Правила на форума
-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция. -> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN
| Автор |
Съобщение |
|
nerra
(Primus Maximus)
|

Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN | 09.05.2013 22:33
Eee, ебаси, подиграва се с труда на момчетата - те мислят потоци, мачове, али бали и сега като дойде, ше трие.... 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32167 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN | 09.05.2013 22:35
А аз не мога да разбера кому са нужни тези скандали и защо се насилват нещата. Има обявен календар и са гласувани някакви правила, трябвало е да се мисли миналата година лятото, а не сега да има скандали. Дори и да не е прав Мейджъра, юе има поправки за следващия сезон, а сега просто се следва логиката на така създалото се стечение на обстоятелствата.
|
|   |
|
 |
|
nerra
(Primus Maximus)
|

Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN | 09.05.2013 22:40
Посочи ми къде някой е гласувал правило "ако случайно недогледаме с разни дузпи, баражите ще се играят август" И не се прави зорлем скандал, нито се опитва да се насилват нещата. Има много аргументи за изиграването на баража сега, и наистина, досега не съм прочела нито един логичен и аргументиран отговор защо трябва да се отложат за август, а не да се играят сега...при положение, че всички засегнати лица, че и ние кибиците покрай тях, са съгласни да е сега, защо не може, освен че не дават 
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN | 09.05.2013 22:58
Е нищо ся играли сте си да мислите потоци и мачове, що не спретнете една контролка, ако ви хареса другата седмица още една ама тоя път РГ ще са домакини  , пък Август месец все ще се разберете за баража 
 |
|
Stuart
(The Cursed)
|

Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN | 10.05.2013 00:12
В крайна сметка ако чак толкова ви вълнува мнението и одобрението на Мейджа и не можете да решите какво да правите, значи въпросният е бил прав като каза, че няма смисъл от групови органи, които не могат да се оправят с един такъв проблем като настоящия. Така изглеждат нещата.
_________________ Let's Make PML Great Again!
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN | 10.05.2013 00:50
Я, каква изненада. Както говорихме в скайп, нищо неочаквано. С този казус мисля, че вече е ясно, че оттук насетне само Мейджъра трябва да взима каквито и да е решения по играта, а който не иска, да не играе.
|
|   |
|
 |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN | 10.05.2013 09:28
Мейджъра повече да не ми говори за политика. Очевидно с това си действие се превърна в малко Наполеонче! Ебати фашистката история...
_________________В град като София, никой не е невинен!
|
|   |
|
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN | 10.05.2013 10:06
ХА-ХА-ХА...
Ама верно ли е против, ама вие сериозно ли, не може да бъде, това Мейджъра да е опозиция - абсурд... Ламерз, нещо си се объркал, да знаеш... Само кьорфишеци пускаш, за да биете после по-лесно...
А сега малко сериозно: 1. Допуснахме грешка, че не сложихме срок, в който Мейджъра лично, лично да каже мнението си по въпроса... А срокът ние всъщност го обсъдихме, но в бързината сме го изпуснали... Което не е непоправимо - петък 12:00 беше... 2. Ако преценим (всички замесени) - според мен не пречи да се сложи срок - пък бил той и петък 16:00 (след този срок рискуваме някой от играчите на двата отбора да не може да пусне прогнози)... Защото ще ме извинявате всички тук, но най-вече бивши и настоящи модове и админи, ама да искаш сам да "движиш" ПМЛ и да те няма онлайн за повече от 48 часа - АБСУРДНО СМЕШНО Е... И освен това е подигравка с всеки един от ПМЛ... 3. Нера мисля някъде по-напред беше писала, че така и не е видяла довод от Мейджъра... Ами няма и да видиш... Освен едно "избийте си го от главата"... А сега специално за Дявола, като бивш мод на ПМЛ и понеже той казва, че насилваме нещата: 3А. Довод на Мейджъра - не може да има два мача в една седмица. Основен постулат в ПМЛ, който той не иска да нарушава... 3Б. Баражи за влизане в А-лига - прецедент (дори били 2) вече е имало да се играят - така че не пречи пак да има... Нали правилно го цитирам? Защото:
Аз ще отговоря по следния начин: прецедент (и то не от преди 5-6-7 години) - 1/2 финал за КФ 26.04-03.05 Орфиците; бараж реванш за А-лига 30.04-06.05 Орфиците... Тоест, не е като да е нямало прецедент да се играят два мача в една седмица... А сега дори не говорим за два цели мача, а за дузпи + мач...
А както вчера Стюарт спомена някъде, ако не го лъже паметта, именно прецедент с баражи авгсут бе причината отбор от ПМЛ (Рукис) да се разпадне, точно преди сезона... Аз лично не мога да го твърдя на 100%, но май наистина беше нещо такова...
4. Потенциален казус: настоящите баражи, вкл. и финалните срещи между Найтс и Грийн са част от сезон 2012-2013, нали? Дяволе, Мандоре и всички останали заитересовани - нали не бъркам, че има правило за забрана на трансфери и привличане на нови играчи в последните 3 или 4 кръга от първенството? Или бъркам? Най-много да няма забрана за привличането на нови играчи, но не съм убеден... И ето казуса: РГ са отбор от 5-ма играчи: вариант 1: август месец 1 или 2-ма от отбора са на почивка извън страната... Нет нямат, не могат да играят... Грийн пък не могат да картотекират други играчи (дори да могат да намерят новаци - новаците пропускат първия кръг по двфолт, отделно че ще е супер съмнително дали не са фантоми, отделно виждаме колко нови желаещи има за играта) вариант 2: 1 или 2-ма или повече играчи от Найтс или Грийн са решили да прекратят кариерата си в ПМЛ - отново съответния отбор изпада в цайтнот...
А за справка - всички играчи на двата отбора са съгласни да играят сега баражите...
И какво правим?!?!
Ето доводи, ето казуси... Ама някой ще си мълчи удобно, докато за всичко е вече късно... И после ще разтяга локуми за щяло и за не щяло...
ДОКОГА!!!
Аз лично предлагам да има срок, до който Мейджъра да влезне тук в клуба и да се изкаже обосновано защо е против баражите сега... В противен случай баражите да се проведат... И според мен този срок е днес 16:00 часа... Разбира се, моето предложение ще си остане само такова (което и най-вероятно ще се случи), освен ако не бъде подкрепено от всички, които и до момента участваха в инициативата баражите да се проведат сега...
'Айде, че съм на работа все пак...
_________________ БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...
|
|   |
|
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN | 10.05.2013 10:07
И като си се чул с него, Ламерз, вземи пак се чуй и му кажи да влезне за 10 минути и да се обоснове... Нема начин да нема начин... да влезне в нета...
П.С. Нищо лично към теб, Изгреве, сорри ако е прозвучало грубо...
Последна промяна alexbg на 10.05.2013 10:16, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Бате Петку
(New Mersey Razors)
|

Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN | 10.05.2013 10:10
Понеже досега не бех обърнал внимание на разисквания казус, може ли некой с две думи да ми обясни какъв е проблема този бараж да се изиграе сега? Каквито и правила и предварителни уговорки да е имало, повече от естествено е да се прояви елементарна гъвкавост и последната драма за сезона покрай кой в коя група ще е, да се състои тогава, когато и е времето...тоест сега!!! Се едно да се играе световно Юни месец, а организаторите да решат финала да се играе началото на Ноември... Дори да се вземе под внимание само емоционалната страна на нещата е напълно достатъчно. Не схващам... 
|
|   |
|
 |
|
nerra
(Primus Maximus)
|

Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN | 10.05.2013 10:12
Изключително грозно и обидно е просто да кажеш - като вляза, ще я изтрия темата. Няма "като вляза, ше говорим, ще го обсъдим, ще кажа съображенията си против". Ебаси.
|
|   |
|
 |
|
izgrev_lamerz
(Real Green)
|

Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN | 10.05.2013 10:35
Мейджъра бил в провинцията и чак в събота щял да бъде онлайн. Поне това ми каза снощи...
|
|   |
|
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN | 10.05.2013 10:49
Ами съжалявам, ако съм прекалено остър, ама това само показва, че наистина не е редно един човек, пък бил той и Мейджъра, да управлява ПМЛ... Ебаси, аз можех от Куба да пускам прогнози (и то преди 4 години), а той сега от провинцията не може в нета да влезне... Ужас... Да, съгласен съм, че всеки си има личен живот и не е длъжен да го съобразява с ПМЛ, ама точно затова казвам, че не трябва един човек да ръководи ПМЛ...
|
|   |
|
 |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN | 10.05.2013 10:58
хора, тая простотия и своеволие на 1 човек, трябва да спре. наистина не става въпрос само за Мейджъра, а за всеки един червей който докопа неква власт и решава да се разпорежда през главата на другите.
ясно е, че ПМЛ трябва да се управлява от орган, състоящ се от по 1 представител на всеки 1 отбор. докато това не се случи, ще търпим всичко това. ето състави се мениджърски съвет и отново се стигна до това, че решенията не му се признават. очевидно същото става и с т.нар. управителен съвет - взимат се решения и отново те не се признават. а пречката да не се признават е една и вие много добре я знаете!
ако не мое се справим със своеволята на 1 човек и 1-2 ма негови копои, които му помагат безропотно, значи сме ебати путките. само това ще кажа.
призовавам Грийн и Найтс да си играят мача, без да се съобразяват.
_________________В град като София, никой не е невинен!
Последна промяна falkenbach на 10.05.2013 11:01, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
redo
(The Thracian Orphics)
|

Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN | 10.05.2013 12:30
мисля, че е крайно време да се накъркаме заедно и да се сбием по всички нерешени въпроси.
|
|   |
|
 |
|
Ледо
|

Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN | 10.05.2013 12:53
 |  |  |  | falkenbach написа: хора, тая простотия и своеволие на 1 човек, трябва да спре. наистина не става въпрос само за Мейджъра, а за всеки един червей който докопа неква власт и решава да се разпорежда през главата на другите.
ясно е, че ПМЛ трябва да се управлява от орган, състоящ се от по 1 представител на всеки 1 отбор. докато това не се случи, ще търпим всичко това. ето състави се мениджърски съвет и отново се стигна до това, че решенията не му се признават. очевидно същото става и с т.нар. управителен съвет - взимат се решения и отново те не се признават. а пречката да не се признават е една и вие много добре я знаете!
ако не мое се справим със своеволята на 1 човек и 1-2 ма негови копои, които му помагат безропотно, значи сме ебати путките. само това ще кажа.
призовавам Грийн и Найтс да си играят мача, без да се съобразяват. |  |  |  |  |
+1914 
_________________ Hasta La Victoria Siempre
|
|   |
|
 |
|
Stuart
(The Cursed)
|

Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN | 10.05.2013 13:35
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=prognozifutbol&Number=1950882949&page=30&view=collapsed&sb=5&part=Щом веднъж е можело да се пренаредят сроковете и осем отбора да играят по два мача в една седмица, значи може и сега. Толкова с този псевдо аргумент и с приказките за формални нарушения.
_________________ Let's Make PML Great Again!
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN | 10.05.2013 13:42
Трябва да се почне със сбиването обаче.. че ако се почне с къркането и въпросите много бързо ще се решат.. 
 |
|
Mandor
(The Mummies)
|

Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN | 10.05.2013 20:38
Безмислена конфронтация според мен, но това само показва в какво положение се намира ПМЛ.
Иска ми се, като се уговорим за среща за решаване на всички тези въпроси да има присъствие на поне един човек от отбор, за да можем наистина да намерим изход. В противен случай, с всичките тези конфронтации не виждам как можем да оцелеем още дълго.
|
|   |
|
 |
|
NuFc
(Valiant Knights)
|

Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN | 10.05.2013 20:57
т. е.? ако Мумиите бяха на мястото на единия отбор, щяхте да си играете Август и нямаше да има конфронтация, безмислена или не?
|
|   |
|
|