Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 07:15

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Конгрес на ПМЛ и награждаване на призьорите в играта 
Автор Съобщение
(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
 Конгрес на ПМЛ и награждаване на призьорите в играта   |   07.06.2013 01:27

Пускам и тази тема тук, пак със същата цел - възможно най-много хора да я видят.

Както си спомняте, наскоро стана дума за организиране на среща на живо за обсъждане на основните въпроси в ПМЛ и форума като цяло. Предложението е да комбинираме това с награждаване на шампионите New Mersey Razors и носителите на Купата Underground.

На първо четене сме се ориентирали към един от дните на уикенда 22-23 юни. Това в никакъв случай не е уточнено на 100%, но така или иначе най-удобно е събота или неделя и вариантите не са много, понеже не искаме да оставяме нещата за юли-август (плажове, отпуски, жеги).

Мястото също не е уточнено - всякакви предложения са добре дошли.

Това е общо взето.

Последна промяна Stuart на 07.06.2013 01:28, променена общо 1 път

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Конгрес на ПМЛ и награждаване на призьорите в играта   |   07.06.2013 09:21

аз лично няма да мога на тея дати, а и за следващите 2 уикенда пак не е сигурно.
въпреки това нашия отбор ще има представител независимо кога е.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Конгрес на ПМЛ и награждаване на призьорите в играта   |   14.06.2013 14:18

Последно, има ли окончателна дата, час и заведение?

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Конгрес на ПМЛ и награждаване на призьорите в играта   |   15.06.2013 15:26

Vendome написа:
Последно, има ли окончателна дата, час и заведение?

Не. Чакахме някакви отзиви.

Днес-утре ще решим нещо и това ще е.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Конгрес на ПМЛ и награждаване на призьорите в играта   |   18.06.2013 10:28

Момчета и момичета,
финално:
Среща на 22-ри, събота, в 17ч. в Irish Harp, който се намира на улица Св. София №7.
Моля, който ще дойде, да пусне едно мнение тук, та да се ориентираме горе-долу в какъв размер и състав ще бъдем.

Благодаря за вниманието :-D

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Конгрес на ПМЛ и награждаване на призьорите в играта   |   18.06.2013 10:49

мисля да намина :)

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Конгрес на ПМЛ и награждаване на призьорите в играта   |   18.06.2013 11:29

redo написа:

Носи си по-здрава чанта :) поне 5 кила трябва да може да издържа ;-)

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Конгрес на ПМЛ и награждаване на призьорите в играта   |   18.06.2013 11:37

Както писах още преди окончателната уговорка, няма да присъствам, но ще говоря с Барс и Шифтър да бъдат на линия.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Конгрес на ПМЛ и награждаване на призьорите в играта   |   18.06.2013 11:47

Anfield написа:
redo написа:

ако там нямат нищо против мисля още на място да ликвидираме ;)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Конгрес на ПМЛ и награждаване на призьорите в играта   |   18.06.2013 12:36

redo написа:
Anfield написа:
redo написа:

ако там нямат нищо против мисля още на място да ликвидираме ;)

Точно влязох да кажа, че чанта няма да ти трябва. Ще се справим с товара на място :laugh:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Конгрес на ПМЛ и награждаване на призьорите в играта   |   18.06.2013 15:25

Ако сестра ми успее да гледа детето, може и да намина.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Конгрес на ПМЛ и награждаване на призьорите в играта   |   18.06.2013 16:04

Кофти ден и час . От Демба никой няма да може , защото от 18 ч. имаме важен (футболен) бараж . Ако има нещо онлайн , аз съм на линия .

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Конгрес на ПМЛ и награждаване на призьорите в играта   |   18.06.2013 17:05

Гонзо написа:
Кофти ден и час . От Демба никой няма да може , защото от 18 ч. имаме важен (футболен) бараж . Ако има нещо онлайн , аз съм на линия .

Е добре де, Стюарт е пуснал темата на седми юни, като е писал, че е ориентировъчна датата. Всички се почесвате и не реагирате по никакъв начин, и накрая като фиксирахме деня и часа - кофти бил. Ми що не казахте кога ви е удобно? :dunno:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Конгрес на ПМЛ и награждаване на призьорите в играта   |   19.06.2013 09:40

Организационно съобщение:
- Награждаването на шампионите на ПМЛ се отлага и няма да се проведе на планираното събиране.
- На планираното събиране остана единствена точка в дневния ред: пиенье.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Конгрес на ПМЛ и награждаване на призьорите в играта   |   20.06.2013 00:01

nerra написа:
Гонзо написа:

Е добре де, Стюарт е пуснал темата на седми юни, като е писал, че е ориентировъчна датата. Всички се почесвате и не реагирате по никакъв начин, и накрая като фиксирахме деня и часа - кофти бил. Ми що не казахте кога ви е удобно? :dunno:

Е според тебе , баража дали е бил ясен на 7-ми ??

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Конгрес на ПМЛ и награждаване на призьорите в играта   |   20.06.2013 10:03

Гонзе, до 18-ти не беше фиксирана нито дата, нито час, нито нищо. Дотогава баражът е бил ясен със сигурност.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Конгрес на ПМЛ и награждаване на призьорите в играта   |   20.06.2013 14:11

Ще присъства ли Крал Блуфен на церемонията по награждаване на призьори в ПМЛ?

Не. CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS е в съвсем друго измерение (освен сепаре) спрямо останалите отбори и намираме събирането за маловажно. Освен това се опасявам от магии.

Но все пак Милионерите се класираха безапелационно и категорично в А група като напрактика унижиха преките си конкуренти, които също се класираха. Не считате ли за редно да отидете лично за да им го натяквате?

Това само доказва твърдението ми,че сме на светлинни години от останалите отбори. 2 от 2 Валките, 2 от 2 Бандата. Какво да коментирам повече по тоя въпрос. Ще обмислим възможността да изпратим упълномощено от Краля лице на срещата, вероятно юрист от лъскава и престижна кантора в София.

Защо сте против назначаването на Д. Пеевски за шеф на ДАНС?

Просто е: защото е шкембелия и грозник! Наистина ли има хора ,които мислят, че човек с такава визия , видимо занемарил външния си вид, който въпреки милионите си не може да си въведе лоеното тяло в някви приемливи норми, ще ми оправя националната сигурност, някое предприятие или павилион за цигари ако щете? Ами ако мислите така, да ме прощавате , но за мен сте абортаджийка, грозотия, дребнопишковец или мангал от помощното училище.

Кога за последно получихте комплимент?

Преди около 45мин. Получих мегакомплимент от турбокултуриста Рижавия след като му направих стриптийз в съблекалнята. Каза,че съм мултиманакен и съм доста по-добре от преди, като под "преди " се разбира преди 2 месеца. Това потвърждава теорията ми, че на практика всяка година съм по-красив,надарен и развит от следващата!

Кажете ни нещо, което не знаем за вас

Благодаря за въпроса. Аз съм свръхчовек. Аз съм това, което вие никога няма да бъдете. Аз съм човека, за когото са измислени думите "красотата ще спаси света". Аз съм творец - изграждам невиждана физика, но също така и високи бетонни зидове. Аз съм от хората, които никога в живота си не са ходили на палатков лагер защото всички ще искат да са в една палатка с мене. Аз съм естет - в здравната си книжка на всяка страница съм посочил с червен маркер с големи букви, че след смъртта си не желая да бъда кремиран, а балсамиран и погребан на 140 метра под земята с цел да запазя релефа си възможно най-дълго време. Аз съм инноватор: на новолуние и пълнолуние покемони и анорексички гладуват с пречистваща цел, а аз увеличавам химията и яйцата тройно. Аз съм прагматичен - подбирам приятелите си не по това какви хора са, а какви фирми имат и с какви МПС-та се придвижват в София. Аз съм нестандартен в любовта – търся не сродна душа, а сродно тяло.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 20.06.2013 14:16, променена общо 3 пъти

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Конгрес на ПМЛ и награждаване на призьорите в играта   |   20.06.2013 15:11

nerra написа:
Гонзе, до 18-ти не беше фиксирана нито дата, нито час, нито нищо. Дотогава баражът е бил ясен със сигурност.

Не , баража се решаваше снощи и за моя голяма радост (а и на отбора) бихме и така оставаме още една година в елита (без да се налага бараж) . В събота обаче ще е награждаването и отбора има премия (от мен) която мисли да превърне в бири и да се напие . Много съжалявам , че няма кой да присъства от нашия отбор (а и от Арлито) , но се надявам , че ще се вземат правилните решения .
Аз съм на линия , ако се гласува онлайн .

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Конгрес на ПМЛ и награждаване на призьорите в играта   |   20.06.2013 19:15

nerra написа:
Организационно съобщение:
- Награждаването на шампионите на ПМЛ се отлага и няма да се проведе на планираното събиране.
- На планираното събиране остана единствена точка в дневния ред: пиенье.

Добре де, аз не чета много такива неща, но Сашо ми каза - трябвало да се реши ролята на управителни, мениджърски съвети или нещо подобно (имаше и някакви платинени квоти) и аз трябваше да представлявам интересите на нашия отбор (не само за легализиране на полуфантомството, а и за всичко останало). Дори бях говорил с племенника да дойде за бройка. И сега какво - само пиене :uuu: Като толкоз искате да "се видим" дайте си снимки да ги кача в галерията на сайта, явно въпреки периодичните ми настоявания други снимки няма да получа... Истинския "конгрес" за кога се отлага - есента ли, че пак да се забавим и да почнем края на октомври? Или организацията на ПМЛ е перфектна в сегашния си вид?
Ако наистина ще има само пиене (дори без ядене!) ще минете без мен - с братовчедите можем да си пием и у нас, хем не сме далече - с колата на 15мин.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Конгрес на ПМЛ и награждаване на призьорите в играта   |   20.06.2013 19:20

Остават си сериозните обсъждания, разбира се. Отпада единствено награждаването.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща