9 или 16, а дали е успял да остане в паметта с изпълнения като това с Ноле.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: АЙДЕЕЕЕ ГРИШО ВЗЕ СЕТ И НА ДЖОКОВИЧ!!! НАЙ-ПОСЛЕ   |   08.05.2013 11:56

Евала на Джоката, много хубаво им го каза на тия префинени селяндури по трибуните! :moufan:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: АЙДЕЕЕЕ ГРИШО ВЗЕ СЕТ И НА ДЖОКОВИЧ!!! НАЙ-ПОСЛЕ   |   08.05.2013 20:32

Аз съм на мнението на Шевата за отпечатъците, макар че Джокович поне в единия случай, с волето, дето на брейкбола Гришата го качи на линията, направо се опита да слъже. Нормално обаче, в крайна сметка винаги съм казвал, че е малко прекалено джентълменството, това е агресивен спорт, спортната злоба е част от нещата. Като номер едно обаче Джокович не може да си позволява такива яки псувни, макар че пак му влизам в положението заради раздразнението. Според мен обаче освен всичко друго него много го удари по самочувствието фактът, че не е звездата на компанията така да се каже. От топ 4 той е големият веселяк и шоумен, Григор обаче като момче-българче също има в характера тая наша балканска склонност да блесва, а никой не обича да го изместват от центъра на вниманието. Това обаче са бели кахъри ...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: АЙДЕЕЕЕ ГРИШО ВЗЕ СЕТ И НА ДЖОКОВИЧ!!! НАЙ-ПОСЛЕ   |   08.05.2013 21:48

vogelfrei написа:
Шева, а това как ще го коментираш? Вярно, че за теб сигурно е било голям кеф да слушаш балкански селянии на другия край на Европа, но лично аз бих разбрал напълно реакцията на публиката.

А това гледал ли си го? :rofl: :first:

:uuu:

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=46jSGSiQIek

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: АЙДЕЕЕЕ ГРИШО ВЗЕ СЕТ И НА ДЖОКОВИЧ!!! НАЙ-ПОСЛЕ   |   09.05.2013 10:36

Той и собствените си фенове не пожалва: цък цък

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: АЙДЕЕЕЕ ГРИШО ВЗЕ СЕТ И НА ДЖОКОВИЧ!!! НАЙ-ПОСЛЕ   |   09.05.2013 12:22

Хах, това беше брутално :laugh:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща