Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:05

Отговори на тема  [ 633 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 32  Следваща
Уимбълдън' 2013 - дискусия 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Последна седмица преди Wimbledon - дискусия   |   20.06.2013 16:56

Няма никаква конспирация, англичаните си имат някакви правила и ги спазват, не виждам защо трябва да се прави изключение за Надал, че те в Париж не направиха, защо пък в Лондон.
Рафа ще мачка от номер 5, жребия няма никакво значение, извинение за лузъри, мачкай Рафааааа :-D
Мъри фаворит :rofl: :rofl: :rofl:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Последна седмица преди Wimbledon - дискусия   |   21.06.2013 00:04

vogelfrei написа:
Тоя рев за Надал под номер 5 е поредната ви жалка изцепка. Що за липса на уважение към Ферер?? И какво точно искате, да ви наредят жребия ако може направо богопомазаната примадона да почне от полуфинал, където да не играе по никакъв начин с някой от топ три, защото феновете на тениса ще страдат без него на финал?! Баси наглостта, не мога да повярвам, че и вие пригласяте на Макенроу и Брад Джилбърт.

Има си ясни правила и ще се съобразявате с тях. Най-нормалното нещо е тенисист с постоянно представяне през цялата година, титла на трева и 1/4финал на Уимбълдън през 2012 г. да е преди такъв, дето седем месеца ловеше риба, а на трева не взе сет срещу Колшрайбер и хапна един росол.

Искам Федерер на 1/4 финала :laugh:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Последна седмица преди Wimbledon - дискусия   |   21.06.2013 12:31

Diavolo написа:

Искам Федерер на 1/4 финала :laugh:

внимавай какво си пожелаваш :-P , Надал и Фед в една четвъртина, в тяхната половина са Мъри и Цонга. в другата част Ноле, Ферер, Бердих и ДелПо.

1. Кръг
Ноле- Флориан Майер, Рафа- Стив Дарси, Фед- Ханеску, Ферер- Алунд, Мъри- Бенджамин Бекер. така като гледам само Феру има много лека задача, както може би и Фед. другите трима са неприятни съперници като за първи мач.

очаквани 1/4 финали:
Ноле-Бердих, Ферер-Дел Потро, ФЕД-НАДАЛ, Мъри-Цонга :yes:

и така, Рафа за да спечели- трябва да бие Фед,Мъри и Ноле в последователни мачове. :help:

ВАМОС!

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Последна седмица преди Wimbledon - дискусия   |   21.06.2013 12:47

Очаквам конспираторите, според които всичко било направено идеално за Мъри. :laugh:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Последна седмица преди Wimbledon - дискусия   |   21.06.2013 13:48

малко по-подробно:

Ноле след Майер може да срещне Шарди в 3 кръг и Томи Хаас в четвърти. в същата четвъртина се очертава осминафинал Гаске-Бердих, който има неприятен мач с Клижан в първи кръг. има и други интересни двойки в началото като Томич-Куери , Беранкис-Матьо и Симон-Фела Лопес.

Ферер след Алунд го чакат Долгополов евентуално в трети кръг, а там са също Раонич, Шайслинг и Райбера. по-надолу в неговата четвъртина са Нишикори, Гришо, който открива с Болели и Дел По, който чака нашия в 3 кръг, ако няма изненади.
Йодра-Ниеминен, Сепи-Истомин са интересни двойки за 1 кръг тук.

Рафа изтегли късата клечка от 4-мата големи- Дарси,Кубот, Пер, Иснър/Хюит/Вавринка само, за да стигне 4 кръг :outofspace: , тук безспорен хит ще бъде Камонката-Вава в 1 кръг. Фед го чакат Ханеску/Стаховски/РОСОЛ :laugh: и някой между Янович/Алмагро , а защо не и Секси на осминафинал :dunno:

При Мъри първите 2 кръга са неприятни- Бекер и Йен-Хсу Лу са опитни играчи със силен сервис. Следва тест срещу Маю/Робредо, по-вероятно франсето, и осминафинал срещу Типси или Миша Южни. след Рафа това е най-сложната осмина, така че никакво домакинско подпиране не е имало ;-) Цонга също не може да бъде доволен, като че ли дори по-сложен път от този на Надал :helpless: - Гофен, ГУЛБИС, Вердаско/Бенето/Малис в 3 кръг и евентуално Чилич на осминафинал. има яки мачлета тук- Чилич-Багдатис още на старта, Гулбис-Роже Васлен, Нандо-Малис, Хаасе-Южни и братоубийствена сръбска схватка между Типси и Троицки. :-o

очертава се култова първа седмица, :rock: дано времето е хубаво! ВАМОС!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Последна седмица преди Wimbledon - дискусия   |   21.06.2013 14:08

Иснър при Надал ли е пак :helpless: :help: :-o А дано не се стигне до мач с него.Ич го не ща :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Последна седмица преди Wimbledon - дискусия   |   21.06.2013 14:21

Григор тоя път има хубав жребий, а дано вземе да се възползва. Иначе Джой нещо напоследък доста говори преди да провери - първо във Фейса как социални придобивки БСП дава за разлика от ГЕРБ, ма нема пари, че да ги плати, сега за 2010 "изключение за Федерер" - Джой, защо съдът в Испания не ще да се отворят пробите, иззети от доктор Фуентес? ;-)
Иначе аз смятам да съм активен на протестите, Уимбълдън общо взето ще го следя по вашите коментари. Не ме интересува никакъв спорт при това положение в държавата ни.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Последна седмица преди Wimbledon - дискусия   |   21.06.2013 16:12

Аз мислех че Мъри ще уредат, а то Джоко извади късметчето, направо мечтана схема, надали ще изпусне финала, освен ако Бердих не го изненада, но дали ще стигне до мач с него, че и той е на приливи и отливи, а в долната част ще е клане Мъри, Цонга, Рафа, Роджи, поне ще гледаме спектакли, при жените Серина е фаворитка, но тоя път ще и е трудно, особено ако се падне 4 кръг с Лисицата, която на трева си е опасна доста и тука играе силно, предните две години германката отстрани На Ли и Шарапова рано в турнира, които дойдоха като шампионки от РГ, а сега Серина е такава, ще е ебати ташака, ако вземе трети шампионски скалп в трета поредна година, ще видим. Интересно и Квитова в каква форма ще е. Слаб сезон прави и тука ако се изложи ще е голям провал за нея. Иначе току-що изгледах мача в Ийстбърн между Каро и Хемптън при ебаси вятъра играха, но американката, която е с азиатски черти ме впечатли много, всичко и се отдава с голяма лекота и направо разнесе Возняцки като брашнян чувал, въпреки че и тя допуска спадове, но нормално от възраста, тази за мен е много по-голям талант от Слоун Стивънс и ако се развие правилно ще мачка, ще и стискам палци, ще следя с интерес развитието, но тая година се представя добре, ще е хубаво да влезе в топ 10 щом Ерани и Винчи са там, за кво говорим хаха, дано вземе титлата утре :pukanki:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Последна седмица преди Wimbledon - дискусия   |   21.06.2013 16:53

Сандро, аз жребии не следя и не плачкам обичайно, оставям на вас това. Затова и се доверявам на спомените си от точно вашите драканици в старото клубче.
Обаче извисените ви протести не намесвай тук, достатъчно ми е, че заради вашите идеали малоумникът Бойко ще се върне на власт и ще умори от глад още маса народ! И моля, не го тълкувай "тъпата/заблудената Джой поддържа комунистите и турците" :).

Отговори с цитат
Мнение  Re: Последна седмица преди Wimbledon - дискусия   |   21.06.2013 18:16

IchWill написа:
Хайде Мъри да не се облагодетелства с жребия отново :stop: Да му пратят Федерер и Надал в неговата половина да го видим дали ще стигне финал :laugh: :laugh:

Аз се бъзиках, а те го взеха насериозно :rofl:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Последна седмица преди Wimbledon - дискусия   |   21.06.2013 18:17

joy_r написа:
Сандро, аз жребии не следя и не плачкам обичайно, оставям на вас това. Затова и се доверявам на спомените си от точно вашите драканици в старото клубче.
Обаче извисените ви протести не намесвай тук, достатъчно ми е, че заради вашите идеали малоумникът Бойко ще се върне на власт и ще умори от глад още маса народ! И моля, не го тълкувай "тъпата/заблудената Джой поддържа комунистите и турците" :).

На това няма какво да отговоря - щом са "ВИ извисени протестите", а не са "НИ", твоя работа. Забравям че на теб ти е лесно, все пак си повечко време в Чехия - вдигнахме пенсиите и детските, ура, народът няма да умре от глад. По-хубаво е не на спомени, а на достоверна информация да се доверяваш, това е моето мнение и моят стремеж в живота.

п.п. Извинявам се, че обръщам към политическа насоченост дискусията. Добавям единствено, че ДПС не са турци. Те са родоостъпници и са срам за етническите турци в България.

Последна промяна alessandron на 21.06.2013 18:22, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Последна седмица преди Wimbledon - дискусия   |   21.06.2013 18:27

Не са моите протести това, да. Защото със страх очаквам какво ще ни "спечелят" те. Твое право е да вярваш, че с протеста си можеш да постигнеш нещо хубаво, но не го очаквай и от мен.
Уточнението за ДПС е хубаво, но дали е споделено от всички протестиращи? ПОнеже аз чувам и чета "Турците вън от властта", не "ДПС вън от властта".

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Последна седмица преди Wimbledon - дискусия   |   21.06.2013 18:56

joy_r написа:
Не са моите протести това, да. Защото със страх очаквам какво ще ни "спечелят" те. Твое право е да вярваш, че с протеста си можеш да постигнеш нещо хубаво, но не го очаквай и от мен.
Уточнението за ДПС е хубаво, но дали е споделено от всички протестиращи? ПОнеже аз чувам и чета "Турците вън от властта", не "ДПС вън от властта".

Казах ти вече - внимавай какво четеш. А който го е страх да си гони мечтите, не мисля че ще живее добре. Не мисля и че ти си такъв човек. :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Последна седмица преди Wimbledon - дискусия   |   21.06.2013 19:32

vogelfrei написа:
Очаквам конспираторите, според които всичко било направено идеално за Мъри. :laugh:

Ти виж какъв 1/4 финал се получи. На майтап го казах, но взе, че урочасах и двамата титани :laugh:
А какво имах предвид. Ами това, че защото Надал е номер 5 това можеше да се очаква и за ташак точно това стана. Престъпление е Надал и Федерер да играят 1/4 финал, толкова рано, тц тц тц :uuu:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Последна седмица преди Wimbledon - дискусия   |   21.06.2013 19:33

vogelfrei написа:

Че виж по-детайлно програмата на Мъри. Лесни мачове до 1/4 финала, а там или Цонга или Чилич ще са капнали.
На 1/2 финала срещу изморените Надал/Федерер.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Последна седмица преди Wimbledon - дискусия   |   21.06.2013 19:36

Невероятен късмет за Джокович. Фортуна му се усмихна широко.
Все пак когато имаш най-силния Топ 4 в историята и никой от тях да не ти се падне в половината е едва 25% шанс да стане. И взе, че стана. :dunno:

И все пак ако играе последователно срещу Хаас и Бердих хич няма да му е лесно. Бердих обаче е в слаба форма, не знам как ще е на Уимби. Виж, Хаас е моят скрит фаворит. :-)

Най-гадния жребий изтеглиха Надал ( :helpless: :-x :uuu: ) и Цонга.
Най-добрия жребий: Джокович и след това Мъри.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Последна седмица преди Wimbledon - дискусия   |   21.06.2013 19:38

според мен Григор минава първите два кръга, а срещу Дел По също има шансове, защото последния на трева е най-зле.
За Цветаната не ми се говори, че още ме е яд за пропуснатия златен шанс за титла или поне финал. :-(
50 на 50 срещу Настя, само защото последната е в слаба форма, а тревата и е най-слабата настилка.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Последна седмица преди Wimbledon - дискусия   |   21.06.2013 19:41

Дяволе, а какво мислиш за евентуален мач Надал - Иснър? Джонката тая година не е нещо особено, ама ако не направи нещо сега и на У СО, няма кога.
Иначе не мисля, че е "престъпление" жребият, в крайна сметка каквото, такова. Стига вече с тия квалификации - веднъж един има повече късмет, друг път е друг. Честно казано съм леко раздвоен за Федерер, не ми хареса много в Хале, освен на сервис, там перфектно игра. Малко обаче от основна линия е нестабилен, а това при поизтъркан корт срещу Надал ще е проблем.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Последна седмица преди Wimbledon - дискусия   |   21.06.2013 19:44

Притеснявам се, защото Изнър е перде и ако има ден става адски опасен. Добре, че е чак 4 кръг евентуално, т.е. Изнър както обича да се вкарва в маратони и драми може да е уморен. И най-вече дано Вавринка го спре рано, рано. Но и последния е много опасен на трева. Исках Вавринка да е при Джокович или Мъри, защото може да ги бие, но срещу Надал се насира. Е, ще видим сега как ще е, но на трева Стан има най-големи шансове срещу Рафа отколкото на хард или на клей.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Последна седмица преди Wimbledon - дискусия   |   21.06.2013 19:48

Аз също не виждам труден жребий за Мъри, убеден съм че няма да има проблеми до полуфинала, а там вече Федерер, ама то дали на полуфинала или на финала горе долу все тая. Колкото до Григор верно че Дел Потро е приемлив жребий, но и нашия нещо в последно време е трагичен.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 633 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 32  Следваща