Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 20:42

Отговори на тема  [ 410 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  Следваща
~ Ролан Гарос - тема за коментари ~ 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 21:57

Diavolo написа:
Много слаба игра на Димитров, прекалено дълго се задържа в светлината на медиите, които търсят следващата златна тенис кокошка, ама за това трябва мъжка игра на най-големите турнири.
Изключително безотговорно поведение на корта на Григор. Прекалено дълго се задържа във Франция и този вирус който прихвана там ще го мъчи дълги години...
Дано на Уимбълдън изглежда по съвсем различен начин, резултатите са последното нещо, което ме интересува, а играта и по-точно поведението на корта...

Григор е талант, който като нагласа е по-близо до творците, отколкото до работягите, ако мога така да се изразя. Затова и такива загуби ще има, отделно още не е достатъчно узрял Димитров. Наистина колкото по-рядко го виждаме в такава светлина Григор, толкова по-добре, но аз и след мача с Джокович бях писал, че ще има тежки загуби и тогава ще си проличи как може да излиза от дупка. На клей засега толкова, дано да е в оптимално състояние за тревата.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 21:59

просто тия 48 ънфорса са нещо недопустимо. както и при всеки мач да го заболява нещо или да се схваща. ясно е,че с тоя сингъл хендър на РГ срещу силно мотивиран Джокович е много трудно да се очаква нещо - трябва силно сервиране и мачкане с форхенд, но Ноле е прекалено солиден и явно си беше взел бележка и игра много правилно тактически. Хаас ми скъса нервите иначе- но и евала на Биг Джон за характера. става як турнир засега, дано втората седмица е още по-качествена.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 21:59

alessandron написа:
Колко мача на Григор си гледал? Тва, дето го казваш, е все едно аз да кажа, че Чикаго Булс немат капка характер в играта си, щото паднаха с 1:4 от Маями в плейофите.

Предполагам повече, отколкото ти си гледал на Булс. ;) И естествено, че Булс играха без характер в два от мачовете с Маями.

Първите два сета Григор игра като агне на заколение. Сега ще ме караш да гледам пак и да броя колко пъти Григор опита нещо по-агресивно във въпросните сетове. Обзалагам се, че в не повече от десетина разигравания.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 22:02

Колкото до Надал, да изразя и аз моето мнение.
!!! По-слаб Надал на Ролан Гарос никога не съм виждал !!!

ВАМОС! :devil:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 22:06

Мамалигата колекционира лешници :-D
6-0, сега пък 7-0 в тайбрека... :blink:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 22:10

Stuart написа:
alessandron написа:
Колко мача на Григор си гледал? Тва, дето го казваш, е все едно аз да кажа, че Чикаго Булс немат капка характер в играта си, щото паднаха с 1:4 от Маями в плейофите.

Предполагам повече, отколкото ти си гледал на Булс. ;) И естествено, че Булс играха без характер в два от мачовете с Маями.

Първите два сета Григор игра като агне на заколение. Сега ще ме караш да гледам пак и да броя колко пъти Григор опита нещо по-агресивно във въпросните сетове. Обзалагам се, че в не повече от десетина разигравания.

Значи тук не ти говоря за конкретния мач, в който нищо не му се получаваше. Стилът на Григор просто не е да клати топчето и това е факт, независимо колко пъти би паднал в бъдеще като днес. За днес ясно, че игра супер слабо.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 22:12

Е Хаас твърде много мачболи бяха на сервиса на Джонката, всъщност само един имаше Томката на свой сервис преди петия сет и тогава се понаака с тая двойна, но се случва. Джони наби 7-8 аса на тия мачболи, тва си е супер отчавайщо откъдето и да го погледнеш. При 10-тина шанса да можеш да влезеш в разиграване само веднъж, на клей говорим и то пак на три метра зад основна, както беше при Хаас, си е гадост.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 22:12

Diavolo написа:

мда, за съжаление съм съгласен. не знам какво му има, но допуска необясними грешки и е много вял на важните точки. днеска Фонини се самоуби (то си му е такъв и стилът де, затова направи толкова зрелищни уинъри), но никога не е било Рафа до 3 кръг да се е мъчил толкова. то и историята си го застига де- не може всяка година да си като булдозер, спомням си,че Сампрас в последните си 2 титли на Уимби се мъчеше с Бари Кауън и кой ли не още. да се надяваме,че ще навлезе във форма и ще си върне увереността- това е най-важно от всичко.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 22:13

Diavolo написа:

Нещо имам чувството, че при мач с Джокович може да не стане очакваното шоу, ма дано не съм прав и се натегнат както могат.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 22:13

Diavolo написа:
Мамалигата колекционира лешници :-D
6-0, сега пък 7-0 в тайбрека... :blink:

пак е продал мача :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 22:17

alessandron написа:
Diavolo написа:

Нещо имам чувството, че при мач с Джокович може да не стане очакваното шоу, ма дано не съм прав и се натегнат както могат.

Не подценявайте Надал...
Бикът може да е ранен, но не е умъртвен! :devil:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 22:18

А и Стюарт, понеже искаш да гледаш пак да броиш, да те улесня - официалната статистика от мача казва 18 уинъра за Григор срещу 13 за Джокович. Ънфорсите са 47 на 22, тва беше огромният проблем.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 22:18

Diavolo написа:
alessandron написа:
Diavolo написа:

Не подценявайте Надал...
Бикът може да е ранен, но не е умъртвен! :devil:

Ще дойде и тоя момент - с всеки мач се приближава към него Надал, никой не е спечелил срещу времето.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 22:23

е все някога ще дойде- то е ясно, въпросът е да не е тази година или догодина. вие мислете повече Маестрото кога ще го изпращаме с почести :-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 22:44

A.Agassi написа:
е все някога ще дойде- то е ясно, въпросът е да не е тази година или догодина. вие мислете повече Маестрото кога ще го изпращаме с почести :-)

Маестрото след Надал ше е, а тая година на полуфинал иде сръбска скара. ;-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 23:05

Diavolo написа:

Ами то днес ако Фонини не се бе самопробил в първия сет (забравих какво точно направи, май изкара едно супер удобно воле в аут, вместо да направи уинър и после непредизвикана грешка в мрежата) Надал можеше да изгуби трети сет на тоя турнир още първата седмица. Това май не е било никога, при условие, че преди турнира имаше само 14 изгубени сета на Гароса ???

Последна промяна Balleta на 01.06.2013 23:06, променена общо 1 път

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 23:08

A.Agassi написа:
Diavolo написа:

мда, за съжаление съм съгласен. не знам какво му има, но допуска необясними грешки и е много вял на важните точки. днеска Фонини се самоуби (то си му е такъв и стилът де, затова направи толкова зрелищни уинъри), но никога не е било Рафа до 3 кръг да се е мъчил толкова. то и историята си го застига де- не може всяка година да си като булдозер, спомням си,че Сампрас в последните си 2 титли на Уимби се мъчеше с Бари Кауън и кой ли не още. да се надяваме,че ще навлезе във форма и ще си върне увереността- това е най-важно от всичко.

Сампрас не взе титлата, когато се мъчеше с легендата КАУЪН, така че изводът е ясен. :-D

Иначе трагична игра за Григор, надявам се да не се сбъдне прогнозата ми, че ще бъде новият Гаске, който през 2005 имаше доста сходни изяви в Мастърси и Шлемове, а и като техника прилича на Димитров, но май натам отиват нещата. На 22 години, ако има амбиции за номер 1 и ГШ титли, вече би трябвало да се е превърнал в сериозен фактор по турнирите. Един Хаас на 35 най-вероятно ще стигне четвъртфинал на РГ и ще влезе в топ 8 след Уимбълдън, а нашият едвам хваща поставяне в основната схема и записва някакви почетни представяния, какво да си говорим повече...

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 23:18

Дедо Томи ако тресне Южни дали може да повтори подвига от Маями срещу Джоко, но може и да стане като с Гришо днес, но си мисля че ако е свеж и не е уморен има шансове срещу Ноле, като се сетя 2009 поведе 2:0 на Федерер и после се умори след като в 3 изпусна точка за решителен пробив, дано не стане и сега същото, той ми е надеждата, че Рафа много слаб и при мач с Джокович не съм оптимист никак, но ще видим, иначе няма изненади засега и малко скучно, като изключим драмите на Монфис, дано втората седмица е по-различно

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 23:20

Henman написа:
A.Agassi написа:
Diavolo написа:

Сампрас не взе титлата, когато се мъчеше с легендата КАУЪН, така че изводът е ясен. :-D

Иначе трагична игра за Григор, надявам се да не се сбъдне прогнозата ми, че ще бъде новият Гаске, който през 2005 имаше доста сходни изяви в Мастърси и Шлемове, а и като техника прилича на Димитров, но май натам отиват нещата. На 22 години, ако има амбиции за номер 1 и ГШ титли, вече би трябвало да се е превърнал в сериозен фактор по турнирите. Един Хаас на 35 най-вероятно ще стигне четвъртфинал на РГ и ще влезе в топ 8 след Уимбълдън, а нашият едвам хваща поставяне в основната схема и записва някакви почетни представяния, какво да си говорим повече...

Е стига, стига де! За пръв път българин е (добре де, беше) поставен в схемата на турнир от Големия Шлем, на теб пак ти е малко! Нема как да стане от топ 30 топ 5 за една седмица, това е ясно - дай му време. И пак за първи път, българин в 3ти кръг на такъв турнир! Айде по-леко с максимализма и крайните оценки, а? :no: :-)

Абре, защо така сестричките Уилямс в двойките?! Лошава работа! :no: :helpless:
Williams sisters pull out of doubles at Roland Garros
http://www.tennis.com/pro-game/2013/05/ ... ros/47682/

Последна промяна Naki на 01.06.2013 23:22, променена общо 2 пъти

ICQ YIM WWW
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   01.06.2013 23:26

Ми нали амбициите са да става новият доминатор в тениса, аз просто си казвам мнението, че няма да стане. Да не би да е малко да бъде играч от ранга на Гаске? Иначе са му супер постиженията за българските стандарти, спор няма и изобщо не могат да се правят каквито и да е сравнения със Станойчев, Велев и т.н. :-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 410 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  Следваща