Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:58

Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Федерер и новата ракета 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Федерер и новата ракета   |   20.07.2013 19:52

Трудна любов нещо...

Някой гледал ли е днес резила срещу Делбонис?
Един от младите клей специалисти и сочени за таланти, но засега без нищо съществено, макар на мен да ми харесва като игра, но той е опасен само на клей.

Тюх как изтървах мача.
Гледах го обаче Федко срещу Фл. Майер и Дани Брандс, много слаба игра като цяло.

По-голямата глава дава повече сила, ама тази сила нещо не я видях, а черчеветата пак си ги имаше...

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Федерер и новата ракета   |   20.07.2013 20:07

Гледах мача, намери си го по нета и го свали особено 2 сет беше супер качествен, нямаше грешки, само уинъри, особено Дел Бонис бе уникален, запази самообладание във всички моменти, когато Роджи го притискаше и правеше уникални точки. Бекхенда му е много добър, форхенда и сервис също, като Белучи, но по-остър и като че ли по-силен психически, дано не е моментно избухване само, успех утре на финала. Иначе Роджи 1 сет бе доста вдървен и много грешки правеше, но 2 сет игра най-хубаво според мен отначалото на турнира, но просто Дел Бонис бе яхнал вълната и не му позволи да вкара мача в трети сет, където не се знаеше, но е видно че с новата ракета бекхенда му е станал по-добър за сметка на форхенда, което е малко като смяна кон за кокошка и може за твърдите кортове да се върне към старата. Видно е обаче че има лек физически проблем Федерер и по-добре да пропусне Гщаад и да не се мъчи излишно, че после на харда като се включат топ играчите с тая форма не го виждам, може би най-слабия сезон в кариерата на Федерер, да видим докрая дали ще има подобрения или ще продължи да затъва лека-полека.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Федерер и новата ракета   |   20.07.2013 22:03

Фед има проблеми и с гърба, вижда ми се и леко надебелял и е в много лоша физическа форма според мен.
Ако ще продължава му трябва промяна в екипа, нещо ново....
Иначе евалза Дел Бонис, ще си го сваля мач, вярвам ти, че е станал голям мач. :-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Федерер и новата ракета   |   21.07.2013 17:29

Този сега гледам разнася и Фонини.Голяма серия направи с тези 3 победи над класни тенисисти.Бравос

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Федерер и новата ракета   |   21.07.2013 20:44

Не е истина Дел Бонис какъв зверски чоук направи. Първия мачбол елементарно воле на празен корт... Тц тц тц

А д-р Иво спечели титлата в Богота без допуснат пробив в хода на турнира!!! :first:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Федерер и новата ракета   |   22.07.2013 13:45

Оф аз го урочасах това момче.Като писах вчера водеше със сет и 4-1 :-|

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 6 мнения ]