Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 06:04

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 158 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN 
Автор Съобщение
(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   12.05.2013 08:59

Абе мен ми е интересно какво все пак се случва със самия мач - прогнози се пуснаха и ако някой ги пази можем да разберем резултата...
Баси защо требваше да се затрие целия мач - можеше например просто да се "превърне" в контрола...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   12.05.2013 09:16

Diavolo написа:
Сега вместо всеки път да има подобни нападаки, защо няма работещ УС питам аз, скайп, майп. И защо тия неща не са регламентирани.

Питаш защо няма работещ УС? Ми питай Мейджъра, аре па да ти отговоря. Питай го след многочасови и многодневни дискусии, в които има явно мнозинство по даден въпрос, а той е малцинството, какво става. Когато нямаш цялата информация, не е много коректно да праскаш заключения. И точно в скайп много хора, включително и аз, сме казали какво е Мейджъра за ПМЛ като значение. Което не значи, че винаги е прав. Но това е - аз наистина спирам по тоя въпрос, щото съм си дал срок до август да реша продължава ли да съществува нашия отбор, или аз се оттеглям и съответно ако някой от съотборниците ми има желание, поема нещата.

(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   12.05.2013 09:43

ReZo написа:
PMLeague написа:
Мачът е анулиран! Най-искрено се извинявам на участващите отбори за причиненото неудобство, но такъв нередовен мач няма как да мине!

баси, колко си предсказуем !
аз, ако съм една жена, ше ми омръзнеш на 3-та минута :laugh:

.............................
3 x :rofl:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   12.05.2013 09:50

Мейджър написа:
Наздраве, Момчи! :cheers:

Само не разбрах провеждането на алтернативни жребии и взимането на решения зад гърба ми на някакви апокрифни заседания към уважението или към помощта да го причислявам? :dunno:

Честно казано нямам позиция относно онзи жребий в който се фръцна и изчезна и УС спря окончателно да съществото, но след като си дал "собствеността" на купата на Алекс, значи си дал "собствеността" на купата на Алекс.

Думата апокрифно е от епитетите, които много обичаш да използваш в темите си, сам разбираш колко е нелепа, след като и те търсихме по всевъзможни канали да те намерим в "провинцията" и може да го причислиш към помощта, която се опитваме да ти окажем още от първите дузпи в 1/2 финала, ама ти и тогава го прие като заговор :dunno:

Пак казвам - вслушай се какво ти пишат хората (Сандро, Нера, Стюър, Анфо, Алекс, знам че е тъпо да изброявам Чаво, вероятно ще изпусна някой), това не са нападки. ;-) и давай да правим една среща в началото на Юни, докато хората не са заминали по плажовете.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   12.05.2013 10:05

Мейджър написа:
A.Agassi написа:
това дава ли ти право да си правиш каквото искаш? толкова ли е важно егото ти?

Дава ми право да правя КАКВОТО СМЯТАМ ЗА ПРАВИЛНО, дори да е непопулярно. Това отличава съвестните хора с убеждения от гънещите се, които лавират с безкрайни и често взаимоизключващи се компромиси на принципа "мир да има".

Иначе ако ми беше толкова важно егото, отдавна да съм ви теглил една майна на претенциите, ако се сещаш ;)

Айде, жив и здрав да си!

Добре де, Мейдж, не ти ли се струва странно, когато само ти си на различно мнение от всички други по даден казус да си мислиш, че си прав ?

Другото, което разбрах от цялата дискусия е, че най-добре да се сложи още един човек да помага на Мандора за организацията, а ти да си вся и всьо относно възникнали спорове, казуси и т.н. Ти така или иначе не приемаш чуждо мнение, когато не е на твоето, независимо с какви дълги постове и словестни еквилибристики ще облечеш не приемането.

Нека да стане ясно веднъж завинаги, че такъв е редът в ПМЛ и който иска да играе, който не иска да си ходи и така...

Другото е чесане на езици, его и загуба на време.

Поздрави.

Последна промяна Ледо на 12.05.2013 10:05, променена общо 1 път

(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   12.05.2013 10:09

Ледо написа:
Мейджър написа:
A.Agassi написа:
това дава ли ти право да си правиш каквото искаш? толкова ли е важно егото ти?

Дава ми право да правя КАКВОТО СМЯТАМ ЗА ПРАВИЛНО, дори да е непопулярно. Това отличава съвестните хора с убеждения от гънещите се, които лавират с безкрайни и често взаимоизключващи се компромиси на принципа "мир да има".

Иначе ако ми беше толкова важно егото, отдавна да съм ви теглил една майна на претенциите, ако се сещаш ;)

Айде, жив и здрав да си!

Добре де, Мейдж, не ти ли се струва странно, когато само ти си на различно мнение от всички други по даден казус да си мислиш, че си прав ?

Другото, което разбрах от цялата дискусия е, че най-добре да се сложи още един човек да помага на Мандора за организацията, а ти да си вся и всьо относно възникнали спорове, казуси и т.н. Ти така или иначе не приемаш чуждо мнение, когато не е на твоето, независимо с какви дълги постове и словестни еквилибристики ще облечеш не приемането.

Нека да стане ясно веднъж завинаги, че такъв е редът в ПМЛ и който иска да играе, който не иска да си ходи и така...

Другото е чесане на езици, его и загуба на време.

Поздрави.

.......................
Само умният може да отстъпи Ледо. Там където има такива дефицити няма как.
Цената за това си я плаща единствено той, това следва да ти е утехата!

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   12.05.2013 10:39

Не съм изчел цялата тема , но да се изкажа и аз (не че има значение) . Мейджа ме дразни още от времето , когато ми открадна половината футболен отбор на Дир-а , НО ! Напълно съм съгласен с него , че не трябва да има два официални мача в една седмица . Не изисква някакво физическо натоварване , но пък трябва да има някакви правила и те да се спазват . Кофти се получава за замесените отбори , но пък кое ли в живота е толкова справедливо , та ПМЛ да прави изключение .
И още нещо . В началото на седмицата , проведох чат с Мейджа , в който бях сигурен че съм прав . Изненадата ми беше голяма , когато Мейджа ми показа черно на бяло , че съм бил в заблуда толкова години .

пп : Баси , похвалих 2 пъти Мейджа , само в едно мнение . Май това дъждовно време в Германия ми влияе :blink:

(Valiant Knights)

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   12.05.2013 11:26

Прогнозите и развитието си го гледаме за статистиката :-D

VALIANT KNIGHTS
[C - 16:30] 10205 | Майнц - Борусия М'гладбах 1:0/1:1 -> 2:4
[C - 17:00] 22005 | Дънди ФК - Килмарнък 1:1/2:1 -> 2:3
[C - 18:00] 10504 | Марсилия - Тулуза 1:0/2:0/2:1 -> 2:1 гол на Нуф
[C - 26:30] 33202 | Кълъмбъс Крю - Колорадо Рапидс 1:0/1:1 -> 0:2
[H - 14:30] 22104 | Унион Берлин - Дуисбург 1:0/1:1/2:1
[H - 14:45] 22403 | Тюн - Лозана 2:0/2:1
[H - 18:00] 10804 | Спортинг Лисабон - Олянензе 1:0/2:0/2:1
[H - 22:00] 10501 | Лион - Пари Сен Жермен 0:1/1:1/1:2

[В]Гама
10204 | Байерн Мюнхен - Аугсбург 2:0
10204 | Байерн Мюнхен - Аугсбург 3:0
22402 | Люцерн - Йънг Бойс 1:0
10503 | Валансиен - Рен 0:0

REAL GREEN
[C - 16:30] 10204 | Байерн Мюнхен - Аугсбург 2:0/3:0 -> 3:0 Гама спасява удар на Анфийлд
[C - 17:00] 22002 | Инвърнес КТ - Дънди Юнайтед 1:0/2:1 -> 1:2
[C - 20:30] 33205 | Чикаго Файър - Филаделфия Юниън 1:0/2:1 -> 0:1
[C - 20:45] 22402 | Люцерн - Йънг Бойс 1:0/1:1 -> 3:1
[C - 21:00] 10503 | Валансиен - Рен 0:0/1:0/1:1 -> 4:1
[H - 14:30] 22103 | Санкт Паули - Айнтрахт Брауншвайг 1:1/2:0/2:0
[H - 15:00] 10507 | Лориен - Сент Етиен 0:1/1:1/1:2
[H - 18:00] 10807 | Морейрензе - Витория Сетубал 1:0/1:1/2:1

[В] Киану
10501 | Лион - Пари Сен Жермен 1:1
10504 | Марсилия - Тулуза 1:0
10804 | Спортинг Лисабон - Олянензе 1:0
33202 | Кълъмбъс Крю - Колорадо Рапидс 1:0

Само ПСУ няма изпълнени

Последна промяна the__knight на 12.05.2013 11:28, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   12.05.2013 12:11

nerra написа:
Мейджъре, искам да ти кажа само, че в момента всички приказки за действия в интерес на играта олекват жестоко, защото това, което се случва не е в неин интерес, а в интерес на това да ни докажеш, че ти зняеш всичко по-добре.
Честно казано, малко са нещата, които могат да ме откажат да играя, но това да виждам тропане по масата и аргументи в стил защото аз така казвам, е ми е на върха на класацията.
И е те помоля за малко повече уважение към т.нар скайп група, защото всички там сме говорили часове наред в опит да помогнем и ако ти искаше да се намери решение, щеше да си с нас и да го обсъждаме заедно, а не просто да дойдеш и да почнеш да хвърляш язвителни забележки.

Признавам си, прекалявам с язвителните забележки понякога, но не е с лоши чувства (невинна усмивка) :)) Ще си позволя още една последна (надявам се). Та ще попитам съвсем риторично този УС каква точно дейност свърши от връцкането на няколко члена в началото на сезона и неформалното си разпускане?!? Как така изведнъж след месеци летаргия и пасуване по редица основополагащи въпроси в официалния канал на съвета (който е скритият федерален форум, а не някакви си там неофициални чат канали), същият се събра на закрити заседания да решава фундаментални въпроси за играта ЗАД ГЪРБА ми (може да не е умишлено, но на пракитика се получи точно така) и каква точно легитимност трябва да имат подобни решения?!? Това ли да разбирам под визираната по-горе "помощ"?!? Кое точно?!? И да попитам кой носи персоналната и лична отговорност за подобни изцепки (щото ако научих нещо от правото, то е, че не съществува масова отговорност)?!? Не може да се криете зад оправдания като "мнозинството реши" и тем подобни псевдо демократически помии, разберете го!!! Аз примерно си поех и осъзнах вината за цирковете в началото на сезона. Кой ще поеме персоналната отговорност за цирка с купата, който бламира окончателно всякаква организация, както не съм го правил и аз в най-необмислените си изцепки?!? Ама интересно - за тази история и до ден днешен ни гък, ни стон от псевдо моралистите в клуба, които иначе са много големи като трябва излязат от миризливите си дупки и да нахапят поучително Мейджъра. Много ви е удобна тази версия "Мейджъра е диктатор, който се налага с тропане по масата", вече и взаимно си я подхранвате, ама не са толкова прости нещата, хора!!! Ама ще ви питам кой ще ви е отдушник на напрежението в играта, когато един ден Мейджъра го няма в играта.

Иначе фразата за разрушените мостове не моя, ако се сещаш. Който ги е рушил с действия и бездействия, да си ги оправя. Аз ще си дам моята лепта като му дойде времето, в това може да сте сигурни.

Живи и здрави!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   12.05.2013 12:17

Ледо написа:

Чисто субективно за себе си съм прав, а дали обективно съм прав, не го решава дадена бройка гласове/мнения, натрупани на едната везна. Количеството не винаги е равносилно на качество, в което може да се убедиш и довечера след приключване на изборния ден.

Поздрави и на теб.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   12.05.2013 12:34

Мейджъре, аз бях един от тези, които говореха в скайп. Аз казах, че вземем ли решение да пуснем тема за мача, това ще се приеме като бунт. Изрично сложихме условие ти да си кажеш думата дали да се зачете мача, защото скайп групата ти я напусна отдавна, обаче ето - пак е "бунт" по твоята логика. Нормално е дискусии да се водят в скайп, защото във форум нито е толкова бързо, нито е толкова лесно да предадеш това, което мислиш - ти обаче изчезна от него. А забележките ти са крайно обидни и от друга гледна точка - защото си позволяваш да третираш големи хора, хора с много повече житейски опит (не говоря за себе си) като деца. Хората си имат праг на търпение към неглижирането на тяхната позиция и мнение, след като ужким трябваше ЗАЕДНО да взимаме решения. И сега ще ти го кажа направо - след като не признаваш формата на УС и го направи демонстративно при гласуването на правилата за фантомите, които се провалиха, защото трябваше да се осъществява контрол, иначе са само на хартия, то ти прогори мостовете. Прогори ги, като каза директно наруши правилото, което приехме за решенията на УС - НИКОЙ ЧЛЕН НА УС ДА НЕ СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ГИ КОМЕНТИРА СЛЕД КАТО СА ВЕДНЪЖ ВЗЕТИ !!! Какво направи ти при Правилника за Фантомство? И кой възприе мнението ти "просто като играч, а не като на главния фактор в играта"? Последно - може да си прав някъде там, в някоя отвлечена теория, но на практика, когато не можеш да убедиш огромното мнозинство от хората в правотата си (а в случая с Найтс - Грийн аз не съм на твоята позиция), то правотата ти остава куха. Тоя живот се живее с хора, а не въпреки хората.

Последна промяна alessandron на 12.05.2013 12:35, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   12.05.2013 13:56

Санде, много те моля, аз мнението по въпроса за зачитането на подобен "мач" си го изложих и предварително, и след това на Изгрева, смятам, съвсем категорично, тъй че не знам какво искаш да ми кажеш? Не знам и Алекс какъв точно се явява в случая, че да ми поставя срокове за лично появяване до определен час?!? Доколкото разбирам, ситуацията се свежда до: ако Мейджъра се съгласи - супер, ако ли не - правим каквото сме си наумили. Мислех, че само аз го умея това :))) Хубав урок ми давате, полезен един такъв (без ирония) :)

Клечката, с която подпалих мостовете, беше драсната по-рано и то не от моята ръка! Това, което уж обсъждахме заедно и за което уж бяхме постигнали някакви принципни и компромисни договорености за балансирано решение между задължителния, пожелателния, възпитателния и наказателния елемент изведнъж цъфна в мое отсъствие основно до някаква суха милиционерщина, водеща към едни практики, които ненавиждам в червата си в реалния живот! И колкото и да ви уважавам и да не искам да се конфронтирам с вас, не мога да игнорирам равнодушно нещо, което ми е толкова омразно, защото това ме ОТРАВЯ! Тъй че моята тогавашна реакция, макар и необмислена, прибързана и неправилна (признавам си за кой ли път) си имаше дълбоко основание! И интересно защо в тази ситуация съм визиран като "главния фактор в играта", който няма право на независимо лично мнение, ама иначе съм просто една бройка глас, който не струва пет стотинки при насрещно мнозинство......... В крайна сметка, да ви попитам и аз каква точно очаквате да е моята роля в организацията тази игра?!? Айде няма да ограничавам до два възможни отговора. Иначе въпросите на Стюърт не съм ги зарил под чергата - ще отговоря накрая.

Живи и здрави!

Последна промяна Medved на 12.05.2013 14:01, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   12.05.2013 14:01

Мейджър написа:
Санде, много те моля, аз мнението по въпроса за зачитането на подобен "мач" си го изложих и предварително, и след това на Изгрева, смятам, съвсем категорично, тъй че не знам какво искаш да ми кажеш? Не знам и Алекс какъв точно се явява в случая, че да ми поставя срокове за лично появяване до определен час?!? Доколкото разбирам, ситуацията е се свежда до: ако Мейджъра се съгласи - супер, ако ли не - правим каквото сме си наумили. Мислех, че само аз го умея това :))) Хубав урок ми давате, полезен един такъв (без ирония) :)

Клечката, с която подпалих мостовете, беше драсната по-рано и то не от моята ръка! Това, което уж обсъждахме заедно и за което уж бяхме постигнали някакви принципни и компромисни договорености за балансирано решение между задължителния, пожелателния, възпитателния и наказателния елемент изведнъж цъфна в мое отсъствие основно до някаква суха милиционерщина, водеща към едни практики, които ненавиждам в червата си в реалния живот! И колкото и да ви уважавам и да не искам да се конфронтирам с вас, не мога да игнорирам равнодушно нещо, което ми е толкова омразно, защото това ме ОТРАВЯ! Тъй че моята тогавашна реакция, макар и необмислена, прибързана и неправилна (признавам си за кой ли път) си имаше дълбоко основание! И интересно защо в тази ситуция съм визиран като "главния фактор в играта", който няма право на независимо лично мнение, ама иначе съм просто една бройка глас, който не струва пет стотинки при насрещно мнозинство.........

Все едно, аз не искам да се караме. Затова и отстъпвам окончателно по отношение на управленските неща, пък каквото, такова. Август ще решим ще се записваме ли и така. В крайна сметка мисля, че този форум не е само ПМЛ и има много още интересни кътчета - радвам се, че беше създаден.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   12.05.2013 14:16

Добър ден!

Ще се опитам да бъда максималнпо кратък.
Благодаря на целия отбор за един от най-добрите ни сезони откакто я няма легендата Сафин. Готин сезон беше с изключително слаб старт, много силно начало на календарната 2013, отново спад и след края на редовния сезон мобилизиране...

Така.
Няма да цитирам точно, че сега не ми се рови из набъбналата темичка.

Това - кой домакин първата среща, кой гост мисля можеше спокойно да се обяви още преди първите мачове (полуфиналите на Б група), но никъде и никога не ги пишеше и сега е някакъв довод.

Какво значение има кой е решил сега да играем? В сряда около 20 минути преди края на италианските срещи на мен ми хрумна, че може да се получи... след края на италианските срещи беше ясно, че продължаваме за сметка на РОД и реших да се опитам да си спестим чакането до Август месец.

Не знам защо така се получава, че провеждането на дузпите не беше модерирано кой знае колко. Добре, че Черно море така се разви и нямаше значение за крайния изход...

в мнението ми от другата тема нямаше доводи, а просто въпроси.

няколко довода за това да се проведе сега баражът ->
1. Ние сме натрупали инерция и сега мисля е най-логично да се изиграе
2. Ние сме съгласни и предпочитаме да играем сега
3. Грийн са съгласни и предпочитат да играят сега
4. Август месец не знам как ще се проведат два кръга... да не остане(ха) за септември
5. Има сега готов кръг с потоци заради купата. Трябва да се направи още само 1 -> следващия, а август цели 2.
6. не става дума за бунт, а просто за изиграването на два мача и оттам насетне ваканция
7. има и още но 6 стигат

аз тук прочетох доста неща извън темата Найтс - Грийн

но с нищо не успях да се убедя, че мачът НЕ може да се изиграе сега

още в началото на всички ни беше ясна реакцията ти, но някои се надявахме на минимална гъвкавост.

нищо против теб, Мейдж. Просто искаме сезонът да завърши подобаващо.

тези сравнения са нелепи за мачове по трийсет и пет минути. Единствено е нарушен срокът избор потоци -> за който грийн имаха повече от 12 часа реално. Срокът мачове не бе нарушен...

Просто много жалко!!!

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   12.05.2013 14:40

Мейджър написа:
Чисто субективно за себе си съм прав, а дали обективно съм прав, не го решава дадена бройка гласове/мнения, натрупани на едната везна.

Хаха, много добро беше това :-D А кой го решава - жена ти, Световният конгрес на анархистите, времето, Господ? Ще рече човек, ще става дума за сложни научни спорове, а не кой кога да прогнозира некви мачлета. Също ми харесва как смесваш политика и икономика с организацията на ПМЛ :thumbs:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   12.05.2013 14:42

Изключителна загуба на време и неефективност, подчертавам. Вместо Найтс спокойно да си водят сега с 1:0 и да са с една крачка в А, то мнението на един човек предизвика изкуствената тема с 6-7 страници мнения ;-) Леле, леле, тази енергия, ако можеше да се вложи по друг начин, то сигурно щехме да захраним едно улично осветление да речем.

Лошото е, че много хора не си изразяват истинското мнение, а пишат завъртяни неща, за да не обидят Мейджа, което е изключително лошо и говори не само лошо за тях, но и за развитието на този форум по принцип. Не се прави така. Няма да казвам конкретни имена, то си личи от километри. Само 5-6 човека като Терминатор, Агаси, Нерра и сие изразиха позицията, която трябваше и, която е истинската позиция. Всички останали живеете в комунизма и такива хора като вас са вредни не само за този форум, но по принцип за всичко. Засрамете се, стига сте слугували на Мейджа! Ако аз бях нов в тази игра, просто щях да си тръгна веднага. И в тази връзка - с теми като тази никога няма да дойдат нови хора и нови отбори. Мерси за вниманието. И за финал - ДА! Мейджа е моторът на тази игра, но ГОРИВОТО сме ние - обикновените играчи. Без нас моторът не пали. Пак мерси ;-)

Последна промяна tonzos_justice на 12.05.2013 14:47, променена общо 2 пъти

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   12.05.2013 15:06

tonzos_justice написа:
ДА! Мейджа е моторът на тази игра, но ГОРИВОТО сме ние - обикновените играчи. Без нас моторът не пали. Пак мерси ;-)

Хаха, много добро сравнение! Одобрявам! :-D

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   12.05.2013 15:28

Гонзо написа:
Напълно съм съгласен с него , че не трябва да има два официални мача в една седмица .

Гонзе, в грешка си. Няма два официални мача в една седмица. Има дузпи и едва след тяхното завършване започва мач. Освен това погледни по-нагоре да видиш какво казва и самият Мейдж: В случая въобще не става дума, че се играят два мача едновременно. Това не е никакъв аргумент, дори и да беше вярно, понеже два официални мача едновременно е имало и преди в ПМЛ, за което има и посочени примери по-напред в темата.

--------

Освен това искам да обърна внимание на въпроса с т.нар. "сплескани срокове".

Никъде в Правилниците на ПМЛ - били те реално действащи и публикувани в сайта/форума на играта или някакви писаници в дира, фейсбук или сайта на Комиците - не се забранява среща да се играе със скъсени/променени/изместени срокове. Повтарям, никъде.

Никъде в Правилниците на ПМЛ не пише, че такава среща трябва да се счита за поначало нередовна. Следователно щом една среща е пусната по каналния ред - модератор (Алекс) е пуснал темата за мача - то значи тази среща е редовна. Има решение на УС, има съгласие на двата отбора. Всички предпоставки за изиграването на редовна среща от ПМЛ са налице.

Нека да отбележим само, че в настоящия мач между Грийн и Найтс имаше само сгъстяване на сроковете за избор-потоци и избор-мачове, т.е. тези срокове си ги имаше и всеки от двата отбора имаше възможност да си пусне съответно потоците и мачовете.

Понеже искате обаче и прецедент. 16-ти кръг от Сезон 2009/2010, известен още като "пожарния кръг". Тогава пропадна част от срока за пускане на нападателни прогнози и освен това отсъстваше цял един срок - вратарския. Да, кръгът беше признат за редовен. Не, кръгът не беше отложен за август. Не, темата му не беше изтрита или заключена.

--------

И по въпроса с формалните нарушения, щом като ще се замерваме с тирета от Правилниците.

- Формално нарушение има, когато съдията е нарушил някоя повелителна разпоредба на Правилата на играта, изискваща да вземе само предвиденото в нея решение, а той се е отклонил и е заменил с друга повелителна разпоредба, на базата на която е взел друго решение.
Формалното нарушение на правилата се констатира от Федерацията или от играещите отбори.
- Когато се установи, че има формално нарушение, то съответната ПМЛ-среща се преиграва само след решение на УС на Федерацията и само ако въпросното формално нарушение директно е повлияло на резултата на срещата.

1. Повелителни разпоредби на Правилата на играта не са нарушени. Нарушен е Правилника за първенствата и турнирите - това, че Грийн трябваше да е домакин първия мач. Следователно според този текст формално нарушение няма.

И такива случаи с обръщане на домакинствата има дори и в реалния футбол. Не съм чувал за незачетен/отменен футболен мач заради това.

2. Срещата Найтс-Грийн е редовна, следователно нейно преиграване през август може да стане само след решение на УС. Решение за такова преиграване няма.

Мисля, че с това приключваме с въпроса за формалните нарушения. :wave:

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   12.05.2013 15:57

tonzos_justice написа:
Лошото е, че много хора не си изразяват истинското мнение, а пишат завъртяни неща, за да не обидят Мейджа, което е изключително лошо и говори не само лошо за тях, но и за развитието на този форум по принцип.

Тонзе, а има ли нужда да седнем да се обиждаме? :) Не, че не сме го правили досега, но май му е дошло времето да си поговорим по-сериозно вече.

Но за всеки случай искам да кажа и аз нещо и нека това да се счита за окончателната ми позиция.

Лично аз искам да има действащи и ползващи се с доверието на играчите и отборите управленски структури в ПМЛ, за да може всички да играем с удоволствие и да се забавляваме.

Искам, когато има казуси и неясни моменти, ръководството на ПМЛ да ги решава своевременно и всяко негово решение да бъде достатъчно авторитетно и да не навява съмнения за лични интереси, задкулисни мотиви, наранено его и други подобни.

Искам да има повече хора, които да участват в организацията, в решаването на въпросите, в развитието и подобряването на играта. За да има повече свежи идеи и да се върши повече работа. А не един или двама да казват "аз знам всичко по-добре от вас, ще става каквото аз кажа".

Не искам нито някаква имагинерна власт, нито да извличам някакви лични изгоди от играта, нито да получавам някакво признание. Лично за себе си считам, че съм съм част, така да се каже, от "старите муцуни" сред ентусиастите в ПМЛ. Не като ветеран в ПМЛ, понеже не съм тук от самото начало, а като част от Комисии, от УС, от кресливата опозиция и т.н. И по тази причина като стара муцуна заявявам и гарантирам, че ще съм деен из организационните теми само до момента на провеждане на лайв среща и изясняване на посоката, по която ПМЛ ще поеме в развитието си. След това повече с организация, ръководство, решаване на казуси, писане на правила и т.н. няма да се занимавам. Ще се опитам да огранича и критиките си до минимум. Или просто ще си цъкам играта, или ще напусна, ако се решат неща, които са против принципите ми на свободолюбив и демократичен човек.

Смятам, че е време да се реши веднъж завинаги. От един човек ли ще зависи абсолютно всичко или ще има един широк кръг от ентусиасти, които да помагат, да усъвършенстват играта и да решават нещата по един демократичен начин.

И смятам, че в играта има много хора, които според мен имат желание да се заемат с нещата. Няма да казвам имена. Ако искат да участват в ръководството, да помагат и т.н. - аз не виждам нищо лошо в това.

Надявам се, че това е ясна позиция. :) Успехи :)

Последна промяна Stuart на 12.05.2013 15:59, променена общо 1 път

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   12.05.2013 16:49

Just For info:

Latest score Knights 3 Green 1

Мачове:
Knights
10501 | Лион - Пари Сен Жермен Still to come
33202 | Кълъмбъс Крю - Колорадо Рапидс 0:2
10804 | Спортинг Лисабон - Олянензе 1:0 Save [Keanu]
10205 | Майнц - Борусия М'гладбах 2:4
22104 | Унион Берлин - Дуисбург 2:1 Goal [Novak]
22403 | Тюн - Лозана 2:0 Goal [Novak]
10504 | Марсилия - Тулуза 2:1 Goal [Nuf]
22005 | Дънди ФК - Килмарнък 2:3
- - -
Green
10507 | Лориен - Сент Етиен 3:1
33205 | Чикаго Файър - Филаделфия Юниън 0:1
10807 | Морейрензе - Витория Сетубал 2:1 Goal [slavo]
10204 | Байерн Мюнхен - Аугсбург 3:0 Save [Gamma]
22103 | Санкт Паули - Айнтрахт Брауншвайг 5:1
22402 | Люцерн - Йънг Бойс 3:1
10503 | Валансиен - Рен 4:1
22002 | Инвърнес КТ - Дънди Юнайтед 1:2

Последна промяна NuFc на 12.05.2013 16:59, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 158 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща