Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 19:48

Отговори на тема  [ 268 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
Национален празник за всички цесекари 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   28.06.2013 11:01

Е тва за тия проблеми е ясно, но собственик, който иска да развие клуба, щеше да натика змиите в миша дупка.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   28.06.2013 12:41

Цитат:
Проблемът е, че при вас всеки иска да е шеф, всеки иска да е на хранилката и всеки създава интриги когато не е там (не че и при нас няма такива неща, но в много по-малка степен).

Реално погледнато, при нас е в абсолютно същата степен.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   28.06.2013 18:26

Е, не съм съгласен. Като изклчим Наско, имаше някакви епизодични престрелки между Боримиров и Гонзо по едно време и това е. Другите тип Кирил Ивков, Павката Панов и подобни се изказват понякога, но в общия случай добронамерено и без да целят интриги. Докато при чорбата само като видиш Джеки, Жеков, Костадинов, Майкъла и т.н. (Иван Колев лека му пръст и той беше от тия), плюс като добавиш и разни "бизнесмени" като Емил Димитров и подобни, доста по-тежко ми се струва.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   28.06.2013 22:06

Крал Блуфен написа:
E то по същата логика и аз мога да ти кажа,че вашите полуфинали са достигнати след 5-6 мача и във времена, в които комерсиализацията на футбола е била на ниво - един играч да струва 2 кила портокали от женския пазар. Ние завъртяхме 26 мача за една календарна година само преди 6 години. Поредата характерна черта на червените фенове - отричане на успехите на противника и отдавайки ги на късмет и други обстоятелства.
Не знам кое ви е успешното след като към днешна дата освен като евронеучастник сте известни и като ПОСЛЕДНИ в Европа.

И 2 кила портокали не са давали свиньете преди 1989, всичко безплатно, насила (И Войнов) че ако не иска - със заплахи (Г Денев и Цв. Йончев), а ако хептен неще - и наказания за по 2 години (Г Йорданов - Ламята)... За Бербатов са дали 20 чифта бутонки. И досега си мислят, че всичко става без пари (Анисе, Платини), но чак баш всичко - тц!
Само че прасюги, и в А ОФГ също искат пари и се иска бюджет!
Чета некви смешки за 6.5 млн акции по 10 лв и ме напушва смех - те по 2-3-4 лв за сектор Грух нещат да дадат и влизат през оградата...
Но виж, съвсем не са "неуспешни", това N3(BUL), дето ни го натресоха, този срам...

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   28.06.2013 22:19

Вече се уморих от многото сценарии, многото планове, многото обичащи ЦСКА, многото т.нар. "бизнесмени" и т.н. По-добре един път завинаги да свърши този цирк, че вече писва. Четохме и видяхме десетки богаташи милеещи за ЦСКА, а не се намери един да вземе да инвестира. В бизнеса купуваш ли една фирма, то я купуваш с нейните пасиви, или на спортен език това са задълженията на ЦСКА. Активите са ясни - фенове, история. След като няма един, който да купи фалиралата фирма, то само с обичта към ЦСКА от нормалния фен нищо не става. Ще си обичаме ЦСКА, ако ще и в първенството на Обеля и Долна Диканя.

Последна промяна tonzos_justice на 28.06.2013 22:21, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   28.06.2013 23:46

tonzos_justice написа:
Вече се уморих от многото сценарии, многото планове, многото обичащи ЦСКА, многото т.нар. "бизнесмени" и т.н. По-добре един път завинаги да свърши този цирк, че вече писва. Четохме и видяхме десетки богаташи милеещи за ЦСКА, а не се намери един да вземе да инвестира. В бизнеса купуваш ли една фирма, то я купуваш с нейните пасиви, или на спортен език това са задълженията на ЦСКА. Активите са ясни - фенове, история. След като няма един, който да купи фалиралата фирма, то само с обичта към ЦСКА от нормалния фен нищо не става. Ще си обичаме ЦСКА, ако ще и в първенството на Обеля и Долна Диканя.

Какво става? За кога е насрочен националният празник? :laugh: :rofl:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   29.06.2013 09:50

Vendome написа:
tonzos_justice написа:

Какво става? За кога е насрочен националният празник? :laugh: :rofl:

За когато Авиотряд ви откара да играете гостуване в ЕКТ ;-)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Всички армейци излизаме на Борсата   |   16.07.2013 17:20

Това е - ЦСКА публично дружество и всеки ще има възможност да си купи акции! Една шампионска титла ще има освен емоционален, но и финансов сладък вкус ;-)

Едно влизане в Шампионската лига значи по три - т.е. стойността на една акция ще бъде вече трикратна от първоначалната :ludnica:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Всички армейци излизаме на Борсата   |   16.07.2013 18:57

tonzos_justice написа:
Това е - ЦСКА публично дружество и всеки ще има възможност да си купи акции! Една шампионска титла ще има освен емоционален, но и финансов сладък вкус ;-)

Едно влизане в Шампионската лига значи по три - т.е. стойността на една акция ще бъде вече трикратна от първоначалната :ludnica:

Томов и някакъв британски измамник - нова схема за далавера на борсата.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   16.07.2013 19:14

Томов щял да взима комисионна от цената на всяка продадена акция от капитала на ЦСКА. Ясна работата, заблудени фенове и пишман бизнесмени ще му напълнят банковата сметка.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   16.07.2013 21:02

alessandron написа:
Моля? Честно, не знам дали сериозно вярваш, че която и да е публика може да повлияе на ръководството и собствеността на акционерно дружество. Несериозно е това твърдение.

Братле, не е точно така. Когато сека вечер пред къщата на т.нар. собственик на село има 1000 бултраси, които са на един полицейски кордон разстояние от тва да запалят имота на Селския, нещата се променят.
Аз съм горд например че именно бултрасите изхвърлиха Селянина като мръсно коте от Ботев, обаче вие не мисля че имате топки за такова нещо, в смисъл като ви чета,голямата част от вас са по-скоро склонни към някво закърпване-да играем в А група,па ако ще с Лупи начело, е затва сме тотално различни в мисленето си, ние бяхме готови да играем в намайкасипутката ако се наложи,но Селския да го няма и да почнем начисто, вие просто не може да се отървете за момент от грандоманията си...така мисля....

Отговори с цитат
Мнение  Re: Всички армейци излизаме на Борсата   |   16.07.2013 21:03

Vendome написа:

Копеле,прасетата ги готвят да ги вкарат в такава безумна схема,че съвсем скоро ше квичат носталгично за Титан,само седи гледай...

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Всички армейци излизаме на Борсата   |   16.07.2013 21:30

El Capitan написа:
Vendome написа:

Копеле,прасетата ги готвят да ги вкарат в такава безумна схема,че съвсем скоро ше квичат носталгично за Титан,само седи гледай...

Аз се чудя, толкова ли няма умно прасе, което да заяви публично, че им готвят прилагане на една от най-старите измамни схеми чрез публично предлагане на акции?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   16.07.2013 21:42

http://www.companiesintheuk.co.uk/ltd/lyra-investments-(uk)

Това ли е новият собственик на ЦСКА :)

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   16.07.2013 22:54

"Тези, които преди години писаха, че съм крал, прощавам им", заяви още Александър Томов.

Светец!!! :moufan:

Изображение

Последна промяна spurs на 16.07.2013 22:55, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   16.07.2013 23:14

spurs написа:
"Тези, които преди години писаха, че съм крал, прощавам им", заяви още Александър Томов.

Изображение

Хвала тебе Лупи :moufan: Ин Лупи веритас :moufan:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   17.07.2013 09:31

Vendome написа:
spurs написа:

Изображение

Хвала тебе Лупи :moufan: Ин Лупи веритас :moufan:

оооооооооооооооохохохохооххохоохохохо аз предлагам да се КАНОНИЗИРА копеле :ludnica:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   17.07.2013 12:42

"За съжаление "ЦСКА-Възраждане" се отказва да преговаря повече с "Титан" - каза изпълнителният директор на сдружението Красимир Георгиев. - Задълженията на ЦСКА са около 80 милиона лева. А само 15 милиона са към групата на Митал. Към нас се обърна Томов. Седем милиона евро са за "Финметал Холдинг", други 190 000 евро са за компания IMF, а останалите 420 000 евро - за "Лира Инвестмънт".

http://topsport.ibox.bg/news/id_156808189

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   17.07.2013 15:26

Bjoern Bo написа:
Всъщност на никого няма да липсва това комунистическо изчадие! ЗАКРИВАЙ!!!

И ако може нещо подобно до стане и с Левски най-добре, тогава вече ще може да се надяваме че българския футбол може да върви нагоре, а не само надолу.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   17.07.2013 16:34

Не мисля, че Левски или ЦСКА са виновни за текущото състояние на футбола в България или поне не и като имена на известни български клубове. Всичко зависи от държавата. Дори и да ги закрият, маститите "бизнесмени" ще се прехвърлят към други клубове (не, че и сега ги няма) за да точат пари и да си правят далаверките. Всичко в тая държава е сбъркано и по тая причина и спорта го отнася...

Последна промяна Keanu на 17.07.2013 16:34, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 268 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща