Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 19:53

Отговори на тема  [ 410 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  Следваща
~ Ролан Гарос - тема за коментари ~ 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 13:53

alessandron написа:
Хахах, е за пръв път виждам такова чудо. 5:4 за Пер, Нишикори прави двойна грешка, втори сетбол и Молина даде наказателна точка, защото треньорът на Пет му даваше указания. Съответно японецът успя да изравни за 5:5, Пер побесня, публиката и тя. Сега да видим дали Пер няма да се фокусира най-сетне, след като строши вече една ракета по-рано, но това не помогна досега ...

И ти като Попов изглежда забравихте, че преди това Пер имаше предупреждение за счупената ракета, т.е. при второ предупреждение следва наказателна точка. ;) Тази наказателна точка не бе дадена директно.
Иначе с това отсъждане Молина само го събуди и го вкара в мача, защото преди това изглеждаше като сънен още.
А че има проблеми в главата има и то големи. Посочи ми един французин, който няма проблеми с главния...? :-D :dunno:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 13:56

Даже искаше и смяна на съдята от супервайзъра.Само дето не стана ясно кой крив,кой прав и дали наистина е имало коучване.Би трябвало щом Молина е забелязал...ама и преди е имало,но са си затваряли очите в много от случаите.Айде зе сетя ама нещо много почна да се гаври със съдията и нищо чудно да го дисквалифицират ако не престане.

Последна промяна Christianssen на 01.06.2013 14:02, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 14:21

Пер просто не е в кондиция. Как да предвидиш, че някой е станал накриво и не е спал като хората :dunno:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 14:28

Diavolo написа:
Плаша се защото имам поглед върху играта и знам, че ако Пер играе на 100% би бил изключително неудобен за Надал в сравнение с Нишикори, който нищо, че е по-напред в ранкинга и успехите.

Само дето е абсурд Пер да играе на 100%, защото това му е първи по-сериозен сезон като успехи, а добре знаеш, че точно на най-големите турнири такъв тип играчи изгоряват, когато трябва преди да стигнат до Надал/Федерер/Джокович след три поредни мача. Пер дори да мине, Надал най-много заради недотам доброто си състояние да изгуби един сет. Франсето е интересен играч, обаче твърде, твърде непостоянен.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 14:30

Не знам, ама края на втория сет (Пер - Нишикори) беше яко драма, особено покрай сетпойнта който му взеха на Пер :laugh:
След като взе сета, викам ай сега е момента... а то какво, тотално си предава третия сет. Ебаси лузърщината. Явно умората си казва думата, а Нишикори има повече натрупан опит от Беноа в тура.
Аа, сега върна пробива. Става интересно! :dance:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 14:37

Еми тва е положението... :blink: Връща пробива - двойна грешка + няколко непредизвикани и върна Кей в играта. Кво в играта, направо му подари сета...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 14:40

Diavolo написа:
alessandron написа:
Хахах, е за пръв път виждам такова чудо. 5:4 за Пер, Нишикори прави двойна грешка, втори сетбол и Молина даде наказателна точка, защото треньорът на Пет му даваше указания. Съответно японецът успя да изравни за 5:5, Пер побесня, публиката и тя. Сега да видим дали Пер няма да се фокусира най-сетне, след като строши вече една ракета по-рано, но това не помогна досега ...

И ти като Попов изглежда забравихте, че преди това Пер имаше предупреждение за счупената ракета, т.е. при второ предупреждение следва наказателна точка. ;) Тази наказателна точка не бе дадена директно.
Иначе с това отсъждане Молина само го събуди и го вкара в мача, защото преди това изглеждаше като сънен още.
А че има проблеми в главата има и то големи. Посочи ми един французин, който няма проблеми с главния...? :-D :dunno:

И кой говори дали преди това имал предупреждение? Кажи ми един случай да си спомняш за наказателна точка на сетбол? Аз затва говоря, изобщо не ме интересува дали е трябвало да се даде или не, според мен трябваше, но беше изненада.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 14:42

Нема Значка написа:
Еми тва е положението... :blink: Връща пробива - двойна грешка + няколко непредизвикани и върна Кей в играта. Кво в играта, направо му подари сета...

Той мача му подарява, ти за сет си се загиржил :laugh: Нишикори винаги съм се чудил как е толкова напред, тоя играч ми е тип "боза" - от тия, възприели визията за играта на ранния Надал. Само дето за разлика от Надал, другите му "копия от основна линия" не могат да тичат толкоз ...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 14:53

Обаче както тук, във форума, така и на кортовете на "Ролан Гарос" хората тотално отебават женския тенис. Още едно доказателство за разликата в качеството, каквото и да си говорим.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 15:02

Naki написа:
Моля всички тука, които имат Facebook, да идат на линка:
http://www.rolandgarros.com/en_FR/playe ... pd875.html
и да Like-нат 2та ми коментара, за да покажем, че оценяваме оправянето на името на Григор от страна на хората, поддържащи уеб сайта! :-D :yes:

Евала, ти си нашия Дон Кихот! ;-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 15:05

alessandron написа:
Нема Значка написа:

Той мача му подарява, ти за сет си се загиржил :laugh: Нишикори винаги съм се чудил как е толкова напред, тоя играч ми е тип "боза" - от тия, възприели визията за играта на ранния Надал. Само дето за разлика от Надал, другите му "копия от основна линия" не могат да тичат толкоз ...

Нишикорката е доста различен тенисист от Надал. Той си е агресивен тенисист, който играе с едно от най-ранните топки в тура наред с Давиденко и Федерер. По-скоро е ''копие'' на Давиденко отколкото на Надал. Надал играе контролирана, процентна агресия и с много топ спин, Нишикори е обратното.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 15:06

Абе прави ли впечатление на някой,че Маша е сменила викането.Вече виковете й се чуват чак до удъра на съперничката почти,а и вече даже и на слайсовете вика.Гришата си е казал тежката дума май :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 15:06

Трагичен Пер днес! :-(
Поредния френски лигльо. В тази държава създават най-техничните и най-безхаберните тенисисти в историята, ФАКТ!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 15:07

Christianssen написа:
Абе прави ли впечатление на някой,че Маша е сменила викането.Вече виковете й се чуват чак до удъра на съперничката почти,а и вече даже и на слайсовете вика.

с една дума е станала оше по-противна и негледаема :uuu:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 15:32

Аз гледах малко Слоун Стивънс и Азаренка.
Слоун от това което видях, само връщаше ала Надал и от дъжд на вятър правеше някой по-агресивен удар. Поне е устойчива. Физически е по-добре от преди, но нещо не ме кефи толко дефанзе... тегаво ми стана.
Азаренка пък по едно време правеше абсолютни глупости на корта, чак се отвратих. Добре, че после се стегна и взе третия сет. Корне изигра добър мач.
При жените верно, че нема нищо интересно. Вчера Ли е стегнала багажа и общо взето нищо друго така да ми грабне вниманието.
А, да. Гледах и мойта Аничка :-) Много силен мач направи, ама Разано не е никакво мерило.
Иванович си е лабилна, колкото и силна игра да показва. Сега следва Радванска. Ако Ага и връща всичко и Иванович реши да атакува (което е много вероятно) има два варианта за развръзка: 1-Погром от сорта на 6-2 6-2 за Аничка или 2-самоубийство (ако не и влизат ударите).
Общо взето надхвърли очакванията ми. Вече съм свикнал да ме разочарова, така че викам абе повече от 2-ри кръг едва ли е реално. Но виж ти... ако бие Ага, може и четвъртфинал да направи :dance:
Направи хубав клей-сезон. Може да е доволна от себе си, имайки в предвид резултатите и от ранна 2013.
Все пак, тук има титла и финал в две поредни години... Еххх какви времена бяха...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 15:32

Diavolo написа:
alessandron написа:
Нема Значка написа:

Нишикорката е доста различен тенисист от Надал. Той си е агресивен тенисист, който играе с едно от най-ранните топки в тура наред с Давиденко и Федерер. По-скоро е ''копие'' на Давиденко отколкото на Надал. Надал играе контролирана, процентна агресия и с много топ спин, Нишикори е обратното.

Принципно е така, за ранната игра, но не стъпва толкова към линията както Дав и Фед. Некъв скучен за гледане микс от ботизъм е за мен, нищо вълнуващо няма в играта му.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 15:36

От целия мач между Нишикори и Пер хванах точно тази наказателна точка във втория сет. Няма такава пародия. :)

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 15:47

Пер е супер разпилян и небрежен тенисист, не знам кой му вдигна толкова акциите. Направил там разни смешни къси и вече новия Санторо го изкараха... С тоя форхенд нищо сериозно няма да направи в тура според мен.

Иначе днеска има готини мачове при мъжете на всички кортове, но не се знае още колко трябва да чакаме. :helpless:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 15:52

Diavolo написа:
Christianssen написа:
Абе прави ли впечатление на някой,че Маша е сменила викането.Вече виковете й се чуват чак до удъра на съперничката почти,а и вече даже и на слайсовете вика.

А за Бартоли и Ческо скиавон какво ти е мнението?Лично аз съм по-склонен да съм за Ческо щото все пак е италянско,а франсетата тряа да бъдат тъпкани :besnyo:
Бартоли- :uuu: :stop:
Скиавон- :-|

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 15:55

Christianssen написа:
Diavolo написа:
Christianssen написа:

А за Бартоли и Ческо скиавон какво ти е мнението?Лично аз съм по-склонен да съм за Ческо щото все пак е италянско,а франсетата тряа да бъдат тъпкани :besnyo:
Бартоли- :uuu: :stop:
Скиавон- :-|

Бартоли е много зле целия сезон, ще се учудя ако бие.

ICQ YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 410 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  Следваща