Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 18:16

Отговори на тема  [ 183 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Следваща
Левски - сезон 2013/14 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2013/14   |   01.08.2013 19:56

falkenbach написа:

Точно това си говорех с AlmostThere преди малко, че мислещите фенове на Левски, които ходят по мачове и са млади сме неква ебати плюнката. 300 човека да сме макс, останалото расисти, чалгари, старци, семкари и аутсайдери.

Аз това от години го говоря, вие сега ли го разбрахте. Стадиона в днешно време е сборище на всякакви отрепки. Въпреки всичко има и нормални хора...все още. А сектор като стане готов може и да си взема пропуск за ложата.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2013/14   |   01.08.2013 20:05

Айде да не бъркаме феновете (на които хич не им пука за тартори и подобни, но които няма да сменят отбора само защото точно в момента нещата не вървят, но и са готови да критикуват, ако ръководството или играчите се дънят) и лумпените (за които е по-важно да се правят на мъже на стадиона и да са част от организираната агитка и викат каквото им се каже и които ако отборът вземе че изпадне ще се окажат някъде другаде догодина). Втората групичка се гордее, че не пропуска мач (или че е бойкотирала мача само зашото някой е казал така); на първата всъщност ѝ пука какво става - дори и когато не може да отиде на стадиона.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2013/14   |   05.08.2013 10:40

Най-накрая победа. Напълно заслужена.
Хареса ми смяната на схемата, както и доброто взаимодействие между Гари Родригез и Цецо Генков.
Тоя Везалов отново беше пълна дупка и постоянно грешеше.

Мачът с Берое ще покаже, дали скоро ще намерим изход от кризата и ще се борим за челните места или ще го духаме и тая година.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2013/14   |   05.08.2013 12:16

falkenbach написа:
Най-накрая победа. Напълно заслужена.
Хареса ми смяната на схемата, както и доброто взаимодействие между Гари Родригез и Цецо Генков.
Тоя Везалов отново беше пълна дупка и постоянно грешеше.

Мачът с Берое ще покаже, дали скоро ще намерим изход от кризата и ще се борим за челните места или ще го духаме и тая година.

Феноменална синя победа! Гоце Делчев падна! Левски победи! Народа празнува! Това е един от най-големите успехи на Левски в историята :laugh:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2013/14   |   05.08.2013 13:24

tonzos_justice написа:
Феноменална синя победа! Гоце Делчев падна! Левски победи! Народа празнува! Това е един от най-големите успехи на Левски в историята :laugh:

А кой е след нас :rofl:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2013/14   |   05.08.2013 13:32

tonzos_justice написа:

А вие кога ще вземете победа? Питам защото гледам, че гостувате в Разград идния кръг.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2013/14   |   05.08.2013 13:43

falkenbach написа:
tonzos_justice написа:

А вие кога ще вземете победа? Питам защото гледам, че гостувате в Разград идния кръг.

До края на лятото трябва да спечелим ;-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2013/14   |   05.08.2013 21:17

tonzos_justice написа:
falkenbach написа:
tonzos_justice написа:

До края на лятото трябва да спечелим ;-)

Кое лято?

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2013/14   |   14.08.2013 13:16

Никой нищо не казва за днешната чистка. За Силва съм 100% съгласен, Рамос също няма да ми липсва особено много, тоя Лопес така и не сме го видели, не може от 3 мача, в които е играл по 20 минути да се правят заключения, но да приемем, че се доверяваме на преценката на Наско. Обаче това с Мюлдер е пълна глупост, не разбрах защо го нарочиха, но да изгониш по тоя начин най-добрия десен бек в А Група и един от най-добрите ни футболисти, ми се вижда пълно безумие, без значение от заплатата, която взима :-?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2013/14   |   14.08.2013 13:51

spurs написа:
Никой нищо не казва за днешната чистка. За Силва съм 100% съгласен, Рамос също няма да ми липсва особено много, тоя Лопес така и не сме го видели, не може от 3 мача, в които е играл по 20 минути да се правят заключения, но да приемем, че се доверяваме на преценката на Наско. Обаче това с Мюлдер е пълна глупост, не разбрах защо го нарочиха, но да изгониш по тоя начин най-добрия десен бек в А Група и един от най-добрите ни футболисти, ми се вижда пълно безумие, без значение от заплатата, която взима :-?

бюджет, това е. 30 хилки взима... и напълно съм съгласен, че от нова година насам нищо не играе.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2013/14   |   14.08.2013 13:57

честно казано, съм съгласен с политиката около въпросната чистка.
да не забравяме, че треа си строим стадиона и трябват пари.

и аз съм съгласен, че Мюлдер е най-добрия от тея всичките. За 30000 лв на месец могат да се плащат на 5-6 млади играчи, от които поне 2ма да излезнат читави. Единственото, което недоумявам е защо дупката Нуно Пинто не попада в чистката? Едва ли взима малко пари.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2013/14   |   14.08.2013 14:08

navy написа:
бюджет, това е. 30 хилки взима... и напълно съм съгласен, че от нова година насам нищо не играе.

Бедняци :laugh:

И кои ще ги заместят? Юноши ли? Че вие за ток нямате пари, кого ще вземете?
Свободни агенти? :laugh:

Комична ситуация на Герена, тотален шок ;-) Отборът се разпада.....

Хубав юбилей се очертава. През 1998 година викахте ни "Честит юбилей"...сега ние ще ви честитим, е няма да е с 10:0, но пък ще ви помогнем да отидете в Б група :petku:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2013/14   |   14.08.2013 14:25

navy написа:
spurs написа:

Е как да не играе нищо от нова година. Спомни си мачовете с Литекс примерно, даже и гол май вкара в единия, и изобщо на фона на останалите юнаци в защита винаги си е бил най-стабилен отзад. А за заплатата, да не са му я предлагали, а не да се правят глупости сега. Кой точно ще ни е десен бек сега, в разгара на първенството ще вземем някой дето я се адаптира, я не, а едва ли ще му плащаме 1000 лева...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2013/14   |   14.08.2013 14:41

tonzos_justice написа:
navy написа:

Бедняци :laugh:

И кои ще ги заместят? Юноши ли? Че вие за ток нямате пари, кого ще вземете?
Свободни агенти? :laugh:

Комична ситуация на Герена, тотален шок ;-) Отборът се разпада.....

Хубав юбилей се очертава. През 1998 година викахте ни "Честит юбилей"...сега ние ще ви честитим, е няма да е с 10:0, но пък ще ви помогнем да отидете в Б група :petku:

хахахаха :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: прасчо, нидей се бута с тези думи точно тука :petku: :petku:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2013/14   |   14.08.2013 14:42

spurs написа:
navy написа:
spurs написа:

Е как да не играе нищо от нова година. Спомни си мачовете с Литекс примерно, даже и гол май вкара в единия, и изобщо на фона на останалите юнаци в защита винаги си е бил най-стабилен отзад. А за заплатата, да не са му я предлагали, а не да се правят глупости сега. Кой точно ще ни е десен бек сега, в разгара на първенството ще вземем някой дето я се адаптира, я не, а едва ли ще му плащаме 1000 лева...

Мдам, изигра 2 мача на ниво с 2 гола отбелязани от началото на годината! И?

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2013/14   |   14.08.2013 15:05

Еми какво и? Доказан футболист, вършещ добра работа, когото разкарваме след като първенството вече е започнало, без да имаме заместник (и дори без да имаме резерва за тоя пост, едва ли можем да разчитаме на Попадийн), щото взимал много пари. Ако за теб това е добър ход, за мен определено не е.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2013/14   |   14.08.2013 15:10

spurs написа:
Еми какво и? Доказан футболист, вършещ добра работа, когото разкарваме след като първенството вече е започнало, без да имаме заместник (и дори без да имаме резерва за тоя пост, едва ли можем да разчитаме на Попадийн), щото взимал много пари. Ако за теб това е добър ход, за мен определено не е.

Чудесен ход за едно светло бъдеще. ;-)

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2013/14   |   14.08.2013 15:57

@ Спърс, нека пак припомним може би най-важния фактор, който стои в основата на чистката.
А той е това, че нямаме пари за трансфери, нито за свръх-заплати. А това е така, защото сектор А ги поглъща.
Батков очевидно разчиташе много на Газпром и затова с лека ръка обяви шампионски амбиции за 2014-та + нов стадион.
Сега за да не остане капо е решил да заложи на по-лесното - да построи сектор А. Напълно го разбирам.

В подобна ситуация, предпочитам един преходен сезон, който да налее основите (колко здрави ще са ще видим в бъдеще), отколкото влагане на пари в трансфери и плащане на огромни заплати за да се гонят имагинерни титли и резултати.

Да, Мюлдер е най-добрия от тея всички. Но просто попада под ударите на същата политика. Очевидно е, че Йоканович е казал "искам футболисти", а Батков му е казал "ще ги имаш, но ще са свободни агенти, а за да им плащаме заплатите ще треа да се разделим с 4-5 скъпи футболисти" и сърбина се е съгласил, защото в случая е ясно, че трябва да рискува и че с тея играчи шампиони трудно ще станем.

А Тонзоса, колкото и да се опитва да сравнява трудностите ни с тея на цска, ще му кажа, че Баждеков е достоен за министър на финансите на САЩ.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2013/14   |   14.08.2013 16:05

falkenbach написа:
@ Спърс, нека пак припомним може би най-важния фактор, който стои в основата на чистката.
А той е това, че нямаме пари за трансфери, нито за свръх-заплати. А това е така, защото сектор А ги поглъща.
Батков очевидно разчиташе много на Газпром и затова с лека ръка обяви шампионски амбиции за 2014-та + нов стадион.
Сега за да не остане капо е решил да заложи на по-лесното - да построи сектор А. Напълно го разбирам.

В подобна ситуация, предпочитам един преходен сезон, който да налее основите (колко здрави ще са ще видим в бъдеще), отколкото влагане на пари в трансфери и плащане на огромни заплати за да се гонят имагинерни титли и резултати.

Да, Мюлдер е най-добрия от тея всички. Но просто попада под ударите на същата политика. Очевидно е, че Йоканович е казал "искам футболисти", а Батков му е казал "ще ги имаш, но ще са свободни агенти, а за да им плащаме заплатите ще треа да се разделим с 4-5 скъпи футболисти" и сърбина се е съгласил, защото в случая е ясно, че трябва да рискува и че с тея играчи шампиони трудно ще станем.

С Мюлдер като цяло ситуацията е доста странна щото не забравяйте, че Йоканович веднага го извади от титулярния състав още преди да се обяви чистка и т.н. Значи все пак според треньора ни холандеца не е толкова окей.

Иначе и аз предпочитам преходен сезон с наливане на основи и нов сектор. Дори бях убеден, че ще стане така след фиаското миналата година. Това обаче не се случи и сега се чудим какво да правим. Както и преди писах ако преди 4 сезона си бяхме поставили план за градене на отбор, сега щяхме да се кефим на игра и футболисти, а вместо това 4 години нищо и сега на никъде.

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2013/14   |   15.08.2013 16:33

Аз мога да кажа, че съм доволен от чистката. Време беше да се направи нещо съществено, а не само да се говори по медиите. Рамос миналата година ни беше най-класния играч, но тази формата му ужасно спадна. Мюлдер същата работа, игра перфектно няколко сезона, а през настоящия е жива дупка. Извинявайте, но онзи ден с Берое ние играхме само в ляво и понякога и в центъра. Вдясно никакви ни нямаше, огромен кратер.
Лопес не ме впечатли с нищо, предполагам и вас също, тъй че няма място за сълзи. Силва беше и той на приливи и отливи и е нормално да му се няма доверие. Голът му срещу Цска ще си остане в историята, но нищо повече.
Отделно от това не може да взимаш 30 хилки и да се влачиш по терена, като костенурка. Браво на Батков, че се осъзнава навреме. Едно ново начало е нужно, ако трябва със 17-18 годишни, но наново. Защото с тези по над десет хиляди заплата вече пет години не можем нищо да вземем. Ако бяхме тръгнали с юношите 2009 сега вече щяха да се виждат плодовете...

Изображение

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 183 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Следваща