Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 01:47

Отговори на тема  [ 170 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
До Изгрев Памперс 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 02:02

oasis написа:
Вие пък ако си мислите че някой освен феновете на Левски и ЦСКА се интерисува от вашето дерби жестоко се лъжете.
Дяволе ти дето нищо не разбираш не се обаждай където не ти е мястото, обсъждайте си Надал там с приятелчетата и си мислете че много разбирате от тенис.

:clown: :clown: :clown:

:laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 10:03

Крал Блуфен написа:
Е, копеле тва е като и с феновете на Барселона, Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед и т.н в България. 90% от тех не са били никога на стадиона на тия отбори. Обаче тва не променя факта,че се кефат и подкрепят въпросните отбори нали.

О, нещата нямат нищо общо. Феновете на гореизброените отбори са станали такива заради някви супер успехи, велики мачове и прочее на тези отбори.

Огромната маса фенове на ЦСКА и Левски в България са станали такива поради липса на алтернатива. В този смисъл копеле, вие и свинете сте като комунистическата партия-членуваш в нея щото нема другаде къде. След като десетилетия наред у нас насилствено бяха налагани тези отбори, нормално е да има все още неумрели фенове.
Точно като БСП сте-крепите се на пенсионери,стара слава и минали спомени.

С възхода на отбори като БОТЕВ, Берое,Лудогорец и тн фенската ви маса все повече ше се топи,защото няма нормално дете в Пловдив или въобще Тракия, което да иска да е фен на Свиня Сф или Говедо Подуене, при положение че мое да е сека седмица на мач на истински стойностен отбор...
Просто ше видиш как с течение на времето и със засилване на доминацията на отбори като БОТЕВ, вие ше бъдете все повече ограничени в рамките на град София....

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 12:43

El Capitan написа:

О, нещата нямат нищо общо. Феновете на гореизброените отбори са станали такива заради някви супер успехи, велики мачове и прочее на тези отбори.

Огромната маса фенове на ЦСКА и Левски в България са станали такива поради липса на алтернатива. В този смисъл копеле, вие и свинете сте като комунистическата партия-членуваш в нея щото нема другаде къде. След като десетилетия наред у нас насилствено бяха налагани тези отбори, нормално е да има все още неумрели фенове.

С възхода на отбори като БОТЕВ, Берое,Лудогорец и тн фенската ви маса все повече ше се топи,защото няма нормално дете в Пловдив или въобще Тракия, което да иска да е фен на Свиня Сф или Говедо Подуене, при положение че мое да е сека седмица на мач на истински стойностен отбор...
Просто ше видиш как с течение на времето и със засилване на доминацията на отбори като БОТЕВ, вие ше бъдете все повече ограничени в рамките на град София....

Начи копеле, освен,че си противоречиш говориш и доста несериозни неща. Левски и цска също имат супер успехи на фона на останалите бг отбори. Какво значи липса на алтернатива? Ми по тая логика ти що си станал фен на Барселона и Манчестър,а не на Гетафе или Бирмингам?! Айде малко по-сериозно :laugh: :laugh:

Аз мога да говоря за Левски, не за цска. Каква стара слава какви 5 лева викаш,че сме се крепяли? Левски става шампион средно на 3.4 години и е най-успелия български отбор в Европа за 21 век. Това ако за тебе е стара слава значи си прекалено заслепен от измислените ви победи над 8сморазрядни Босненски и Казахстански отбори и искаш да убедиш не само себе си, но и мене,че черното не е черно, а белото е розово =)

Възхода на отбори като Ботев и Берое е временен и всички знаем причините. Марица - изток, КТБ. И в двата случая държавата и данъкоплатците издържат тия невероятни проекти, но и д двата случая това ше е ден до пладне и ше се върнете към нивото си рано или късно -средняци в А група.

Знам,че сте се надъхали сега,че правите нещо уникално нали ама недей бърка константните величини с временните. В Пловдив е нормално децата да са от пловдивски отбори, но това не важи за останалите градове. Един сезон не може да бъде мерило за стойностен футбол...ебати станахте 4ти в А група и вече с емислите за Реал Мадрид =))

И шампиони да станете все тая - нужни са ви още 20 титли, 20 купи и отстраняване на доста сериозни европейски отбори извън Астана и Жрински,че да можеме да си ги мериме...

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 07.08.2013 12:45, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 13:21

Крал Блуфен написа:
[Начи копеле, освен,че си противоречиш говориш и доста несериозни неща. Левски и цска също имат супер успехи на фона на останалите бг отбори. ..

Да,нали точно тва казвам,когато в държавата има два отбора..повтарям два....е логично че все някога някой от тях ще постигне некакви успехи...айде за вас тва по-не се отнася, ама за ЦСКА си е точно...

Възхода на БОТЕВ изобщо не е временен,защото БОТЕВ винаги го е имало, при това преди вас и айде само недей да ми говориш че след некоя и друга година пак ше сме у В защото изпадаш у синдрома на малките телета/прасета,които гледат футбол послендите 10 години и нямат хал хабер кво точно е БОТЕВ...

А за останалите отбори ти казах-колкото повече има като нас,толкова повече ше сте си у София....което е редно......

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 13:22

Блу, като махнем годините по време на Селския Ботев никога не е бил средняшки отбор и не е ли малко нагло да говориш за подкрепа от страна на държавата след като вас и чорбата държавата ви подкрепя цял живот и имате по 25 нагласени титли.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 13:34

oasis написа:
Блу, като махнем годините по време на Селския Ботев никога не е бил средняшки отбор и не е ли малко нагло да говориш за подкрепа от страна на държавата след като вас и чорбата държавата ви подкрепя цял живот и имате по 25 нагласени титли.

Аз говоря с факти. Капитана е прав,че сте създадени 2 години преди нас, но всичките ви успехи се равняват на 2 титли. Е какъв фактор според вас може да бъде отбор, който има равен брой титли колкото и Лудогорец и по-малко от Литекс?!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 13:36

El Capitan написа:

Възхода на БОТЕВ изобщо не е временен,защото БОТЕВ винаги го е имало, при това преди вас и айде само недей да ми говориш че след некоя и друга година пак ше сме у В защото изпадаш у синдрома на малките телета/прасета,които гледат футбол послендите 10 години и нямат хал хабер кво точно е БОТЕВ...

Пак казвам, нямате никакви аргументи да претендирате да сте нещо повече от средняк в А група в чисто исторически план. Не говорим за публика, а за отбор. Къде са ви трофеите питам?

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 13:39

El Capitan написа:
Крал Блуфен написа:
Е, копеле тва е като и с феновете на Барселона, Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед и т.н в България. 90% от тех не са били никога на стадиона на тия отбори. Обаче тва не променя факта,че се кефат и подкрепят въпросните отбори нали.

Това категорично не е вярно! Просто целия БГ футбол срина нивото си до немай къде. Вие в момента сте сиромашко невидело, ама айде да ви видя след 2-3 годинки как ще сте?
Като говорим за фенове, е редно да припомня какъв е бил футбола преди, да речем 30 години. В т.нар. футболни градове всеки тим си имаше поне 1 местна звезда, ама истинска! И на домакинските им мачове се ходеше поголовно, а като идваха грандовете стадионите се пукаха по шевовете. Аз поне съм ходил във Враца 1986 г, когато в Левски играеха Гиби, Наско, Кокала, а местния тим - имаше едно цигле-голаджия, Емил Маринов, вратар им бе Вълов, имаха и един як централен Данов. Мачът бе за кило кръв и метър кожа, мисля паднахме него мач. В Плевен бе Паоло Гети, Берое си имаше Васко Драголов, Пловдив - в Локото бе Бащата (забравих му имената), Ераносян и Садъков, Ботев си имаше Зехтински, Пашев, Хвойнев, Бакалов. Въобще всеки отбор бе много силен. Въпреки това Левски и чорбата си имаха фенове във всеки град, като деца винаги се делехме на мач по този начин.
Сега всичко се комерсиализира, не се вадят качествени играчи, гледай какви дървета се взимат отвънка... Който пък става нещо, го емват по чалготеки и е дотам.
Като се ходи на стадиона, искам да е удобно, да не ме джобат 100 ушеви и накрая да ми плюят семки у врата, да ми мятат димки, а долу да се чудя тия кви са! И какъв спорт са решили да играят!
Левски само да покаже мъънинко класен футбол и стадиона ще се напълни моменталически. Ако си забравил дори на мача със Сараево бе тъпкан! Ако пък опънем свиньете с петуна на следващото дерби ще има мин 20К сини фенове да се забавляваме с тях. Левскарите сме естети, не всичкоядни, не куполюбители.
Това никога няма да го имат в Ловеч и Разград, трябва десетки години да се гради, и пак няма да стане. Е гледай свиньете - спреха им червените кранчета, понакрадоха се след това, сега ривът, че няма кинти. Стадионът им е хептен кочина, мачовете се играят пред 15-20 хил празни седалки. Сега скачат до тавана от кеф, щото Левски бил трагедия!!! И са готови да цунат амфетаминци по кура, ама този уикенд верно ше го лапат. пепелив.
Омразата Ботев-Левски е от 100 години, айде нема да ти разправам за пловдивските комплекси към София. Само че, както Стенли писа, последната ви титла от 1967 е с треньор Васил Спасов-Валяка, синя легенда. При вас са играли Гунди, Гиби, Наско и Перукан. Гледай днешния ви отбор е Левски-2!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 13:43

Крал Блуфен написа:
oasis написа:

Аз говоря с факти. Капитана е прав,че сте създадени 2 години преди нас, но всичките ви успехи се равняват на 2 титли. Е какъв фактор според вас може да бъде отбор, който има равен брой титли колкото и Лудогорец и по-малко от Литекс?!

Ами ако видиш колко трети места имаме ще разбереш за какво говоря, не всичко е титли, аз от както се помня винаги сме били фактор и сме се борили за призови места(махаме периода при Селския), много грешно е да гледаш резултатите само от 21 век, щото по твойта логика Ливерпул са някво отборче, а не гранда който са фактически.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 13:47

Нейви, да не изброяваме и при вас колко наши играчи са били, а и треньори, сещам се примерно за Чико, така че тва са нормални неща.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 13:49

oasis написа:
щото по твойта логика Ливерпул са някво отборче, а не гранда който са фактически.

Ливърпул макар,че не са фактор във ВЛ от много отдавна все пак взеха ШЛ и купата на УЕФА през 21 век.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 13:59

Крал Блуфен написа:
oasis написа:
щото по твойта логика Ливерпул са някво отборче, а не гранда който са фактически.

Ливърпул макар,че не са фактор във ВЛ от много отдавна все пак взеха ШЛ и купата на УЕФА през 21 век.

Говоря за ВЛ, мисълта ми беше, че всеки отбор е това което е постигнал през цялото си съществуване, а не само през определен период от време.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 14:40

oasis написа:

Чакай че и на мен ми стана леко смешно - ма ЦСКА и Левски като ги подкрепяла държавата, да не казваме, че сега канарите викате името на мафиоЗ номер едно в България, а преди точно десетина години се подигравахте на Локо Пловдив за Жоро Илиев? Ами сори - сега сте същите, просто Цветан Василев не е типичната мутра-борец, но си е същата работа.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 14:47

alessandron написа:
oasis написа:

Чакай че и на мен ми стана леко смешно - ма ЦСКА и Левски като ги подкрепяла държавата, да не казваме, че сега канарите викате името на мафиоЗ номер едно в България, а преди точно десетина години се подигравахте на Локо Пловдив за Жоро Илиев? Ами сори - сега сте същите, просто Цветан Василев не е типичната мутра-борец, но си е същата работа.

Че аз къде съм казал че не е така, даже в друга тема казах че и ЦВ е в кюпа, щото в България няма човек с много пари, които да са чисти, но ако трябва да сме честни той прави и доста за базата, а не само да купува мачове, предполагам знаеш за базата в Коматево, а и започна да се прави стадиона.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 14:53

Оейзис, ти тотално не си в час и живееш в някакъв собствен свят.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 14:57

oasis написа:
alessandron написа:
oasis написа:

Че аз къде съм казал че не е така, даже в друга тема казах че и ЦВ е в кюпа, щото в България няма човек с много пари, които да са чисти, но ако трябва да сме честни той прави и доста за базата, а не само да купува мачове, предполагам знаеш за базата в Коматево, а и започна да се прави стадиона.

За теб знам, но "Цецо Василев" се чува. Прави за Коматево с чии пари? Тая тема да не я зачекваме, като Берлускони с Милан е работата.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 14:59

Vendome написа:
Оейзис, ти тотално не си в час и живееш в някакъв собствен свят.

Аве на вас като не ви отърва все другите не са добре, нали съм те казал за промитите сини мозъци, кво друго да ти кажа, вярвяйте си там и тва е.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 15:10

alessandron написа:
Прави за Коматево с чии пари?

С неговите. Как ги е придобил е друг въпрос.

Айде, да правим разлика между държавна подкрепа и лице което е силен човек в държавата, но все пак си е частно лице.

Прегледай шампионите през комунизма - знаеш ли колко са различните от ЦСКА/Левски - точно 6! При това - Локо Сф става през 45 - тогава кому терора не е почнал все още, а за титлата на Берое от 85 знаем каква беше ситуацията. Остават точно 4 титли - 2 на Локо Сф и по 1 на Ботев и Спартак ПД, като 3 от тях са в периода 63-67 година. Явно за тези 4 години е имало някакво разхлабване. Е, това нормално ли е?

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 15:12

bai Momchil написа:
alessandron написа:
Прави за Коматево с чии пари?

С неговите. Как ги е придобил е друг въпрос.

Айде, да правим разлика между държавна подкрепа и лице което е силен човек в държавата, но все пак си е частно лице.

Прегледай шампионите през комунизма - знаеш ли колко са различните от ЦСКА/Левски - точно 6! При това - Локо Сф става през 45 - тогава кому терора не е почнал все още, а за титлата на Берое от 85 знаем каква беше ситуацията. Остават точно 4 титли - 2 на Локо Сф и по 1 на Ботев и Спартак ПД, като 3 от тях са в периода 63-67 година. Явно за тези 4 години е имало някакво разхлабване. Е, това нормално ли е?

Абе аз да ти споря нещо по тоя параграф? Прави разлика между държава и лице, подкрепяно от държавата да си прави квото си иска - аз не я правя. Ботев са ми симпатични, заради КТБ дори национала по волейбол им разредих мачовете, сори.

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   07.08.2013 15:14

oasis написа:
Нейви, да не изброяваме и при вас колко наши играчи са били, а и треньори, сещам се примерно за Чико, така че тва са нормални неща.

Темата бе за друго - вие сте си местен гранд, а Левски - национален.
Формата е временна, класата е вечна. Не съм съгласен, че видиш ли, понеже Левски е в криза от 3 години, феновете ще се пребоядисат и евентуално насочат към Ботев Пд, да речем. Точно никога!!!
Иначе чорбетата - одма! Стига да има кой да се дърви на "синия" тим.
Декларацията за Газпром е повече от показателна за комплексарщина и кой е сам срещу всички.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 170 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща