Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 06:41

Отговори на тема  [ 16 мнения ] 
ZERU TITULI 
Автор Съобщение
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  ZERU TITULI   |   18.05.2013 01:18

http://www.youtube.com/watch?v=Sr3qpeRe-G4

Честито на всички Мадридисти и най-вече на Мъдопоклонниците :-) прекрасен сезон, особено като атмосфера в отбора и отношения между играчите и треньора. Моу е супер психолог и хич не сра в устата на Флорентино и всички бели пеперуди :laugh: неслучайно навремето е викал- БАРСА завинаги в сърцата ни :wave:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ZERU TITULI   |   18.05.2013 01:45

Ъъ, Реал загуби от най-големия кръводарител?! :-o

Е, не :/ За мое съжаление, Моу счупи още един рекорд, ама няма начин нали е специален, трябваше да съм подготвен деба :(
...
След толкова години чакане и толкова мултимилионни трансфери, Моуриньо донесе първата победа на Атлетико над Реал за 21 век :rofl: :laugh:

:wave: сПЕТциален :wave:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ZERU TITULI   |   18.05.2013 01:53

хаха, и то насред Бернабеу. толкова зор даваха да е там мача, а си им казваше Черезо да е на Калдерон- така поне щеха да имат оправдание,че загубили на чужд терен, ами сега... А-а сетих се- съдията свири 2 обратни фала и не се уплаши да изгони Мъдото- който му викаше бастардо, ихо де пута и безсрамник. тоя сезон е един от най-срамните за Мадрид като институция (не като резултати, макар с тоя отбор и финанси...) -но имиджът им се замърси неимоверно, сега да не стане като с Интер- след Моу и потоп :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ZERU TITULI   |   18.05.2013 01:58

A.Agassi написа:
хаха, и то насред Бернабеу. толкова зор даваха да е там мача, а си им казваше Черезо да е на Калдерон- така поне щеха да имат оправдание,че загубили на чужд терен, ами сега... А-а сетих се- съдията свири 2 обратни фала и не се уплаши да изгони Мъдото- който му викаше бастардо, ихо де пута и безсрамник. тоя сезон е един от най-срамните за Мадрид като институция (не като резултати, макар с тоя отбор и финанси...) -но имиджът им се замърси неимоверно, сега да не стане като с Интер- след Моу и потоп :-)

Наскоро насред катунското стадионче паднаха 3 безответни гола, така, че по добре се съсредоточи там, Реал не ги мисли :yes: Вие що не участвахте в тоя финал :innocent:

Последна промяна Balleta на 18.05.2013 01:59, променена общо 1 път

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ZERU TITULI   |   18.05.2013 02:03

хахах, вместо да си насран ти ме питаш за Шампионът на Испания? ЗАЩО ЗЕРУ ТИТУЛИ? това е въпросът?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ZERU TITULI   |   18.05.2013 02:22

A.Agassi написа:
хахах, вместо да си насран ти ме питаш за Шампионът на Испания? ЗАЩО ЗЕРУ ТИТУЛИ? това е въпросът?

от какво да съм насран, бе баце, играли по добре били ОК, след 10 години биха, браво. Голяма радост, не си се стърпял и веднага на компа. Ами да си жив и здрав, наздраве :wave:
След Моу и потоп, точно така ще стане, вервай си

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ZERU TITULI   |   18.05.2013 02:36

абе както иска да става- на мен с Моу ми е забавно и немам нищо против да остане. в последните минути на мача се сетих за прословутата му фраза на лош италиански за ЗЕРУ ТИТУЛИ и ми стана смешно. да сме живи и здрави всички- идва нов тираж дето се вика, догодина не се знае кой кого. но сега се е паднало и няма какво веднага да ми обясняваш на кой стадион колко гола били паднали и т.н. на същия тоя стадион в неделя ще вдигнат титлата, така че е малко по-добре положението ;-) айде лека и наздраве и на тебе!

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ZERU TITULI   |   18.05.2013 02:47

Реал се поставиха в ужасяващо положение с огромната, меко казано, компенсация, която трябва да платят на сигането гнусно... :laugh: Естествено, за всичко е виновен психопатът Перес, който е проклятие за кралския клуб.

Реал определено може да стане много по-симпатичен отбор... без Перес и без мавриню... И естествено - да се научат да губят най-накрая, да зацепят в тъпите си задръстени "кралски" тиквочи, че нито титлата е тяхна запазена територия, нито "10-тата". Да си признаят чистосърдечно за цялостния идеен колапс, който преживяха спрямо Големия Съперник - Барса! Да се почешат... по "кралските" тикви и да разберат, че подходи като тоя на психопата водят до жалки провали.

Сега ще платят на циганчето... 20-те милиона... :laugh: , психопатът ще загуби изборите на есен... и ще започнат на чисто! Е, най-вероятно следващия сезон вече ще са трети, при този прогрес на Атлетико. :cheers: Но, както писах вече - трябва да се научат да губят, да бъдат втори и дори трети. Полезно ще им е.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ZERU TITULI   |   18.05.2013 10:14

Емиии - КУР за Мъдото :rofl:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ZERU TITULI   |   18.05.2013 13:48

аз не виждам някаква драма или нещо изненадващо в цялостносто представяне на Провал Пърдит, така че не виждам защо са тези нарочни теми :)

и преди да е излезнал Балета и да е попитал дежурния си въпрос "А къде са Ливърпул? и Колко години без титла ?", бързам да му отговоря ,че ние нивото си го знаем и не се изхвърляме. И много по-важното в случая...НЕ НИ СЕ СМЕЕ ЦЕЛИЯ ФУТБОЛЕН СВЯТ ! защото реноме и реал мадрид вече е нещо оксиМОРОН

толкова за белите пеперудки :-D

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ZERU TITULI   |   18.05.2013 20:14

Моуриньо: Най-лошият сезон в кариерата ми

http://gong.bg/view_article.php?article_id=347167

"Когато нещата вървят, заслугите са на всички. Когато нещо се обърка, вината е на треньора. Никога не съм приключвал сезон без трофей, поне голям такъв, защото за мен Суперкупата не е голям трофей. Най-лошият ми сезон"

Най-големият!!! :moufan:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ZERU TITULI   |   18.05.2013 20:42

Мейджър написа:
Моуриньо: Най-лошият сезон в кариерата ми

http://gong.bg/view_article.php?article_id=347167

"Когато нещата вървят, заслугите са на всички. Когато нещо се обърка, вината е на треньора. Никога не съм приключвал сезон без трофей, поне голям такъв, защото за мен Суперкупата не е голям трофей. Най-лошият ми сезон"

Най-големият!!! :moufan:

Със сигурност е най-лошия и то не за друго, а защото изгуби съблекалнята и поради егото си, заради което понякога страда. Едно е да искаш да покажеш на Икер, че не е несменяем и мястото му не е гарантирано и да го накараш да работи по усърдно, но друго е да прекалиш излишно с това и да почнеш да показваш мускули. Първо - Касияс е любимец на феновете, с което автоматично губиш битката с тях, второ - Касияс е дългогодишен капитан, не само на Реал, но и на националния - тук губиш съблекалнята, губиш си лидера около който трябва да сплотяваш. Да кажеш на инат, че Адам е по добър е смешно, да вземеш след това Диего - ОК, но да кажеш, че съжаляваш, че не си го взел още в началото си е обида не само за Икер, но и за отбора. Уж Адам беше добър, а след като взе Диего изведнъж го завря в миша дупка, доказвайки, че всичко е било проява на мускули. Икер си замълча, но Рамос, Пепе и някои легенди избухнаха. Варан се контузи и в мача, в който можеше да вземеш купа и донякъде да спасиш сезона, оставяш Пепе на трибуните, въпреки липсата на защитници, като наказание. Другата фрапираща грешка е да почнеш да говориш с недомлъвки за напускане, оставане, не знам какво ще правя, още в средата на сезона. В Мадрид не се работи лесно, пресата те унищожава, трябва да лавираш за да я спечелиш, не може да няма сигурност в клуба и да търсиш резултати. Втората година когато бяха сплотени и имаше сигурност и баланс резултатите се видяха. ОК подцениха Байрн, но паднаха с дузпи, всеки може да падне с дузпи, не е голяма работа, в ШЛ се иска късмет - Чесли го доказа предната година на Алианц.
Мога много да пиша за Реал, Моу, Роналдо, Икер, школата, но нямам желание, а футболния форум тук не ме кефи, малко кенефчийница си пада, затова и много по рядко пиша, тия алабалии и мерения и хейтърщини бяха ОК за Дира, но омръзват с времето, а и човек уляга. :-)

Толкова за Моу и Реал, за мен престоя му щеше да е повече от добър, ако не бяха последните 2-3 месеца. Но няма да забравя титлата на Катунския стадион и Кралската купа след толкова години спечелена срещу Барса. Желая му успех, айде дано по бързо се разделят, че нито той, нито Реал в момента имат изгода от драки и драми.

Последна промяна Balleta на 18.05.2013 20:49, променена общо 2 пъти

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ZERU TITULI   |   18.05.2013 21:11

Абе за да се стигне до такъв разрив с Касиляс, явно онзи е сгазил лука доста съществено. Моуриньо е доказан психолог, наивно е да се мисли, че заради едното его ще предприеме такава обречена битка срещу местната легенда. Не го вярвам. Има нещо по-сериозно, което едва ли ще разберем.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ZERU TITULI   |   18.05.2013 21:31

Мейджър написа:
Абе за да се стигне до такъв разрив с Касиляс, явно онзи е сгазил лука доста съществено. Моуриньо е доказан психолог, наивно е да се мисли, че заради едното его ще предприеме такава обречена битка срещу местната легенда. Не го вярвам. Има нещо по-сериозно, което едва ли ще разберем.

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Възможно ли е един болен его-мозък да бъде добър психолог?

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ZERU TITULI   |   18.05.2013 22:14

Мейджър написа:

Че как бе, португалското божество сигурно ще да е нещо напляскало буйния Касияс, който само иска да преебе Реал :rofl:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ZERU TITULI   |   18.05.2013 22:30

alessandron написа:
Мейджър написа:

Че как бе, португалското божество сигурно ще да е нещо напляскало буйния Касияс, който само иска да преебе Реал :rofl:

Съвременният Зигмунд Фройд :rofl:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16 мнения ]