Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 06:04

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Конгрес на ПМЛ и награждаване на призьорите в играта 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Конгрес на ПМЛ и награждаване на призьорите в играта   |   21.06.2013 14:38

Shifter написа:
nerra написа:
Организационно съобщение:
- Награждаването на шампионите на ПМЛ се отлага и няма да се проведе на планираното събиране.
- На планираното събиране остана единствена точка в дневния ред: пиенье.

Добре де, аз не чета много такива неща, но Сашо ми каза - трябвало да се реши ролята на управителни, мениджърски съвети или нещо подобно (имаше и някакви платинени квоти) и аз трябваше да представлявам интересите на нашия отбор (не само за легализиране на полуфантомството, а и за всичко останало). Дори бях говорил с племенника да дойде за бройка. И сега какво - само пиене :uuu: Като толкоз искате да "се видим" дайте си снимки да ги кача в галерията на сайта, явно въпреки периодичните ми настоявания други снимки няма да получа... Истинския "конгрес" за кога се отлага - есента ли, че пак да се забавим и да почнем края на октомври? Или организацията на ПМЛ е перфектна в сегашния си вид?
Ако наистина ще има само пиене (дори без ядене!) ще минете без мен - с братовчедите можем да си пием и у нас, хем не сме далече - с колата на 15мин.

Абе, Шифтъре, докато не сме се виждали да не са ти оперирали чувството за хумор? ;-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2