Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:55

Отговори на тема  [ 410 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21
~ Ролан Гарос - тема за коментари ~ 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   09.06.2013 11:23

Не е в главата, Балет, що например Серена не можеше да бие 13 пъти поред Енен? Проблемът е в тактиката, но Шарапова никога не е имала друга, затова и ще си пада.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   09.06.2013 12:01

Преди малко гледах интервю на Виландер с Рафа,и да ви кажа доста изтощен емоционално и физически ми се стори Рафа.Може просто да релаксира де,не знам.Дано е в топ кондиция,че иначе ще има много неприятности.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   09.06.2013 13:49

Christianssen написа:
Преди малко гледах интервю на Виландер с Рафа,и да ви кажа доста изтощен емоционално и физически ми се стори Рафа.Може просто да релаксира де,не знам.Дано е в топ кондиция,че иначе ще има много неприятности.

На теб една дума не ти вярваме, защото всеки път като си се изцепил, винаги обратното е ставало. Напред, Феру, към достойното представяне :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   09.06.2013 15:16

Аз въобще не се притеснявам. След като Значката ми отвори очите, че "нищо не застава на пътя на легендата", вече ми е спокойно и леко на душата :laugh: .

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   09.06.2013 17:50

Ето и нещо интересно - некъв изкочи на корта с факла в ръка, но явно след воаяжа на Джими Джъмп през 2009 година, когато слагаше шапка на главата на Роджър Федерер, охраната сега реагира светкавично и не позволи тоя да се доближи до Надал, а май не изглеждаше толкоз дружелюбен като Джими. Преди това пък имаше некво вълнение по трибуните, бяха опънали някакъв плакат, но не видях какъв - може да е нещо за хомо браковете било, кой знае - Драгиев, естествено, тръгна да говори некви тъпотии за напили се зрители, но това е абсурд според мен ...

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   09.06.2013 18:33

Честита титла на Рафа!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   09.06.2013 18:40

Мда, от снимките в Гети се вижда, че тия хора протестират за правата на децата. Може би е нещо покрай закона за хомобраковете и правото на хомодвойки да отглеждат деца. На трибуните бяха разпънали два отделни плаката - "Оставка на Оланд" плюс "Франция погазва правата на децата". А тоя, дето изкочи на корта, беше изписал на тялото си "Право за децата".

Колкото до титлата на Надал - финалът беше в петък, днес просто беше формалност. Ферер само насън може да се противопостави на топ 4 в добра форма. Поздравления за феновете на Рафа.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   10.06.2013 16:23

Henman написа:
Diavolo написа:
Като гледам мача в понеделник най-вероятно ще пиша, но Хенмане за бога има СТАТ, виж там униърите и ънфорсите на двамата и съотношението. Много рядко между двамата при всичките им епики последните 2 г. се среща победителя (който и да е от тях) да има +17 особено пък за толкова дълъг мач!!!
Но едно си знае баба и едно си говори години наред
И не намесвай Надал в едно изречение с Куертен когато става въпрос за клей, изобщо никой не намесвай, че е смешно вече... :helpless: :dunno:

Надал - Федерер 5-0
Надал - Джокович 5-0
Това са балансите на Ролан Гарос. Само с връщачество на клея не става, нямаш ли основно завършващо оръжие нямаш шанс.
А Фед в най-силните си години и Ноле в най-силните си години са класа (че и две) над Куертен

:uuu:

Ами има уинъри, но основната част от тях са след като Ноле пръв е потърсил инициативата и е насочил към ъглите и Надал прави контра. Просто не е реално колко пъти Джокович уж е направил уинър и оня вместо да я пусне да мине покрай него, се разтяга на макс (ще си прекърши ставите още малко, да не съм чул после, като го заболят коленцата, как имал малшанс и трябвало да го оплакваме) и я връща или дълбоко, високо и мега гадно или директно я завършва. :dunno: Ама това е, бавните настилки и новите технологии в комбинация с екстремния лифт на Надал и физическата му мощ забъркват коктейл, който излиза отвъд границите на законите на физиката и нормалните човешки възможности. Представям си след 20-30 години какви чудовища ще се появят, брр.

И с какво Куертен е по-слаб от Федерер на клей, и то две класи, това пък е най-голямата глупост. Двамата играха през 2004 на Ролан Гарос и мачът завърши 6-4 6-4 6-4 за Гуга, а Фед беше на 23 г. и на върха на силите си, номер 1 и с 3 ГШ-та през годината. Ок, може би тогава играеше по-опростено и не беше толкова хитър, но и Куертен се връщаше след контузия и не беше точно същият играч от шампионските години.

Фед от 2006 и Ноле от 2011 няма да дадат и сет на Гуга
И също така клеят последните години доста го забързаха, сега има клей турнири на които настилката е по-бърза отколкото някои на хард корт. Включая и Ролан Гарос.

Последна промяна Diavolo на 10.06.2013 16:24, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   10.06.2013 16:28

По-късно днес ще гледам Надал - Ноле, Надал - Пикс и Серина - Мария, но да кажа браво на Мария, че е показала силна игра и не се е дала до последно. Аз очаквах далеч по-убедителна победа за Серина.

Въпрос на време е Серина да задмине Навратилова и Евърт (те имат по 18 титли, Серинка вече е с 16), виж тези 22 титли на Граф са труднички и всичко зависи от това дали ще се опази от контузии малката Уилямс.

:devil:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Ролан Гарос - тема за коментари ~   |   11.06.2013 17:34

Еми Серина в тая форма, уж на "най-слабата и настилка" гази... пък на Уимби, ЮС и АО не виждам кой ще и се опъне. Само ако е здрава, още в края на сезона е изравнила Навратилова и Евърт. :blink:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 410 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21