Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 20:13

Отговори на тема  [ 41 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Може ли да са такива лузъри 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Може ли да са такива лузъри   |   17.07.2013 23:08

Лудогорец ве :ireful: :dunno:

златен шанс за пореден път са на път да проиграят в края на мача

1-0, човек повече, контрол над играта и в края губят с 1-2 :uuu:

миналата година не ми се говори и за двата мача с късните голове на Динамо. А и срещу Левски същаа работа в продължението на мача.

:uuu:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Може ли да са такива лузъри   |   17.07.2013 23:10

АБСОЛЮТНИ галфони!

Уникални лузъри-водиш 0-1, гонят противников играч, онея отзад са абсолютни смешки-когато и да искаха двата бека на Лудо влизаха по крилата колкото си искат, ама нема на кой да подадат, оня Безяк прееба поне 4 положения, деба селяните...

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Може ли да са такива лузъри   |   17.07.2013 23:13

Екстра. Дотук доволно Слован.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Може ли да са такива лузъри   |   17.07.2013 23:14

бесен съм направо :-x
Слован са много слаби, Лудогорец трябва да ги отстранят просто.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Може ли да са такива лузъри   |   17.07.2013 23:24

И две грешки на Владо Стоянов. На финала с Берое пак я оплеска. Нещо много несигурен напоследък...

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Може ли да са такива лузъри   |   17.07.2013 23:45

Добре че и тия са евроидити като Левски, в бета заложих 30 лв за Слован да поведат, вратара им сбърка и кур, после се ядосах и заложих всичките 100 лв на коеф.3 за Слован да изравнят, а те дузпа изпуснаха, с човек по-малко и тъкмо щях да гася телевизора че много ми дойде и ГООООООООЛ от нищото и 310 лв, мале това със залаганията не е шега работата, но пък накрая си струваше, върви тоя месец, реванша ще изчакам тоя път до 85 минута и Лудогорец ако водят слагам 20-30 лв на 10 коеф. за словаците и си перкам тия винаги така ги бият, справка мачовете с Динамо Загреб, нямат манталитет и това си Литекс-2. КЕФ :ura:

Последна промяна juve на 17.07.2013 23:46, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Може ли да са такива лузъри   |   17.07.2013 23:51

bai Momchil написа:
И две грешки на Владо Стоянов. На финала с Берое пак я оплеска. Нещо много несигурен напоследък...

Брато, с риск да изпревара кофти събитията, но ние тея дървари ги качвахме минимум на тройка, бахти тъпаците,всяка,повтарям ВСЯКА атака им беше потенциално голова на Лудо с тея огромни пространства отзад и по фланговете ама не,Петев ше пази резултат,
При същото положение ние разчекнахме Астана, тея ше играят на сигурно селяците прости и закономерно ЗЕМИ тоя кур.

Освен тва те момчетата не знаят че за нарушения в наказателното поле се свири дузпа, те такова чудо у нас не са виждали, новост в правилата им дойде като че ли....

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Може ли да са такива лузъри   |   18.07.2013 00:00

ГООООООООООООООООООООООООООООЛ!!!!!!

На реванша им пожелавам един добър турнирен резултат 0:0... така де, за коефициент... не че ще им трябва предвид скорошното им завръщане в родния миманс, ама все пак! :finger:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Може ли да са такива лузъри   |   18.07.2013 00:19

bai Momchil написа:

Що напоследък? Аз така и не съм виждал доказателства, че е класен вратар тоя. От Молдова отзивите бяха добри, ама там не сме го гледали, у нас с нищо не ме е впечатлил.

Общо взето най-известен е със скандала с откраднатите пари от Черноморец. А най-култовото беше, че наскоро каза в интервю, че тая история била измислена с цел Балъков и Бобич да си правят реклама на негов гръб :helpless: :blink: :outofspace:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Може ли да са такива лузъри   |   18.07.2013 00:26

Недей тъй, Момчи още вярва, че този е по-добър от Малката перука.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Може ли да са такива лузъри   |   18.07.2013 08:32

spurs написа:
bai Momchil написа:

Що напоследък? Аз така и не съм виждал доказателства, че е класен вратар тоя. От Молдова отзивите бяха добри, ама там не сме го гледали, у нас с нищо не ме е впечатлил.

Общо взето най-известен е със скандала с откраднатите пари от Черноморец. А най-култовото беше, че наскоро каза в интервю, че тая история била измислена с цел Балъков и Бобич да си правят реклама на негов гръб :helpless: :blink: :outofspace:

Ти мани, ми тоя го искахме в Ботев, но предпочете да иде в Лудогорец. :innocent:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Може ли да са такива лузъри   |   18.07.2013 08:36

El Capitan написа:
bai Momchil написа:

Брато, с риск да изпревара кофти събитията, но ние тея дървари ги качвахме минимум на тройка, бахти тъпаците,всяка,повтарям ВСЯКА атака им беше потенциално голова на Лудо с тея огромни пространства отзад и по фланговете ама не,Петев ше пази резултат,
При същото положение ние разчекнахме Астана, тея ше играят на сигурно селяците прости и закономерно ЗЕМИ тоя кур.

Освен тва те момчетата не знаят че за нарушения в наказателното поле се свири дузпа, те такова чудо у нас не са виждали, новост в правилата им дойде като че ли....

Аз не смея да съм толкова категоричен. Нека днес да си цапнем Жрински или Зрински или както там се изговаря, пък в следващият кръг, ще се паднем с класен отбор и ще си сверим часовниците.

И мен ме гъделичка факта, че размазахме вторият в Казахстан, а шампиона им би като гост Бате, но да не бързаме с изводите.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Може ли да са такива лузъри   |   18.07.2013 08:37

Vendome написа:

Ами беше по-добър. Сега като се замисля, една смесица между Стоянов и Перуката ще е идеалка. На Владо проблемите му са далечните удари, където Перукан е доста стабилен, докато на буйната растителност му куцат центриранията. :laugh:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Може ли да са такива лузъри   |   18.07.2013 10:07

Първо да кажа,че не съм гледал и една секунда от мача на изкуствено-създадения урод Фк Смехогорец - а.к..а Амфетамините. Слушах по Дарик радио докато играех важни мачове на ФИФА 13 разбирайте докато унижавах социално слаби западняци в сървърите на ЕА Спортс.
Определям случилото се за закономерност. Не може за 60 мача в А група да не са ти свирили 1 дузпа и да си мислиш,че и в ЕКТ ше се прилагат същите критерии. Не може да си играл 3 мача в Европа и 3те да си падал в 93тата минута. После Левски били идеоти. Смех.
Разберете,че нкой друг наш отбор освен ЛЕВСКИ никога нема да играе в тоя турнир нито ше стигне до 1/4 финал в ЛЕ.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Може ли да са такива лузъри   |   18.07.2013 10:58

bai Momchil написа:
Vendome написа:

Ами беше по-добър. Сега като се замисля, една смесица между Стоянов и Перуката ще е идеалка. На Владо проблемите му са далечните удари, където Перукан е доста стабилен, докато на буйната растителност му куцат центриранията. :laugh:

Ахъм и ти го установи, докато единият вардеше за Твенте, а другият за шериф.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Може ли да са такива лузъри   |   18.07.2013 11:50

честно казано, боли ме кура за лудогорец.
и да бият и да паднат ми е все едно, важното е Левски да е пред тех в шампионата след края на сезона!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Може ли да са такива лузъри   |   18.07.2013 20:18

falkenbach написа:
честно казано, боли ме кура за лудогорец.
и да бият и да паднат ми е все едно, важното е Левски да е пред тех в шампионата след края на сезона!

Т.е. Лудогорец трети, а вие втори, както ви е традиция? ;-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Може ли да са такива лузъри   |   18.07.2013 21:22

Берое направо го разнищват евреите, добре, че е Ботев! :devil:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Може ли да са такива лузъри   |   18.07.2013 22:17

Ботев тия ше ги мине с 300 зора ама са до тука. Първия отбор, който сме го чували и преди жребия ги бие с разлика.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Може ли да са такива лузъри   |   18.07.2013 22:27

Крал Блуфен написа:
Ботев тия ше ги мине с 300 зора ама са до тука. Първия отбор, който сме го чували и преди жребия ги бие с разлика.

Да, факт - и Ботев са трагедия в защита реално и то във фазата, в която халфовете трябва да уплътняват около наказателното поле - нашите футбалери просто ги мързи да тичат в отбрана, тва е. За Берое нищо чак толкова изненадващо, Апоел си бяха фаворит, но резултатът е малко в повече.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 41 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща