Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 20:13

Отговори на тема  [ 17 мнения ] 
Велик Лудогорец! 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Велик Лудогорец!   |   24.07.2013 22:28

Браво! :yes:

Идва ред на Партизан!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Велик Лудогорец!   |   24.07.2013 22:29

Стискаме палци на братята Сърби!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Велик Лудогорец!   |   24.07.2013 23:53

Е чак пък велик.
Партизан ще им разкажат играта.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Велик Лудогорец!   |   25.07.2013 09:17

Bjoern Bo написа:
За съжаление Партизан са по-смешни отвсякога. Едвам отстраниха Ширак (Армения) с две равенства и гол на чужд терен. Но да се надяваме, че за следващия кръг ще покажат обичайното си ниво и ще приземят уродливото отборче на онова зализано прасе! Дано!

Те и Солван беха ебати клоуните - и Лоомитив София щеше да ги отстрани. Хубавото е,че в последния кръг има НОРНМАЛНИ отбори и циганите отиват на разлика и двата мача!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Велик Лудогорец!   |   25.07.2013 10:16

Вчера Лудогорец размаза Слован. Думата размазване може да се замени с унижаване, гавра, разковаване, ебане, побой! Реалният резултат е от 7:0 нагоре.

Просто браво, не трябва да си пестим комплиментите, когато някой го заслужава. С подобна игра като вчера сърбите ще отидат на петица в Разград!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Велик Лудогорец!   |   25.07.2013 11:06

Партизан е доста слаб отбор в момента, затова надеждата да резнат тимчето на Домуса остава за четвъртия кръг.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Велик Лудогорец!   |   25.07.2013 11:17

Ще остана доволен Иван Иванов да бъде публично "изследван" от феновете на Лудогорец!

Остава сега "Алкатраз" и "Забранените" да си спретнат хубаво меле по пътищата към Разград. Очаквам много чорбета да викат за Партизан. ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Велик Лудогорец!   |   25.07.2013 16:02

tonzos_justice написа:
Вчера Лудогорец размаза Слован. Думата размазване може да се замени с унижаване, гавра, разковаване, ебане, побой!

Това за което се кефя на Лудо е че за разлика от нас, с далеч по-малко владеене на топката,стигат то същия брой или повече голови ситуации.
Ще ми се да вземем от тях е тея адски бързи атаки и контри,които идват от нищото и извеждат нападателите им на почти 100% чисти голови ситуации, не като нас цъка-цъка-цъка налево надесно у средата и ако Тошко има ден се прави нещо интересно...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Велик Лудогорец!   |   25.07.2013 16:49

Аз лично ще се накефя Лудогорец да праснат и Партизан

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Велик Лудогорец!   |   25.07.2013 17:34

El Capitan написа:
Това за което се кефя на Лудо е че за разлика от нас, с далеч по-малко владеене на топката,стигат то същия брой или повече голови ситуации.
Ще ми се да вземем от тях е тея адски бързи атаки и контри,които идват от нищото и извеждат нападателите им на почти 100% чисти голови ситуации, не като нас цъка-цъка-цъка налево надесно у средата и ако Тошко има ден се прави нещо интересно...

E това е щото Мъри е барселонски възпитаник - нали ходи там да специализира ;-)
Иначе за Лудогорец си прав. Много бързо и комбинативно играят.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Велик Лудогорец!   |   25.07.2013 17:34

Balleta написа:

Еми предвид на моментната форма на Партизан-като едното нищо мое да ги наебат...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Велик Лудогорец!   |   25.07.2013 17:35

Balleta написа:

И аз така :rock:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Велик Лудогорец!   |   25.07.2013 17:36

E това е щото Мъри е барселонски възпитаник - нали ходи там да специализира ;-) [/quote]

АСЛЪ! :laugh: :laugh: :laugh:

Играем ТОЧНО като Барселона,ама СЪВСЕМ НЕ точно като тех... :laugh: :laugh:

Начи за мен единствения проблем е че вместо Шави и Иниеста за нас играят Боби и Иршак, сега...без да подценявам вторите нали, мисля че първите двама ще ни свършат една идея по-добра работа....

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Велик Лудогорец!   |   25.07.2013 17:55

El Capitan написа:
tonzos_justice написа:
Вчера Лудогорец размаза Слован. Думата размазване може да се замени с унижаване, гавра, разковаване, ебане, побой!

Е да, това си е стила на Мъри. Само дето той гони някаква цел и има някаква идея с този стил. А при нас откакто се е махнал, всички треньори залагат на същия стил, само дето са се загубили целта и идеята, и са останали само едни безкрайни безцелни подавания...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Велик Лудогорец!   |   25.07.2013 18:49

spurs написа:
[А при нас откакто се е махнал, всички треньори залагат на същия стил, само дето са се загубили целта и идеята, и са останали само едни безкрайни безцелни подавания...

Ами, без да ми се обиждаш братле,ама в момента го карате много повече на самочувствие, отколкото на некакви реални умения или па на добра постройка или на тактика.
Гледах ви в мача срещу нас-с такава игра със сигурност ше смачкате 90% от Бг отборите, обаче се получава така че идва некой дето нито ви е чувал,нито има комплекс от вас (според мен комплексите на циганките сега ше ви позволят да ги ебете), нито нищо и резултата е налице:кур.

Срещу нас до около 20тата минута стояхте по-добре, ние се чудехме сега насам ли да я подам,натам ли,или в случая с Боби: кво ИЗОБЩО да я права тая топка след като съм преборил некой за нея и сега тя за какво ми е всъщност...после ви я взехме и ви я скрихме некъде до около 75тата минута,когато някакси се сетихте че може да пробвате да ни натиснете...което съвършено честен ако трябва да съм-ви се получи,са не че сте имали некви чисти положения,ама имаше известно треперене у нас, признавам...

Та мисълта ми е, както сто пъти съм казвал, че хобита Фродо Митов ви еба майката края на миналия сезон, можете само да се надявате сега че със сърбина ше е различно...

Последна промяна El Capitan на 25.07.2013 18:52, променена общо 2 пъти

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Велик Лудогорец!   |   25.07.2013 23:07

Крал Блуфен написа:
Bjoern Bo написа:
За съжаление Партизан са по-смешни отвсякога. Едвам отстраниха Ширак (Армения) с две равенства и гол на чужд терен. Но да се надяваме, че за следващия кръг ще покажат обичайното си ниво и ще приземят уродливото отборче на онова зализано прасе! Дано!

Те и Солван беха ебати клоуните - и Лоомитив София щеше да ги отстрани. Хубавото е,че в последния кръг има НОРНМАЛНИ отбори и циганите отиват на разлика и двата мача!

със сигурност са по-добри от Иртиш :laugh:

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Велик Лудогорец!   |   26.07.2013 02:25

Diavolo написа:
със сигурност са по-добри от Иртиш :laugh:

Не можа да не се заядеш :-)

Браво и на Лудогорец, и на Ботев (че и на Берое - нищо че отпаднаха).

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17 мнения ]