Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 05:35

Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
Краят на некадърното управление 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Краят на некадърното управление   |   02.06.2013 00:27

НАБЛИЖАВА!

И то се нарича Сандро Росей!

Не е истина колко глупости извърши този човек през последните 2-3 години!
Нека не се връщаме назад ама според мнозина (и според мен де) лично Росей е виновен за напускането на Гуардиола като не искаше да му осигури нужните попълнения и финансови средства. Но както казах,нека не се връщаме.

Та,онзи ден в четвъртък удари всички от земята като НЕ ПОЖЕЛА да предложи един мижав едногодишен договор на ЕРИК АБИДАЛ!АБИДАЛ!!!!!Човек преминал през какви ли не трудности и какво ли не преживя и отново намери сили да се върне на терена.И сега когато по принцип дори лекарите казват че е готов да изиграе поне 20-25 мача в един сезон,Барса не пожела да му предложи нов договор!КАКВО БЕЗОЧИЕ!КАКВА НАГЛОСТ!Не знам даже дали има капка човечност в тия изроди.
Оня смешко Бартомеу декември месец заяви пред ВСИЧКИ как договора на Абидал щял да бъде продължен с една година когато изиграе следващия си мач!!!!Нагли нагли ... ама пък чак толкова. Вместо това му били предложили да тренира някви си деца а човека очевидно иска и може да играе още и според мен с това което показа през последните срещи с нищо не отстъпва на Пуйол например.

Втория случай - ВИКТОР ВАЛДЕС!!!
И тук вече става грубо!Валдес може да не е кой знае какъв вратар (макар че според мен е най-добрия вратар в света .... за Барса!) и може да е правил много малоумщини преди но този човек е от 21 години на Камп Ноу!Каталунец,Барселонист,страхотен вратар,играещ вратар ... какво искате повече?Януари месец му предложили ЕДНОГОДИШЕН (!!!) договор.Момчето казало че иска да остане до края на кариерата си на Камп Ноу,Росей му казал че му нямал доверие напоследък. Ще извинявате ама грешките на Валдес напоследък са минимални!И сега вместо да си гледаме един от най-емблематичните фигури в Барса,ще гледаме пак некви смешковци които я са изкарали 2 сезона в Барса я не са.
Никога няма да забравя мача с Реал през месец Декември 2011 на Бернабеу когато в 20. секунда подари топката на ди Мария и Реал поведе с 1-0.След гола Валдес само се изсмя,погледна Пуйол и стана на крака след което спаси 2-3 сигурни положения пред вратата си и накрая Барса победи с 3-1.За това казвам че Виктор Валдес за мен е най-добрия вратар в света .... за Барса!

И идва някакъв си къдравелко,който до скоро беше известен с факта че бил близък с Роналдиньо и го бил привлякъл в Барса през 2003г., и прогонва фигури, които Барса ще помни винаги!
Убеден съм че престоя на Росей приключва ... Жоан Лапорта колкото и да беше тип мутра,клуба при него беше съвсем различен.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Краят на некадърното управление   |   02.06.2013 00:46

BATE написа:
НАБЛИЖАВА!

И то се нарича Сандро Росей!

Не е истина колко глупости извърши този човек през последните 2-3 години!
Нека не се връщаме назад ама според мнозина (и според мен де) лично Росей е виновен за напускането на Гуардиола като не искаше да му осигури нужните попълнения и финансови средства. Но както казах,нека не се връщаме.

Та,онзи ден в четвъртък удари всички от земята като НЕ ПОЖЕЛА да предложи един мижав едногодишен договор на ЕРИК АБИДАЛ!АБИДАЛ!!!!!Човек преминал през какви ли не трудности и какво ли не преживя и отново намери сили да се върне на терена.И сега когато по принцип дори лекарите казват че е готов да изиграе поне 20-25 мача в един сезон,Барса не пожела да му предложи нов договор!КАКВО БЕЗОЧИЕ!КАКВА НАГЛОСТ!Не знам даже дали има капка човечност в тия изроди.
Оня смешко Бартомеу декември месец заяви пред ВСИЧКИ как договора на Абидал щял да бъде продължен с една година когато изиграе следващия си мач!!!!Нагли нагли ... ама пък чак толкова. Вместо това му били предложили да тренира някви си деца а човека очевидно иска и може да играе още и според мен с това което показа през последните срещи с нищо не отстъпва на Пуйол например.

Втория случай - ВИКТОР ВАЛДЕС!!!
И тук вече става грубо!Валдес може да не е кой знае какъв вратар (макар че според мен е най-добрия вратар в света .... за Барса!) и може да е правил много малоумщини преди но този човек е от 21 години на Камп Ноу!Каталунец,Барселонист,страхотен вратар,играещ вратар ... какво искате повече?Януари месец му предложили ЕДНОГОДИШЕН (!!!) договор.Момчето казало че иска да остане до края на кариерата си на Камп Ноу,Росей му казал че му нямал доверие напоследък. Ще извинявате ама грешките на Валдес напоследък са минимални!И сега вместо да си гледаме един от най-емблематичните фигури в Барса,ще гледаме пак некви смешковци които я са изкарали 2 сезона в Барса я не са.
Никога няма да забравя мача с Реал през месец Декември 2011 на Бернабеу когато в 20. секунда подари топката на ди Мария и Реал поведе с 1-0.След гола Валдес само се изсмя,погледна Пуйол и стана на крака след което спаси 2-3 сигурни положения пред вратата си и накрая Барса победи с 3-1.За това казвам че Виктор Валдес за мен е най-добрия вратар в света .... за Барса!

И идва някакъв си къдравелко,който до скоро беше известен с факта че бил близък с Роналдиньо и го бил привлякъл в Барса през 2003г., и прогонва фигури, които Барса ще помни винаги!
Убеден съм че престоя на Росей приключва ... Жоан Лапорта колкото и да беше тип мутра,клуба при него беше съвсем различен.

Да ама и с Росей Барса беше ней силния отбор в света и спечелиха всички купи. Защо не погледнеш от друг ъгъл, просто отбора има нужда от нов облик. Тази велика ера щеше да свърши и с Лапорта според мен.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Краят на некадърното управление   |   02.06.2013 01:10

Лапорта въпреки може би основателните подозрения в източвания и т.н. финансови злоупотреби е като че ли доста по-качествен президент от Росей. През последните години, т.е. годините на управление на последния, трансферната ни политика е пълен крах, като изключим Фабрегас и Вия и може би също така Масчерано и Алба, за всички останали грешки се прахосаха десетки и общо стотици милиони.

Отношението към Абидал е наистина отвратително и допълва перфектно серията от грешки.

Обаче като цяло за 4-те години на Гуардиола, Пеп също си има и своя принос що се отнася до грешните покупки и за последната година четох, че напуснал, щото искал да се освобождава от Фабрегас, Вия, Алвеш и ако не се лъжа Пике, които го разочаровали. Това вече е много крайно (особено що се отнася до Сеск и парите, които дадоха за него година по-рано, а и не само парите - не можем да си позволим да се лишим от качествата му), а и да не забравяме, че пак той инициира най-бруталната и напълно нелогична грешка в историята - Ето`о плюс 45 милиона за ... Ибра.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Краят на некадърното управление   |   02.06.2013 02:42

Барса бяха най-силни 2011 щото се възползваха от инерцията която бяха набрали от последните 3-4 сезона и някак си побеждаваха по навик и с лекота.Росей няма нищо общо с Шампионската лига 2011 ... просто трябва да благодари на Пеп че успя да мотивира отбора и да спечели още една Шампионска!

Добрил - Всеки треньор си има слабите страни. Трансферите на Гуардиола бяха 50/50 според мен като най-силните му трансфери бяха Пике,Яя Туре,Алвеш и Давид Вия. Сеск и Жорди Алба са наши момчета и нямаше как рано или късно да не заиграят пак на Камп Ноу! Имаше и огромни грешки като Ибрахимович,Чигрински,Алексис и т.н. но нека не забравяме че само Пеп успя да изгради отбор изцяло от юноши на Барса!!! Плюс това именно Пеп направи Иниеста и най-вече Лео Меси това което са в момента щото до преди Гуардиола,дон Андрес беше по-скоро резерва а Меси си беше един огромен талант. Като добавим и включванията на Тиаго,Педро,Монтоя, и т.н. мисля че Пеп се справи доста добре.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Краят на некадърното управление   |   02.06.2013 02:59

Пеп е страхотен треньор, в това спор няма, един от най-добрите в историята и изградил съвсем нов стил на игра, с който Барса мачкаше съперници.

Просто отчитам някои негови грешки в покупките и продажбите. Все пак един отбор с Ето`о, Кейта, Туре и Абидал го предпочитам пред сегашния. Но и тези грешки не засенчват гениалността на Пеп.

Иначе сравнението Росел - Лапорта ми прилича малко на Дянков - Орешарски. :laugh:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Краят на некадърното управление   |   02.06.2013 10:40

Уточнение само да направя, щото от горния ми постинг се получава впечатление за грешка - раздялата с Кейта миналия сезон и Абидал сегашния не е конкретно грешка на Пеп, но така или иначе следват една изключително грешна практика (в която и Пеп си има своя дял) за последните 4 години, когато едни и същи грешки се правят отново и отново - да се разделяме с много полезни играчи в разцвета на силите им и замяната им с по-слаби, като се набутваме и със значителни суми заедно с това. Миналия сезон например на мястото на Кейта получихме Сонг. Кой е по-полезен от двамата? Надявам се и сега на мястото на Абидал да не дойде поредното разочарование, но твърде е възможно.

Ако се върне Лапорта, е напълно възможно да си приберем и Пеп обратно, ако Байерн са го освободили междувременно, което не му го пожелавам.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Краят на некадърното управление   |   12.08.2013 14:51

Поредната брутално преебаха сезонна подготовка гарантираща поне двама контузен на мач.

Тотално неадекватна организация.Пътуваш до Тайланд за да играеш спаринг с некви си местни индианци. Единствената сериозна среща беше с/у Байерн и то с не знам си кой там отбор и де факто без никакъв шанс.
Да не забравяме че контузии получиха Педрито,Сеск,Дани Алвеш,Шави и Монтоя като положението на Фабрегас е най-сериозно.

Шави също намекна че откакто Росей стъпи в Барса,подготовките станаха хаотични.

Нека и не забравяме един много факт - 1 седмица преди началото на първенството Барса НЯМА НОВ ЦЕНТРАЛЕН БРАНИТЕЛ или иначе казано - ВСЕ ОЩЕ СИ ИГРАЯТ НА ОФЕРТИ с Пуул и Челси а вчера в Ел Мундо Депортиво се появи изказване на Субисарета че нямало да бъде фатално ако Барса не привлече централен бранител щото видиш ли Пуйол се бил излекувал :moufan: :rofl: :question:

Моята прогноза е че Барса ще стигне до няколко калъфки през този сезон и догодина вече Росей ще си стегне багажа най-сетне защото предстоят избори!Невероятно нещо е това да изриташ от този паметен отбор хора като Гуардиола,Ерик Абидал,Давид Вия и т.н. и т.н. все хора които донсеона най-големите успехи на Барса.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 7 мнения ]