| Автор |
Съобщение |
|
Ледо
|

Re: Вот тебя проблем! | 01.07.2013 21:44
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=356497Я, и Ицо се изнесъл с 200 от кочината барабар с помощниците 
_________________ Hasta La Victoria Siempre
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Вот тебя проблем! | 01.07.2013 22:02
Стана търг за Нафтата. Борисов иска акциите, ЦСКА 1923 също. 
 |
|
navy
|

Re: Вот тебя проблем! | 01.07.2013 22:17
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Вот тебя проблем! | 01.07.2013 22:19
Е той е учредил нов цска ама просто още не са му казали айде са и вие. Вече разбра ама па шефа на Нафтекс казал,че немали намерение да се обединяват =)))
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Вот тебя проблем! | 01.07.2013 23:41
Нейви, ти баце спориш единствено и само със себе си, разбираш ли или да? Какъв спор да водиш с човек, който всяка втора дума му е свинята и човек, който става и ляга с омразата си към най-великия бг отбор. Не съм видял някакъв конструктивен диалог да водиш, ти си праскаш директно с рогата напред и после се сърдиш защо те псуват. Пусни още 5 теми да те еба в сектата, съвсем да осереш форума, ама после админите да не се сърдят, че този форум се превърна в клуб футбол от дира, а друга беше идеята. Усещаш ли се изобщо, спирачки некви имаш ли? Интересно ми е защо баннаха цесекари, а се позволява говедата да си правят каквото си искат тук? Анфо, Момчи и Мейджъра спите ли? Или искате Дявола да напомни за славните си години от бгплея и да превърне този форум в клоака? На Нейви със сигурност ще му хареса и ще се отъркаля едно хубаво, ама за другите не съм сигурен. Колкото до останалото виж какво съм ти отговорил за титлите на Моу (всички сектанти по света сте еднакви заклевам се) и че има нещо и като КПД. И че много по-сложно нещо е да си константен за дълъг период от време отколкото като пчеличка да опрашваш цветчетата за 2/3 години и след това напускаш или теб те пускат... =) Моуриньо го натириха от два отбора, осра се тотално в Реал, мухаха 
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Вот тебя проблем! | 02.07.2013 00:06
 |  |  |  | Diavolo написа: Нейви, ти баце спориш единствено и само със себе си, разбираш ли или да? Какъв спор да водиш с човек, който всяка втора дума му е свинята и човек, който става и ляга с омразата си към най-великия бг отбор. Не съм видял някакъв конструктивен диалог да водиш, ти си праскаш директно с рогата напред и после се сърдиш защо те псуват. Пусни още 5 теми да те еба в сектата, съвсем да осереш форума, ама после админите да не се сърдят, че този форум се превърна в клуб футбол от дира, а друга беше идеята. Усещаш ли се изобщо, спирачки некви имаш ли? Интересно ми е защо баннаха цесекари, а се позволява говедата да си правят каквото си искат тук? Анфо, Момчи и Мейджъра спите ли? Или искате Дявола да напомни за славните си години от бгплея и да превърне този форум в клоака? На Нейви със сигурност ще му хареса и ще се отъркаля едно хубаво, ама за другите не съм сигурен. Колкото до останалото виж какво съм ти отговорил за титлите на Моу (всички сектанти по света сте еднакви заклевам се) и че има нещо и като КПД. И че много по-сложно нещо е да си константен за дълъг период от време отколкото като пчеличка да опрашваш цветчетата за 2/3 години и след това напускаш или теб те пускат... =) Моуриньо го натириха от два отбора, осра се тотално в Реал, мухаха  |  |  |  |  |
Пич, прекали с обидите. Аз бях дотук. Не мога да те банна, защото си няккъв админ, ебал съм ти майката и све. Аз спирам да пиша тук. Сори пичове от Underground, знаеме се от повече от 10 години. Дяволе, остани си със здраве, аз няма да съм навлек. Бъди жив и здрав, аз комуникирам само с хора. Ако ме разбираш. Успех с бизнеса с форума. И давай с цинизмите, аз съм от Кнежа, северозападна България, ако знаеш какви псувни знам, изчети си всичко, и го умножи по 1000, пак ще е малко. Живи и здрави, аз до почти 43 додрапах. Живели!
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Вот тебя проблем! | 02.07.2013 09:49
 |  |  |  | navy написа: Пич, прекали с обидите. Аз бях дотук. Не мога да те банна, защото си няккъв админ, ебал съм ти майката и све. Аз спирам да пиша тук. Сори пичове от Underground, знаеме се от повече от 10 години. Дяволе, остани си със здраве, аз няма да съм навлек. Бъди жив и здрав, аз комуникирам само с хора. Ако ме разбираш. Успех с бизнеса с форума. И давай с цинизмите, аз съм от Кнежа, северозападна България, ако знаеш какви псувни знам, изчети си всичко, и го умножи по 1000, пак ще е малко. Живи и здрави, аз до почти 43 додрапах. Живели! |  |  |  |  |
Ааа пичове вие кво направихте бе?! Никакво напускане на ПМЛ, никви 5 лева. Като не се кефите взаимно просто игнор и тва е. Защо трябва да се стига до крайности. Да, знам,че аз може би не съм най-подходящия човек да призовава за умереност, но...все пак!
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
Ледо
|

Re: Вот тебя проблем! | 02.07.2013 09:54
 |  |  |  | Крал Блуфен написа:  |  |  |  | navy написа: Пич, прекали с обидите. Аз бях дотук. Не мога да те банна, защото си няккъв админ, ебал съм ти майката и све. Аз спирам да пиша тук. Сори пичове от Underground, знаеме се от повече от 10 години. Дяволе, остани си със здраве, аз няма да съм навлек. Бъди жив и здрав, аз комуникирам само с хора. Ако ме разбираш. Успех с бизнеса с форума. И давай с цинизмите, аз съм от Кнежа, северозападна България, ако знаеш какви псувни знам, изчети си всичко, и го умножи по 1000, пак ще е малко. Живи и здрави, аз до почти 43 додрапах. Живели! |  |  |  |  |
Ааа пичове вие кво направихте бе?! Никакво напускане на ПМЛ, никви 5 лева. Като не се кефите взаимно просто игнор и тва е. Защо трябва да се стига до крайности. Да, знам,че аз може би не съм най-подходящия човек да призовава за умереност, но...все пак! |  |  |  |  |
Баце, сигурен съм, че ти като влезеш в УС ще настъпи мир, ред и разбирателство Нейви, УС на отбора не ти приема оставката и ти гласува доверие за план 2015 Дяволе ти вместо да се правиш на невинен виж, че всяко второ мнение по темата ти е да обиждаш Левски Хайде малко по сериозно всички. Тука сме от 100 години и си знаем и номерата и псувните. 
_________________ Hasta La Victoria Siempre
Последна промяна Ледо на 02.07.2013 09:59, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: Вот тебя проблем! | 02.07.2013 10:18
Еми за мене няма връзка участието на някой в ПМЛ с това дали харесва даден потребител. Естествено, ако този потребител не е емигрант в Африка, само в този случай е оправдано. За всички е ясно,че ние Левскарите говорим с факти, аргументирано и можеме да приложиме снимков и видео материал в подкрепа на твърденията ни докато някои фенове на цска или други отбори говорят в стил "приказки от селски вечеринки пред блока" и каквото и да им напишеш не не могат да го приемат. НО, дали ше комуникираш с някой или не е въпрос на личен избор. ПМЛ си е ПМЛ, а общите дискусии за футбол са друго. Що се отнася до моето евентуално участие в УС на ПМЛ искам да кажа,че аз не се натискам и кандидатурата ми беше направена по настояване на МОРЕ от мои симпатизанти. Както би казал г-н Сидеров - честни патриоти и родолюбци милеещи за благото на играта! 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Вот тебя проблем! | 02.07.2013 12:14
 |  |  |  | navy написа: Пич, прекали с обидите. Аз бях дотук. Не мога да те банна, защото си няккъв админ, ебал съм ти майката и све. Аз спирам да пиша тук. Сори пичове от Underground, знаеме се от повече от 10 години. Дяволе, остани си със здраве, аз няма да съм навлек. Бъди жив и здрав, аз комуникирам само с хора. Ако ме разбираш. Успех с бизнеса с форума. И давай с цинизмите, аз съм от Кнежа, северозападна България, ако знаеш какви псувни знам, изчети си всичко, и го умножи по 1000, пак ще е малко. Живи и здрави, аз до почти 43 додрапах. Живели! |  |  |  |  |
Нейви, няколко неща първо, жив и здрав да си още 43 да додрапаш, второ като те чете човек понякога ще си помисли, че си на 13/14, но нищо де човек е на толко на колкото се чувства, нали така :) Последното нещо което съм целял е да напуснеш форума, ако не е прекалено късно ти се извинявам и някакъв компромис, аз ще спра да пиша в българския форум или поне ще си дам пауза, защото съм кибритлия, а и от малък съм тръгнал с агитката по мачове и съм откърмен с омрза към Левски, какво да правиш. А и когато пропиша ще гледам да се контролирам, защото ако всеки почне с хейта няма да има никъв форум. Така че сори пич, недей така сега, не ни отива на годините и на двамата. 
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Вот тебя проблем! | 02.07.2013 15:10
Аз лично съм на мнение, че БГ футбол форум не трябва да има, защото нищо градивно не произлиза от него, напротив абсолютно минно поле си с потенциал да взриви ПМЛ и да преебе играта. Обаче рева беше голям като го махнахме и си го искахте. Еми ето ви го. Цесекари не са баннати. Баннат е само Мр. Н за ТРОЛЕНЕ. Всичко това беше решено от УС, както и беше решено да се въведе пост "шериф/пъдар" и като такъв се очерта да го изпълнява Сандро, който обаче май все още не е встъпил в длъжност. Когато това стане той решава какво да прави и никой няма право да му се сърди, защото това е решението на форума. До тогава или потискайте животинските си страсти или се псувайте, ние няма да се намесим, освен ако ситуацията не ескалира в спамене, тролене и подобни простотии.
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Вот тебя проблем! | 02.07.2013 17:01
Абе пичове, разбирам някой от вас да беше инфантил като Морона или дилмара, ама не сте. Така, че изпушете лулата на мира.
|