Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:06

Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL) 
Автор Съобщение
(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL)   |   24.06.2013 16:42

Срамно, срамно, срамно.....

Кой знае какво няма да се каже по този случай, защото това N3 казва много в двата си знака. Жалко е че заради БГ хитринки оставаме с 3 отбора в Европа, след като дори с 4 не можем да натрупаме кой знае какви точки.

Успех на останалите отбори, които не са скрити зад N нещо си...

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL)   |   24.06.2013 16:55

чорбата стигна дъното, отпадат още преди жребия...
дано Ботев ги допуснат на тяхно място.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL)   |   24.06.2013 21:31

Значи ако говорим за правилници на УЕФА, Литекс е отбора който трябва да играе на мястото на ЦСКА. Ботев могат по правилник да играят от догодина. А това че пернишките ни ебаха мамата на клуба е вече съвсем отделна работа.

Отговори с цитат
Мнение  Re: И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL)   |   24.06.2013 21:46

gamen4o написа:
Значи ако говорим за правилници на УЕФА, Литекс е отбора който трябва да играе на мястото на ЦСКА. Ботев могат по правилник да играят от догодина. А това че пернишките ни ебаха мамата на клуба е вече съвсем отделна работа.

И аз така знам, на Ботев Пд не им достигат няколко месеца от новоосноваването им.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL)   |   24.06.2013 22:46

Абсолютен срам, но логично - когато клубът се управлява от такива, които само чакат да бичат на уговорени мачове, няма как да е другояче.

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL)   |   24.06.2013 22:47

navy написа:
gamen4o написа:

И аз така знам, на Ботев Пд не им достигат няколко месеца от новоосноваването им.

Е как, те нали са от 1912-та :unsure: :-D

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL)   |   25.06.2013 08:51

gamen4o написа:

Четете малоумни сайтове и им вярвате на тъпите журналя :helpless:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL)   |   25.06.2013 08:54

Forest_fan написа:
navy написа:
gamen4o написа:

Е как, те нали са от 1912-та :unsure: :-D

Ботев не е новосформиран отбор, ама когато источника ти е журналист като Ники Пастета, дето вчера по банята отново даваше пример за Ботев, че бил нов клуб - кво да ти кажа - жалко за вас. От източници като ТВ7, бТВ и сайтовете дето четете, може да получите само редуциране на мозъчните клетки.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL)   |   25.06.2013 10:04

Ботев няма място в Лига Европа. Нито са се класирали, нито имат шанс за нещо друго освен да се похвалят колко хиляди отишли на селския мегдан.
Единствен Левски има място в турнирите като най-успешния български участник на всички времена!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL)   |   25.06.2013 10:48

bai Momchil написа:
Ботев не е новосформиран отбор, ама когато источника ти е журналист като Ники Пастета, дето вчера по банята отново даваше пример за Ботев, че бил нов клуб - кво да ти кажа - жалко за вас. От източници като ТВ7, бТВ и сайтовете дето четете, може да получите само редуциране на мозъчните клетки.

Напротив. В наредбата за лцензиране се казва, че "всяка промяна на правната форма (включително промяна на адресна регистрация, име, клубни цветове, продажба на акции между отделни клубове) с цел да се улесни класирането по спротни резултати и/или получаването на лиценз..... се смята за прекъсване на членството" Така че и според мен Ботев стриктно погледнато няма право, но пък изрично е предвидено, че могат да се допуснат изключения от това в зависимост от спецификите на всеки отделен случай. С други думи и вие ще трябва да разчитате на помощ от синьото БФС :)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL)   |   25.06.2013 11:07

spurs написа:
bai Momchil написа:

Напротив. В наредбата за лцензиране се казва, че "всяка промяна на правната форма (включително промяна на адресна регистрация, име, клубни цветове, продажба на акции между отделни клубове) с цел да се улесни класирането по спротни резултати и/или получаването на лиценз..... се смята за прекъсване на членството" Така че и според мен Ботев стриктно погледнато няма право, но пък изрично е предвидено, че могат да се допуснат изключения от това в зависимост от спецификите на всеки отделен случай. С други думи и вие ще трябва да разчитате на помощ от синьото БФС :)

Дрън, дрън. Я, кажи като си толкова запознат кое точно се гледа за получаване на лиценз за ЕКТ? Юридическата форма на съществуване, членството в БФС или правото на участие/лиценза?

Аз твърдя, че е последното!

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL)   |   25.06.2013 11:15

Ами всичко това се гледа. Изречението преди това, което ти цитирах е: "Кандидатът за лиценз трябва да е бил член на БФС минимум три години до началото на сезона, за който се иска лиценз"

Що се отнася до лиценза за вътрешното първенство, разбира се че и той се гледа, но и от това може да има изключение. Ако клубът "не е преминал през лицензиране" УЕФА може по изключение, по искане на БФС, да го лицензира за турнирите.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL)   |   25.06.2013 11:27

spurs написа:
Ами всичко това се гледа. Изречението преди това, което ти цитирах е: "Кандидатът за лиценз трябва да е бил член на БФС минимум три години до началото на сезона, за който се иска лиценз"

Що се отнася до лиценза за вътрешното първенство, разбира се че и той се гледа, но и от това може да има изключение. Ако клубът "не е преминал през лицензиране" УЕФА може по изключение, по искане на БФС, да го лицензира за турнирите.

Не питам кое се гледа за получаване на лиценз за ЕКТ - юридическата форма на съществуване, членството в БФС или правото на участие в първенствата под егидата на БФС? За кое трябва да имаш мин. 3г?

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL)   |   25.06.2013 11:52

Е нали съм ти го написал. Три години членство в БФС, НО всяка промяна на правната форма (включително промяна на адресна регистрация, име, клубни цветове, продажба на акции между отделни клубове) с цел да се улесни класирането по спротни резултати и/или получаването на лиценз се смята за прекъсване на членството.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL)   |   25.06.2013 13:15

spurs написа:
Е нали съм ти го написал. Три години членство в БФС, НО всяка промяна на правната форма (включително промяна на адресна регистрация, име, клубни цветове, продажба на акции между отделни клубове) с цел да се улесни класирането по спротни резултати и/или получаването на лиценз се смята за прекъсване на членството.

Тогава как ще обясниш казуса Лудогорец?

АД "ПФК Лудогорец 1945" е създадено през 2010, а е получило лиценз за участие в ЕКТ през 2012 година. Няма как регистрацията или членството в БФС да е влияело. Остава лиценза, правото на участие в турнирите на БФС, който е над 3г. Абсолютно аналогична е ситуацията и при нас. Така че викам да спрем със спекулациите по темата. След като Лудогорец участваха миналата година без проблем в ЕКТ, значи и Ботев има това право и не се прави компромис с това, нито пък е прецедент.

Ся друг е въпроса, че УЕФА няма да допусне Ботев до ЕКТ, тъй като ще създаде предпоставки за казус. Въпросният Н3 бул бе поставен във вторият кръг (използваше коеф. на ЦСКА), докато коеф. на Ботев стигаше да е поставен в 1 кръг, но щеше да е непоставен във 2 кръг.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL)   |   25.06.2013 13:36

Ама ти така и не четеш какво съм писал:

spurs написа:

Може би за Лудогорец са направили такова изключение, не знам, не знам и какъв точно е техния казус, кога са създадени и т.н. Как така са създадени през 2010 г. пък имат право за участие в турнирите на БФС от по-рано, не разбрах какво имаш предвид тука?

Отговори с цитат
Мнение  Re: И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL)   |   25.06.2013 14:22

bai Momchil написа:
navy написа:
gamen4o написа:

И аз така знам, на Ботев Пд не им достигат няколко месеца от новоосноваването им
виж сега, не ме набърквай в такива спорове.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL)   |   25.06.2013 14:43

spurs написа:
Ама ти така и не четеш какво съм писал:

spurs написа:

Може би за Лудогорец са направили такова изключение, не знам, не знам и какъв точно е техния казус, кога са създадени и т.н. Как така са създадени през 2010 г. пък имат право за участие в турнирите на БФС от по-рано, не разбрах какво имаш предвид тука?

Имам предвид, че Лудогорец си регистрира АД-то през 2010, а през 2012 е допуснат до участие в ЕКТ. Ситуацията е абсолютно аналогична с Ботев.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL)   |   25.06.2013 15:12

Не е съвсем аналогична ситуацията, Лудогорец беше шампион и класирал се в евротурнирите въз основа на резултатите си в първенството, а Ботев не се класира и получава шанс заради отказа на ЦСКА. Най - вероятно спецификата на случая е била в това, че е касаел шампионът на страната.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: И ний сме дали нещо на света - N3 (BUL)   |   25.06.2013 16:00

Vendome написа:
Не е съвсем аналогична ситуацията, Лудогорец беше шампион и класирал се в евротурнирите въз основа на резултатите си в първенството, а Ботев не се класира и получава шанс заради отказа на ЦСКА. Най - вероятно спецификата на случая е била в това, че е касаел шампионът на страната.

Баце, говорим дали имаме право да играем този сезон в ЕКТ. Спорът и спекулациите бяха тръгнали преди още да е ясно кой ще участва.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 28 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща