Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 23:56

Отговори на тема  [ 633 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 32  Следваща
Уимбълдън' 2013 - дискусия 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   24.06.2013 22:08

Хюит е железен, без грешка е :-)
Включих се за мача от 4-1 гейма за Вавринка във втория сет, като разбрах, че е имал топки за 5-1?! И от тогава, аз поне не виждам ънфорси от ракетата на Лейтън?! :moufan:
Вава се старае, но Хюит му разгава играта и хваща всичко, колкото и силно да удари Стан, Лейтън стига топката, движи се ПЕРФЕКТНО по тревата. Няма ги и тези типични за камонката геймове в които прави по две двойни грешки и две топки в основата на мрежата. Брей, брей :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   24.06.2013 22:13

Henman написа:
Diavolo написа:
Henman написа:
Невероятен късмет за Надал в този тайбрек и пак не успя да го спечели. :laugh: Само дано не му свърши горивото на Стиви. Бтв, Надал някога обръщал ли е мач от 0-2 сета освен срещу Любо в Мадрид?

Има цели 5 ремонта ве :uuu:

3 са - Любо, Кендрик и Южни.

Да, разбира се

ето от моя комп, в яда си забравих, което също е не по-малко абсурдно от загубата му от този беглийски недорасляк, който ще падне още в следващия кръг :-x :-x
РЕМОНТ ОТ 0-2 СЕТА
3 пъти

1) 2005 г. Финал на Мадрид Мастърс:
Иван Любичич (Хърватия) - 3-6, 2-6, 6-3, 6-4, 7-6 (3)
2) 2006 г. Уимбълдън - 1 кръг
Робърт Кендрик (САЩ) - 6-7 (4), 3-6, 7-6 (2), 7-5, 6-4
3) 2007 г. Уимбълдън - 1/8 финал
Михаил Южни (Русия) - 4-6, 3-6, 6-1, 6-2, 6-2

Последна промяна Diavolo на 24.06.2013 22:13, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   24.06.2013 22:20

в "бокса" на Дарси беше един друг "беглийски недорасляк", да не би с появата си да е напомнил на Рафи защо не се отварят пробите?

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   24.06.2013 22:25

Diavolo написа:
Дефанзе е Хюит в момента. Само стои и гони тупалките на Стан.
За Надал ще ми говорят, че бил дефанзивен.

Да, срамно и шокиращо си е, но това му беше 1 мач след Ролан Гарос без подготовка и срещу изиграл мача на живота си съперник. Как стават тия мачове на живота им все срещу него е друг въпрос.

:uuu: :-x

Да бе, големи нахали - тва 135-ти в света сега, Росол не го помня вече кой беше, ма по-напред - Агаси да допълва там темата за резилите ;-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   24.06.2013 22:42

Orel62 написа:
в "бокса" на Дарси беше един друг "беглийски недорасляк", да не би с появата си да е напомнил на Рафи защо не се отварят пробите?

20-10 и вечен срам и сочене с пръст, прът в колелото

Последна промяна Diavolo на 24.06.2013 22:43, променена общо 1 път

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   24.06.2013 23:00

е нека злорадстват, остави ги. аз хем съм много разочарован, хем си знам,че Рафа вече трудно ще повтори години като 2008 и 2010 и дори по 1 Шлем на година да взима си е супер постижение. след изтощителната европейска клей пролет и победоносният марш в Барселона,Мадрид,Рим и Париж, то подготовката нямаше как да е на нужното ниво, а още като прочетох в събота интервюто му, в което каза, че оттук-нататък тревата ще е най-трудната за него настилка, заради ниския отскок, който налага много повече свиване на колената, което е пагубно за контузията му, ми стана ясно,че нещата не са добре. отделно от това, поставянето му под номер 5 и лошия жребий, който налагаше да бъдат победени Фед, Мъри и Ноле подред, за да се вдигне купата, няма как да не са му повлияли психически. самият Рафа знае,че това граничи с невъзможното, а една евентуална загуба, от който и да е тримата, ще е по-болезнена от Дарси, Росол и който и да било друг. естествено, според мен е мислел, че 2-3 кръга ще мине, но не би... днес имаше топки, които преди 3-4 години и със счупен крак щеше да ги завърши, но времето си казва своето- 1 стъпка по-бавен е вече, а когато не е уверен в движението си се получават некви безумни грешки, опити за игра от форхенд по целия корт и ниска увереност във важните моменти. струва ми се,че оттук-нататък Рафа ще насочва подготовката си изключително за АО и РГ, които предвид условията и настилките са турнирите, които е най-реално да спечели. все пак с Рафаел Надал нищо не се знае, може да ни изненада още в Ню Йорк ;-)

ВАМОС!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   24.06.2013 23:05

Diavolo написа:
Orel62 написа:

Ами не се покри нито един път, просто Фед е великан и на клей. :-D

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   24.06.2013 23:07

Надал е основен фаворит за УСО. Може да не е същият, но си е Надал и ще е свеж за там, а в Ню Йорк играе много силно още от 2008 г. без нито един слаб турнир там. Дори 2009 г. когато имаше двойна контузия стигна 1/2 финал.

Ако Ноле спечели Уимбълдън кой ще е номер 1 за годината ще се решава до последно на ТМЦ в Лондон, ако обаче Джоката отпадне преди финала да речем, то ако Рафа спечели УСО почти на 100% ще си гарантира 1 то място.
И още нещо, Надал като изключим Ролан Гарос (че всъщност защо не и там същото важи) играе много силно през втората седмица, чисто игрово, остави резултатите. Първите 3 кръга ако не бъде спрян, стига в най-лошия случай до 1/2 финал. Кофти се получава втора поредна година с този Уимбълдън. :/

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   24.06.2013 23:08

Orel62 написа:
Diavolo написа:
Orel62 написа:

Ами не се покри нито един път, просто Фед е великан и на клей. :-D

И Рафа не се покри 2006 и 2007 г.
за 2005 г. му беше все още раничко.
2009 г. знаеш какво стана. 2011 за сметка на 2012 (квит), но тази 2013 г. наклонява везните в полза на Роджър с малко.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   24.06.2013 23:12

Diavolo написа:
Надал е основен фаворит за УСО. Може да не е същият, но си е Надал и ще е свеж за там, а в Ню Йорк играе много силно още от 2008 г. без нито един слаб турнир там. Дори 2009 г. когато имаше двойна контузия стигна 1/2 финал.

Ако Ноле спечели Уимбълдън кой ще е номер 1 за годината ще се решава до последно на ТМЦ в Лондон, ако обаче Джоката отпадне преди финала да речем, то ако Рафа спечели УСО почти на 100% ще си гарантира 1 то място.
И още нещо, Надал като изключим Ролан Гарос (че всъщност защо не и там същото важи) играе много силно през втората седмица, чисто игрово, остави резултатите. Първите 3 кръга ако не бъде спрян, стига в най-лошия случай до 1/2 финал. Кофти се получава втора поредна година с този Уимбълдън. :/

аз мисля,че на хард Ноле и Мъри са с едни гърди напред пред Рафа. да не говорим,че биг хитърите са най-опасни в Ню Йорк. каквото и да стане, аз съм доволен, защото имах много притеснения за този сезон. след победата над Ноле в Париж обаче, знаех че няма да съжалявам за нищо повече тая година.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   24.06.2013 23:35

Diavolo написа:

Дяволе, за пореден път се уверявам че пристрастията ти пречат на точната преценка, след глупостта която изцепи че Надал бил фаворит за Уимбълдън и само той можел да спре Мъри, сега идва и поредната глупост от теб че Надал бил фаворит за US Open, виж Агаси разсъждава много по-трезво от теб, знам че ти е гадно за загубата днес, но бъди реалист, сезона на клей свърши, следващият ГШ за който Рафа ще е фаворит е след близо година ;-)

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   25.06.2013 01:37

Обаче и Рафа все налита на некви къде си правят мачовете на живота срещу него. Този Дарси миналата година на олимпиадата би Бердих 1 кръг, значи на трева си е отличен играч, видя се че играта му с тия слайсове особено, останалите отлично технически изградени удари пасва на тая настилка и естествено на Надал се падна късметчето 1 кръг, примерно Федерер като изключим Фая през 2010 обикновенно рядко му се опъват първите кръгове, вероятно е и той да не им позволявава, докато на Рафа на трева докато влезе в ритъм и вече изостава два сета, преди години се измъкваше, сега не става работата първата седмица действията се развиват бързо и това не е от полза на испанеца. Еми трудно ще вземе Уимбълдън поне още един път, ако му се падат гадни тенисисти на тая настилка в началото, примерно Гришо къв жребий изтегли мечта, дано догодина има повече късмет, че си е неприятно всяка година да отпада рано-рано такъв велик шампион на най-престижния турнир и турнира губи от това според мен

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   25.06.2013 10:14

Цитат:
вероятно е и той да не им позволявава

Виж как знаеш истинската причина : ) Играеш колкото ти позволи противникът.

А бате Иво както винаги е ужасно точен на туитъра си:

ivo karlovic ‏@ivokarlovic 4h
I swear these commentators dont know anyone outside of top 10. Every point Darcis won they were like 'Wow,Omg..' or 'Yeah, its Nadals knees'

:moufan: :moufan:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   25.06.2013 14:34

Petita написа:
малко като изпреварващ пост на дявола и част от другите надалисти ;)

Айде пак с тия надалисти. Ами затворете чата- само за Фед и Джокович фенове :-D

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   25.06.2013 14:36

Diavolo написа:
Надал е основен фаворит за УСО.

Аз пък мисля, че Джокович ще ги размаже всичките. Усещам как ще ни смажеш от смях отново. Знам, че тази загуба е доста болезнена за теб, но US Open е още далечко. Само дано не се стигне до това да отсъства още няколко месеца, че може този турнир да го пропусне.

А сега по темата - в колко почват Пиронкова и Димитров?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   25.06.2013 19:57

Джой, целите ми 2 поста тук касаят загубата на рафа вчера и бяха по-скоро закачка, но вместо да се затваря клубчето за този или онзи, е по- лесно аз да не се включвам, т.к. и без това с нищо не допринасям

айде със здраве

п.с. гришо поне победи категорично

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   25.06.2013 19:58

супер мач на Гришо- страхотен на сервис (не допусна нито една точка за пробив), още от началото много концентриран и почти без грешки. първият сет само за 17 минути 6-1, Болели не знаеше къде се намира. вторият беше най-равностоен, като при 4-4 Гришата като най-големите майстори на трева се стегна и записа нужния пробив и затвори сета. третият беше протоколен- 6-3 с два пробива, като имаше няколко наистина запомнящи се отигравания. като цяло- слаб Болели, с много грешки, много силен на сервис Григор и рутинна победа, каквато очаквахме. БРАВО! сега чакаме Ръсел или Земля, а след малко и Цвети започва. дано и тя да покаже най-доброто си ниво!

ВАМОС!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   25.06.2013 20:08

Страхотен мач на Григор, но Болели не е критерий. Радващото обаче е, че има настроение за игра и Григор е максиамлно фокусиран, поне така изглежда. :-)
И отлично, че приключи бързо мача, та да има време и за Цвети да си изиграе срещата от 1 кръг. :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   25.06.2013 20:09

Petita написа:
Джой, целите ми 2 поста тук касаят загубата на рафа вчера и бяха по-скоро закачка, но вместо да се затваря клубчето за този или онзи, е по- лесно аз да не се включвам, т.к. и без това с нищо не допринасям

айде със здраве

п.с. гришо поне победи категорично

Мисля, че Джой се майтапеше в случая, леко бъзване ;-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   25.06.2013 20:10

IchWill написа:
Diavolo написа:
Надал е основен фаворит за УСО.

Аз пък мисля, че Джокович ще ги размаже всичките. Усещам как ще ни смажеш от смях отново. Знам, че тази загуба е доста болезнена за теб, но US Open е още далечко. Само дано не се стигне до това да отсъства още няколко месеца, че може този турнир да го пропусне.

А сега по темата - в колко почват Пиронкова и Димитров?

Възможно е разбира се. Той е и фаворитът на букитата за титлата, но имам добро предчувствие за РАФА! :devil:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 633 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 32  Следваща