Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 09:37

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 158 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следваща
VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN 
Автор Съобщение
(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   10.05.2013 21:12

Не мога да разбера що не играете. На умствено импотентен няма как да му се запази ерекцията. Сори.
Играйте си по правилата, завършете мача и създайте юридически факт. Кво ще направи, сам срещу всички. Баси, не може да страда цялото ПМЛ общество, заради един ЕДИНСТВЕН човек. Тъпо е, за нас е тъпо, няма какво да разговаряте с него. Той си е такъв и си плаща яко в цената в личен план, вервайте ми.
Играйте, за бога!
Какви монополи ще махате, ако един объркан човек ни се опъва! :-P

Последна промяна terminator на 10.05.2013 21:13, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   10.05.2013 21:31

Mandor написа:
Безмислена конфронтация според мен, но това само показва в какво положение се намира ПМЛ.

Иска ми се, като се уговорим за среща за решаване на всички тези въпроси да има присъствие на поне един човек от отбор, за да можем наистина да намерим изход. В противен случай, с всичките тези конфронтации не виждам как можем да оцелеем още дълго.

Може ли да не го разглеждаме като конфронтация, а като опит да направим нещо, което да е добро за играта и замесените в баража отбори? Не виждам защо трябва да нагнетяваме напрежението и да го възприемаме едва ли не като бунт. В крайна сметка, Мейджъра ще дойде, ще си изложи аргументите против това изиграване, ние ще направим нашата пледоария и накрая хладнокръвно ще се вземе едно добро решение :innocent:

Последна промяна nerra на 10.05.2013 21:34, променена общо 1 път

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   10.05.2013 21:39

Mandor написа:
Безмислена конфронтация според мен, но това само показва в какво положение се намира ПМЛ.

Иска ми се, като се уговорим за среща за решаване на всички тези въпроси да има присъствие на поне един човек от отбор, за да можем наистина да намерим изход. В противен случай, с всичките тези конфронтации не виждам как можем да оцелеем още дълго.

Няма конфронтация. Има магарешко упорство от страна на един човек, който чисто и просто не може да приеме, че в тази игра неговото мнение невинаги е най-доброто, най-обмисленото и най-аргументираното.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   10.05.2013 21:44

Мача трябва вече да започне ;-)

Момчетата от Найтс минаха по пътеките на Ада и ето, че достигнаха предвериято на Рая и какво - да не им се даде сега шанс ли? Месец и половина мъки да се стигне до финалния мач и сега той да не се изиграе :-o Малко уважение към Найтс и РОД, опс исках да кажа Грийн ;-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 10:09

Призовавам Медйжъра да погледне по-гъвкаво на нещата, да не се вторачва в това като бунт срещу него и да се съгласи с общото чуждо мнение, колкото и недалновидно да му изглежда. Изиграването на мача така е прецедент, НО въвеждането на прецедент НЕ ЗНАЧИ, че това ще е СТАТУКВО !!! Мейдж, помисли си добре и не се връзвай на всичките думи за диктаторство, червейство, импотентност и т.н. щото с обиди никоя страна до никъде не стига - всеки тук иска нещата да вървят, включително и хората, които реагират по-буйно, затова вникни зад тези думи. Толкова от мен - аз също подкрепям изиграването на тоя мач сега, достатъчно се говори в скайп групата на "формалния" УС през тази седмица.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 10:26

Разбира се че нито е бунт, нито е преврат, нито е революция, нито каквото и да било подобно. Двата отбора са на едно мнение, видимо на същото са всички останали, които изразиха мнение, може би с 1-2 изключения. Явно това е по-рационалното решение и щом може да се случи, не виждам защо трябва да има проблеми и излишни конфронтации и напрежение.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 11:10

Айде успех на Найтс! За Б ГРУПА :cheers:

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 12:34

Е браво на Алфи бе... Този образ винаги е бил доста отнесен и 'извънземен'... Ама точно в най-важния ви мач да изкара ЖК и ПСУ за противника... А ако нямате 6-ти играч... просто не ви мисля... 'Шото мисля, че вратарски за да пусне Алфи (след 15 минутния срок), ще трябва нов ЖК, тоест и ЧК... И ще има 2 ПСУ, както и Алфи аут за реванша...

Просто нямам думи... Мисля, Нуф, да почваш да се молиш Мейджъра да затрие темата...

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 14:30

Аз пък мисля, че е крайно време Мейджъра да си каже веднъж завинаги каква иска да е ролята му в тази игра.

Вариантите са два:

1. Техническо обезпечаване и равноправен глас и мнение в решаването на съдбините на играта;

2. Цялата власт и право на окончателно решение по всички въпроси.

В крайна сметка той я е създал тази игра и до голяма степен той я поддържа жива толкова години. Лично аз обещавам, че ще съм първия, който ще го подкрепи, ако избере вариант номер две. Ако това иска, така да бъде. Но да си каже вече и да се приключва.

Или да използвам една крилата фраза от преди години. Мейдж, кажи си, ние ще те разберем.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 14:43

Stuart написа:
Аз пък мисля, че е крайно време Мейджъра да си каже веднъж завинаги каква иска да е ролята му в тази игра.

Вариантите са два:

1. Техническо обезпечаване и равноправен глас и мнение в решаването на съдбините на играта;

2. Цялата власт и право на окончателно решение по всички въпроси.

В крайна сметка той я е създал тази игра и до голяма степен той я поддържа жива толкова години. Лично аз обещавам, че ще съм първия, който ще го подкрепи, ако избере вариант номер две. Ако това иска, така да бъде. Но да си каже вече и да се приключва.

Или да използвам една крилата фраза от преди години. Мейдж, кажи си, ние ще те разберем.

Подкрепям. Това половинчато положение трябва да бъде прекратено.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 14:52

залагам, че ще избере вариант 1, макар че ще увърта, защото всъщност иска вариант 2.

- ФЕДЕРАЦИЯ -
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 15:12

Мачът е анулиран! Най-искрено се извинявам на участващите отбори за причиненото неудобство, но такъв нередовен мач няма как да мине!

А с някои т.нар. "групи в скайп" ще си поговорим много сериозно по някои въпроси, но нека дадем малко пауза, че да няма тежки и ненужни думи, плод на афект.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 15:20

Няма какво да си говориш с групите в скайп. Говори с всички тук и сега.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 15:36

Stuart написа:

виж го че бяга като мишка, изобщо няма да говори за нищо до началото на новия сезон.
преди който ще бъде направена неква среща в средата на август когато баш 80% от клуба е по морето.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 15:50

PMLeague написа:
Мачът е анулиран! Най-искрено се извинявам на участващите отбори за причиненото неудобство, но такъв нередовен мач няма как да мине!

А с някои т.нар. "групи в скайп" ще си поговорим много сериозно по някои въпроси, но нека дадем малко пауза, че да няма тежки и ненужни думи, плод на афект.

Лично аз ти благодаря за реакцията. Считам, че така отговаряш косвено на въпроса на Стюърт как искаш да продължи развитието на ПМЛ. Това все пак е крачка напред - да е ясно всичко. На тема ПМЛ лично аз с теб не желая да коментирам каквото и да е.

(Valiant Knights)

Отговори с цитат
Мнение  VALIANT KNIGHTS - Вратар(ка)   |   11.05.2013 16:05

аз все пак да си пусна избивките
[В]Гама
10204 | Байерн Мюнхен - Аугсбург 2:0
10204 | Байерн Мюнхен - Аугсбург 3:0
22402 | Люцерн - Йънг Бойс 1:0
10503 | Валансиен - Рен 0:0

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 16:11

falkenbach написа:
Stuart написа:

виж го че бяга като мишка, изобщо няма да говори за нищо до началото на новия сезон.
преди който ще бъде направена неква среща в средата на август когато баш 80% от клуба е по морето.

Фалки, не ми говори за мишки, и хич и не ми отваряй дума за т.нар. "мениджърски съвет", чиято последна активност е някъде от ноември миналата година, докато единственото запомнящо се нещо, което свърши въпросният, е да затрие най-ценната тема в клуба чрез своя председател - уонаби модератор. Айде оправи си там бакиите, пък тогава ела да ми четеш морал!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 16:19

alessandron написа:
PMLeague написа:

Лично аз ти благодаря за реакцията. Считам, че така отговаряш косвено на въпроса на Стюърт как искаш да продължи развитието на ПМЛ. Това все пак е крачка напред - да е ясно всичко. На тема ПМЛ лично аз с теб не желая да коментирам каквото и да е.

На въпроса на Стюърт ще отговоря, като му дойде времето (и аз на свой ред да цитирам една популярна фраза), защото го намирам за доста съществен и не искам да остана неразбран за пореден път. Може да е след три часа, може да е след три месеца.

(The Mummies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 16:26

Предлагам ви от сега да си уговорим една дата за среща в средата на Юни, за да имат време хората да си уредят присъствието и да решаваме каквото има да се решава.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 16:37

Neka vidim otgovorite, dovodite, suobrajeniqta i prochee... Puk togava moje i da si uredim sreshta...

Az pone sum na tova mnenie...

P.S. I oshte moga da kaja, ama ne vijdam smisul... Vklyuchitelno i za oporochenostta na sezona, kakvoto shte se poluchi sled tova ednolichno bezdovodno i bezhaberno reshenie...

BTW Izbivkite na Gamma da niamat neshto obshto s "prqtelskiq" ma4 v dve chasti?! Samo pitam...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 158 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следваща