Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 20:12

Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Браво на Клозе! 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Браво на Клозе!   |   27.09.2012 17:13

Малко останаха честните постъпки във футбола!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Браво на Клозе!   |   29.09.2012 21:53

Според мен в един момент разбра че камерите са уловили всичко и няма как да се измъкне,за това го направи.Ясно се видя че тръгна да се радва но стана много напечено ... все пак браво че се вразуми.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Браво на Клозе!   |   29.09.2012 22:25

BATE написа:
Според мен в един момент разбра че камерите са уловили всичко и няма как да се измъкне,за това го направи.Ясно се видя че тръгна да се радва но стана много напечено ... все пак браво че се вразуми.

между другото и аз не останах с впечатлението,че му идва от сърце тва джентълменство =)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Браво на Клозе!   |   30.09.2012 02:55

BATE написа:

И този юнак го снимаха, ама не намери грам мъжество "да се измъкне", дори напротив - радваше като пощръклял на мошенническата си постъпка.

Или както много правилно беше писал някой подгорната статия за Клозе (цитирам по памет): "Истински големите футболисти не се измерват с голове и асистенции, ами с такива постъпки".

Отговори с цитат
Мнение  Re: Браво на Клозе!   |   30.09.2012 20:24

Ох,защо ли си знаех какъв линк си дал още преди да съм го отворил?
Говориме за Клозе ... не за Меси или Бенкеренса който свири Интер-Барса 3-1 или пък съдията в реванша на Камп Ноу :-)

Като грамофонна плоча си ... всъшност ми приличаш на един юзър от Фензоната,и той беше такъв ама накрая поне се оправи.Успех ти желая и бързо оздравяване :helpless:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Браво на Клозе!   |   01.10.2012 03:27

Точно така, говорим за Клозе, и по-точно - за джентълменската му постъпка, която ти си опитал да омаловажиш по-горе. За да ти онагледя разликата между джентълменството и путкарщината във футбола, съм ти пуснал едно сравнително видео, което си е съвсем в духа на обсъжданата тема, ама теб нещо не те устройва този срамен контраст, който е лъснал между футболиста-мъж и футболиста-путка. Твой проблем. Само ще те помоля следващия път, когато издишаш с аргументацията, да си спестиш коментарите на личностна основа.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 6 мнения ]