Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:35

Отговори на тема  [ 633 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 32  Следваща
Уимбълдън' 2013 - дискусия 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   28.06.2013 12:28

Подкрепям.
С нарушения тайминг това е решението.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   28.06.2013 12:31

Лично мен много ме кефи турнира тази година с всичките тези изненади, ами то ми беше омразнало на полуфиналите на всеки турнир да гледам едни и същи 4-5 тенисиста, връщат ми се спомените от 90-те години когато имаше много по голямо разнообразие откъм тенисисти достигнали до крайните фази на турнирите. Единственото което прави лошо впечетление е многото откази, но това е повече от предпазливост от страна на тенисистите отколкото на някакви сериозни контузии, все пак тревата е най-трудната за игра настилка.

Последна промяна oasis на 28.06.2013 12:32, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   28.06.2013 16:15

Григоре, Григореееее :/
Една от най, най-лошите загуби в неговата кариера.
Язък за голямото чакане. Спаси общо 5 мачбола, но голям праз. Пасивен, на няколко пъти не излезна на мрежата а имаше хубава възможност.
Така няма да стане...

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   28.06.2013 16:17

Diavolo написа:
Григоре, Григореееее :/
Една от най, най-лошите загуби в неговата кариера.
Язък за голямото чакане. Спаси общо 5 мачбола, но голям праз. Пасивен, на няколко пъти не излезна на мрежата а имаше хубава възможност.
Така няма да стане...

За претенциите които има, твърде много има да подобравя - бекхенд, ретур, тактика и психика. Младостта вече не го оправдава.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   28.06.2013 18:58

Ферер и Агут страшен мач направиха, обърнаха го на РГ, добре ми дойде че само сервиси омръзна да гледам, а тия си разиграваха доста имаше къси, като цяло Агут бе по-активен, но Пикс е бот и въпреки някои нелепи грешки излъга опонента, жалко за Гришо но сам си е виновен и заслужено загуби, Земля бе по-борбен и имаше повече аргументи в размяната от задна линия, а Стаховски отпадна безславно, но той си свърши работата, с тая победа над Роджи си осмисли цялата кариера подобно на Росол и Дарси :rofl:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   28.06.2013 20:08

Стахо изтърва златен шанс, много ме е яд :(
Но той падна на два пъти първия сет, изкълчи лошо глезена, повика физио и си помислих, че ще се откаже, но продължи. Ключов беше третия сет. Имаше пробив аванс, пропиля го и на свой ред изостана в края. Този сет Юрген беше много изнервен и какъвто е психар можеше да изтърве целия мач с нервна игра и избцлици в четвъртия сет. А и в този четвърти сет, Серхи си спечели комфортно подаването и поведе с 1-0 и нещо повече, стигна до 0-40 в подаването на Мелцер след което австриецът му падна пердето и отпусна ръката и направи някакви уникални 3 поредни точки, спаси си подаването, проби а при 4-3 спаси още един или два шанса за пробив със силни сервиси.
Хубав мач се получи, но Стаховски не игра както срещу Федерер, самото му движение към мрежата и като цяло бе затруднено след ония падания и стягането на глезена от физиото.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   28.06.2013 20:16

Ох, колко тенисисти трябва да се подхлъзнат и паднат на тая трева, че на англетата да им дойде акъла? Доколкото разбирам и Григор се е подхлъзнал и паднал. Днес по чудо няма отказвания, но нищо не се знае още.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   28.06.2013 20:38

Григор директно нападна тревата и организаторите. :whistle:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   28.06.2013 20:43

Мъри мачка, та чак ми стана жал за Робредо. Колко е голяма разликата между сегашния тенис и този преди 10 години не е истина, само Хаас така от дъртите може поне да завърже мача, а такива като Хюит, Давиденко, Робредо са свършени вече срещу големите, но тъпия дъжд провали плановете за пореден път и трябва да гледаме лекцията на Мъри вместо да си намеря по-оспорван мач

Последна промяна juve на 28.06.2013 20:44, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   28.06.2013 20:53

Робредо дава всичко от себе си, но на трева и то при спуснат покрив. За Бога това не е неговата настилка!
Абсолютно ботски и протоколен мач. :dunno:

Този скапан дъжд провали такива велики мачове днес.
Утре ще е лудница, а аз няма да мога да гледам почти нищо, че ще съм на рожден ден :-x
Мога и да не ида, ще видим :-D

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   28.06.2013 21:07

Дъждът спря и откриха всички кортове.
Може да се играе още около 2 часа и малко :-)
Повече няма да вали, поне според синоптиците.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   28.06.2013 21:11

Diavolo написа:
Григор директно нападна тревата и организаторите. :whistle:

Е Григор се нерви заради Маша, затова ги е нападнал така :-D

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   28.06.2013 22:04

Гледах днеска, колкото и малко да беше, полякът Янович - направи ми доста добро впечатление!
Много ще се радвам Томи Хаас да направи нещо, макар и да е на толкова години вече, доста ми е симпатичен :)

Колкото до Григор - заслужаваше си това отпадане. Съгласен съм, че е доста неприятна загуба и доста тежка, предвид фактът, че бая от постаените играчи отпаднаха и имаше наистина реален шанс за нещо повече. Дел Потро не е в в някаква супер форма и според мен Гришо щеше да го бие - някакси има харизмата да играе срещу големите, но срещу по-посредствените тенесисти не му се отдава толкова добре - нещо, което ако не промени, няма как да стане велик и да влезне в топ10.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   28.06.2013 22:41

до тук с боб марлито :uuu:
Манарино го разкова от тенис
Но нали трябва да се хвърли бомбата и после кой се отказва кой отпада :-x

Браво на Адриан. Никога досега не беше играл 3 кръг на ГШ, а вече се класира за 4 кръг! :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   28.06.2013 22:42

А, Квитова поведе със сет и 2-0 във втория след което Макарова спечели 8 поредни гейма?!
То бива, бива психарщина ама чак пък толкова :outofspace: :dunno:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   28.06.2013 22:48

Квитова е трагедия, а при сет на сет не иска да спрат играта при положение че не можеше да уцели корта, кво стана с нея с незнам, явно аферата с Радко я разсейва и не мисли за тенис, а сега и е шанса след отпаданията на Шарапова и Азаренка готова схема за финал има и пак ще се осере, чак сега прекъсване хаха :rofl:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   28.06.2013 22:53

Добре, че беше тренера е, няма мислене в нейната глава :besnyo:

Иначе и Ролан Гарос и Уимбълдън, които са култови турнири са толкова назад с материала заради тези прекъсвания заради тъмнина, че просто нямам думи, но това е говорено, говорено и никога няма да се оправи и никога няма да сложат лампи в Париж и Лондон. :uuu:

Една от най-големите простотии и неправди на този спорт е да се прекъсне един мач и той да се доиграе утре, а когато е по вина на организаторите е още по-жалка историята, защото дефакто на другия ден имаме един съвсем нов мач.

АО и УСО нямат такива проблеми, освен когато вали дъжд, но това не зависи от тях, а от природата. :dunno: :uuu:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   29.06.2013 02:05

Не знам за Гришо, но за мен този мач си е лек провал, имайки в предвид, че можеше да бие и 3-0 и 3-1 и 3-2...
Днес и в двата сервис гейма които изигра започна с 0-30. Еееее къде ти е главата бе момче? Как може точно на трева, на тая сервис-зависима настилка, където уж има предимство да се дъни и мъчи по този начин. Малко го беше страх да не се подхлъзне и да падне. Внимаваше в разиграванията, но точно тогава Грега направи добри удари и го изкара извън комфортната му зона и нямаше как. Сдуха яко нашия. Дано си вземе поука и друг път да не допуска да се стига до 5-ти сет в такива мачове. Не, че срещу Делпо щеше да е лесно, но ми се гледаше много такъв мач точно на Уимбълдън.
Разочарован съм в момента.
Прехвърлям се на Пиронкова, макар, че не ми е много приятна за гледане, но и пожелавам да продължи колкото се може повече :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   29.06.2013 02:59

Цвети ще смачка Петра, но големия тест ще е срещу Ага, Цвети я е побеждавала и нея на Уимби :) Все пак Ага тогава не беше толкова добра колкото сега, а и Цвети не е в тази форма, ама си е 60 на 40 бих казал за фаворитката :)

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   29.06.2013 07:38

juve написа:
Мъри мачка, та чак ми стана жал за Робредо. Колко е голяма разликата между сегашния тенис и този преди 10 години не е истина, само Хаас така от дъртите може поне да завърже мача, а такива като Хюит, Давиденко, Робредо са свършени вече срещу големите, но тъпия дъжд провали плановете за пореден път и трябва да гледаме лекцията на Мъри вместо да си намеря по-оспорван мач

Ще си позволя да не се съглася тука. Първо, Робредо не обича да играе на трева, това му е по-слаба настилка и от килима. Второ, точно Томи винаги е имал кошмарни баланси срещу тенисисти от топ 5, независимо кои точно са те в конкретния момент. Само му погледни хед-ту-хеда с Федерер и Родик, които са му набори, особено този с Анди. Имат една камара мачове, по мои спомени дори на червено, и почти не е взел сетове.

Колкото до Давиденко - колхозникът има доста добри показатели срещу Надал, Мъри и Дел Потро. Даже е единственият с позитивен баланс (6-5) срещу Рафа при по-сериозен брой изиграни мачове. Просто, откакто страдаше от контузии преди 3 години, е само сянка на това, което беше, и сега играе колкото да припечели нещо преди да се откаже.

Хюит претърпя толкова много операции на всички части от тялото, че трябва да бъде поздравен, че изобщо играе професионално и печели тук-там мачове. Победата над играч като Вава си беше шедьовър. Голям боец.

И само в заключение да кажа, че Дявола е мега калитар. Аман от тия безумно смешни женски мачове, които раздават една камара точки и решават играта. Какво майсторство е да познаеш Пенета - Корне при положение, че и двете не знаят какво правят на корта? Предлагам да гласуваме премахването им от догодина (или от ЮС-а?) или най-добре да ги играем от 1/8 или 1/4 финалите. И без това претендентите за първо място обикновено пишат ботската за фаворитката, само се усложнява и прогнозирането, и смятането после. Най-много да се вмъкне някое "дерби" от типа Пенета - Корне и играта става пълна лотария. В случая аз изпускам точките, но много пъти съм постигал значителен аванс или направо съм печелил игри точно благодарение на такива "майсторски" прогнози и не ми е било до край кеф. Кажете какво мислите и вие!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 633 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 32  Следваща