Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:57

Отговори на тема  [ 633 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32
Уимбълдън' 2013 - дискусия 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   09.07.2013 12:19

Banditoo написа:
Бердих ми отговори в туитър! :ura:

Е, кажи какво сте си разменили? :)

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   09.07.2013 13:26

Джокович загуби с 3-0 от Бердих през 2010, срещу Хаас беше 3-1 през 2009.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   09.07.2013 17:57

Да, точно така с онзи култовия тайбрек :)
Бердих разби и Фед с 3-1, но на финала Рафа го насмете.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   10.07.2013 23:22

Нема Значка написа:
...

Не се спичай, брато, парите отдавна убиха истинския спорт и няма какво да направиш по въпроса, освен да им теглиш една майна на циркаджийски сценарии и да си вложиш енергията в по-полезни и смислени неща :)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   11.07.2013 17:30

Bjoern Bo написа:
Нема Значка написа:
...

Не се спичай, брато, парите отдавна убиха истинския спорт и няма какво да направиш по въпроса, освен да им теглиш една майна на циркаджийски сценарии и да си вложиш енергията в по-полезни и смислени неща :)

Така е. Поне ти ме разбираш. В един отбор сме :-)
В интерес на истината вече и тениса (а футбола отдавна) е бизнес.
Почнаха да зарибяват хората с клишета като "мечтания финал между двамата най-добри в схемата" още преди да започне турнира и всички организатори дават тонове пари за зрелището, което е нещото заради което се пълнят стадионите.
Не знам кой каза тук във форума, че процента който дават за тенисистите бил съвсем малък от цялата сума която печелят, поне на ГШ. Другите пари са за организаторите, но не всички. Има и част от тях в куфарчета... :yes: Все пак, трябва да направят и пропаганда за догодина. They call it "bussiness".

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   11.07.2013 17:44

Diavolo написа:
А великата композиция на Ханс Цимер от ''Генезис'' (''Time'') беше върхът на сладоледа просто.
Направиха от този като цяло разочароващ мач истински холивудски шедьовър. -------- :laugh:

Толкова много знаменитости и разнообразие от официални лица досега не бях виждал на финал на Уимбълдън, но нормално в този ден явно всички са очаквали да бъде сътворена история. ---------- ;-) $$$

От предаването по Би Би Си успях да зърна следните ВИП персони сред публиката:

Кийт Ричардс :moufan:
Кристин Скот Томас
Елизабет Шу
Брадли Купър
Джерард Бътлър
сър Крис Фой
сър Стивън Редгрейв
Уейн Руни
Виктория Бекъм
Дейвид Камерън
Жак Рок
Род Лейвър
Грег Руседски
Маноло Сантана
Джон Лойд
Роджър Тейлър

Брато, не ми се коментира повече тоя мач. Думите "сценарий" и "постановка" са синоними с изреченията, които си споменал по-отгоре...
Гледал си финала, гледал си и други мачове на Джокович. Да не вземе нито един сет на каквато и да е настилка на Мъри.... С това 3-0 го направиха герой.
Няма да ме учуди ако следващия АГЕНТ 007 е не друг, ами Анди Мъри!!! :rofl:

Тия спектакли, тия композиции... тия ефекти, тия пропаганди, тия подготовки, всичко трябва да бъде пеРФектно. Ама НАДАЛи ще заблудят всички. (Тук с главни букви визирам синоними на 1-ва и 2-ра заплаха, които бяха директно десквалифицирани за да може всичко да върви по план)

Ох боже, какви ги дрънкам??? Как може да си вярвам???
:rofl: :rofl: :rofl:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   11.07.2013 17:59

Нема Значка написа:
Diavolo написа:
А великата композиция на Ханс Цимер от ''Генезис'' (''Time'') беше върхът на сладоледа просто.
Направиха от този като цяло разочароващ мач истински холивудски шедьовър. -------- :laugh:

Толкова много знаменитости и разнообразие от официални лица досега не бях виждал на финал на Уимбълдън, но нормално в този ден явно всички са очаквали да бъде сътворена история. ---------- ;-) $$$

От предаването по Би Би Си успях да зърна следните ВИП персони сред публиката:

Кийт Ричардс :moufan:
Кристин Скот Томас
Елизабет Шу
Брадли Купър
Джерард Бътлър
сър Крис Фой
сър Стивън Редгрейв
Уейн Руни
Виктория Бекъм
Дейвид Камерън
Жак Рок
Род Лейвър
Грег Руседски
Маноло Сантана
Джон Лойд
Роджър Тейлър

Брато, не ми се коментира повече тоя мач. Думите "сценарий" и "постановка" са синоними с изреченията, които си споменал по-отгоре...
Гледал си финала, гледал си и други мачове на Джокович. Да не вземе нито един сет на каквато и да е настилка на Мъри.... С това 3-0 го направиха герой.
Няма да ме учуди ако следващия АГЕНТ 007 е не друг, ами Анди Мъри!!! :rofl:

Тия спектакли, тия композиции... тия ефекти, тия пропаганди, тия подготовки, всичко трябва да бъде пеРФектно. Ама НАДАЛи ще заблудят всички. (Тук с главни букви визирам синоними на 1-ва и 2-ра заплаха, които бяха директно десквалифицирани за да може всичко да върви по план)

Ох боже, какви ги дрънкам??? Как може да си вярвам???
:rofl: :rofl: :rofl:

Абсолютно! Британската чалга-мутренщина. Да ти се додрайфа копеле, не е далече денят, в който ще съм яко против Мъри. Така намразих Бекъм навремето, въпреки, че много го харесвах в началото, 1995-та-6-та някъде. После се почна холувудщината ...

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   11.07.2013 19:22

Мъри холивудска звезда - абсурд. Нито има визията, нито манталитета да стане такъв тип селебрити.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   12.07.2013 02:44

Е, няма угодбия...
Сега пък някои фенове ще намразят Британия заради един успял британец... :dunno:

Ви се гответе, че в скоро време пред Анди Мъри ще се добави едно кратичко и нищо незнаещо 'сър' ..... :laugh: :yes:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   12.07.2013 11:09

Vendome написа:
Мъри холивудска звезда - абсурд. Нито има визията, нито манталитета да стане такъв тип селебрити.

Друго имах предвид. Ше усетиш френзито.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   12.07.2013 11:13

Diavolo написа:
Е, няма угодбия...
Сега пък някои фенове ще намразят Британия заради един успял британец... :dunno:

Ви се гответе, че в скоро време пред Анди Мъри ще се добави едно кратичко и нищо незнаещо 'сър' ..... :laugh: :yes:

Предполагам не визираш мене, защото there's NO way да намразя Британия. Просто бритиш медията е ужасно дразнеща, конкретно тези, които винаги са в хайлайтс, пуснеш си нета и всичко това на първа страница всеки ден. Иначе няма да коментирам сериозната журналистика като ВВС, ФТ или други. Странно как не се дъни така за ГОАТ в швейцарските медии, при все е най-успешния швейцарски атлет в историята.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   12.07.2013 17:23

Е, ти знаеш ли как е било в шейцарската преса, като никога не си бил там, а и швейцарската преса никой не я бръсне за нищо у нас.
В България са известни британските таблоиди, Гадзетата, Билда, Марка, Ел Мундо Деп. Франс футбол и Екип

:-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън' 2013 - дискусия   |   12.07.2013 21:48

Бил съм там, ама преса наистина не съм чел. Честното местната преса не ми е правила впечатление, само на летището в Цюрих си взех френския Фигаро и некъв Цайтунг.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 633 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32