Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 19:19

Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
A ВИЕ, ВЯРВАТЕ ЛИ НА ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ??? 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
 A ВИЕ, ВЯРВАТЕ ЛИ НА ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ???   |   07.06.2013 21:14

Значи за пореден път оставам онемял след "оспорван" мач на Джокович. И особено от тези срещу Надал. Да не споменавам и финала на US Open срещу Мъри.
Не знам дали вие вярвате това което гледате по телевизията, но аз се опитвам да не вярвам толко на тази фиктивна реалност и да чета между редовете.
Не омаловажавам победата на Рафа. Напротив. Той е голям шампион и се бори до последно. Заслужи победата повече от Ноле.
Мисълта ми е, че тук има нещо повече от това което виждаме. Все повече се чувствам като във филма 'Шоуто на Труман'. Не знам дали това си е балканска алчност и винаги има чекове, които се доставят преди тези мачове, но Джокович си е уникален жонгльор. Не искам да прозвучава надменно, но тази публика (не само на Шатрие) се нуждае от зрелище.
А кой може да го достави? Само Нолката. Защо?
Надал ако имаше възможност, щеше да си вземе мача в 3 сета и да си тръгне спокоен, без да му пука за "хората от които прибира парите". Джокович не е такъв. Той предпочита да изправи публиката на крака, да има 5 сета и яко драма. Но това се получава само когато босовете си/му платят. Дали са букмейкърски босове, дали са политици, дали са организаторите на турнира… все тая.
Да се върнем към зрелището.
Мача беше на ракетата на Джокович. От него зависеше всичко случващо се на корта.
Първи слаб сет - сет за Надал. Във втория вдигна малко нивото и Надал без да е понижил своето, остана назад. - сет за Ноле. Трети ПОДАРЕН сет - на 3-ти юни имаше рожден ден. В четвъртия бяха на едно ниво, но в тайбрека Ноле пак вдигна малко нивото и си прибра сета. Пети сет - повежда с 2-0 но… почват да звънят алармите. Елементарни смачове, изпуснати моментуми, обеси се на мрежата, вместо да остави топката да тупне и да завърши… но това си има своето обяснение. Много му натежа плика в джоба… не можа да се нагласи и изкара безброй топки в аут. - ДРАМА!!!
ВСИЧКИ СА В ЕУФОРИЯ!!! Босовете доволно се подсмихват, а Леонардо като добър актьор, скрива емоциите си с лекота. Катинарчето е бетон! Не се помръдва.
Да се върнем към чековете.
Джокович е все още млад (не, че Надал е стар). В него има много енергия и дали ще спечели 1, 2 или 3 Ролан Гароса е без значение. Без значение е и кога ще спечели. Самия аз се залъгах след ранните му отпадания в Мадрид и Рим, но вече е все тая. Намесата я има… Дори и Ноле не я очакваше.
Легендата на Надал е още по-голяма и Джокович няма как да я засенчи, поне в Париж. Явно е решил, че трябва да не се опетняват постиженията му поне тук. Нека спечели осма. Нека. Заслужава го. Ако Джокович е решил да става легенда, то това сигурно ще е Австралия, където има 4 титли и мисля, че е единственото място на което не би приел чек. Там той трябва да гради това, което Надал изгради на РГ от 2005-та. Там е неговият дом. В Париж не е добре дошъл и винаги ще има някой, който ще даде много, само и само легендата да е жива. И докато Джокович е тук, тя ще свети по-силно благодарение на тези мачове, благодарение на драмата, благодарение на чековете, благодарение на босовете и благодарение на онези, които вярват в истинския и чист спорт. А ако Джокович го няма - намесата също няма да я има. Легендата продължава - ФАКТ!
Е, Надал вече е легенда! Дали ще спечели още титли тук, или ще ги спечели Ноле или някой друг… все тая, няма кой да го стигне!

Ще ми е интересно и кой остров ще си купи Ноле като приключи с тениса?! Е, тогава хората около него ще си викат - "тоя няма кой да го стигне"… и последното нещо за което ще се сети Джокович тогава е за… титлите от Гароса.

Ето ви и една картинка, която е на хиляди години... нищо ново!

Изображение

Отговори с цитат
Мнение  Re: A ВИЕ, ВЯРВАТЕ ЛИ НА ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ???   |   07.06.2013 21:58

Дълбоко се надявам да не си сериозен :outofspace: .

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: A ВИЕ, ВЯРВАТЕ ЛИ НА ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ???   |   07.06.2013 22:08

по абсурдно нещо не бях чел :outofspace: :wave: :outofspace:

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: A ВИЕ, ВЯРВАТЕ ЛИ НА ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ???   |   07.06.2013 22:28

Един вид искаш да кажеш, че Джоката може да смачка всеки в три сета, но получава некви пари под масата, за да прави петсетови драми? :)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: A ВИЕ, ВЯРВАТЕ ЛИ НА ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ???   |   07.06.2013 23:07

joy_r написа:
Дълбоко се надявам да не си сериозен :outofspace: .

Илюминатите/Рептилите/Евреите са виновни - на тах Джоката е продал мача!! :laugh: :laugh: :rofl: :rofl:

ICQ YIM WWW
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: A ВИЕ, ВЯРВАТЕ ЛИ НА ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ???   |   07.06.2013 23:14

Нака, докога с тия бонуси??? :dunno:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: A ВИЕ, ВЯРВАТЕ ЛИ НА ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ???   |   07.06.2013 23:28

С какъвто се събереш (Магера), такъв ставаш.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: A ВИЕ, ВЯРВАТЕ ЛИ НА ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ???   |   07.06.2013 23:28

Balleta написа:

Е, чак пък толкова, все едно не си чел творенията на оня безумец Ред Файър :)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: A ВИЕ, ВЯРВАТЕ ЛИ НА ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ???   |   07.06.2013 23:32

Henman написа:

* Не съм Нака, а Наки! :-D
* Питаш докога, веднага цитирам:
Цитат:
Бонус ще има до 1/4 финалите - включително.
--> Демек вече няколко дена бонуси нема.

* Файда от бонуси - А.Агаси май много силно вероятно силно ша ни бие! :no: :helpless:

Последна промяна Naki на 07.06.2013 23:33, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: A ВИЕ, ВЯРВАТЕ ЛИ НА ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ???   |   07.06.2013 23:36

spurs написа:
Balleta написа:

:laugh: :rofl:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: A ВИЕ, ВЯРВАТЕ ЛИ НА ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ???   |   08.06.2013 00:05

Henman написа:

хахахахах, и докога с тва копи/пейст? ако беше играл за Феру, вече да е забравил,че е имало тенисмания :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: A ВИЕ, ВЯРВАТЕ ЛИ НА ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ???   |   08.06.2013 00:08

spurs написа:
Balleta написа:

ха ха тук ме хвана в крачка, верно бях забравил тоз творец на червеното слово :laugh: Но честно, творението на Значката кърти, особено с това, че Джоката може да си вкара всеки мач в 5 сетова драма само да си поиска ..и само да му е платено :laugh: Интересно, днес даже и кариерен шлем не искаше, явно някой яко му се е отчитал, гледай какви неща направи, особено номера с волето и блъскането в мрежата, четалката на Надал и волето в мрежата на Ноле, изобщо що хляб и зрелище даде гладиатора :rofl:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: A ВИЕ, ВЯРВАТЕ ЛИ НА ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ???   |   08.06.2013 01:47

Хубаво е да се посмеем малко :laugh:

Balleta написа:
гледай какви неща направи, особено номера с волето и блъскането в мрежата, четалката на Надал и волето в мрежата на Ноле, изобщо що хляб и зрелище даде гладиатора :rofl:

Тия двете осирания бяха върха на сладоледа! LIKE A BOSS!!! Нали? :laugh:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: A ВИЕ, ВЯРВАТЕ ЛИ НА ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ???   |   08.06.2013 01:50

Stuart написа:
Един вид искаш да кажеш, че Джоката може да смачка всеки в три сета, но получава некви пари под масата, за да прави петсетови драми? :)

;-) :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: A ВИЕ, ВЯРВАТЕ ЛИ НА ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ???   |   08.06.2013 11:38

Не е хубаво веднага след мачове да се пише, че може да стане повечко излагация. Писал си типично като човек, седящ пред телевизора. Само ще ми интересно да те пуснем да търчиш четири часа наляво-надясно, после да ти подхвърлям по някоя висока топка и да видя колко ще са ти успешни смачовете ;-) А Джокович на тоя елемент ВИНАГИ е бил зле, що остава в петия час на мача.

Последна промяна alessandron на 08.06.2013 11:38, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: A ВИЕ, ВЯРВАТЕ ЛИ НА ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ???   |   08.06.2013 11:43

Гледам и не вярвам на ушите си :-D

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: A ВИЕ, ВЯРВАТЕ ЛИ НА ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ???   |   08.06.2013 14:59

Не съм съгласен, Сандро. Тичал съм 4 часа след топчето и верно, не е лесно. Но нито мога да се сравнявам с Джокович или който и да е в топ 1000, нито имам тяхната подготовка, нито техните треньори и т.н.
Тия сравнения не са логични. Те са професионалисти. Може да сгрешиш 1-2 смача... ама само вчера сгреши 5-6. И като се чувства уморен и несигурен, може да изчака топчето да отскочи и после да завърши. Или да направи дроп-шот. Няма място за извинение.
А тва на мрежата беше уникално! :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: A ВИЕ, ВЯРВАТЕ ЛИ НА ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ???   |   08.06.2013 15:14

Тия четали все срещу Джоката се получават :-D

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: A ВИЕ, ВЯРВАТЕ ЛИ НА ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ???   |   08.06.2013 17:02

Нема Значка написа:
Не съм съгласен, Сандро. Тичал съм 4 часа след топчето и верно, не е лесно. Но нито мога да се сравнявам с Джокович или който и да е в топ 1000, нито имам тяхната подготовка, нито техните треньори и т.н.
Тия сравнения не са логични. Те са професионалисти. Може да сгрешиш 1-2 смача... ама само вчера сгреши 5-6. И като се чувства уморен и несигурен, може да изчака топчето да отскочи и после да завърши. Или да направи дроп-шот. Няма място за извинение.

Аз пък не съм съгласен, че Джокович е "направил заверата" така да се каже.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: A ВИЕ, ВЯРВАТЕ ЛИ НА ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ???   |   08.06.2013 19:11

alessandron написа:
Нема Значка написа:

Аз пък не съм съгласен, че Джокович е "направил заверата" така да се каже.

Манго е уредил мача!!! Ясно е! :moufan: :moufan: :rofl:

ICQ YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща