Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:37

Отговори на тема  [ 170 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Следваща
До Изгрев Памперс 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   03.08.2013 13:07

Не съм го знаел. Това, което ми беше мисълта е, че Звезда е самоорганизиран отбор, за разлика от Партизан, които са с указ.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   03.08.2013 15:36

Крал Блуфен написа:
aKAKAKAKKAKK абе видехте ли го Петела точно зад Фреди Бобич като ония очилатия гном му взимаше интервю? =)

Очилатият гном е Стоян Янков Брадата - голям фен на Евертън и Левски :laugh:

Познават се с Дефото ;-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   03.08.2013 22:07

bai Momchil написа:
Крал Блуфен написа:
aKAKAKAKKAKK абе видехте ли го Петела точно зад Фреди Бобич като ония очилатия гном му взимаше интервю? =)

Познават се с Дефото ;-)

Муаххахаха ми копеле, много смешен ми се виде. И предния ден като интервюираше Домусчиев пак много се смях - едни жестове, ръкомахане, да си ебе мамата. Пича явно много се вълнува като взима интервюта =))

П.С. Приятелите на Дефо са и мои приятели и оттеглям квалификацията очилат гном като я заменям с ерудиран спортен журналист от ПРАВИЛНИЯ български и грешния английски отбор :laugh:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   03.08.2013 22:15

Крал Блуфен написа:
bai Momchil написа:
Крал Блуфен написа:

Познават се с Дефото ;-)

Муаххахаха ми копеле, много смешен ми се виде. И предния ден като интервюираше Домусчиев пак много се смях - едни жестове, ръкомахане, да си ебе мамата. Пича явно много се вълнува като взима интервюта =))

П.С. Приятелите на Дефо са и мои приятели и оттеглям квалификацията очилат гном като я заменям с ерудиран спортен журналист от ПРАВИЛНИЯ български и грешния английски отбор :laugh:

Янков е пич, пък дори английският му отбор е син.

Последна промяна Vendome на 03.08.2013 22:16, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   03.08.2013 22:16

falkenbach написа:
Не съм го знаел. Това, което ми беше мисълта е, че Звезда е самоорганизиран отбор, за разлика от Партизан, които са с указ.

Тея "самоорганизирания" при комунизма са известни :)

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   05.08.2013 13:14

ДПС няма какво да им обръщате внимание!Селско отборче са си и тва си е.Мислех че поне малко са се променили откакто Селския ги закопа ама са си същите смешковци. Даже са по-зле,преди поне имаха достойнство.

1. Откраднаха/откупиха лиценза на ЦСКА за европа.
2. Събирайки цели 15.000 зрители ( :clown: ) решиха че са били всички рекорди и вече няма кой да ги мине.
3. Побеждавайки некви казахстанци (говедата тук да мълчат) и още по-сериозния Жрински си помислиха че вече са на 1/4 финал в ШЛ.
4. Следва героичен Х с/у Щутгарт които играха на 20% от възможностите си и край!Вече не може да се говори с папагалите.

Вие не разбирате че докато сме с такова овче мислене,няма как да прокопсваме. Бахти радостта бахти чудото. И всъшност защо? До 2 години всеки нормален човек е забравил че въобще сте играли в европа защото с нищо не са ви запомнили ок? Както и говедата и ЦСКА и всички останали Булгаристански паляци-симуланти.

ПС: На мача с Мостар в Босна не ви ли беше срам?Симулирайки докарахте ЧК на оня от Жрински а 5 минути по-късно псувате съдията задето изгонил Домовчийски за ЯВНА СИМУЛАЦИЯ???Е кажете ми ... не сте ли ЦИГАНИ?И то много нахални даже. Абсолютни симуланти и комици. Оня аграр Неделчев колкото по-бързо напусне Булгаристан толкова по-добре за него ... ма той и Валери Д. мислеше така едно време след като го изкараха ОГРОМЕН ТАЛАНТ пък в Дуисбург/Херта бързо бързо го разкриха.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   05.08.2013 14:44

BATE написа:
ДПС няма какво да им обръщате внимание!Селско отборче са си и тва си е.Мислех че поне малко са се променили откакто Селския ги закопа ама са си същите смешковци. Даже са по-зле,преди поне имаха достойнство.

2. Събирайки цели 15.000 зрители ( :clown: ) решиха че са били всички рекорди и вече няма кой да ги мине.
3. Побеждавайки некви казахстанци (говедата тук да мълчат) и още по-сериозния Жрински си помислиха че вече са на 1/4 финал в ШЛ.
4. Следва героичен Х с/у Щутгарт които играха на 20% от възможностите си и край!Вече не може да се говори с папагалите.

Вие не разбирате че докато сме с такова овче мислене,няма как да прокопсваме. Бахти радостта бахти чудото. И всъшност защо? До 2 години всеки нормален човек е забравил че въобще сте играли в европа защото с нищо не са ви запомнили ок? Както и говедата и ЦСКА и всички останали Булгаристански паляци-симуланти.

ПС: На мача с Мостар в Босна не ви ли беше срам?Симулирайки докарахте ЧК на оня от Жрински а 5 минути по-късно псувате съдията задето изгонил Домовчийски за ЯВНА СИМУЛАЦИЯ???Е кажете ми ... не сте ли ЦИГАНИ?И то много нахални даже. Абсолютни симуланти и комици. Оня аграр Неделчев колкото по-бързо напусне Булгаристан толкова по-добре за него ... ма той и Валери Д. мислеше така едно време след като го изкараха ОГРОМЕН ТАЛАНТ пък в Дуисбург/Херта бързо бързо го разкриха.

Изтървал си още 3-4 мангалски клишета да добавиш - Караибрахим, безплатно пепси и кИфтета, Дормунд и Пърпъл (ууупс тва последното взе, че стана реалност, трябва да се изтрие). Айде изкарай още един курс в Столипиново...

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   05.08.2013 15:12

BATE написа:

Баце, фактите са,че Ботев в момента наистина се представят най-добре от останалите ни отбори, но това не може да бъде кой знае какъв критерий при толкова безлични Левски и цска. Аз го казах още в началото на сезона - Ботев е един слаб отбор, който просто си е повярвал,че е нещо повече от това и ще бъде разкрит от първия отбор,който им се падне и който сме го чували и преди да се изтегли на жребия. В интерес на истината не играха никак лошо срещу Щутарт и спокойно можеха да вземат победата тук използвайки факта,че немците не ги брояха за живи и дойдоха да отбият номера. Но реалността е,че за друго освен достойно отпадане не са способни на тоя етап.
Все пак има и реванаш, може аз да сбъркам!

п.с. за циганските номера си прав - справка: постъпката на лекето Минев в мача им с нас. Когато биеш не с футболни аргументи няма как да печелиш симпатии. Тоя слаб Левски при 11 на 11 доминираше и водеше в резултата. Кво да говориме повече за "класата" на Ботев.

Последна промяна Крал Блуфен на 05.08.2013 15:13, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   05.08.2013 17:36

BATE написа:

Абе я си еби майката свинска бе....
Тръгнала да умува и да анализира свинята проста,при положение че немат два лева да си платят за тока,при положение че стадиона им е такава смрад че да ти се доповръща,при положение че играят ганкиното секи мач, то ше ми се отваря за БОТЕВ прасето му с прасе невръстно...аре марш да береш жълъди.....

Последна промяна El Capitan на 05.08.2013 17:42, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   05.08.2013 17:51

Идиоти Кралю,идиоти.

При тези слаби ЦСКА и левски е нормално едно провинциално отборче финансирано от дпс да си повярва. :clown:

Лудогорец защо стават 2х подред шампиони?Щото софийските отбори са в криза и въпреки всичко когато Лудогорец/Ботев гостуват в София още с влизането се насират. Страхотен отбор били ала бала,миналата година в Пловдив се отърваха само заради оня нещастник Платини а в София гризнаха дръвцето лекичко и то повреме на управлението на Титан баце. Сега остава и тая година да не ни бият и вече ще ги признаем и тия ...

Мача с Мостар го гледах с едни сърби баце,дето мразят тия жрински повече от не знам си кво понеже са от хърватското общество в Босна.Е нема такъв срам.Тия през 5 мин се ловеха за главата след поредната ЦИГАНСКА СИМУЛАЦИЯ на неделчев,минев и оня мангал в нападение.

Ама нищо,има Господ.Ще дойдат пак в София и пак ще вземат да напълнят 10 чувала с памперси и да си знаят къде им е мястото.

ПС: Къде ви отиде МОРАЛА бе големите?До оня ден се тупахте в гърдите какви НАЦИОНАЛИСТИ сте ... днес получавате финансова инжекцийка от дпс василев и пеевски и изведнъж 'шапка им сваляте' както се изказа един смешник в жълто.

ППС: До оня ден се ебавахте с мърльо и говедата,сега вече скандирате името на Мъри Стоилов :clown: и най-вече ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ :ludnica: :ludnica: :ludnica: :clown: :clown: :clown:

Паляци,до скоро ви смятах за фактор и за истинска публика за разлика от столипиново ама сте си същите МАНГАЛИ!

И все пак не ви желая отпадане от Щутгарт,напротив.Просто излезнахте дребни душички и вие ...

Блуфен - теб ще те критикувам!На ЦСКА-Фулъм имаше 39.000 зрители на Васил Левски. Бях лично там и празна беше само централната част на Сектор Б.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   05.08.2013 18:44

BATE написа:

Блуфен - теб ще те критикувам!На ЦСКА-Фулъм имаше 39.000 зрители на Васил Левски. Бях лично там и празна беше само централната част на Сектор Б.

Прегледах най-различни източници и информацията варира, но най-много се дава да сте били 35 000, което за мене няма как да е истина защото както казваш ти централната част на Б беше празна, а при капацитет груби 15 000 в сектор Б (това е най-големия сектор на наицоналния не знам дали знаеш) то поне 5-6к са били празни. Отделно трябва да отчетем и факта,че на някои снимки ясно се вижда,че първите редове в А и В са празни. Това по време на хореографията не се вижда, но иначе си личи. Та сложи и там още 1-2к от тия незаети плюс задължителните 10% места, които се дават за феновете на гостите - към 4к и може лесно да се направи сметката. Капацитет около 44к минус 10-12к и ше излезе към 33-34к макс.

И сега преди некой да каже,че по тая логика и ние нема как да сме били 43 000 с Ливърпул то искам да кажа,че в Б сектор имаше по 2 човека на едно место подобно на мача с Галатасарай, когато 2 000 човека останаха извън стадиона, а вътре имаше 28к при максимален капацитет към 25 по тва време.

Така или иначе тоя мач ви е най-посетения в последните 15г., но както съм отбелязал и в предишните ми мнения той е крайно недостатъчен за да имате претенции да се сравняват е с нас по посещаемост. Щото и 50 000 да бехте това е един мач, докато ние имаме поне 10 такива.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   05.08.2013 19:01

BATE написа:
.

ППС: До оня ден се ебавахте с мърльо и говедата,сега вече скандирате името на Мъри Стоилов :clown: и най-вече ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ :ludnica: :ludnica: :ludnica: :clown: :clown: :clown:

Да и на мене ми е много смешно как пловдивчани благославят мустакатия мангал, скандират му името и са готови и да му го налапат след всеки мач =))

Колко малко им требвало - едно 4то место в А група, отстраняване на осморазрядни отбори от Казахстан и Босна и готово. Поне да имаха по-високи критерии!

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   05.08.2013 20:00

Да де няма значение.Това са вечни спорове между нас.Става дума че САМО И ЕДИНСТВЕНО ЦСКА и левски могат да съберат по всяко едно време поне 20.000 души АГИТКА. И като дойде време за Ботев-Локо Пд и слушам как това било истинското дерби на България и ми става едно такова смешно отвътре и направо припадам от :rofl: :rofl: :rofl:

Дават 13-14.000 фенове на Ботев и 1500 на Локо Пд и ето видиш ли създават НЕВЕРОЯТНА и НЕПОВТОРИМА атмосфера!Нищо че гостите (в случая Локо Пд примерно) седят и гледат от близо а т.нар. домакини пеят песнички през 8 минути.Песнички които обикновено траят около 50 секунди преди мнозинството да продължи да чопли семки.

Все тая ... всеки си вижда нещата по друг начин.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   05.08.2013 20:06

BATE написа:
Да де няма значение.Това са вечни спорове между нас.Става дума че САМО И ЕДИНСТВЕНО ЦСКА и левски могат да съберат по всяко едно време поне 20.000 души АГИТКА. И като дойде време за Ботев-Локо Пд и слушам как това било истинското дерби на България и ми става едно такова смешно отвътре и направо припадам от :rofl: :rofl: :rofl:

Дават 13-14.000 фенове на Ботев и 1500 на Локо Пд и ето видиш ли създават НЕВЕРОЯТНА и НЕПОВТОРИМА атмосфера!Нищо че гостите (в случая Локо Пд примерно) седят и гледат от близо а т.нар. домакини пеят песнички през 8 минути.Песнички които обикновено траят около 50 секунди преди мнозинството да продължи да чопли семки.

Все тая ... всеки си вижда нещата по друг начин.

Целия проблем идва от там,че феновете на селските отбори незнайно поради каква причина са решили,че могат да се сравняват със Софийските. Аз го отдавам комплекса, който е заложен в 95% от населението по тия места. Спомням си по времето на Жоро Илиевата титла на Доко как фенове на Ботев обесняваха как щели да стискат палци за отбора от Столипиново щото видиш ли титлата да отидела в Пловдив. Ти представяш ли си копеле некой фен на Левски да каже,че иска отбора на Тройчо Комисионната примерно да е шампион щото по-добре било софийски отбор да спечели :laugh:

Дербито на провинцията Ботев - Локо не е лошо, атрактивно е и носи заряд. Но е доста нелепо да слушаме как това било дербито на България и тем подобни глупости. За мене причината е както посочих одеве - комплекси на тема столицата.

Непонятно ми е защо искат да се сравняват с ЛЕВСКИ например като това не е възможно дори на теория. Титлите ли да си мериме, купите ли, евроуспехите ли, публиката ли не знам кое?!

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   05.08.2013 20:47

Крал Блуфен написа:
[Целия проблем идва от там,че феновете на селските отбори незнайно поради каква причина са решили,че могат да се сравняват със Софийските. !

Изключително ми е забавно да ви чета двамата-последния и предпоследния (или където намайкасиупутката ви се намират отборите) обсъждат пловдивските отбори,които дотук ви ебат зловещо...
Все едно слушам двете дядки от кукленото шоу да спорят на кой по-не му става пишката....

Малкия чикиджия ше го питам седмия кръг кви ше ги дроби като им опънем тричетри шайби насред порутената кочина....

Последна промяна El Capitan на 05.08.2013 20:49, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   05.08.2013 20:48

El Capitan написа:
Крал Блуфен написа:
[Целия проблем идва от там,че феновете на селските отбори незнайно поради каква причина са решили,че могат да се сравняват със Софийските. !

Изключително ми е забавно да ви чета двамата-последния и предпоследния (или където намайкасиупутката ви се намират отборите) обсъждат пловдивските отбори,които дотук ви ебат зловещо...

Малкия чикиджия ше го питам седмия кръг кви ше ги дроби като им опънем тричетри шайби насред порутената кочина....

Е копеле, добре,че за 20 години ни поведохте в класирането в 3ти кръг,че вече станахте ебати фактора =)))

Ще замоля за трезва преценка! :celebrate:

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   05.08.2013 20:52

Крал Блуфен написа:
Е копеле, добре,че за 20 години ни поведохте в класирането в 3ти кръг,че вече станахте ебати фактора =)))

Еми копеле,аз като говора го права въз основа на факти, не като вас с прасетата,да си основавам тезите на някво хипотетично " Ше видите вие някой ден"....сещаш ли се....

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   05.08.2013 20:53

El Capitan написа:
Крал Блуфен написа:

Еми копеле,аз като говора го права въз основа на факти, не като вас с прасетата,да си основавам тезите на някво хипотетично " Ше видите вие някой ден"....сещаш ли се....

Фактите казват,че Ботев имат 2 титли от времето на първия мензис на бабата на Петела :laugh:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   05.08.2013 20:54

Цитат:
И като дойде време за Ботев-Локо Пд и слушам как това било истинското дерби на България и ми става едно такова смешно отвътре и направо припадам от

Дерби, което вълнува само Дюнерсити и околността не може да е дербито на България.

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   05.08.2013 20:56

Крал Блуфен написа:
Фактите казват,че Ботев имат 2 титли от времето на първия мензис на бабата на Петела :laugh:

Да да,ок, кажи сега за четвъртфиналите,за групите,за Барселона и да затворим кръга....

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 170 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Следваща