Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:09

Отговори на тема  [ 268 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Следваща
Национален празник за всички цесекари 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   07.06.2013 00:52

Нека стане факт и тогава ще коментираме.
Гриша Ганчев е цесекар и доказан бизнесмен, направи от Литекс гранд за родните ни стандарти.
Ще е интересно ако ни купи, а Стоичков стане треньор, а в същото време и Сираков поеме Левски, ще има яка тръпка, нещо отдавна забравено по оста ЦСКА/Левски, защото последните години определено провиницията диктува нещата у нас, а не столицата.

:cheers:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   07.06.2013 00:53

Надявам се феновете на Левски не са забравили стриптийза на Наско преа агитката на Левски и показания задник :laugh:
или пък Гибона с екипа на ЦСКА, безценно.
Две от най-големите легенди на Левски... :yes: :whistle:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   07.06.2013 02:21

човек трябва да подскача при назначението на Стоичков за треньор, но не от радост, а от стрес :laugh: Мисля, че това е една супер новина за феновете на Левски :cheers:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   07.06.2013 08:24

Diavolo написа:
Гриша Ганчев е доказан бизнесмен, :cheers:

Ама ти сериозно ли??? Какъв гранд е латекса, игра веднъж в групите на ЛЕ и толкова... Помним резилите с Видзев Лодз и Спартак М!!! Да не би да имат и 10 хил фенове в страната??? Или пък ИСП треньор!!! :question: Тази пролет кой не пожела, той не ги маризи!
Виж, едно си прав - лика-прилика са си! Първо латекса се одупи на Локо Сф, после и чорбата! От време-навреме си правят един-други XXL на публични места и преди 23 часа!
Апропо, самият Ганчев се е изказал, че е по-добре да си почне новата креатура на чисто от В-групите като Ботев Пд. Джанъм, и на него му идва нанагорно да плаща десетките милиони борчове на Гърнета и сие!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   07.06.2013 08:24

Balleta написа:
човек трябва да подскача при назначението на Стоичков за треньор, но не от радост, а от стрес :laugh: Мисля, че това е една супер новина за феновете на Левски :cheers:

+1!

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   07.06.2013 09:37

Diavolo написа:
Гриша Ганчев е цесекар и доказан бизнесмен, направи от Литекс гранд за родните ни стандарти.
Ще е интересно ако ни купи, а Стоичков стане треньор, а в същото време и Сираков поеме Левски, ще има яка тръпка, нещо отдавна забравено по оста ЦСКА/Левски, защото последните години определено провиницията диктува нещата у нас, а не столицата.

Гриша Ганчев човек с червено куфарче определен да наглежда капиталите на бившата номенклатура в Ловешко, Плевенско и Търновско.
Направо е един бизнесмен, та дрънка! А Литекс винаги са си били селяни и колкото и титли да имаха в последно време, не си спомням мач когато да са си пълнили стадиончето със собствена публика.
Стоичков треньор в цска е прекрасна новина за нас! 8-) И за последно, вие винаги сте си били провинциален отбор от както Черепа се махна.

Нз дали четохте интервюто на Гриша Ганчев пред Тема спорт, но явно варианта е сливане с Литекс, като последните отиват в Б група.
Ако чорбарите имат достойнство никога не биха се навили на тоя вариант според мен.
Хващайте А окръжна, за 4 години не вярвам Левски да вземе 4 титли.

Последна промяна falkenbach на 07.06.2013 09:38, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   07.06.2013 10:27

falkenbach написа:
Diavolo написа:

Гриша Ганчев човек с червено куфарче определен да наглежда капиталите на бившата номенклатура в Ловешко, Плевенско и Търновско.
Направо е един бизнесмен, та дрънка! А Литекс винаги са си били селяни и колкото и титли да имаха в последно време, не си спомням мач когато да са си пълнили стадиончето със собствена публика.
Стоичков треньор в цска е прекрасна новина за нас! 8-) И за последно, вие винаги сте си били провинциален отбор от както Черепа се махна.

Нз дали четохте интервюто на Гриша Ганчев пред Тема спорт, но явно варианта е сливане с Литекс, като последните отиват в Б група.
Ако чорбарите имат достойнство никога не биха се навили на тоя вариант според мен.
Хващайте А окръжна, за 4 години не вярвам Левски да вземе 4 титли.

Абе заеби ти. Кой ще иска любимия му тим да иде в селските групи ?
Нали имаше някаква врътка с купуване на лицензи ? Ботев навремето нали взеха на Сопот лиценза и играха вместо тях в В група и така спестиха 1 година ?
Локо Пд също преди това и врътката с Кюстендил, па гледам и двата тима са силно подкрепяни от феновете си. Варианта който разбрах аз от интервюто е чорбата да вземе лиценза на Латекса и ония да излитат в селските групи, па цска да си играе в А. Най-хубавото е, че още тази година по естетвен път А група може да остане с 10-12 отбора. Локо Пд също са го закъсали яко и ако Динев не им подаде пак ръка няма кой да ги спонсорира и изпадат в колапс, което ще тъпо де.

Последна промяна Ледо на 07.06.2013 10:29, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   07.06.2013 10:31

falkenbach написа:
аз това което не мога да разбера е, как можеш да се кефиш, че някой изоставя един клуб, за да дойде да те спаси.
мен би ми било най-малкото неудобно, ако да речем Батков е закъсал и Цецо Василев да речем тръгне да изоставя Ботев заради Левски.

Варианта с почване от окръжните за мене е най-абсурден щото след 5 години не се знае на кой ше му е ред за бизнеса със захар. Да след целата олелия да не се наложи пак да е трърси благодетел - тоя път от Крушуна =))

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   07.06.2013 10:52

Крал Блуфен написа:
Да след целата олелия да не се наложи пак да е трърси благодетел - тоя път от Крушуна =))

Директора на водопада, копеле :rofl: :rofl: :rofl:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   07.06.2013 13:45

Усещам врътка, за да играе в Европа Ботев на Цветан Василев. Все пак, всички дружества на Ганчев са сериозно задлъжнели към КТБ и имуществото им е ипотекирано или заложено в полза на тази банка.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   07.06.2013 13:51

falkenbach написа:
Крал Блуфен написа:
Да след целата олелия да не се наложи пак да е трърси благодетел - тоя път от Крушуна =))

Директора на водопада, копеле :rofl: :rofl: :rofl:

Има и един хижар там точно до водопадите му е хижата. Гришата каза,че разговарял с мастити бизнесмени тия дни по темата, мисля,че визираше него.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   07.06.2013 18:36

tonzos_justice написа:
Стоичков и Ганчев в ЦСКА!

Първият вече е в ЦСКА, вероятно и Ганчев. Няма как така да дойдат националите Миланов и Бодуров, ако Ганчев няма да махне :finger: боклука от Армията! :finger:

Ей това е мечтата ми да видя Ганчев в ЦСКА :first: :first: :first:

Само Ганчев е нужен, за да тръгнем по пътя на Партизан в Сърбия с 6 поредни шампионски титли :petku: :petku: :petku:

:thanks: :cheers: :thumbs:

Да попитам как виждаш нац празник у В-група? А евентуално А или Б-ОФГ?

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   07.06.2013 19:42

Морски написа:
В тази тема пишат повече левскари отколкото ЦСКА-ри , чудно защо? дали е от ревност че червеният отбор ще има по-добър отбор следващият сезон и вследствие на това ще има и повече (те си знаят какво :laugh: ) ?

Нещо емигрантско подушвам тук.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   07.06.2013 20:41

Крал Блуфен написа:
Морски написа:
В тази тема пишат повече левскари отколкото ЦСКА-ри , чудно защо? дали е от ревност че червеният отбор ще има по-добър отбор следващият сезон и вследствие на това ще има и повече (те си знаят какво :laugh: ) ?

Нещо емигрантско подушвам тук.

Вече е враг. :laugh:

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   07.06.2013 22:55

Два дена ми е лудница и почти не знам какво значи нет. Влизам сега и ....много развитие относно Цска. Та с няколко думи...
Колкото и да не обичам Литекс ми е жал за това, което ще се случи с тях. Не заради отбора, не в никакъв случай. Жал ми е за феновете на този отбор. Колкото и да са малко, те не заслужават това. Представяте ли си един човечец дето работи по цяла седмица за жълти стотинки и единственото му удоволствие, което му носи щастие е мача в събота, или в неделя на любимия отбор. И какво става сега? Любимия му отбор отива в друга група и с времето изчезва от картата на Българския футбол. Да смешно е, но аз го мисля. Каквито ще да са хората в Ловеч, селяни, турци, боклуци... те не заслужават това. И дразнещото в случая е как един човек просто решава и хоп, прави го.
И не, в никакъв случай не го казвам, защото Гриша Ганчев отива в Цска, не, тук няма значение къде отива. Важно е посланието, което отправяш към всички, които са те подкрепяли през тези години, докато си бил начело на един отбор, който дори е бил шампион. Ти им плюеш в лицето с тази си постъпка, показваш че нищо друго няма значение за теб, освен парите. Това е, липсата на лоялност и то не само във футбола, а като цяло в цялата държава. Подхвърлят си отборите все едно са топка за баскетбол. Днес топката е в мене, а утре в тебе, просто защото имаш повече пари. Да, това е икономика, това е политика, но лоялност винаги трябва да има. От всяко нещо трябва да се изкарват пари, но те не са всичко. Ти трябва да печелиш уважение сред хората и в същото време да трупаш капитал. А не просто да показваш колко си велик и как всичко зависи от тебе. Така показваш просто, че си един палячо, водещ се от единственото, повтарям единственото желание да печелиш, без да имаш капка срам как си спечелил. Да, ще кажете, че когато става въпрос за пари, лоялността е нещо чуждо и може би сте прави. Но моето мнение е друго. Пари могат да се правят и в същото време да си лоялен и да печелиш уважението на хората. Тука Тонзи гледам се радва на случилото се, други му пригласят. ОК няма лошо, нека Цска са силни, нека има конкуренция. Но да заличиш един шампион на България по този начин от футболната карта...ами поне за мен си е голяма глупост.

Изображение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   08.06.2013 01:38

Това с Литекс рано или късно щеше да се случи.
1999 г. , когато Литекс отпадна злощастно от евротурнирите, от Видзев Лодз, Гриша Ганчев се беше заканил да се оттегли. Мина му.
Миналата година, след арестуването на сина му, пак се канеше, пак му мина.
Е, на третия път май действително ще напусне.
Но не вярвам Литекс да изчезне изведнъж. От това което чета клуба пак ще има стабилност, работи се по селекцията, дори и да играят в Б група, по инерция ще се върнат в А. По - скоро Литекс ще изчезне постепенно.
Но такава е съдбата на много клубове. Колко клуба от миналото вече не съществуват? Къде са Дунав, Добруджа, накъде вървят Спартак Варна и Спартак Плевен?

От друга страна имаме много примери за клубове-хитове от провинцията дошли от нищото, които са хит няколко сезона и после изчезват.

Шумен, от периода на "шогуните", когато там играеха Викторио Павлов, Пламен Гетов, Гиби Искренов.

Дори Ботев Пловдив от периода на брокерите. Но този отбор има много публика и това е по -различното.

Нефтохимик, който няма общо със сегашния клуб с това име, който е нов и който не се знае дали ще влезе в А група.

Какво ще стане с Лудогорец когато Домусчиев спре да дава пари? Логично е да се досетим.

Дори и Ботев Пловдив, сега изглеждат стабилни, феновете са достатъчно изстрадали и не мислят за далечното бъдеще, но какво ще стане когато Цветан Василев се махне? Защото той не е типичния футболен човек, а и не е вечен. Дали няма да настанат пак едни "христолови" години ?

Иначе сделката с Гриша Ганчев весе още не е факт, за да коментирам подробно, но на мен не ми харесва това което се пише, че Ганчев евентуално ще си доведе целия персонал от Ловеч, въпреки че са му доверени хора.
Не ми харесва, че ЦСКА може да домакинства в Ловеч в евротурнирите.
Много неща не ми харесват, но никой не ме пита.

Иначе Ганчев е прав да иска сливане на ЦСКА с Литекс, това е единствения разумен вариант.

При сегашното си състояние ЦСКА рано или късно ще фалира, магиите на шефове и адвокати няма да траят вечно.
Дали ще е след 2 сезона или след 4 , но ЦСКА си отива.

Варианта със започване от долните нива, също не е удачен. ЦСКА безвъзвратно ще изгуби позициите си, ако това се случи.

А това за титлите дали ще се броят или не е важно, но има и по - важни неща.

Ако Ганчев влезе в ЦСКА и навие Гайтански и Божков да дават пари, то тогава има всички предпоставки да се търсят успехи в Лига Европа, а ако това стане, никой няма да го интересува толкова тълкуването на историята.
Същото ще се случи и при спечелването на 4-5 поредни титли.
Разбира се, всичко това е хипотетично и има много условности, за да стане.

Иначе голям футбол не може да се прави само със силни фенове, дори и в България.

Нека всичко стане ясно, тогава може да коментирам и още.
В момента всичко е предположения.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   08.06.2013 10:14

Цитат:
Дори и Ботев Пловдив, сега изглеждат стабилни, феновете са достатъчно изстрадали и не мислят за далечното бъдеще, но какво ще стане когато Цветан Василев се махне? Защото той не е типичния футболен човек, а и не е вечен. Дали няма да настанат пак едни "христолови" години ?

Виждам, че не си много наясно с материята Ботев по-време на селското робство. По-времето на селяка Ботев имаше няколко сериозни оферти за закупуване. Да припомням ли че Георги Илиев преговаряше със сельо и след като преговорите се провалиха поради алчността на нечовека се насочи към Лаута. Същото се случи и с Коко Динев. Гергов на няколко пъти се опитваше да вземе Ботев, но предавам думите му:

Цитат:
Христолов, каза в началото 2М, после станаха 5 и в момента са 10. Така е несериозно да се преговаря

Да припомня и провалената сделка с Ирен Кръстева малко преди фалита. Вероятно е имало и други оферти или намерения, които самото име на селското изчадие е стопирало дори самото започване на преговорите.

Така че 4 сериозни купувача за 10 години, не звучи безнадеждно, нали?

А какво ще остане след Цецо Василев? Модерна база в Коматево с 6 игрища, трибуна за 2К човека и общежитие за децата (това на 100%) + нов стадион (дай боже). Гришата каза в интервюто, че Левски и ЦСКА били национално богатство. Е Ботев е регионално такова, но има нещо повече - има една магия около него. Единственият проблем е Цецо Василев да не се окаже инат като селяка, но не ми изглежда на такъв човек. А и доколкото знам емблемата и лиценза са собственост на сдружението.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   08.06.2013 10:33

Е, ти веднага лично го приемаш, като нападка към Ботев.

Аз не казвам, че не е имало интерес, ти даже си ми писал за това.

Но двама, от тези, които си ми изредил, Г.Илиев и Динев, знаеш какво стана.
В момента единия го няма, другия не спонсорира нищо.

Чисто хипотетично, ако единия от двамата беше взел Ботев, клуба в какво състояние щеше да е сега?

За Ирен Кръстева, доколкото си спомням тя се отказа.

За базата, терените, да те са някаква предпоставка клуба да е "по -атрактивен", но и други отбори имат добра база, но нещата не вървят. Мисля, че е излишно да изреждам.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   08.06.2013 11:27

Цитат:
Да припомня и провалената сделка с Ирен Кръстева малко преди фалита. Вероятно е имало и други оферти или намерения, които самото име на селското изчадие е стопирало дори самото започване на преговорите.

Зад Ирен Кръстева прозира Цветан Василев, така, че я махни от списъка.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   08.06.2013 11:30

Съгласен съм с мнението на Жоро - парите са важни, да, но те са нещо нетрайно.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 268 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Следваща