Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 06:43

Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Нямаше червен картон за Севиля 
Автор Съобщение
(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Нямаше червен картон за Севиля   |   30.09.2012 00:34

Фабрегас се направи на артист. Тъпа работа, продължавам да твърдя, че вече е крайно наложително да се използват камери...

Изображение

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нямаше червен картон за Севиля   |   30.09.2012 00:51

По-добри бяха и заслужено биха, но съдийската аванта си остава :-(

Изображение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нямаше червен картон за Севиля   |   30.09.2012 00:55

За сметка на това имаше кристално ясна ръка на Тиаго :-D

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нямаше червен картон за Севиля   |   30.09.2012 09:09

Смях отвсякъде. Освен кристалното подпиране на Барса направи ли ви впечатление, че второто полувреме нямаше едно свирено нарушение за Севиля. Всичко в другата посока и все около пенала.
Иначе докато си бяха с 11 човека Севиля си играха много добре и ги скъсаха на контри, обаче съдията...

Последна промяна Ледо на 30.09.2012 09:09, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нямаше червен картон за Севиля   |   30.09.2012 11:09

Добре, че сложих някакви пари на обрат при 10.00 коефициент за Фарса, и пак ми стана мега тъпо накрая. Егати пладнешкия обир... за кой ли път!!!! :censored: :censored: :censored:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нямаше червен картон за Севиля   |   30.09.2012 16:10

Фарс и ново театро, още един герой за приза Оскар - лекенцето Фабрегас, което почна с номерцата още със стъпването си на Кампа преди година. В Катунско сигурно им водят официални класове по актжорско майсторство.
За свирката на съдията второто полувреме е безсмислено да се говори - Севиля не съществуваше, всичко се свиреше или несвиреше за Фарса. Тия мизернице са перфектни досега, а заслужаваха да загубят поне 10 точки, няма такава калитария

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нямаше червен картон за Севиля   |   30.09.2012 16:17

Balleta написа:
Фарс и ново театро, още един герой за приза Оскар - лекенцето Фабрегас, което почна с номерцата още със стъпването си на Кампа преди година. В Катунско сигурно им водят официални класове по актжорско майсторство.
За свирката на съдията второто полувреме е безсмислено да се говори - Севиля не съществуваше, всичко се свиреше или несвиреше за Фарса. Тия мизернице са перфектни досега, а заслужаваха да загубят поне 10 точки, няма такава калитария

Гадна работа определено :censored:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нямаше червен картон за Севиля   |   30.09.2012 20:20

Червен картон нямаше.Ако Медел беше уцелил Фабрегас в лицето щеше да има но така нямаше.
Ръката на Тиаго си я заврете отзад,3-4 мин преди това пак същата ситуация само че тъмнокожия футболисг който влезе като резерва спря топа която отиваше към Педро (който влизаше в наказателното поле) също с ръка ама никой нищо не каза нали?
Съдийството на Лахоз е такова ... за това всички го мразят тоя некадърник.
И все пак ми се щеше мача да беше завършил 2-2 ама с 11 на 11 ...

Коментарите тук са показателни!
Миналата година на Реал бяха подарени победи в Майорка,Севиля с/у Бетис,Хетафе,Валенсия и къде ли още не ... да не говорим за домакинствата им на Леванте,Билбао,Сарагоса и т.н. ама тва вие го знаете,просто помните избирателно.

Не ми се занимава с глупости ама ето само една снимка за доказателство ... Майорка бележи за 2-0 в 65. мин а е отсъдена ЗАСАДА!!!

Повече няма какво да се коментира,когато едните ги бутат настава смрад,когато другите ги бутат ... тишина. :) типично по Български де,аз не знам в други държави да има толкова крайни и същевременно или глупави или пък избирателно помнещи фенове ... :) :) :)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нямаше червен картон за Севиля   |   30.09.2012 23:07

Всички грандове имат подобни мачове. Миналата година също така свириха измислен фаул за Виляреал за 1:1 с Мадрид и не додоха дузпа на Реал за 2:0 срещу Малага но не помня каталунските палячовци да са коментирали.... Това са 4 точки, които върнаха интиргата.... Ще видим как ще е след една седмица, миналата година Моуриньо си взе заслужено титлата след победа в Барселона!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нямаше червен картон за Севиля   |   30.09.2012 23:41

1. Реал Мадрид стана шампион :) Клуб,който е 20х по-голям от португалския циганин!
2. Какво да коментираме?Ти що не коментираш НАПРИМЕР играта с ръка на защитника на Еспаньол на линията след удара на Педро?Резултата ставаше 1-2 в 92. мин и край!Що не коментираш головете на Осасуна при загубата на Барса с 2-3?Що не коментираш недадения изравнителен гол на Меси с/у Хетафе отменен поради нещо си там?

Да не ти давам още примери че няма да ми стигне времето ... :)

А и друго - кога португалския мангал беше наказан?Бърка в очи,подскача като идиот ... излиза извън треньорското очертание :)
КОГА ЦИГАНИНА БЕШЕ НАКАЗАН?

Айде гледай си Личьекс там и не се обаждай,фен на Милан загъбрил отбора си заради португалски паляк :rofl:

ПС: Ръката на Рамос която попречва на топката да влезе във вратата на Бенито Виямарин.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нямаше червен картон за Севиля   |   03.10.2012 11:53

Това с излизането от треньорското очертание сериозно ли ? Та те всички треньори илизат по 10 пъти на мач поне...

Забравил си да споменеш за засадата на Кедира при първия гол на Кампа ;)

Аз не отричам, че Реал както всеки голям отбор в Европа е подкрепян повече отколкото рязан в местното си първенство, ама сега сме влезнали в серия от яко аванти и измекярски победи за Барса и е редно да си мълчите. Само от началото на сезона са ви подарили гостуванията на Осасуна и Севиля + Хетафе вкара победен гол след игра с ръка в мача с Реал. Последствията от тези неща са между 6 и 9 точки...
Да не забравяме и нередовния изравнителен гол за суперкупата, без който отивахте на две загуби от Реал в тия мачове.

Иначе на мен не ми прави психологически портрет, що за идиот пуска тема колко сме зле българите само да се подиграваме един на друг след загуба на нашите отбори в Европа и същевременно никът му да е БАТЕ (отбор елиминирал Левски и Литекс) ?!?! Гледай си ти прасетата и се надявай да ви правят компромиси, за да не ходите в оркъжните...

Последна промяна Nole на 03.10.2012 11:55, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нямаше червен картон за Севиля   |   03.10.2012 17:41

не му е приятно на БАТЕ-то да говори за долната актьорска игра на Лекенцето, но аз да питам, защо вчера не са го изгонили тоя с шутове към съблекалнята:

Изображение

Не е истина как това момченце ми се качи в класацията най-противен катунец, която междувпрочем е доста конкурентна и трудна за определяне Изображение

Последна промяна Balleta на 03.10.2012 17:54, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нямаше червен картон за Севиля   |   03.10.2012 18:51

Броим точки ли?Я преброи точките от миналия сезон и колко аванта пуснаха на дебелия балет за да стане шампион най-сетне :)
Теб те знаем от години какъв измекяр си,фен на даден отбор пък после се оказало друго ... кво като ника ми е БАТЕ?Мина се време,може би помъдряхме малко и вече не ми е кеф да гледам говедата изнасилени!Проблем ли има?И за Литекс ми е все тая макар че аз тва отборче не мога да го взема на сериозно :)
Другите неща си ги говори колкото си искаш ... колкото подпират Барса,толкова подпират и Реал ... само че ВИНАГИ се подпират отборите на Муриньо,факт!С Порто стана европейски шампион след ненормални отсъждания,с Интер направо си му направиха шпалир с/у Барса (очаквам сега да отвориш страницата Барса-Челси) и сега с Реал пак същата работа.
Тва е ...

Балет - защо не попиташ ЗАЩО ИЗГОНИХА Бускетс снощи? :-)

Съперничеството е едно - Българската простотия друго.Фенчета на Реал ми се обясняват на ляво на дясно ... щото миналата година нима не мина с явни симулации на онова лекенце ди Мария,на Рамос,на Кайехон,на Роналда,на Коентрао и на Марсело?
Не,няма такива работи ...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нямаше червен картон за Севиля   |   03.10.2012 19:34

Хахаха, Балет, това не е истина. Сега ако от УЕФА не излязат със сурово наказание "по доклад" за самозабравилия се катунец, направо съм им пикал и на правилата, и на лицемерието! :censored:

Много отбори са били явно подпирани през годините, като в тази класация Реал винаги са били на едно от водещите места, но този съдийско-административен слугинаж към циркаджийската трупа на Фарселона, който се наблюдава вече години наред, няма аналог в цялата история на футбола.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нямаше червен картон за Севиля   |   03.10.2012 19:41

BATE написа:
Броим точки ли?Я преброи точките от миналия сезон и колко аванта пуснаха на дебелия балет за да стане шампион най-сетне :)
Теб те знаем от години какъв измекяр си,фен на даден отбор пък после се оказало друго ... кво като ника ми е БАТЕ?Мина се време,може би помъдряхме малко и вече не ми е кеф да гледам говедата изнасилени!Проблем ли има?И за Литекс ми е все тая макар че аз тва отборче не мога да го взема на сериозно :)
Другите неща си ги говори колкото си искаш ... колкото подпират Барса,толкова подпират и Реал ... само че ВИНАГИ се подпират отборите на Муриньо,факт!С Порто стана европейски шампион след ненормални отсъждания,с Интер направо си му направиха шпалир с/у Барса (очаквам сега да отвориш страницата Барса-Челси) и сега с Реал пак същата работа.
Тва е ...

Балет - защо не попиташ ЗАЩО ИЗГОНИХА Бускетс снощи? :-)

Съперничеството е едно - Българската простотия друго.Фенчета на Реал ми се обясняват на ляво на дясно ... щото миналата година нима не мина с явни симулации на онова лекенце ди Мария,на Рамос,на Кайехон,на Роналда,на Коентрао и на Марсело?
Не,няма такива работи ...

Ха ха, колкото и да ти е неприятно да го признаеш, Барса е символ на фарса и симулацията - грозно, грозно, грозно. Бускетс, Алвеш, Масче, Фабрегас са си вече наречие за симулация.
Абе баце Барса беше грозно подпирана при всичките си купи в Европа, какво ми говориш за Моу - 5-те картона на Челси, Арсенал първия път, Поругалия, Ван Пърси - нема такъв смех, с Пепе и Реал смех, с Интер пак смех айде не ми говори.

Цитат:
Фенчета на Реал ми се обясняват на ляво на дясно

Кво значи фенчетата, вие феновете ли сте :-o

Щели да правят целия стадион на Барса в цветовете на КаталУня за дербито - смеееееееех, тия всички ги мразят в Испания :-) Пак те питам ''патриотите'' защо искат отцепване, ама да играят в испанската лига :moufan:

Последна промяна Balleta на 03.10.2012 19:44, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нямаше червен картон за Севиля   |   03.10.2012 19:44

Буахаха фен на Барселона да говори за съдийски машинации в ШЛ, това трябва да е някакъв виц. Нещо се бъркаш, съдийските трофеи от състезанията на УЕФА са дело на червено-сините симулантчета от Каталуния. Самият факт, че говориш че му били направили парад на Моуриньо за мач, в който отборът му игра 70 минути с човек по-малко в следствие на поредната велика катунска симулация показва колко несъстоятелна ти е цялата теза.

Не си помъдрял, само си одъртял, но все още търсиш себе си и не си наясно с цялата си позиция. Един ден си мислиш, че е интересно да се подиграваш с тълпата, на другия се опитваш да си различен...

Аз пък не съм толкова вещ във форумите като теб и си нямам и представа това БАТЕ продължение на кой друг ник е, но и от малкото постове тук си ми ясен и повярвай мнението ми за теб не е по-високо от твоето за мен със сигурност -)))

Иначе виж колко много си приличаш с нашия министър председател. Показват ти Фабрегас какво подло педалче е ти квичиш за Рамос, Ди Мариа и ко. Нищо чудно че си го защитаваш постоянно. И той така като го разкриват всекидневно почва с Цанков камък, Станишев и пр и не казва нищо съществено затова, което го питат. (dull)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нямаше червен картон за Севиля   |   03.10.2012 19:53

Мейджър написа:
Хахаха, Балет, това не е истина. Сега ако от УЕФА не излязат със сурово наказание "по доклад" за самозабравилия се катунец, направо съм им пикал и на правилата, и на лицемерието! :censored:

Много отбори са били явно подпирани през годините, като в тази класация Реал винаги са били на едно от водещите места, но този съдийско-административен слугинаж към циркаджийската трупа на Фарселона, който се наблюдава вече години наред, няма аналог в цялата история на футбола.

Колкото се сезираха и след това

Изображение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нямаше червен картон за Севиля   |   03.10.2012 21:19

Шевченко от Ловеч:
Имам си позиция и си я защитавам.Това сравнение е страхотно :) и показва само до къде ти стига акъла :)
Нищо,утре Муриньо като отиде в Лацио,веднага ще си смениш цвета :)
А за Барса-Интер забрави че на Интер признаха 200%ов гол от засада в Италия и не дадоха 100%ов такъв на Яя Туре в 92. мин след като точно и ясно видяхме че ръка на Туре няма! :) което пак си доказва че португалския циганин си има лоби ама такива като тебе и Мейджъра знаят да говорят само за лошата Барселона :helpless:

Балет - под фенчета имам предвид хейтърчета.Ти си някакъв двуличник.Един ден говориш за футбол,после пак откачаш и псуваш Барселона :-D То си е за теб де ама по-добре според мен е да си дискутираме нормално,ти поне не си сменяш отборите всеки втори ден,за разлика от други.С теб съм склонен да споря ... щото сам знаеш че колкото подпират Барса,толкова и Реал,просто си пристрастен и не искаш да си признаеш :)

Мейджър - явно си гледал цялата история на футбола че знаеш всичко това или просто си поддържаш тезата че трябва да си винаги анти ... аз теб не съм те виждал да си писал ЗА нещо,все пишеш и анализираш световните конспирации тип Др. Чолаков :rofl:

http://www.youtube.com/watch?v=cler52mvHHs
Това ли наричате симулация?Че абсолютно без причина го провокира?

http://www.youtube.com/watch?NR=1&featu ... t4ar_R4wew
Или това?

То е ясно че и Барса симулират но по-мръсен отбор на Реал Мадрид за 15 години не съм виждал.

Тук приключвам с тоя спор.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нямаше червен картон за Севиля   |   03.10.2012 22:23

Ахахахаха, бате, съвсем се оплете като пате в калчища, ако се усещаш. Муха! 8-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нямаше червен картон за Севиля   |   03.10.2012 23:56

Усетих!Време е да започнеш разследване и да прозрееш че и тук има конспирация :helpless: да не кажа СВЕТОВЕН ЗАГОВОР,замесени са НАТО,МАТО,УНИЦЕФ,УЕФА,ФИФА и ФУФА! :outofspace: :outofspace: :outofspace:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща