| Автор |
Съобщение |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Излагацията на Герена | 04.07.2013 22:52
Ако Левски отпадне от Иртиш, ще счупи за пореден път глупомера, ще заличи изявите на цирк ЦСКА, а Митов ще трябва да бъде изгонен с шутове от Герена.
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Излагацията на Герена | 04.07.2013 23:47
а искате ЦСКА в окръжните групи без да се замисляте, че това ще убие окончателно клубния ни футбол Без ЦСКА в А група (дори и слаб отбор без претенции за тройката) интересът ще падне поне с 60/70% от и без това ниския такъв. А парите които се дават ще са още по-малко. Да не говорим за телевизиите, те пък ще са най-ударени от една такава ситуация, а от там и нагоре по веригата всички ще са засегнати, от клубове и съдии до БФС. Браво на Ботев! Страхотен гол 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Излагацията на Герена | 05.07.2013 00:35
Добър турнирен резултат. На реванша ше биеме поне с 2 гола. Вазелинов, Силва и Пинто трябва да бъдат пратени в максимум Марек Дупница.
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: Излагацията на Герена | 05.07.2013 09:24
Честно казано очаквах да бъде мъка на Герена, с оглед последните 4 години как играем, както и контролите преди сезона. За мен победа с 2 гола щеше да е горе долу тавана.
По-добре дори, че не бихме, за да могат да се мобилизират следващия мач. Надявам се да повторим мачовете с Публикум. Слаб първи мач и накрая изстрелване нагоре.
Съгласен съм с Блуфи, че Везалов и Пинто бяха дупки. Силва беше колеблив, но и Карвальо нищо не направи като хората. За мен другата издънка беше Гаджев, който до смяната си нищо не направи съществено.
Но Везалов и Пинто за мен са си за раздяла колкото се може по-скоро.
Но пак да повторя, очаквам победа в Казахстан, най-лошия случай равен с голове.
Иначе по повод шутовете за Митов. Нека да не забравяме, че той още няма загуба в официален мач за Левски. Ще е безумие да не му се даде малко карт-бланж. Ако се издъним срещу тея, според мен мачовете с Ботев и Локо Пд ще са разковничето ще го бъде ли или не.
_________________В град като София, никой не е невинен!
|
|   |
|
 |
|
Ледо
|

Re: Излагацията на Герена | 05.07.2013 09:54
 |  |  |  | falkenbach написа: Честно казано очаквах да бъде мъка на Герена, с оглед последните 4 години как играем, както и контролите преди сезона. За мен победа с 2 гола щеше да е горе долу тавана.
По-добре дори, че не бихме, за да могат да се мобилизират следващия мач. Надявам се да повторим мачовете с Публикум. Слаб първи мач и накрая изстрелване нагоре.
Съгласен съм с Блуфи, че Везалов и Пинто бяха дупки. Силва беше колеблив, но и Карвальо нищо не направи като хората. За мен другата издънка беше Гаджев, който до смяната си нищо не направи съществено.
Но Везалов и Пинто за мен са си за раздяла колкото се може по-скоро.
Но пак да повторя, очаквам победа в Казахстан, най-лошия случай равен с голове.
Иначе по повод шутовете за Митов. Нека да не забравяме, че той още няма загуба в официален мач за Левски. Ще е безумие да не му се даде малко карт-бланж. Ако се издъним срещу тея, според мен мачовете с Ботев и Локо Пд ще са разковничето ще го бъде ли или не. |  |  |  |  |
Трагедия сме на този етап. По-слаб отбор едва ли е гостувал на Герена последните сигурно 5 години. 90 минути бетон отзад и контри, които прадоксално доведоха до по-чисти положения за тях отколкото ние имахме Истина е, че Пинто и Везалов са за гонене, но да не забравяме, че две грешки на Пелето при изнасянето можеда на ни струват гол във вратата. За съжаление алтернативата на Пинто, Старокин е много по-зле. В центъра на защитата по-добре Димов да играе. В нападение пък Силва не в Марек ами и Сливнишки герой му е мноиго на тоя дървар. Не мога да разбера защо разкарваме Арш под наем из цяла Азия, а държим португалското недоразумение ? Лопез се включи добре и направи 2 много остри удара към вратата. За 10 минути толкова. В Казакстан дано играе по-дълго. Брю ми се струва мъгла, но ще го видим по-натам. Относно Митов, на мен ми е спорен като треньор. Симпатичен ми е, може да надъхва, ама не виждам голям потенциал в него. Дано с помощта на Наско тръгнат нещата.
_________________ Hasta La Victoria Siempre
|
|   |
|
 |
|
El Capitan
|

Re: Излагацията на Герена | 05.07.2013 10:44
Мача срещу нас го отпишете още отсега... 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Излагацията на Герена | 05.07.2013 11:07
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
El Capitan
|

Re: Излагацията на Герена | 05.07.2013 11:47
Нищо чудно...ако наште се запият некъде по кръчмите и забрават да се явят за мача-като едното нищо... Абе Блу, тва момче Вутов що не го пускате титуляр? Па той ви е по-добър от сички измислени чужденци у отбора...
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: Излагацията на Герена | 05.07.2013 11:55
Еми и ние тва се чудиме. Малкия трябва да играе по-често защото има хляб в него, но е ми се види дост акрехък и чуплив. Тоест ако почне да играе редовно може бързо да даде фира - требва постепенно да се налага според мене. Иначе за мача ви с нас аз съм доволен,че Вуйчо ви Ваньо го нема на линия щото той ви е най-качествения играч. Домо тепърва ше влиза у форма, а мангала Анисе го знаеме всички къв нефелник е. Между другото четох,че контузията на Ванката е сериозна, а на тия години знаеме до кво води тва - до пенсия. Жалко защото можеше да е полезен и на националния отбор.
Последна промяна Крал Блуфен на 05.07.2013 11:58, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: Излагацията на Герена | 05.07.2013 12:06
Абе Пинто по принцип не е чак толкова зле, ама вчера беше уникален. Сигурно сбърка 94 паса, а всяка атака минаваше през него. Не разбирам какво трябваше да се случи, за да го смени със Старокин - не че оня е стока, ама по-слаб от това нямаше как да е. Везалов за съжаление явно приключи. Толкова вече се притеснява да не сбърка пак, че обикновено бърка, жалко щото имаше качества, ама... За Силва обаче изобщо не мога да се съглася с теб. Марек си имат нападател като Дайо Джайеоба - къде точно ще се впише там тоя дърводелец Силва? Според мен той става само за селски отбори тип Ботев Криводол, Лясковец и ЦСКА!
|
|   |
|
 |
|
goro_levskara
(Underground)
|

Re: Излагацията на Герена | 05.07.2013 12:12
Най-вероятно ще ги отстраним, тъй като в домакинския си мач те няма да бъдат затворени, а ще търсят голове. Това ще ни даде шанс, който би трябвало да използваме. Лошото обаче е друго. Няма никаква промяна, нищо ново, с което да изненадаме отбори точно от такъв тип. Един нападател иоще пет човека, които се въртят безидейно. Този начин го разбрахме вече. И по дяволите, но колко години трябва да минат за да стане ясно, че Левски трябва да играе с двама чисти играча отпред? Колко? Та на нас ни трябват голове срещу такива отбори, а не тактическо надлъгване.
|
|   |
|
 |
|
El Capitan
|

Re: Излагацията на Герена | 05.07.2013 12:25
Ндам...операция и сега поне три месеца аут...деба късмета насран... Аз все пак вярвам че ще се върне, дори да не играе таран,а зад Домо (примерно) ше е супер полезен за отбора, Вуйчо играе с главата повече отколкото с краката, бързина му не требе...
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: Излагацията на Герена | 05.07.2013 12:53
Видехте ли го мойто момче дето спря Кайена отсреща на Касите? Каза ми,че имал да ме гони, а той е ебаси манекена!!!!
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Излагацията на Герена | 05.07.2013 17:06
Това е голяма изненада за мен.  Очаквах Левски да бие с 3-4 гола. Сега на реванша Левски би трябвало да няма проблеми, освен ако Вазелинов не реши да решава всичко 
|
|   |
|
 |
|
Keanu
(Real Green)
|

Re: Излагацията на Герена | 06.07.2013 17:14
Там мача е 2:0 Баси, половината цесекари сме станали левскари и с интерес следим техните мачове особено в Европа ЦСКА и да изчезне пак ще си се веселим - важното е Левски да съществува и да ни забавлява А Борат е велик и нема как да не легне на своите събратя 
|
|   |
|
 |
|
BATE
|

Re: Излагацията на Герена | 10.07.2013 15:16
Не знам на тия Подуене какво им трябва още за да прескочат бариерата си от Евроидиоти? В момента в България няма нито един класен отбор.ЦСКА слаб,Литекс слаб,Локо Пд слаб,Черноморец слаб ... и пак са втори. В европа им се падат разни анонимници,пак нищо.
Не знам дали осъзнават че когато ЦСКА е слаб,автоматично и те са слабаци ... при силен ЦСКА и говедата играят силно,факт!
Утре ще отстранят тия аматьори от Иртиш но не там е въпроса. Чудя се колко заслепен от медийния комфорт трябва да си за да осъзнаеш че те правят на маймуна :)
Говорят ми за разни посерковци,силви,пинтовци и т.н. а не виждат че тия са на едно ниво с майкъли,делевци и т.н. ... разликата просто е там че вторите нямат никакво спокойствие.
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Излагацията на Герена | 11.07.2013 16:59
Резилът ще стане факт след около 45 минути. Време е Изпълкмът на БФС да забрани на Левски участие в евротурнирите за поне пет години, а туристите в Павлодар да сменят професията.
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Излагацията на Герена | 11.07.2013 17:57
Не ми се вярваше, но стана. Иртиш не ги бях чувал преди онзи ден. Левски ще чества 100 годишнина, а не може 180 минути да вкара гол на Иртиш? Абе не ми се вярва, че стигнахме това световно дъно на океана. Доволен съм, че ЦСКА не играе в турнирите 
Последна промяна tonzos_justice на 11.07.2013 17:58, променена общо 2 пъти
|
|   |
|
 |
|
Keanu
(Real Green)
|

Re: Излагацията на Герена | 11.07.2013 18:29
Беше ясно като бял ден. Съжалавам единствено, за това, че въпреки, че не залагам от години да го бях играл този мач...
|
|   |
|
 |
|
stevemurray
(Air Force)
Регистриран на: 21.09.2012 13:13 Мнения: 1223 Местоположение: София
|

Re: Излагацията на Герена | 12.07.2013 11:06
|