Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:32

Отговори на тема  [ 170 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща
До Изгрев Памперс 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   01.08.2013 14:30

El Capitan написа:

Аз не мога да разбера копеле,с какво толкова Ботев ви бърка отзад?
С тва че играеме добре в Европа,докато вие ядохте овчи шашлик в Казахстан?
С тва че сме 2 победи от 2 мача,а вие с О точки?
Сподели моля те,защото е супер странно феновете на друг български отбор да бълват толкова жлъч и омраза.
Имали били успехи-еми хубаво,имайте си ги,в последните пет години кви успехи имате? Мтел Къп на Албена?

Аааа копеле недей така. С нищо не ни бъркате и моментните ви успехи изобщо не са тема за дискутиране. От години ваши фенове ни обясняват как ВСЕКИ можело да събере над 40 000 на даден мач. Чорбарите ги знаеме - 20 000 празни седалки срещу Ливърпул за ШЛ срещу 43 000 на Васил Левски в мач за УЕФА. 18 000 с Фулъм - абсолютния им рекорд в последните 15 г срещу десетки пъти над 30к на наши мачове и още 3-4 мача над 40к.

И сега, когато дошъл момента ДЕФАКТО да видиме дали ВСЕКИ може да събере толко публика изведнъж заговорихме з аомраза,жлъч и комплекси. Нищо подобно - искам просто да изясниме случая са кой колко може да събере.
Щото утре като сте 10 000 на мача с Любимец некой глупак като Памперса ше влезе тука да обеснява как на Герена имало 1000 човека по същото време ако ме разбираш за кои нелепи сравнения иде реч =))

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   01.08.2013 15:23

tonzos_justice написа:
Знам че си много информиран човек, но все пак да ти споделя че Партизан е 6 пъти поред шампион на Република Сръбска ;-)

Република Сръбска се намира в Босна и Херцеговина. FYI.
Иначе съм съгласен с Блуфена, че Звезда е гранда в Сърбия. Отбор съзаден от студенти, а не с указ на висши офицери на югославската народна армия като Партизан и едно друго подобно отроче с четири букви.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   01.08.2013 20:23

aKAKAKAKKAKK абе видехте ли го Петела точно зад Фреди Бобич като ония очилатия гном му взимаше интервю? =)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   01.08.2013 21:16

falkenbach написа:
tonzos_justice написа:
Знам че си много информиран човек, но все пак да ти споделя че Партизан е 6 пъти поред шампион на Република Сръбска ;-)

Иначе съм съгласен с Блуфена, че Звезда е гранда в Сърбия. Отбор съзаден от студенти, а не с указ на висши офицери на югославската народна армия като Партизан и едно друго подобно отроче с четири букви.

По успехи Звезда е ненадмината. Като публика също.

РОД има представител, който е живял доста години в Белград и е бил обсъден от фенове на Партизан в някаква сграда, като е трябвало няколко часа да остане заедно с много сърби, за да не бъде припознат като фен на Звезда, че Гробарите били стотици навън ;-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   01.08.2013 22:00

Блуфи три неща
1) Ако вие играехте в Бургас силно се съмнявам, че картинката щеше да е по-различна...
2) Ако Ботев имат хубав стадион с капацитет 40 000 зр. според мен биха го напълнили за някой важен мач
3) Вие винаги се биете в гърдите, че сте най-много. Аз не оспорвам това, макар разликата между вас и ЦСКА да не е голяма. ОК, отборът на народа сте, но нали се сещаш, че няма абсолютно никакво значение дали си най-популярния отбор а как подкрепяш отбора си и каква атмосфера създаваш. В това отношение винаги сте били зад нас. Публиката на ЦСКА е ненадмината в това отношение. Като за мен пловдивските агитки също са по-добри от вашата. И Юве е най-популярния отбор в Италия и Ман Юнайтед в Англия и Реал в Испания и т.н. но има много по-велики публики в тези първенства. Лично за мен е много по-добре да имаш само 50 000 човека публика, но тези 50 000 човека винаги да са с теб и да те подкрепят както трябва, отколкото да имаш милиони заблудени семкаджии които пълнят стадиона и мълчат.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   01.08.2013 22:04

Diavolo написа:
Блуфи три неща
1) Ако вие играехте в Бургас силно се съмнявам, че картинката щеше да е по-различна...
2) Ако Ботев имат хубав стадион с капацитет 40 000 зр. според мен биха го напълнили за някой важен мач
3) Вие винаги се биете в гърдите, че сте най-много. Аз не оспорвам това, макар разликата между вас и ЦСКА да не е голяма. ОК, отборът на народа сте, но нали се сещаш, че няма абсолютно никакво значение дали си най-популярния отбор а как подкрепяш отбора си и каква атмосфера създаваш. В това отношение винаги сте били зад нас. Публиката на ЦСКА е ненадмината в това отношение. Като за мен пловдивските агитки също са по-добри от вашата. И Юве е най-популярния отбор в Италия и Ман Юнайтед в Англия и Реал в Испания и т.н. но има много по-велики публики в тези първенства. Лично за мен е много по-добре да имаш само 50 000 човека публика, но тези 50 000 човека винаги да са с теб и да те подкрепят както трябва, отколкото да имаш милиони заблудени семкаджии които пълнят стадиона и мълчат.

Пак казвам, аз говоря с факти, а не с хипотези. Не виждам как Левски би играл в Бургас освен ако не бутнеме и останалите сектори примерно =)

А това,че спорд тебе вашата публика била по-напред от нас не мога да го коментирам. Моите впечатления са,че в 60тата минута напускате стадиона, режете греди и играете белот. Но щом така смяташ ок - въпрос на гледна точка =))

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   01.08.2013 22:25

Diavolo написа:
Блуфи три неща

Най-горещата атмосфера се създава от феновете на ЦСКА ;-)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   01.08.2013 22:27

Крал Блуфен написа:
Моите впечатления са,че в 60тата минута напускате стадиона, режете греди и играете белот. Но щом така смяташ ок - въпрос на гледна точка =))

Гредите трябва да се подменят ;-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   01.08.2013 22:59

falkenbach написа:
tonzos_justice написа:

Звезда беше отборът на УДБА.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   01.08.2013 23:07

Малко извън темата да отбележим, че Звезда падна от гранда Черноморец (Одеса) с 1:3 като гост; явно сръбският футбол върви надолу. Аз лично стискам палци за "Лудогорец" и "Ботев".

Последна промяна Shifter на 01.08.2013 23:09, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   01.08.2013 23:12

Shifter написа:
Малко извън темата да отбележим, че Звезда падна от гранда Черноморец (Одеса) с 1:3 като гост; явно сръбският футбол върви надолу. Аз лично стискам палци за "Лудогорец" и "Ботев".

Единствения шанс на Ботев е да не излезе Анисе титуляр. Трябва да са титуляри Валери и Сърмов, Ромарио резерва.
Лудогорец ще направи 2:2 в Белград. Ботев не знам, много трудно.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   01.08.2013 23:19

El Capitan написа:
Крал Блуфен написа:
Да де копеле знаеме много добре - ако така, па ако онака, па ако второ,трето,четвърто и осмо - Ботев ше събере 200 хиляди на стадиона...обаче ДЕФАКТО: 15 000.

Аз не мога да разбера копеле,с какво толкова Ботев ви бърка отзад?
С тва че играеме добре в Европа,докато вие ядохте овчи шашлик в Казахстан?
С тва че сме 2 победи от 2 мача,а вие с О точки?
Сподели моля те,защото е супер странно феновете на друг български отбор да бълват толкова жлъч и омраза.
Имали били успехи-еми хубаво,имайте си ги,в последните пет години кви успехи имате? Мтел Къп на Албена?

Аз мога да отговоря. Ботев като отбор с нищо не ни дразни (мен поне), още по-малко пък в момента, при положение, че говорим за Левски 2 :) Доброто представяне в Европа също по никакъв начин не ме дразни, напротив, радвам се и ви подкрепям, както всъщност правя с всички български отбори (освен чорбата нали, ама то това си е станало ясно, говорим за български отбори все пак:) Това че сте на върха на ентусиазма, ходите си сериозно на мачовете (на максимума дето казва Блуфена) и създавате яка атмосфера също е изцяло положително.

Това, което лично мен не точно ме дразни, ама ми е смешно, е че някои от вашите много си повярваха и прекаляват зверски. Сигурен съм, че си видял темата във форума на гонг "Рекорд! Ботев продаде 15 хиляди билета!" - е как да не му се смеят на тоя дето я е пуснал щом го брои това за рекорд? А останалите ботевисти вместо да го насметат и да му кажат глупако не ни излагай с такива изхвърляния почват да го защитават по нелеп начин - примерно да обясняват, че наистина било рекорд щото ние като сме играли в ШЛ с Челси половината стадион не били наши фенове, а били дошли да гледат Челси (нищо че дори и тая глупост да беше вярна и да имаше каквото и да е значение и връзка с темата, другата половина от стадиона прави 22 хиляди, което пак е повече от 15:). Един друг (а дали не беше и същия) пак там беше пуснал тема с българските рекорди на Ботев в Европа, където имаше потресаващи неща от типа "Първия български отбор, спечелил с два гола разлика срещу отбор от Югозападна Европа":)))

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   01.08.2013 23:44

spurs написа:

Това, което лично мен не точно ме дразни, ама ми е смешно, е че някои от вашите много си повярваха и прекаляват зверски. Сигурен съм, че си видял темата във форума на гонг "Рекорд! Ботев продаде 15 хиляди билета!" - е как да не му се смеят на тоя дето я е пуснал щом го брои това за рекорд? А останалите ботевисти вместо да го насметат и да му кажат глупако не ни излагай с такива изхвърляния почват да го защитават по нелеп начин - примерно да обясняват, че наистина било рекорд щото ние като сме играли в ШЛ с Челси половината стадион не били наши фенове, а били дошли да гледат Челси (нищо че дори и тая глупост да беше вярна и да имаше каквото и да е значение и връзка с темата, другата половина от стадиона прави 22 хиляди, което пак е повече от 15:). Един друг (а дали не беше и същия) пак там беше пуснал тема с българските рекорди на Ботев в Европа, където имаше потресаващи неща от типа "Първия български отбор, спечелил с два гола разлика срещу отбор от Югозападна Европа":)))
[/quote]

Еми за тва иде реч.

п.с. Дай ми линк и още утре ше влезна да им обясня ИСТИНАТА на тия отрепки!

Последна промяна Крал Блуфен на 01.08.2013 23:55, променена общо 2 пъти

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   02.08.2013 00:05

Веднага давам: http://forum.gong.bg/botev/viewtopic.php?f=7&t=146079

п.с. оказа се, че заглавието било още по-грандиозно: "Ботев Пловдив разби още един рекорд-15000 билета на п.п." :-D

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   02.08.2013 00:11

spurs написа:
Веднага давам: http://forum.gong.bg/botev/viewtopic.php?f=7&t=146079

п.с. оказа се, че заглавието било още по-грандиозно: "Ботев Пловдив разби още един рекорд-15000 билета на п.п." :-D

Муаххахахаха копеле, са ше ме накараш да се регвам в тоя чекиджийски форум само и само да обясня на тия полухора,че ако ЛЕВСКИ не е играл в евротурнирите 20г и се падне с Щутгарт и 5 стадиона нема да стигнат да поберат фенове, туристи, странични наблюдатели и т.н в поставяне на рекорд, който ше е дори по-грандиозен от 15 000 в Бургас =))

Последна промяна Крал Блуфен на 02.08.2013 00:11, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   02.08.2013 11:10

Колко е голям този стадион , защото и вчера имаше много празни места . Честно , нямат оправдание папагалчетата , че не пълнят стадиона . Толкова години чакаха Европа .

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   02.08.2013 14:00

Стадиона е за 17-18к, поради буферни зони става 15 - 15.5к. Билетите за евтините места са продадени на 100%!!! Просто хората не искаха да гледат зад вратата в сектор Г и бяхме сгъчкани в Сектор В. Ние лично бяхме към 35 човека на не повече от 20 седалки.

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   02.08.2013 14:12

izgrev_lamerz написа:
Билетите за евтините места са продадени на 100%!!!

То и в скъпите немаше много свободни места,та се наложи цел мач една лелка да ме натиска с некфи грамадни дърти цици...бляк..... :sick:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   03.08.2013 10:54

falkenbach написа:
tonzos_justice написа:

Ахахаха!
Звездашите бяха отбора на УДБА бе човек.

ПП: А не съм видял, че Vendome вече го е писал.

Последна промяна Prototype_Iblis на 03.08.2013 11:03, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   03.08.2013 12:59

Е той Фалка живее в анархизъм, простено му е :yes:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 170 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща