Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 19:36

Отговори на тема  [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Арсенал - Уигън, днес 21:45 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Арсенал - Уигън, днес 21:45   |   19.05.2013 17:53

oasis написа:
TheExorcist написа:
Не се обезсмислят, защото от 19-ти кръг до края има прекалено много време единия да бие другия по-точки. Точно тука има интрига, защото този в по-неизгодна позиция ще се напъва докрай. А и откъде е ясно кой с кого ше мери пишки накрая, това не е двубой, 19-ти кръг е прекалено рано, а накрая вече ако има интрига се взимат мачовете.

Ами примерно в Испания 19-ти кръг не е рано, там е ясно че Реал и Барса се борят за титлата, а това че докрая има време единия да бие другия по точки важи и за варианта с головата разлика ;-) , и този в по-неизгодна позиция има достатъчно време докрая и да се бори за точки и за голова разлика, а не само за точки.

Ми щом е толкова ясно, че Барса и Реал ще се борят за титлата отначало, защо не им сложат единия от мачовете в предпоследния кръг да речем, барем да си решат титлата накрая, вместо да се напъват за голови и темподобни. Нищо не е ясно брато, дори в Испания 19 кръг от 38 отбора се пада баш половината на трасето. Достатъчно време за грешки и от двете страни. Но може би там са го измислили с директните, защото е ясно, че другите лягат и двата змея си помпат с разлика останалите ( въпреки, че Реал доста се дъни последните 2 години с други отбори)! ;-)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Арсенал - Уигън, днес 21:45   |   19.05.2013 18:28

Аз мисля че в Испания са решили да се гледат преките двубои най-вече за да се засили значението на така нареченото Ел Класико, но както и да е, добър дебат се заформи за головата разлика и директните двубои :cheers:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Арсенал - Уигън, днес 21:45   |   19.05.2013 19:35

oasis написа:
Аз мисля че в Испания са решили да се гледат преките двубои най-вече за да се засили значението на така нареченото Ел Класико, но както и да е, добър дебат се заформи за головата разлика и директните двубои :cheers:

:cheers:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3