Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:45

Отговори на тема  [ 633 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 32  Следваща
Уимбълдън' 2013 - дискусия 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   04.07.2013 19:33

Henman написа:
Banditoo написа:
Дяволе, защо на този Уимбли си толкова дебнав и заядлив, с извинение? Първо беше простотиитети с Фед, а сега и с Лизики. :-?

О, Бандитче, юнак, какво стана с Ага? :-)

Супер, че падна! :laugh: Иначе както виждаш бях много близко, просто Лизики играе турнира на живота си, все пак Ага беше близко. Ага е един лешояд. Кралица е на трите сета. Както и да е, вече казах Марион Уилямс ще вземе титлата!

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   04.07.2013 19:40

Добре че Лисички удържа, но за мен трябваше да бие по-лесно, ами върна Ага в мача излишно, което може да и коства доста на финала, а Бартоли е свежарка и със сигурност ще търчи повече от полякинята днес, която видимо бе изтощена от трите предни трисетови мача, но на инат и воля почти щеше да обърне и този, но няма как за да вземе шлем трябва по-силен сервис и ретур, неща което така и не успя да подобри, тъй че трябва да се задоволява с полуфинали и четвъртфинали, което не е малко, все пак заслужава поздравления за хитрата и интелигентна игра. Финала обещава да е много зрелищен и непредвидим, давам малко предимство на Бартоли, но ще стискам палци на Лисицата, дано тая драма в която се вкара да не я изцедила и да стане лесен мач за французойката, като днешния и мач срещу Флипкенс :-D

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   04.07.2013 19:40

Banditoo написа:
Хедманер женската тенис асоцияция е предложила жените да играят 5 сета, ама турнирите са отказали. Първо се информирайте, а после говорете.

о не, това дори не мога да си го представя :help: ще си прережа вените на някой мач със сигурност :uuu:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   04.07.2013 19:43

A.Agassi написа:
Banditoo написа:
Хедманер женската тенис асоцияция е предложила жените да играят 5 сета, ама турнирите са отказали. Първо се информирайте, а после говорете.

о не, това дори не мога да си го представя :help: ще си прережа вените на някой мач със сигурност :uuu:

И мен не ми е забавно да гледам Карлович - Изнър да играят 5 сета и не го правя. Това, че тенисистите са зле психически и не могат да затварят мачове от 2-0, не прави мъжкия тенис по-добър, а по-смешен.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   04.07.2013 19:44

Някой то вас има ли туитър?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   04.07.2013 20:20

Henman написа:
Аз знам защо е така, но не виждам това какво оправдание може да е? То е ясно, че във всеки спорт, с всички условности, природните дадености са това, което прави разликата. Като не могат да играят и 2 % от това, което играят мъжете, значи няма да взимат колкото тях, просто е, а че не зависи от тях - еми, сори, такъв е животът. Най-добрите в женския футбол да не би да взимат колкото Меси и Роналдо?

баце, то парите нямат никаква връзка с кой как можел да играе и колко можел да издържи, всичко е бизнес и маркет, щом им ги дават тия пари значи ги изкарват яко от спонсори, а спонсорите от телевизии, реклами и гледаемост.
А на бас, че една Уилямс и една Мара са 5 пъти в повече комършъл от един Дел Потро - щото и него даде в примера де :-)

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   04.07.2013 21:32

Balleta написа:
Henman написа:
Аз знам защо е така, но не виждам това какво оправдание може да е? То е ясно, че във всеки спорт, с всички условности, природните дадености са това, което прави разликата. Като не могат да играят и 2 % от това, което играят мъжете, значи няма да взимат колкото тях, просто е, а че не зависи от тях - еми, сори, такъв е животът. Най-добрите в женския футбол да не би да взимат колкото Меси и Роналдо?

баце, то парите нямат никаква връзка с кой как можел да играе и колко можел да издържи, всичко е бизнес и маркет, щом им ги дават тия пари значи ги изкарват яко от спонсори, а спонсорите от телевизии, реклами и гледаемост.
А на бас, че една Уилямс и една Мара са 5 пъти в повече комършъл от един Дел Потро - щото и него даде в примера де :-)

Уилямс и Шарапова ги съпоставяй по рейтинг с Надал и Федерер, а Дел Потро с Кербер и Радванска примерно. Освен това говорим генерално погледнато. Виж как се правеше програмата на Ролан Гарос тази година въпреки дъждовете - винаги жените първи, за да не ги пренебрегнат зрителите за сметка на мъжките мачове. Това не би станало, ако интересът е еднакъв. Иначе не е тайна, че политиката на УТА като цяло е по-адекватна от тази на АТП и може би затова се получава така. Самият факт, че АТП толкова години не можеха да се споразумеят с адекватен спонсор след оттеглянето на Мерцедес, е показателен.

Иначе, Бандитче, никой не е говорил жените да играят 3 от 5 сета, опазил Бог, иначе и аз бих си прерязал вените! Само ми кажи според теб честно ли е Флипкенс да вземе колкото Дел Потро и Джокович? Всяка една от тия, които днес играха на полуфинала, би яла здрав пердах от тенисисти извън топ 1000! Шевата може да ти разкаже за негови познати, които са правили смешна Пиронкова. :-)

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   04.07.2013 22:04

Henman написа:
....

С цялото ми уважение, този спор е безмислен. Като цяло турнирите от шлема дават по-малко от 10% от приходите си като награден фонд, което е подигравка с всички тенесисти, но.... А иначе кой колко пари взима е един мнооого тъп спор. Какво занчение има? Да не ги взимаме аз и ти? Всеки взима, колкото му дават. Казано честно ми е писнало и много се дразня, като вземта да показват кой колко спечелил и да коментират - дай да гледаме спорта, а не парите. Докато все още можем, щото ей на, футболът вече е почти негледаем, примерно.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   04.07.2013 22:05

Balleta написа:

Женският тенис е пародия, особено сега с това отвратително виене. А освен Уилямс и Шарапова има ли друга "комършъл"?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   04.07.2013 22:15

Stuart написа:
Balleta написа:

Женският тенис е пародия, особено сега с това отвратително виене. А освен Уилямс и Шарапова има ли друга "комършъл"?

може би не, защото примерно дори една Азаренка е непозната за масата хора в Щатите, знаят я предимно хората гледащи тенис. Честно казано не знам коя друга, може би Иванович заради визията си. Ама то и при мъжете след 4-ката няма къмършъл :-) Може би Дел По е по популярен щото е латинос, ама не е сигурно :-D
Но тук идеята не беше дали женския тенис е пародия, напротив точно обратното, че принципно няма никаква връзка колко добър е женския тенис с това колко им плащат, всичко е бизнес и добър мениджмънт и маркетинг. То като се замисля къде другаде жените взимат колкото мъжете ??? Може би само в леката атлетика по тия турнири със златните блокчета :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   04.07.2013 22:23

Banditoo написа:
Дяволе, защо на този Уимбли си толкова дебнав и заядлив, с извинение? Първо беше простотиитети с Фед, а сега и с Лизики. :-?

Моля? :blink:
Нещо си сбъркал адреса, провери кой какво е писал... :wave:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   04.07.2013 22:24

A.Agassi написа:
значи его и самочувствие имаме всички, но само ти някак по детски мине-не мине и го втупаш на някой в лицето. най-забавно ми е как говориш за себе си в трето лице, като кралете едно време :-) твоя си работа де, само недей да прекаляваш, че и на мен бързо ми се пали фитила. както и да е- да не правим от мухата слон, на години сме вече. ае

Е, като ти се запали фитила ще го угасиш, какво толкова :-D
Шоу да става

:devil:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   04.07.2013 22:32

juve написа:
Добре че Лисички удържа, но за мен трябваше да бие по-лесно, ами върна Ага в мача излишно, което може да и коства доста на финала, а Бартоли е свежарка и със сигурност ще търчи повече от полякинята днес, която видимо бе изтощена от трите предни трисетови мача, но на инат и воля почти щеше да обърне и този, но няма как за да вземе шлем трябва по-силен сервис и ретур, неща което така и не успя да подобри, тъй че трябва да се задоволява с полуфинали и четвъртфинали, което не е малко, все пак заслужава поздравления за хитрата и интелигентна игра. Финала обещава да е много зрелищен и непредвидим, давам малко предимство на Бартоли, но ще стискам палци на Лисицата, дано тая драма в която се вкара да не я изцедила и да стане лесен мач за французойката, като днешния и мач срещу Флипкенс :-D

Ти, като фен на женския тенис и на Радванска също как мислиш, ще успее ли някога Ага да спечели ГШ титла? Това и беше златния шанс, поне на този етап от кариерата и... Но ако погледнеш към бъдещето?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Радванска бясна   |   04.07.2013 23:38

на себе си

-The match may have been good, but I'd rather play it bad and win it. In the end I made a couple of silly errors and didn't take a few chances. The match with Li was much better, no doubt.

-Why was I cold during the handshake and leave the court so quickly? Well was I supposed to stay there and dance? I had no desire for a chit chat with Sabine, I was mad that I lost.

-The 3:0 lead wasn't huge, only 1 break. She was serving very well, I think at 5:6 she had a 2nd serve with 161km/h.

-What I'll remember from the tournament? A lot of tennis, a lot of matches, plenty 3 setters. I don't think though that I was running 100% in that match, but my body did feel the previous matches I've had. Had we played that match 2 days later the match could have been different. I wasn't as fresh as during the first week. It's an overload issue. Such 3 matches on grass are a huge amount of tennis, similar to 6 matches on other surface. Sometimes I wanted to run, but my legs didn't work.

- Bartoli in the final? Well clearly I missed the best opportunity to win a slam, because last year it was Serena in the final. Cannot compare it to other QFs I lost earlier. However I don't like to do "What if" etc. If I were to lose I'd rather lose to Lisicki in semis than to Bartoli in final, having our H2H in mind. If I lost to Bartoli in the final I'd probably break all my racquets. Obviously when Serena lost each of us girls knew they had a huge chance to win, but still you had to win those matches. I am sure that I am much more disappointed than I usually am.

-I don't think I'll stay to watch Janowicz's match tomorrow, I'll go home and watch in TV.

-When is the next GS QF's without Serena, Azarenka and Sharapova? I don't know, probably 100 years later...

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   04.07.2013 23:51

Diavolo написа:
juve написа:

Ти, като фен на женския тенис и на Радванска също как мислиш, ще успее ли някога Ага да спечели ГШ титла? Това и беше златния шанс, поне на този етап от кариерата и... Но ако погледнеш към бъдещето?

Шансовете и са малки според мен, мисля че може да има още един шанс за финал, но там няма да я чака Бартоли или Лисички, ами Серина или Азаренка, с която са наборки, но знаем техния хед и просто невъзможно да я бие, но ще видим, женския тенис поднася какви ли не изненади, доволен съм че се разби статуквото на топ 3 на тоя Уимбълдън и видяхме много изнедади и разнообразие, на ЮСО надали ще е така, дано финала в събота е оспорван и да завърши със стил тоя шантав турнир

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   04.07.2013 23:52

Много добре си го е казала Радванска, евала и че е пряма.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   05.07.2013 16:09

еххх, ДелПо, Делпо. от 30-0 го пробиха в 12-тия гейм на първия сет. не играе лошо, но трябва да вдигне процента първи сервис- сега е около 50, твърде недостатъчно, за да се чувства комфортно на свой сервис. на ретур не можа почти нищо да направи- Ноле сервира много добре цял турнир, иначе направи някои нехарактерни грешки от бекхенд, но когато трябваше да е на ниво не трепна. сега е много важно да няма ранен пробив за Джокера, иначе мачът може да свърши много бързо. :no:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   05.07.2013 16:54

браво на гаучото- направи каквото трябваше- над 70 % първи сервис, показа железни нерви при 2-3 за Ноле и 15-40, общо спаси 5 брекпойнта в сета, а при 3-3, изигра невероятен гейм, за да пробие на 0. при 5-4 направи още един супер гейм,за да "отсервира" сета. ако задържи такъв сервис, ще гледаме още интересен тенис. ако му падне нивото- Ноле ще се възползва. да видим...

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   05.07.2013 18:06

Няма да спечели втора титла от Шлема Дел По, докато не се научи да играе сносно на мрежата. Ужасяващи грешки при 3-3 15-40 и особено при 3-2 в тайбрека и световният номер 1 пак е напред, този път може би решително..

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   05.07.2013 18:06

прекрасен трети сет между двама големи шампиони. след като в средата на сета, ДелПо имаше игрово предимство и достигна до няколко възможности за пробив, но не успя да ги реализира, то в самият край, при 4-5 имаше 0-30 за Ноле, при което ДелПо направи няколко зашеметяващи изпълнения и успя да обърне. след това при 5-6, Ноле направи няколко супер ретура и достигна до 3 сетбола, Дел Потро обаче не се стресна и с хубав сервис, надлъгване на мрежата и бомбен уинър от форхенд по правата ги спаси. след това затвори и гейма и форсира тайбрек. Ноле сякаш не можеше да повярва, толкова близо до сета, а същевременно толкова далеч. изглеждаше, че аржентинецът има психологическото предимство. първите 5 точки в тайбрека бяха със сервиса, при което Хуан-Мартин направи голяма глупост на мрежата- не успя да завърши нарисуван смач, а после при паднал на тревата Ноле нацели мрежата. този пропуск смаза пампаса и той не взе нито една точка повече след 2 грешки и 2 супер изпълнения на Джокович. трябва да се отбележи,че по-рано в кариерата си Джокович имаше проблеми при достигане на дълъг решаващ гейм и нерядко губеше витални тайбреци, но напоследък с повишаване на качеството на сервиса си и с желязна психика успява да надделее в тези така важни моменти. за мен този тайбрек реши изхода на мача, но да видим... ДелПо сервира пръв за първи път в мача, а Ноле взе таймаут, заради онова падане и отиде до съблекалнята.

Последна промяна A.Agassi на 05.07.2013 18:08, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 633 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 32  Следваща