Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:50

Отговори на тема  [ 268 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Национален празник за всички цесекари 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   21.07.2013 01:04

Крал Блуфен написа:
tonzos_justice написа:
Виждам в Любимец новите мушачи на Лъевски :help:

Като видях "продукцията" в панчарево днес си мисля,че Любимец ше мушнат на Тройчо Шестака поне 3ка =)
След 0-0 с Доко каза,че сте надминали очакванията. Един път да сме на едно мнение :laugh:

едно е ясно, със Тройчо няма да ни е скучно, бисер след бисер :rofl:

"Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов нападна двама от водещите рефери в "А" група. Става въпрос за Николай Йорданов и Таско Тасков, за които обяви, че не иска да ги вижда на "Армията"."Тези хора преди време ни взеха титлата и мечтите. Аз докато съм тук, не искам да ни свирят мачове - нито като първи, втори, трети, четвърти или пети съдия. Да свирят някъде другаде. Говоря и от името на клуба. Докато аз съм тук, не искам да ги виждам. Коментирам двамата, които бяха отстрани. Не коментирам тримата съдии, които бяха на терена", каза Стойчо Младенов, който обяви мотото на ЦСКА:"Победа, победа и само победа. С думите си, че изоставаме от Лудогорец, Ботев, Левски не се застраховам от евентуален провал. Вие ме познавате. Ще видите как ще изглежда ЦСКА през февруари, март и особено следващия сезон. Много е трудно в този момент, да знаете. Лимитирани сме в бюджета. Ще правим селекция в движение. Много състезатели отказаха. Други се съгласиха да подпишат в последния момент. Двама португалци се отказаха на аерогарата. Доброжелатели са им казали, че сме фалирали, а това не е вярно. Никога не съм правил селекция така - от клипчета, но сме принудени. При селекцията никога не сме бъркали с повече от двама, трима състезатели" :rofl:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   21.07.2013 01:20

spurs написа:
Крал Блуфен написа:
имаме ПЪЛЕН КРЕДИТ НА ДОВЕРИЕ на г-н Томов.

Искаш да кажеш св. Томов, трябва да се отнасяме почтително към светците! :innocent:

Анатема за Блуфена.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   21.07.2013 10:13

Крал Блуфен написа:
Малко не достигна да ви пратят във В група копеле, но всички ние имаме ПЪЛЕН КРЕДИТ НА ДОВЕРИЕ на г-н Томов. Чух,че вече е взел "малък" кредит за да започнете шампионата :laugh:

Всеки сериозен отбор работи с кредити :wave:

Само за 1 седмица направихме прилично отборче, което спокойно ще бие Левски 3 или 4 пъти тази година. Базил сте го продали, Гаджев го разкарахте, отлични новини :laugh:

След като и Лудогорец предадоха фронта, то основно с Ботев Пд ще се състезаваме тази година ;-)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   21.07.2013 10:22

spurs написа:
Крал Блуфен написа:
имаме ПЪЛЕН КРЕДИТ НА ДОВЕРИЕ на г-н Томов.

Искаш да кажеш св. Томов, трябва да се отнасяме почтително към светците! :innocent:

Какво стана с г-н Батков? Леко изместваме темата, но това има косвена връзка с ЦСКА? Значи видяхте какво е управленска криза и смирено подвихте опашка пред иконата Батков? Защо? Страх ви е, че няма никой кой да го замести ли? Преди няколко месеца обиждахте адвоката и му показвахте вратата, сега обаче няма такива призиви. Батков ви докара поредица издънки, но няма вече апели да си ходи :) Няма Славия, няма Иртиш, очаквам позорен син сезон и 147 зрители средна посещаемост на Герена :laugh:

Последна промяна tonzos_justice на 21.07.2013 10:23, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   22.07.2013 12:54

http://www.livesport.bg/EKSKLUZIVNO--Napadnaha-Stoycho-Mladenov-na-Armiyata--podava-jalba-v-politsiyata!-95256

Абе Тройчо е супер зле. Може ли доказан авторитет като ЦИМБИКА да ти предложи не какъв да е играч, а КОЛУМБИЕЦ и ти да му откажеш!!!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 22.07.2013 12:54, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   22.07.2013 15:04

Крал Блуфен написа:
http://www.livesport.bg/EKSKLUZIVNO--Napadnaha-Stoycho-Mladenov-na-Armiyata--podava-jalba-v-politsiyata!-95256

Абе Тройчо е супер зле. Може ли доказан авторитет като ЦИМБИКА да ти предложи не какъв да е играч, а КОЛУМБИЕЦ и ти да му откажеш!!!

Авторитет? И то доказан? :-?

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   22.07.2013 15:19

tonzos_justice написа:

Акцента е тук: "Калоян Стоянов-Цимбика нахлу с нож в съблекалнята и започна да крещи пред футболистите: "Ще донеса дърва и живи ще ви запаля!". После взе грамадно желязо и удари с него един от играчите. През цялото време Цимбика псуваше като каруцар по татко, мен и футболистите", заяви Стойчо Младенов-младши пред агенция ПИК.

:rofl: :rofl: :rofl:

А като тате Тройчо ти уреди заплата за 10к за правене на нишо не рева а!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   22.07.2013 16:51

Крал Блуфен написа:
tonzos_justice написа:

Акцента е тук: "Калоян Стоянов-Цимбика нахлу с нож в съблекалнята и започна да крещи пред футболистите: "Ще донеса дърва и живи ще ви запаля!". После взе грамадно желязо и удари с него един от играчите. През цялото време Цимбика псуваше като каруцар по татко, мен и футболистите", заяви Стойчо Младенов-младши пред агенция ПИК.

:rofl: :rofl: :rofl:

А като тате Тройчо ти уреди заплата за 10к за правене на нишо не рева а!

Простотия до шия. Все едно сме 1991 година и времената на ВИС и СИК. :devil:

Последна промяна tonzos_justice на 22.07.2013 16:53, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 268 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14